Szép napot!
Mindenkinek köszi a hiányolást!
A helyzet az, hogy a tegnapi napot ádáz ellenségeimnek - akik szerencsére nincsenek - sem kívánnám
Csabika du. képtelen volt elaludni. Rettentően sírt. 2-kor tettem le a babakocsiba, de csak vonaglott. Kapott Nurofent, csak zokogott. Betettem a kiságyba, simiztem a hátát, félhomályt csináltam. Zokogott. Már 3/4 órája ez ment, a szeme majd leragadt. Kivittük az udvarra babakocsiba, cumit kiköpte, zokogott, féltünk, hogy beszívja a hideg levegőt, kivettük, kézben sétáltunk vele. Megnyugodott, visszatettük, épp elaludt volna, valami zaj felébresztette... Behoztuk. Már önkívületben volt szegényke. Megszoptattam, ettől lecsillapodott, és kézben elaludt. Ekkor már 4 óra volt!!! Közben hallottam, ahogy morog a hasa... Jöttek szelek is, de kaki nem, igaz pénteken az is volt. 45 percet aludt, vidáman ébredt.
Este elalvásnál ugyanez a fájdalmas sírás... Éjjel többször is. Tantum verde után visszaalszik. Akkor most a torka vagy a hasa? Vagy a foga? Már tisztára összezavarodtam. És annyira sajnálom!
Ma de.és most du. is könnyen elaludt a babakocsiban. De köhécselt, és kicsit rekedtnek tűnik a hangja. Lehet abban a cipőben járunk, mint Zsoltika?
Pat mi a véleményed?
Mindenesetre holnap az orvosnál kezdünk!
Evelin!
De jó téged újra itt látni!!! Örülök, hogy jól sikerült minden! Kicsi E-nek nagy puszi!
Dodó!
Újra Svédben? Örülök, mert többet fogsz jönni, viszont távolabb vagy tőlünk... Képeket már alig várom!