JA es tegnap este beleesett a vizbe- elore nyult es kicsuszott a kezembol, nyelt jocskan,
, latod Nicike mi ehhez kepest egy lenyelt hajszal- szegenyem nagyon megijedt utana nem akart mar benne maradni , aztan eves kozben meg ismet a szokasos hulyeseget "jatszotta" a huvelykujjaval bokotte magat es sikerult a szemebe igen erosen belenyulni, iszonyatosan sirt szegeny, en meg halalra remultem hogy ur Isten kinyomta a szemet.
Persze egyedul voltam itthon....aztan megvizsgaltam amikor mar hagyta nem lattam semmit, ma reggel lattuk kicsit piros a bor a szeme sarkaban.
Szoval zajlik korulote az elet.
a es van egy bibi az egyik ujjan, es fogalmunk nincs mitol, hogyan merthogy nem sirt vagy ilyesmi amikor tortent.
Aleko a bulibol hamar hazajott, mert levegotlen volt, meg nem akart ejjszakai jaratozni.
Viszont kapott egy nagyon popec orat, mert soha nem kesett egy percet sem, sot elobb er be mindig, meg mert annyira jol dolgozik.
Megerdemelte az teny, csak most itt a nagy kerdes hova vegye fel, ert igen elegans, meg olyan kategoria, ami miatt mar utnek le embert az utcan
( a draga a kabatjaba rejtve olelgetve hozta hazxa nehogy kiraboljak
szar ugy hogy itt tart a vilag hogy igy kelljen felni).
Nem akarok itt litaniat irni csak most raerek.
Aleko elment hungarocel lapokert, mert megfagyunk ejjel a szobaban, szoval folytatjuk a barkacslast, Annam meg egy bombonos dobozzal birkozik:)