Új privát üzeneted érkezett!

Dalma, akkor szedd be, a magnéziumot mindenképp, ezerszer többet ér, mint a magne b6. Elkezdett nyílni a méhszáj, vagy miért kaptál seduxent?

Nituci, üdv itt! Édes a kis jelmezesed! :wink: Merrefelé laktok? Kinél szültél? Milyen volt?

Lali ma kétpofára nyomta befelé a fánkot. :shock: Csak lestem, ilyen 15 perces gyorsfánkot sütöttem, amikor kivettem a kezéből, elkezdett ordítani. :shock: :D Egyre inkább a mi kajánk ízlik neki, aminek tökre örülök, utálok már külön főzögetni neki. :roll: Párom szerint próbálja mondani, hogy anya. :shock: Amikor fürödtek, apa mondta Lalinak, hogy készen vagyunk, szóljunk anyának és Lali mutatott az ajtóra és mondta, hogy A. Sztem ez még nem tudatos. :shock:

Kép
szilcsi

Anett: nem, erről nem hallottam :shock: , ismerősöm kislánya, aki oda jár a minicsoportba, régesrég szobatiszta, és én is csak akkor adom be Dórit, ha stabilan szobatiszta, stabilan jár bármilyen terepen, és bárki számára érthetően el tudja mondani az alapvető dolgokat. :wink: Marcsi a gedóiba jár (Temető utca).

jégvirág: az egyéves tortában már lehet glutén, nem? :roll: Te meddig nem adsz glutént? (Tisztára lelkiismeret-furdalásom van így is, hogy Dóri sokkal kevésbé van kikímélve az allergénektől, mint a nővére…)

Matteo-Kriszta: igen, a Piccolini elég apró, de még van sokkal kisebb (stellini, rissoni, conchigliette, most éppen Pam-os van itthon), és ezeket itthon nem látom sehol. Plasmon bébiételt én is vettem nyáron Dórinak. A husikínálaton jót mosolyogtam, lóhús tisztán, hehe. :lol: Iwiw: jelölj be légyszi (Hatvani Nóra). Na, ugye hogy eszik, csak győzzed etetni! :wink: Dóri a hányós vírus után egy hétig szinte folyamatosan evett. :shock:

Karmen: pontosan nem emlékszem, úgy rémlik, 20ezer havonta talán (délelőttökre)?

AT Zita: te melyik fajtát vetted a kettő közül? Én mindenképpen tennék rá lepedőt, de ha zörgős, akkor nem kell. :? Hinta: hát igen, ennyi az áruk. De szerintem simán megér ennyit, egyrészt azért, mert jól ki lehet használni, másrészt el tudod utána adni 2/3 áron.

szilde, klzsuzsi, és mindenki, aki szemészet-ügyben érintett: kérjétek a beutalót a MÁV-ba, nekem a védőnő ajánlotta, oda kértem beutalót a házidokinéninél, és ott voltunk Dóri 1 + Marcsi 3 éves kontrollján. Sokat kellett várni, de nagyon alapos volt a doktornő, legközelebb is oda megyünk. Ha valakit érdekel, megnézem a nevét.

zituska: oké, köszi, hogy szóltál, akkor megy a tv-re. Lepedő: ezt az infót is köszi, akkor nem zörög az első fajta? De jó, hogy Boti szereti az ovit, ez olyan megnyugtató. Torna beindult? :wink:

nituci: üdv itt, gyere gyakran, és tuti lesz sok ismerősöd. Merre laktok?

Nóra
KépKép KépKép
norus88

Norus!
Az első fajta van. Lepedő. De szerintem ha nem alszol velük egy szobába, akkor nem olyan zavaró, de engem idegesitett.
Én előszőr csak egy vékony gumislepedőt raktam rá, utánna még egy vastag, textilpelenkanagyságu valamit is. igy nem hallom. :wink:

Karmen!
Én a szövetes részével felfelé használom, a műanyag van alul.

Zituska!
Nem tudtam, hogy a Hári Kovács kiment, nem rég láttam, hogy született kisbabájuk. Az újságba volt.
Akartam még Neked irni, hogy a Virgie akkor szülte a kisfiát, amikor Én a Márkot. Nem ismertem, csak egyszer megkértek a szülei, hogy szójlak Neki, már a gyerekágyon, és akkor mondták a nevét. Jó sok látogatója volt általában, gondoltam, hogy valami sportoló, mert csomó hasonló korú csaj jött hozzá, gondoltam a csapattársai. :wink:
Aranyosnak tűnt, Ő is sirdogált néha este a férjének a folyósón( mint én is). :roll: Láttam azóta a városba már, nagyon csini!!!!!!!! :wink:

Dalma!
Én is a Citricit szedtem, kb 20-dik héttől. Miért kell? Nyílsz? :roll:

Nituci!
Üdv.
Szépek vagytok!!!! :lol:

Kriszta!
Én is fent vagyok az iwiwen! Meg Enikő. Zsuzsu. Karmen. Nézz szét az ismerőseim között. :wink:

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Csajok!
Volt valaki mostanában a Tescoba? Ez a 70 százalékos ruhaleértékelés érdekelne. Van valami normális? :wink:

Köszi

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Én még itthon találkoztam párszor Háry K-al amikor kisbabát is vitték már. Lehet utána mentek ki.

Zita! én gyerekruhát kerestem volna, de kevés ami méretbe választék van, én nem tudtam semmit sem venni. :(

Agyalok Norbi majd megkapja (még ugyis 1 év) Orsi lepedőjét neki meg mivel régóta teljesen szobatiszta elég lesz a matracra venni egy matracvédőt, azok is moshatok, arra elég ha beteg lenne eldugul az orra és száján veszi a levegőt és fojna a nyálna ne a matracot koszolja össze. Esetleges hányást is megfogna szerintem. A mienk egyáltalán nem zörög. Én is kérdeztem a Jysk-ben tényleg nem árulják már:(

Szilcsi! MIlyen ez a gyorsfánk? Fagyasztva veszed és csak meg kell sütni? Vagy hogyan csinálod, engem is érdekelne :lol: !

Nituci! Nagyon édes a kisfiad, gratulálok hozzá!

Kép

Kép

Karmen
karmen

Karmen, fánkreceptet leírom a másikba! Nem fagyasztott. :wink:

Kép
szilcsi

Szilcsi!

Szerintem simán lehet tudatos, Niki is ezt csinálta ennyi idősen meg c ci-ci volt madár vau stb...Másfél évesen meg már rendesen tisztán mondta a szavakat...Úgyhogy örülj!!!!!!!!!!
Ne hari csajok nincs időm semmire munkahelyet váltok,de nem akarok elkiabálni semmit....
BUÉK ha eddig nem tettem volna.... :oops:

Kép
Kép
zitacicu2

Karmen :)
A szövetes része van fent nekünk is, értelem szerűen az szívja a nedvességet..
Én kifordítva teregetem, tehát hogy a műanyag rész van kívülről. Bár nekem 1200-as a centrim.
Egyáltalán nem csuszkál az ágyon, hiszen a gumipánt megfogja.

Norus :)
Nem zörög nekünk egyáltalán!
Jaja! Beindult a torna! :D

Szilcsi :)
Sztem is lehet tök tudatos Lalinál, hogy mondaná hogy Anya! Ilyenkor már szoktak próbálkozni! :wink:
Noémi is egyre inkább a mi kajánkat eszi, és símán rágja a darabosat is a 3 fogával! :D
Én is örülök ennek, mert Botival nagyon sokat szenvedtem, sokáig csak pépeset evett, még most se szívesen rág. :?

Zita :)
Igen, én is láttam az ujsiban, hogy Háry-Kovácséknál most született baba! Még agyaltam is, hogy milyen bátrak ilyen picibabával kiutaznak!
Ja, Virgie csini nagyon, de neki könnyű, ez a munkája! :D
2 éve Ő szabadított meg 10 kilcsitől 3-4 hónap alatt, szóval bízom most is benne nagyon!

Kép
Kép
zituska28

Sziasztok!
Segítsetek!
Sikerült egy vonalzót létrehozni, be is illesztettem ebbe az üzimbe. De ezt mindig be kell illeszteni? Hogy működik ez? Nincs saját adatlap, ahol tudod módosítani a vonalzót, vagy pl. képet raknék bele. Nekem ez egy kicsit furcsa. Például nem találom azt, ahol módosíthatom a regisztrációmat.
A beállításoknál a HTML kikapcsolva, BBCoda bekapcsolva, és az Emotikonok bekapcsolva vannak. Nem tudom ez jelent-e valamit.
Norus88: Mi amúgy ismerjük egymást :D
Kép
nituci1

ÁÁÁÁ!
Vissza mindent, megtaláltam. Már csak képet kell lekicsinyítenem.

Kép
nituci1

Ja, én az Agyagos utcában lakom. Diófa környéke.

Kép
nituci1

Zituska! Enyémen nincs gumipánt de még csak nem is gyürödik a matracon annyira nem csuszik. A neljon lepedő amit kiságyba vettem bezzeg az folyton elcsuszik, gyürödik, na és csörög:(

Szilcsi! Köszi megnézem a receptet! Irtam privit a kuponra!

Kép

Kép

Karmen
karmen

Zituska: köszi! A kilókhoz hajrá, tuti menni fog. :wink: Atyaég, Noémi mindjárt egy éves!!! :shock: Emlékszem, tavaly mennyit gondoltam rátok, azt hiszem, pont Ausztriában voltunk, mikor született. Utána visszaolvastam, amit írtál ide, hogy úgy érzed, nemsoká indultok szülni, persze akkor már rég megvolt a csaj.

AT Zita: nem alszom egy szobában Marcsival, de nem ez a fontos, én azt nem szeretném, hogy őt nehogy zavarja, hogy zörög. Bár Zituska azt írta, nekik nem zörög. :roll: :lol:

nituci: rettentően szégyellem magam, hogy ezt kell kérnem, de leírnád, hogy honnan ismerlek? :oops: Priviben vagy e-mail-ben is jó! Bámultam a fotódat egy ideig, mert zavart, hogy nem ismerlek fel, és van egy tippem, ott dolgoztál, ahol anyukám :?: (bocsi, ha nem találtam el). Az aláírást a Profil menüpont alatt szerkesztheted(oldal teteje, Segédletek legördülő pont alatt), és minden hsz elküldése előtt odateheted vagy kikapcsolahtod az egész aláírást.

Tali: csak két „talán”-t írtatok (Karmen, jégvirág), ezért most halasszuk el szerintem egy olyan időpontra, ami többeknek is jó.

Nóra
KépKép KépKép
norus88

Kép Kép Kép

Az igert kepek....ilyenek vagyunk a furjeink nelkul...az en muvem.....most 10 kg es 200 g, van meg mit visszaszedni....de zabalunk ezerrel! :lol:

Karnen: nalunk is csak 4-5 szo van, az is olaszul, de ugyanugy megert mindent magyarul is...igaz csak en beszelem a nyelvunket". Azt mondjak a pasik kesobb kezdik a csevegest, csak en vagyok turelmetlen... :twisted:

Szilcsi: Szerinte is tudatos...az o nyelven probalkozik, nalunk is vannak szavak ami utal bizonyos dolgokra.... :wink:

Nituci: Nagyon szepek vagytok, udv itt! :lol:

Zituska: Sajnalom ami Noncsival es Apatokkal tortent...szerintem Noncsi nem bandzsit.... :wink:

Szilde: nem hizelegtem...a csajod tenyleg nagyon szeeeep! :lol:
Most dugulok, mert felebredt a reeeeem!
Pusza :wink:
KépKép

sziasztok
matteo0808

Kriszta!
Nagyon jó így Matteo haja!Ügyi vagy!
Nem is látszik rajta,hogy fogyott.Szerencse,hogy jó az étvágya. :wink:

E.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Maternity tickers
szilde
Szeged

Zituska! Nekem is ugy tünik mindig a képeken hogy Noncsi szeme tényleg kicsit bandzsa. De ebben a korban ez még ugy tudom nem baj v. igen? Nem tudom mikortól kell a leragasztás

Kriszta! De helyes ez a srác még mindig!!!! :D Én sem látom vékonynak, pont jo ahogy van!

Kép

Kép

Karmen
karmen

Zita!
Deák Andrea hol rendel?

Norus!
Érdekelne a Drnő neve,elérhetősége.Kell időpontot kérni v. rendelési időben bármikor fogad?
Köszi.

E.

szilde
Szeged

Deák Andrea maszekban a József Attilán rendel. Most nem tudom a számát, de ha megtalálom megirom. :wink:
Nekem csak az nem tetszett, hogy mikor Márkot vittük 1 évesen, előszőr megvizsgálta, aztán adott egy szem cseppet, amitől kitágult a pupillája. Ezt 4 napig kellett cseppenteni, és megint elvinni. :roll: Nekem ez a tágitás nem tetszett. Máshol azt hiszem ott a doki cseppent Neki, kitágul, és mindjárt meg is vizsgálja.

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Zita!
Anno a Koczka drnőnél is kellett néhány napig tágítani.Most meg nem... :shock:

E.

szilde
Szeged

Zita! Ahogy mondod. Háry K. pár perc után kitágitva meg tudta Orsi szemét is vizsgálni

SZilcsi! Köszi a kupont, vettem de sajna vissza kellett cserélni.

Képzeljétek ma vettem a Brendonban ülést, otthon rájöttem nem adták ide az installációs könyvet (nem mintha kellene, de jár hozzá, ha egyszer eladom akkor meg legyen csak meg) hivom öket, mondják lehet a tárolo dobozban az ülés alatt van. Mondom ott a csaj azt kinyitotta, én nem láttam, de lehet. Kimegyek, kiszerelem az ülést, nekem sehogy sem nyilik, 5 percig probálkoztam, mondom feladom nehogy eltörjek valamit. Ekkor vettem észre a nappali fényben hogy a fejtámla hátulján a müa. részen kb. 6cm hosszan hajszálrepedés van. Igy visszavittem, de másik termék nem volt ebben a szinben (szürke kocsiba meg a másik vad pirosat nem teszem) igy rendelni kellett ha jön akkor szolnak (remélem!). Azért marha jó, ha nem szerelem ki és forgatom a kinlodás miatt véletlenül akkor lehet észre sem veszem. A repedés meg tudjuk ugye milyen nagy kárt okozhat baleset során. Na kiváncsi lennék arra hogy kitették-e ujra a polcra v. ezek után hogy jeleztem leselejtezték-e. De bosszantó hogy ilyet eladhatnak!! :x

Kép

Kép

Karmen
karmen

Norus, Szilde! Ma kaptam a Lidl-ben durum cérnatésztát, igaz elég aprora el van törve, de ez Orsinak nem számit, oviba meg akkor majd küldök minden nap.

Kép

Kép

Karmen
karmen

Karmen!
Házi kókusztejes csokirecept.
picibaba.hu ,
kisgyerekkel ,
receptek (allergiásoknak)
Bocs,de nem tudtam belinkelni...
E.

szilde
Szeged

Szilcsi:
apátiné tóth zita: Azért kell szednem mert nyílik a méhszájam.A seduxent nem igazán szedem mert nem éreztem túl jól magam tőle.
dalma.d

beadatta valaki az influenza elleni oltást a gyerekeknek?

nekem csütörtökön becsípődőtt a derekam( életreszóló élmény...), útközben, Patival voltunk, apát kiugrasztottam a fogorvosi székből (azóta is szid :lol: ) h. jöjjön, mert mozdulni se tudok, fél órát csak egyhelyben álltam, Pati nagyon édes volt ott maradt mellettem, amúgy rohan mindig.

Anett!
olvastam ezt a pelenkadíjat a müllerben, ezt mit takar, ha pelusos a gyerek akkor ezt ki kell fizetni? ezek betegek... de,hogy a gyerekekhez nem értenek az fix, oda ne vidd a gyereket. kivéve ha megtudod neki magyarázni h. ne használjon pelust mert akkor többet kell fizetni kell :mrgreen:
Vendég

Csajok!
Van egy Tescoba beváltható 400 ft-os libero kuponom. ha kell valakinek, szivesen elküldöm, csak minél előbb szóljatok, mert 15-ig érvényes.

zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Sziasztok!

Végre itt, tegnap dögrováson voltunk. :(
Peti csütörtökön du. behányt a Lidl-be, szombaton ráment az egész családra a betegség, öcsém és a bnője mára lett rosszul.
Peti még most sincs igazán jól sajna, itthon vagyok vele hétfőn még biztos, aztán meglátom, mi lesz vele. Láza nincs szerencsére.

Pupillatágítás: L.J. (akit én nagyon szeretek mellesleg) Petinek is kitágította, talán fél órát vártunk, és megvizsgálta, nem kellett naponta menni.

Kármen, azért durva ez az üléses dolog.

Zozo, Peti megkapta az influenza elleni oltást. Mivel még kicsi és először kapott, elfeleztük az adagokat a bnőm kislányával.

Ági és
KépKép
exdeus

Sziasztok! :roll:

Exi: Sajnalom a hanyasos nyugot...mi mar tulestunk rajta.....kitartast es gyogyuljatok! :cry:

Karmen: Meg jo, hogy eszrevetted azt a repedest.... :evil:

Zozo: :cry: Gyogyulast! A gyerkocok valahogy megerzik, ha anya nincs jol...az en fiam is ,,lelassul" ha latja, valami nem stimi....egyebkent egy sajtkukac! :wink:

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Lanyok, a Teo ismet lazas....taknyos, es a fulet huzgalja, tuti ismet a kozepful gyuszi lesz. Elegem van, november eleje ota majd minden heten kozepful gyuszink van, es a ful orr gegesz csak annyit mondott, hogy tavaszig varnunk kell a termal kurara....minden esetre holnap du. megyunk a doki nenihez, ha a fule, elviszem egy masik fuleszhez. Szegeny gyerek epp visszaszedte a nagy reszet a leadott kiloknak es tessek....ismet beteg es igy ismet nem eszik....meg szenved...en meg sirni tudnek!
Bocsi a panasznapert. :twisted:

Pusza

Kriszta es Teoka
:wink:
Kép

sziasztok
matteo0808

Kriszta! Szegény Teó:(

Exi! Jaj ez rémes, gyógyuljatok gyorsan! Engem pénteken hivott az ovi, hogy Orsinak már 3x ment a haza, vigyem haza és gyorsan még a hétvége előtt orvoshoz. Mondtam hogy mivel láztalan, nem hányt orvoshoz ezért nem megyünk, majd figyelem. Na azóta sincs semmi baja. Amugy nem tudom mennyire lehetett ez hasmenés akkor, mert szokott neki egészen hig, krémes lenni, de nem vizes!!

Na direkt megnéztem a Brendon oldalát most, mert ugye cikkszámra van az ülés, tehát a másik szinnek nem ez a kódja és mit látok? http://www.brendon.hu/campaign/viewer.a ... tid=218285
Szóval van készleten, mivel nekem azt mondták csüt. kapnak ujra árut, igy arra kell gondolnom hogy visszatették a polcra a repedtet. :o :x

Kép

Kép

Karmen
karmen

Karmen!
Sztem ezt vhol jelezni kellene,nehogy vki megvegye!!Durva.
A Brendonról ezt azért nem gondoltam.

Hasmenés.Simán lehet,hogy vmi meghajtotta csak egy kicsit Orsit.Görcsölt a hasa?Csipett neki utána?Láza,hőemelkedése volt??
Gyengeség,elesettség,torokfájás?

Nálunk Hanna óvónénijének kellett magyarázkodni,mert allergiagyógyszer ellenére tüsszög és folyik az orra,ha vmi irritálja pl. por,illatszer...,pedig van orrspray-e is.
Folyton náthára gyanakszanak.
Persze odafigyelünk,és elvisszük,ha kell,de sokszor akkor is szóltak,ha nem volt indolokolt.
Na mindegy,ez a dolguk.

Láttad a házi csoki receptet??picibaba.hu :wink:

Edit

szilde
Szeged

Szilde! köszi akartam irni, de még várok, mert még mindig nem tudom, hogy kaphat-e ilyen kókuszport. Mert földimogyorót felhasználó üzemben készült, ez van ráirva.
Orsi hasa görcsölt, de láztalan volt és semmi más baja nem volt. Nincs semmi más baja, torkának sem, semmi. De lehet hogy attól volt hogy elözö este volt táncos csoportjának zsúr és ott sok löttyöt ivott, de ez csak tipp. Höemelkedése sem volt, még csak rosszul sem érezte magát. De ha nekem is megy kicsit is a hasam, nekem is csikarni szokott, aztán elmulik ha könnyitettem magamon, szerintem ez igy normális. De a lényeg hogy azóta nem volt ilyen gondja.
Norbi kapott most Flixonase-t, ismered? Tudta hogy nincs 2 éves, nem merem neki adni, mert azt irja belül hogy 4 év felett lehet. (2e ft volt mellesleg :x )
Mondom, Brendonrol biztosra nem merem állitani, de a weben a készlet aktuális szokott lenni és direkt kérdeztem akkor mondták hogy külön cikkszám mindegyik szin, (mert mondtam nem kérek helyette másik szint) igy ha most van készleten akkor csak az lehet amit visszavittem, nem? Ha nekem amugy mondták várni kell csüt-ig akkor jön a Nagykerböl. Na én nem vennék ezek után ott ülést, az tuti. A köv-t nagyon megnézem majd, ahogy kihozom nappali fényben is, de többet ott nem vásárolok az tuti

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!

Azt szeretném kérdezni, hogy itt Szegeden lehet-e fizetősen csináltatni ételallergia vizsgálatot 2 évesnek? , hogy működik ez a mi doktor nénik elég érdekesen foglalkozik ezzel a kérdéssel.
Köszi előre is a válaszokat.

Timi

Kép

Kép
timmike

Csajok!
Andrológust keresek Szegeden ismerősnek,SOS kellene,csak magánrendelésen,én senkit nem ismerek!Valaki tud ajánlani????
20140113113746

Csajok!
Andrológust keresek Szegeden ismerősnek,SOS kellene,csak magánrendelésen,én senkit nem ismerek!Valaki tud ajánlani????
20140113113746

Karmen, nagyon durva, ami az üléssel történt! :shock: :evil: Basszus lehet, egy véletlenen múlt csak, hogy nem lett baj!
Hja a Brendon honlapja nagyon gagyi, egyáltalán nem naprakész, nem frissítik, jártunk már úgy, hogy honlap alapján mentünk valamit megvenni és csak sajnálkoztak, hogy ja, az nincs. :shock: :twisted:

Exi, sajnálom ezt a vírust, jaj én ettől rettegek, mióta nekem a nyáron volt elég komoly. :( Gyors gyógyulást! Úgy hallottam, valami járvány lehet.

Kép
szilcsi

Anett! Én a Szöllösit tudom legjobbnak. Hogy magánban erre is van-e rendelése v. csak szülészként azt nem tudom. Ha gondolod megkérdezem barátnömet, ö hozzá jár, rákszürésen nemrég volt

Timmike! Én nem tudok ilyet, Orsinak 3 éves kora óta várjuk hogy végre megcsinálják az allergia vizsgálatokat, most 5 éves, csak most engedték. Valamit magyaráztak hogy korábban nem jó, de már nem tudom miért. Norbinak születése ota van ekcémája, mégsem csinálták meg neki sem eddig, hiába kértem neki is.

Tudjátok az üléssel az van, hogy férjem mondja itthon, mi van ha csak öntvény volt olyan, mintha repedés lett volna. De mondom akkor meg a bolt miért vette vissza szó nélkül?? Na meg azért már gondolom egy repedést csak felismerek, ez nem olyan volt, ami öntésnél minta benne, na. :( :( Én ugy tudtam naprakész, mert pár napja is kerestem az ülést, akkor a szegedi boltra azt irta ki még nincs készleten, amikor meg kiirta hogy van, akkor mentem és vettem. Na mindegy, azért tényleg kiváncsi lennék van-e most ez a szürke szin nekik, mert nem lehetne ebből. De láttam a pénztárnál amugy huzták a szájukat, szoval nem tetszett nekik hogy közöltem ezt nem kérem emiatt, és ragaszkodok hozzá hogy másik ilyet adjanak. Mondom , lehet akkor tényleg nem tették ki, de akkor is amit árulnak előtte ök ne nézzék meg mit tesznek ki! Ha nem keresem azt a vacak papirt a hátulján nem is veszem észre soha hogy ott van repedés (arrol ne is beszéljünk hogy a huzat, szövet alatt nem is néztem meg ott milyen). Tanulság, azt is a boltban ellenőrizni kell!

Kép

Kép

Karmen
karmen

Helló!

Megint nem képekkel jöttem, :oops: , pedig most már Dénes 3. szülinapjáról is van néhány kép (ma 3 éves az én kis törpikém). A hivatalos parti viszont csak 24-én lesz, az Eko park játszóházában csak akkorra kaptunk már helyet, későn kezdtük el szervezni.

Az ultrahangon mindent rendben találtak, Matyi jól van, képet viszont nem kaptam (nem is kértem), állandóan a hátát vagy az oldalát mutogatta, a 2 kezét az arca elé tette, a lábát jól összezárta, szóval igyekezett minél kevesebbet mutatni magából. :) Majd legközelebb. :)

Szilde! A Minikliniken már valóban nem a Háry-Kovács van, de mi az utódjával is nagyon meg voltunk elégedve, nagyon kedves nő, alapos is volt, normálisan válaszolt a kérdéseinkre.
Anno a sportorvosiban úgy kezdődött a dolog, hogy a doki kérte, hogy soroljam fel a család szemüvegeseit, annyit sikerült mondanom, hogy "anyukámnak", erre elkezdett elég indulatosan kioktatni, majdnem kiabált :!: :x , hogy ő nem kíváncsi a nagyszülők öregkori olvasószemüvegére, azt mondjam, ha tesónak, unokatesónak stb. szemüvege van stb. Megvártam, amég kitombolja magát, aztán szépen újra elkezdtem mondani, hogy anyukámnak 5 éves kora óta van szemüvege, én pedig 20 éves korom óta vagyok rövidlátó. Kiderült, hogy erre mégis kíváncsi, majd közölte, hogy akár meg se vizsgálja a gyereket, ilyen háttérrel mindenképpen rövidlátó lesz, ha nem most akkor iskolában vagy később, de 100%, nem lehet mit tenni. Aztán mégis megvizsgálta, és a Dénes szemének nem volt semmi baja. De többet én hozzá nem viszem, minősíthetetlen volt a hangnem.
Mondtam most a Minikliniken, hogy mit mondtak Dénesnek, erre röviden csak annyit mondtak, hogy a Sportorvosiban szeretnek ilyeneket mondani, aztán azt mondta, hogy egyáltalán nem 100%-os a rövidlátás öröklődése (mondjuk ezt tudtam, főleg, hogy a tesóm szemének sincs semmi baja, pedig 30 éves és őt is anyu szülte :)), hanem 50-50, hogy örökölte vagy sem, és hogy Dénesnek olyan minimális az eltérés a 2 szeménél, hogy elég ha 6 évesen visszük legközelebb suli előtt, addig ezt simán kinőheti, és szemüveg sem kell.

Karmen! Ez az üléses sztori tényleg súlyos. A Brendon sem megbízható???

A betegeknek gyors jobbulást! :):):)

Zs.

Kép

Kép

Kép
klzsuzsi

Sziasztok!

Jelenleg még nagyon új vagyok, de segítséget - vagy inkább információt - szeretnék megtudni tőletek.
Két dokiról szeretnék érdeklődni, hogy kinek mi volt a tapasztalata velük, milyen a felkészültségük, ill. ha pontos árakat nem írtok egy kb. tartifa nagyon érdekelne.
Szorít az idő, mert már 8 hetes vagyok :D :D :D :D
A két orvos: Dr. Vince Emőke és Dr. Katona Renáta

Előre is köszönöm, ha tudtok segíteni!
Kocka
kockavirag

kockavirág:Katona Renáta tarifáját tudom, most jár hozzá egy kolléganőm.
8 ezer a vizsgálat+ uh!

Kép
gyanixi

Kocka! Én sokat feküdtem bent a korházban, ott dolgozott akkor a Renáta. Én nem ajánlanám

Kép

Kép

Karmen
karmen

Üdv.

Zsuzsi, ez nagyon érdekes, én sosem hallottam ilyet a szemésztől, hogy biztosan ilyen vagy olyan lesz Peti szeme. Nekem annyit mondott, hogy évente vigyem, mert ha valami gáz van, jobb előbb kiszűrni, mint utóbb.

Mi még ma itthon, holnap megyünk le az orvoshoz, mert még megy Peti hasa. :(

Szilcsi, hát nem tudom, ez biztos valami járvány, és szerintem nem is a bölcsiben szedte össze a drágám, hanem még a gyerekklinikán, csak lappangott benne egy ideig.

Ági és
KépKép
exdeus

Zsuzsi!
Nem semmi a sztori..:(
A Minikliniknek mi az elérhetősége?És ott kit keressek?Sokára adnak időpontot?Mennyi a tarifa?
Hát én nem is tudom,most akkor mi legyen a szemüveggel.....

Matteo!Exi!
Jobbulást!!!Sajnálom,hogy így jártatok..:(

Karmen!
Sajnos minden allergiagyógyszer drága.Nekünk is Flixonase volt,de nem sokat ért.Most Nasonex van.Hát meglátjuk.
Egyébként meg Aerius-t szed Hanna,előtte Xyzal volt.
Nagyon kell figyelni a receptet,mert ha nem a megfelelő kód van rajta,akkor sokat kell érte fizetni.
Múltkor csodálkoztam,hogy miért csak 800 Ft az allergiagyógyszer és máskor miért volt 1500 körül???
A gyógyszerésznő mondta,hogy a kódok miatt..
Úgyhogy jó is hogy orvost váltottunk,hogy még erre sem tudott figyelni...:(
így olcsóbb!!!Csak egy fénymásolatot kell vinni mindig az allergia vizsgálatról,hogy mindig friss legyen.Ez alapján jogosult a háziorvos hónapokig felírni amit kell.

Edit

szilde
Szeged

Zsuzsi!
Ki volt ez a szemész a sportorvosiba? :shock:

Bea! Toncsi!
Nem kell a Libero kupon? :wink:

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Edit! az allergia vizsgálatot milyen sürün végzik Nektek? És hol? Aeriust Norbi még tavasszal kapott, joideje már nem szedjük, nem mondták megint kellene

Kép

Kép

Karmen
karmen

Kármen!Köszi kérdezd meg légyszi meg telefonszámot is,nagyon kellene!
20140113113746

miniklinikbe nekünk is volt csüt.re időpontunk szemészetre, de akkor robbantam le, nem tudtunk el menni, pedig 2hónapot vártam, olyan mérges vagyok, viszont amiatt úútálom a minikliniket h. sokszor senkit nem lehet elérni, nem veszik fel a telefont, leakartam mondani a szemészetet is, de nem vették fel, soha nem tudom mikor érdemes odacsörögni.

Vivivel a sportorvosiban voltunk anno szemvizsgálaton, nem tudom már kinél, de nagyon aranyos dokinéni volt, és nem kellett várnunk se, csak kb. 5percet.

Karmen!
ülés nagyon gáz, odáig már eljutottam h. ha ruhát veszek átbogarászom h. nem szakadt, foltos-e, patentok hogy állnak, de pl. az ülésünket nem néztem meg mikor vettem.
még jó h. véletlenül megnézted.

ja, a múlthéten voltam a brendonban, mikor fizettem jött egy nő a gyerek cipőjét visszacserélni, mert a cipőben sokkal kisebb volt a betét, ahogy hallottam kb. 2számmal :shock: ilyet se hallottam még..., pedig gyanítom nem volt olcsó a cipő.
Vendég

Karmen!

Hannának folyamatosan kell szedni az Aeriust,mert háziporra is allergiás,nem csak pollenre.Direkt rákérdeztem én is,hogy kell-e.
Kontroll kb. 3 havonta,félévente.Majd megnézem pontosabban.
Most nálunk csúsztak az időpontok,mert a kivizsgálás a kontroll után volt még,és annyival később lesz a következő kontroll.
Kontroll az megbeszélés,meg gyógyszerfelírás,v. módosítás,időpontegyeztetés.
Terheléses vizsgálatra időpontot kell kérni,de az nincs időszakhoz kötve.Attól függ mikor telefonálsz.Ott van vérvétel..stb.

E.

szilde
Szeged

Igényelt valaki szocpolt?
Nézegetjük az új társasházi lakásokat, az Északi városrészben vannak is jók, de kellene a szocpol is, hogy minél kevesebb hitelt kelljen felvennünk. Mintha valahol azt olvastam volna, hogy 40 év fölött nem igényelhető. Vagy csak félreértettem, ezek a jogszabályok nem nekem valók. :roll: :oops: Tud erről valaki valamit? (ha ez igz, még az idén lépnünk kell, mert januárban apa betölti a 40-et)

Kép
szilcsi

Persze a dokival egyeztetve,az ő beleegyezésével. :wink:

szilde
Szeged

Anett! megirom ha megtudtam

Edit! Nekünk szerencsére a por neg. lett, ezért mondtam én is hogy lehet bosszantó az allergiánk de lehetne rosszabb is. Nekünk terhelést azt mondták majd a gyerekorvos dönti el mikor mehet ORsi, hogy most diétázik. Ezt is a R.R csinálja? Oda fogom én is vinni Orsit, Várkonyihoz soha többet. Hanna nem kap közgyógy-ot? Mert ugy hallottam allergiára adnak v. csak ételre? Na nekünk még erröl sem beszéltek, amugy.

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!

Ti kaptatok levelet az államkincstártól, hogy annak az ügyfélnek, aki 2007 dec 15 előtt lépett kapcsolatba a Kincstárral, annak be kell mennie adategyeztetésre?
Most akkor ez mire vonatkozik? A tgyás meg a gyed az "üzleti kapcsolat"? Tehát ez most vonatkozik rám?? :oops: :oops: :oops:
Bocs, de én ebben nagyon nem vok otthon.... :oops: :oops: :oops:

Kép
Kép
zituska28

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?