Sziasztok.
Zsuzsa: akkor magyarán leméred a babucit és a kezdeti és második mérés közöttit veszed az elfogyasztott mennyiségnek?
Csak azért kérdem, mert a mérleg grammban mér és mindig problémám volt, hogy akkor most hány ml-t ehetett?!
Ügyes vagy és türelmes is, remélem meghozza gyümölcsét és nem kell majd tápszer mellé.
Jól jöhet majd anyós tudása idővel, ki tudja...
Köszönöm szépen az elismerésed. Tudod ebben a nagy baba szülés dologban, egy vicces volt, hogy megszültem és én fel sem fogtam, hogy ez olyan nagy kunszt...és akkor mindenki "elszörnyülködött", hogy ezt hogyan vittem véghez és akkor kezdtem felfogni, hogy ez azért teljesítmény...
Bár súlyosabb problémát nem hagyott hátra a szülésem, de azért végzett "roncsolást" a "picurkám" útközben.
Kati: Ne csinálj problémát ebből a hozzászólásból, bár neked lett címezve (a személyes sérelem miatt), többeknek szólt, így nekem is, hisz sokszor említettem én is, hogy elégedetlen vagyok a csecsemősök többségének emberi hozzáállásával. Ez a véleményem most sem válatozott, sőt furcsáltam ezt a beszólási stílust is.
Szöszi200: Nem tudom miért volt szükség arra, hogy így "betámadjál" ide. Mindenkinek joga szerintem is leírni a tapasztalatait és hidd el nem passzióból írtuk, amit írtunk. Nekem most így már az emlékeimből fogalmam sincs, hogy Te ki lehetsz, mármint a csecsemősök közül. Csak azt tudom, hogy ha Te lelkiismeretesen és szívvel dolgozol és segítesz mindenkinek, akkor ezek a dolgok nem neked szólnak nyilván. Ráadásul Te azért elfogult is lehetsz, hisz a kollégáidról van szó, meg a munkahelyedről. Csak az a kérdésem lenne, hogy miért érdemel azért egy újdonsült anyuci kevesebbet vagy semmit és türelmetlenséget és flegmaságot, mert pont akkor szül, amikor telistele van az osztály. Ez nem a mi hibánk, viszont emberséget és segítséget várunk 12 óra után is és 20 óra után is!!! Nem érdekel, hogy ki mennyit dolgozik, mert amikor én dolgoztam, ott sem érdekelte a partnereinket, hogy én fáradt vagyok meg kimerült, mert sok a meló. Mindenki maga választja a munkáját, ami valakinek vagy csak munka vagy ami a jobbik eset, hogy hivatás is.
millye: jó hogy neked örömélmény a hízás....sokakkal ellentétben...
Bocs mindenkitől, hogy hosszúra nyúltam!
Szilvi