Helló!
Megint nem képekkel jöttem,
, pedig most már Dénes 3. szülinapjáról is van néhány kép (ma 3 éves az én kis törpikém). A hivatalos parti viszont csak 24-én lesz, az Eko park játszóházában csak akkorra kaptunk már helyet, későn kezdtük el szervezni.
Az ultrahangon mindent rendben találtak, Matyi jól van, képet viszont nem kaptam (nem is kértem), állandóan a hátát vagy az oldalát mutogatta, a 2 kezét az arca elé tette, a lábát jól összezárta, szóval igyekezett minél kevesebbet mutatni magából.
Majd legközelebb.
Szilde! A Minikliniken már valóban nem a Háry-Kovács van, de mi az utódjával is nagyon meg voltunk elégedve, nagyon kedves nő, alapos is volt, normálisan válaszolt a kérdéseinkre.
Anno a sportorvosiban úgy kezdődött a dolog, hogy a doki kérte, hogy soroljam fel a család szemüvegeseit, annyit sikerült mondanom, hogy "anyukámnak", erre elkezdett elég indulatosan kioktatni, majdnem kiabált
, hogy ő nem kíváncsi a nagyszülők öregkori olvasószemüvegére, azt mondjam, ha tesónak, unokatesónak stb. szemüvege van stb. Megvártam, amég kitombolja magát, aztán szépen újra elkezdtem mondani, hogy anyukámnak 5 éves kora óta van szemüvege, én pedig 20 éves korom óta vagyok rövidlátó. Kiderült, hogy erre mégis kíváncsi, majd közölte, hogy akár meg se vizsgálja a gyereket, ilyen háttérrel mindenképpen rövidlátó lesz, ha nem most akkor iskolában vagy később, de 100%, nem lehet mit tenni. Aztán mégis megvizsgálta, és a Dénes szemének nem volt semmi baja. De többet én hozzá nem viszem, minősíthetetlen volt a hangnem.
Mondtam most a Minikliniken, hogy mit mondtak Dénesnek, erre röviden csak annyit mondtak, hogy a Sportorvosiban szeretnek ilyeneket mondani, aztán azt mondta, hogy egyáltalán nem 100%-os a rövidlátás öröklődése (mondjuk ezt tudtam, főleg, hogy a tesóm szemének sincs semmi baja, pedig 30 éves és őt is anyu szülte
), hanem 50-50, hogy örökölte vagy sem, és hogy Dénesnek olyan minimális az eltérés a 2 szeménél, hogy elég ha 6 évesen visszük legközelebb suli előtt, addig ezt simán kinőheti, és szemüveg sem kell.
Karmen! Ez az üléses sztori tényleg súlyos. A Brendon sem megbízható???
A betegeknek gyors jobbulást!
:):)
Zs.