hello Lányok!
Mindenkinek nagyon szépen köszönöm a bíztató és megnyugtató szavakat az esküvőszervezésünkkel kapcsolatban. Az az igazság, hogy most valahogy mintha a családjaink elkezdtek volna bedurvulni. Mármint, eddig egy páros volt nagyon lelkes, az oké, de most a másik két páros is ráhajtott, és hihetetlen:) És pl ilyen, hogy beleszólnak abba, hogy mit veszek fel, ez egészen hihetetlen.
Először azt hittem rosszul hallok. Mondtam, hogy fátyol, az sajnos nem lesz. Egyszerűen nem vagyok az az alkat, én nem gondolkodom kislánykorom óta az esküvőmön, és kész. Szép lesz a ruhám, de nem lesz hófehér, mert ne nevettessem már ki magamat. Ahogy a szülők sem kapnak fehérrózsa-csokrot, mert az nekem túl ártatlan. Ezt még nem tudják, ugye... Meg cukimuki koszorúslányok sem lesznek. Január van, ugyanis. És, szóval, úgy gondolom, hogy annyira rövid volt az idő a szervezésre, hogyha valami el lesz rontva, akkor majd maximum arról fognak emlegetni, hogy na, ez volt az az esküvő, ahol a menyasszonynak lógott a haja, vagy valami:) sokan lesznek, jó lesz a zene meg a kaja, aki nem érzi jól magát, az majd iszik. Utólag majd biztos megszépül ez az időszak, de én azért most úgy vagyok vele, hogyha botrány nélkül lezajlik, akkor nagyon boldog leszek.
Köszönöm a sminkes és egyéb javaslatokat is. Még nincs menyecskeruhám, meg boleróm, illetve stólám, hogy ne fagyjak össze. De még simán van erre 5 nap:)
Ja, voltam este tegnap a dokinál. Megijedtem kissé... Valahogy azt mondta, hogy ugye még a gen uh megállapított valami 3 mmes cisztát a bébi fejében, és szóval, hogy kicsi az esély ( 1%), de azért ő elküld engem a klinikára gen tanácsadásra... ettől azért beparáztam. Azt mondta, a ciszta kialakulásának az okát nem tudják, de a biztos az, ha elmegyek, ott még egyszer megnézik alaposan, van-e valami, mert ők a high end ebben a kérdésben. De hogy szerinte nem kell kétségbe esni. Hát, mit mondjak, azért jobban nem lettem tőle. Mivel a húgom gyógypedagógus, valami halovány elképzelésem van a lehetséges dolgokról. Mindenesetre, akkor menjünk át a hídon, ha odaértünk.
Meg még pénteken volt egy olyan, hogy mentem át egy jó foralmas helyen a zebrán, és megbotlottam egy villamos-sínben, és egy hatamasat estem előre.( tudjátok, aminek íve van) az hagyján, hogy fél belbudának vidám perceket szereztem, de rettenetesen beütöttem a térdeimet ( harisnyám ott megszűnt), de ahogy felkeltem, nagyon elkezdtett fájni a hasam is, jobb oldalt középen, pedig szerencsére arra nem estem rá. Na, és akkor ettől megijedtem. Aztán megérdkeztem a fodrászhoz, ott leültem, meg másnapra elmúlt, csak, szóval ilyen izgalmak voltak, de a doki megnyugtatott, hogy minden ok. Hogy mik vannak... igyekszem odafigyelni, mindenesetre...
remélem, Ti jól vagytok!
üdv