Új privát üzeneted érkezett!

[quote="vidokata"]T írta:vidokataimi: dehogy gáz! az a normális ha 5x eszik egy ekkora!

Akkor mi nagyon nem vagyunk normálisak!!! :lol: :lol:

Kép
Kép
patr

8)
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.17 18:45-kor.
Vendég

Muffin!
Tok szuoi hetetek volt!!! Orulok hogy jol ereztetek magatokat!
(milyen gepetek van? hatha tudok segiteni)

Kata!
Te kendozeshez mit adsz Dorikara?
Vendég

Na, most már itt a laptetőn mindenki tudja, hogy nem vagyunk normálisak! :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
patr

Sziasztok!

Patr:nálunk is ahogy esik,úgy puffan alapon-annyiszor szopizik Domi,ahányszor szeretne,délelőtt egyszer gyümi+szopi,délután tejpép+ szopi.Éjszaka háromszor,négyszer szopi,nappal meg én sem tudom,de sokszor,az tuti. :D

Kép
Kép
Kép
kike

Megcsináltam a sült túrós gombócot,csak nálunk az a gond hogy kevés :roll: de nagyon fincsi :D

Kép
Kép
Kép
kike

Köszi Kata!
Egy nap kaphat kétféle gyümölcsöt is? Vagy az egyik legyen gyümi, a másik valami főzelékféle?
Inni mindig van víz a cumisüvegében, de csak rágcsálja, már tettem bele baracklét, almalét, de az sem kell neki. Illetve úgy tűnik, hogy kéne, csak tudja inni. Próbáltam már kanállal, de az ital nem megy úgy sem, pohárból stb. De majd kűzdünk tovább.

Kép
Kép
patr

Kike, :D

Kép
Kép
patr

Engem meg senki észre sem vesz?! :( :cry:

d.dodó

Dodó:dehogynem!!
Szia Drága!! :D
Örülök hogy sikeresen hazaértetek!! :D

Domi nem iszik semmit,csak cicizik,és a mai napig nem szereti a cumisüveget sem.

Kép
Kép
Kép
kike

patr!

szép laptető :D

kike!
küldhetsz ide is túrógombócot..... habár ha már nálatok sincs... majd megérdeklődöm a zsuzskát... ő is cisnált állítólag, de tuti már abból sincs :D :D :D

Kép

Kép
timi1982

Én egyébként kevert gyümölcsöt adok neki:barack,szilva és cseresznye-házilag kutyult...és szereti :D

Kép
Kép
Kép
kike

dodó!
akkor megyek hozzátok. itt b@szott hideg van!
a kocsi se indul ugy pöci-röfire !!!

képeket majd nagyon várom!!! remélem teszel jó sokat!

Kép

Kép
timi1982

Timi:még három van belőle-de meddig :roll: :lol: Egy-kettőt küldhetek! :wink:

Kép
Kép
Kép
kike

dodó!
dehogy is nem veszünk észre!!! örülünk nektek, és hogy épségben jöttetek-mentetek!

én tegnap előtt csináltam egy rakat házi kaját. kölcsönkértem a jövőhetetisleturmixoló turmixgépét a zsuzsának :)
csináltam alma-krumplit, krumpli-répát,alma-banánt. csináltam a zsuzsáéknak is. remélem megeszik :D :D
én fagyóba raktam jócskán. alig férek el. de még csinálok majd még. sütőtököt is venni akarok és megcsinálom. hátha az enyémet megeszi.. a boltit nem szeressük :)
jah meg van szilva meg barack is a fagyasztóban. majd olvasztok ki és turmixolok le.
csak azt nem tudom hogy ha kiolvasztom leturmixolom összekutyulom, akkor utána vissza lehet-e fagyasztani...
szerintetek????

Kép

Kép
timi1982

Timi:szerintem igen...
inkább csak a húsos hamit nem...szerintem.

Kép
Kép
Kép
kike

mindenki milyen lelkesen lelkiismeretesen foz a babonak. En most hanyagolom, mert eddig semmit nem evett meg amit en keszitettem. Meg ugy vagyok vele, az uvegest valamilyen formaban 3 nap alatt belenyomom es akkor nem pepecseltem meg dobok ki kajat, vagy eszem en a papit :x
HA majd megtanul kanallal enni, es eszik is, akkor majd en is csinalok, mert hosszu tavon jobban megeri. Mondjuk en lefagyaszatni nem tudok mert ici pici a fagyasztonk es semmi hely nincs benne.
Inkabb az amit magunknak fozok olyasmit kap Anna elvet fogom kovetni.
Vagyis ha puculok magunknak kruplit, eni is fozok egyet. Ha levesben repea van, repat eszik, ha cukkini, akkor azt es igy tovabb.
De mivel ezek egyenlore szoba se johetnek marad az uveges, meg a reszelt alma.

Patti; kaphat ket kulonbozot, ha egyik sem uj iz.
En is csinaltam mar mondvan na majd azt megeszi.....
Vendég

Dodó , üdv! Örülök, hogy szeretsz kint lenni, az is haza! :)

Katus, fél üveg az kb 95-100 g, a fél Aventes pohár több!
mi eszünk boltit is ( pl fruttapura nagyon megy) meg házit is. Adél egyelőre egyáltalán nem válogat :)

Timi, szerintem a kiengedettet nem szabad visszafagyasztani.
(élelmiszerérnök férjem is megerősített, mert azért rákérdeztem :))

Patri, csőrös itatót próbáltál?

Mondjuk a folyadék nálunk is nehezebben megy, cumisüveggel inkább játszik, csőrös pohárral is. Pohárkából iszik kicsit, de nagyon sok félremegy. Na mindegy majd meglátjuk...belejövünk...

Életkép éppen nálunk: Zoli olvas a Adélnak, Adél fekve nézi, jár a kis szája folyamatosan és dobálja a lábait. Édesek :)

Kép
andkata

Ja igen és Patri kaphat szerintem kétszer is gyümölcsöt, kérdés, hogy mennyire laktatja. Szerintem egyéni vérmérséklet kérdése is, hogy mikor vált ki az ember egy szopit...Meg hogy meddig akar szoptatni
( ha a teste másképp nem gondolja...én minden napot nyereségnek tartok és nagyon örülök neki)

Kép
andkata

Dominak úgy tűnik töksi mindegy hogy új íz,vagy sem,eszik,mint egy kisgömbőc :lol: :lol:
Örökölte itt a többi Fiú sáskás pocakját,csak a Vercsi rossz evő :?

Kép
Kép
Kép
kike

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.17 18:47-kor.
Vendég

Kata:de nem kell neki feltétlenül innia,amíg sokat szopizik,nem?

Kép
Kép
Kép
kike

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.17 18:47-kor.
Vendég

Hú,de régóta alszik ez a gyerek-hihetetlen :shock:

Kép
Kép
Kép
kike

Ha sok a szopi nem kell innia Kike.
Csak akkor kell feltételenül itatni, ha egy szopi kimarad és csak pépes kaja megy.

Kép
andkata

értem,köszi-az még nálunk sokára lesz,úgy tűnik.... :lol:

Kép
Kép
Kép
kike

Köszi a "köszöntéseket"! :D

Na, Lizy megebédelt egy lazacos krumplit, meg utána kis cici, de az inkább csak ivás volt.
Mi is megettük a pizzát.

Én amúgy általában boltit adok Lizynek, de ha megmarad egy kicsi belőle (kevesebb mint fél üveg), akkor másnap főzök hozzá vagy répát, vagy krumplit, vagy ami való hozzá, belekeverem, és másnap azt eszi.

Leraktam neki a habtapit is, amit karácsonyra kapott, és azóta csak azon a folton van. Csak kevés, majd vennem kell még hozzá.

d.dodó

Dodó:nem kecmereg le róla?
Én már rég nem használom Dominál,mert úgysem marad rajta.
Na felébredt,lépek!

Kép
Kép
Kép
kike

Sziasztok!

Dodó, Evelyn Üdv újra itthon!

Látom a kaja a téma.

Lilinem én se főztem még :oops: Nem mertem,vagy nem tudom.
Lassan adok neki cukkinit meg zöldborsót,de az is üveges.Ahoz főzők neki krumplit.
Egyébként kanállal nagyon szépen eszik.Egy egész üveg alma krumlit megeszik pikk-pakk.
De inni????Azt nem!!!
Nem tud kakilni szegényem csak ha segítek neki.
Gondolom megfogta az alma meg a banán.
2 napja kapja a paradicsomos krumlit de csak pár kanállal.Akor ma már adhatok neki rendes adagot?Hátha az segít neki... :?:
A répától rájött h kell öklendezni meg kiköpni...Azóta néha bejátsza :D

Lehet megpróbálom úgy itatni mint Kata,megmikrózom.Lehet ha langyosabb elfogadja.

Ma megyünk korizni....Fogok ám bugdácsolni :twisted:

nicike

Kép Harisnyás Lili, ma nem ordít :D

Kata, (dátum szerint) még mindíg jól tartja magát a gyerekem nem? :D

nicike

Dodó és hogy álltok a szopival?
Meg a többi kajával?

Kép
andkata

a cukkini most ugy néz ki nálunk nem nagyon nyerő... valahogy nem izlik neki. még ha keverem mással se. tegnap is visszajött belőle jó nagy adag. és nem is ette olyan jóizűen.

ok, akkor nem fagyasztom vissza. inkább akkor csak kisebb darabokat veszek ki a fagyóból a tasakból és odaadom neki aznap meg esetleg másnap.

nálunk is jobban megy az innivaló ha langyi. éjszakára pl. a radiátoron hagyom a cumisüveget és igy mindig langyi éjszaka is :D

én is boltit adogattam neki, de már az az igazság hogy anyagilag nem lehet birni,, hogy csak azt egye.
1 nap ebédre megeszik 1,5 üveg főzit a maradék fél üveget meg az esti tápszeréhez kavarom mert nem elég laktató neki már csak a tápszer. többet meg ugye nem tudok neki adni mert eltelíti de nem tömíti :D ugy eszik meg 260-270-et hogy 200 táp és a többi meg főzi. igy azért más. tápszerből szerintem kellene olyan 300-320 körül, de annyi már nem megy le estére :D :)
ugyhogy én igy keverem. tudom,tudom... bocsi hogy leírtam akik az evéssel küzdenek

szóval ha 200 ft-tal számolok egy üveget (van ugye 180 és van 250 ft-os üveg is) akkor is napi 400 ft és ez még csak a minimális töredéke annak amit eszik egy nap!
ugyhogy remélem hamar megbarátkozik minden olyannal amit én csinálok neki, mert ugyebár ezzel meg még kicsit hadi lábon állunk 8)

Kép

Kép
timi1982

én frutapurával vagy mivel... amit itt irogattok én nem is kisérletezek... láttam hogy egy tálka mekkora... nah hát szerintem szemberöhögne a törpém, hogy anya huzzál innen azzal a kis falatkával!
délutáni gyümiadagunkba (1 bébiüvegnyi) is keverek grízt vagy darát. vagy ha nem gyümölcsözünk akkor meg lecsuszik kb. 180 körüli tejbedara vagy gríz (jóéjt tejpép vagy tejbedara). az a milupás.

Kép

Kép
timi1982

jah és még nicike! neked akartam irni...

nálunk is a leghatásosabb a kaki dologra a paradicsomos krumpli

Kép

Kép
timi1982

Sziasztok!

Evelin örülök hogy jól éreztétek magatokat!

Nicike még én se főztem Vivinek, csak üveges bébiételt adok neki, de abból már nagyon sok fajtát eszik. Igaz valamelyik nap főztem neki krumplit meg répát, öszzetörtem apával megkostóltuk és nagyon fincsi volt. Erre adom a kisasszonynak, és úgy ahogy illik szembeköpött vele, és mondta hogy pfúúúúúúúúúj! Hát nagyon jót nevettünk, de el is szomorodtam hogy nem eszi meg a házikosztot. De az üveges bébiételre meg rá megy a gatyánk.

Még az szeretném kérdezni hogy gyümölcsös tejpépet vettem Vivinek, nagyon szereti. Abba lehet még pluszba valamilyen gyümölcsöt belerakni? Pl almát?

Kép
linda24

Miért is ne, Linda?

Szerintem nyugodtan. csináld azt mint Szly, mindig keversz az üvegesbe egy kis házit. Így tutira meg fogja enni....

Kép
andkata

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.17 18:48-kor.
Vendég

Köszi Kata! Ugye szerinted is süríthetek Sinlaccal?

Kép
andkata

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.17 18:49-kor.
Vendég

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.17 18:49-kor.
Vendég

akata!
Hát nekünk egy nap evése kb így néz ki:
-Reggel 7-8 körül még az ágyban szopi.
-10-kor gyümi.
-1-kor főzelék és fél cici.
-4-fél 5 körül 2 cici
-7-kor kis adag tejpép.
-Fürcsi után 8-fél 9 körül 2 cici.
-Éjfél-1 körül cici.
-4-5 körül hajnalban cici.
Szóval elég sokszor eszik.

d.dodó

Ne is mondjátok a kajcsizást. Ma húslevest főztem. Kivettem belőle a krumplit, répát, kis lét, szépen összeturmixoltam. Nagyon fini lett. Adom Jázminnak, nem kell neki. Jó, mondom, hülyén néz ki, de teszek bele barackot. Olvasztottam ki, turmix. Megint nem kell neki. A végén még banánt raktam bele, na úgy evett valamennyit, de nem az igazi. Mondjuk lehet igazán nem is volt éhes, úgyhogy majd megpróbálom később. (tudom nem illenek össze a dolgok, meg furán hangzik így együtt, de próbálkoztam, hátha megeszi.)

Jázmin így eszik:
hajnalban, olyan 5 fele szopi
9 óra felé szopi
13 óra főzelék(vagy az előbb említett módon főzelék+gyümi összekeverve)
17 óra szopi, vagy ha van időm és nem rohanunk gyümölcs és esetleg a déli főzelék maradéka
20:30 anyataej+tápszer összesen kb 250ml

Ennyi, tehát ő eszik 5-ször. Inni nagyon ritkán iszik.

Na a mosásról annyit, hogy a mosógép kiolvadt, működik, de a falban lévő csőbe belefagyott a víz, így a mosógép nem tud szívni. Szóval mosás mára kilőve, holnap próbálom megint. Hátha sikerül.

Dodó! Én is várom a sok képet! A hazaút legalább simán ment, nem úgy mint az ideút!

A Frutapurát Jázmin is imádja! CSak Karcagon nem lehet kapni! Úgyhogy mi ritkán jutunk hozzá, ami nem is annyira baj, mert nagyon drága.

Nicike! Lili nagyon cuki!

Kép
szly27

Szép napot!

Mindenkinek köszi a hiányolást!
A helyzet az, hogy a tegnapi napot ádáz ellenségeimnek - akik szerencsére nincsenek - sem kívánnám :evil: Csabika du. képtelen volt elaludni. Rettentően sírt. 2-kor tettem le a babakocsiba, de csak vonaglott. Kapott Nurofent, csak zokogott. Betettem a kiságyba, simiztem a hátát, félhomályt csináltam. Zokogott. Már 3/4 órája ez ment, a szeme majd leragadt. Kivittük az udvarra babakocsiba, cumit kiköpte, zokogott, féltünk, hogy beszívja a hideg levegőt, kivettük, kézben sétáltunk vele. Megnyugodott, visszatettük, épp elaludt volna, valami zaj felébresztette... Behoztuk. Már önkívületben volt szegényke. Megszoptattam, ettől lecsillapodott, és kézben elaludt. Ekkor már 4 óra volt!!! Közben hallottam, ahogy morog a hasa... Jöttek szelek is, de kaki nem, igaz pénteken az is volt. 45 percet aludt, vidáman ébredt.

Este elalvásnál ugyanez a fájdalmas sírás... Éjjel többször is. Tantum verde után visszaalszik. Akkor most a torka vagy a hasa? Vagy a foga? Már tisztára összezavarodtam. És annyira sajnálom!

Ma de.és most du. is könnyen elaludt a babakocsiban. De köhécselt, és kicsit rekedtnek tűnik a hangja. Lehet abban a cipőben járunk, mint Zsoltika? Pat mi a véleményed?

Mindenesetre holnap az orvosnál kezdünk!

Evelin!
De jó téged újra itt látni!!! Örülök, hogy jól sikerült minden! Kicsi E-nek nagy puszi!

Dodó!
Újra Svédben? Örülök, mert többet fogsz jönni, viszont távolabb vagy tőlünk... Képeket már alig várom!
Vendég

szly!
Igen, szerencsére simán ment a hazaút!

Tegnap azon gondolkodtam, hogy olyan kíváncsi leszek, hogy ki lesz a következő kismamink.

d.dodó

8)
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.17 18:50-kor.
Vendég

Dodó! Van tipped?

Véda! Ha a Tantum Verde segített, és most köhög is meg rekedt, akkor talán a torka volt. De lehet egyszerre akár a torka és a hasa is! Szegénykém! Olyan rossz amikor betegek!

Kép
szly27

Vidokata! Igen, az biztos, hogy olcsóbban kijön itthon! Egyébként más az íze, mintha én csinálnám.

Kép
szly27

szly!
Szerintem vkata vagy tesóm! :)

d.dodó

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.17 18:50-kor.
Vendég

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.17 18:51-kor.
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?