Új privát üzeneted érkezett!

Nórikának,és Marcsi Emmájának nagyon boldog hófordulót!!

Kép
Kép
Kép
kike

Brunó második fogacskájához gratula!!

Domi még midig fogatlanul nyomja :roll:

Nálam ezen a héten fut a lakás-Apa egész héten délelőttös volt,ma is...így nuku időm hogy rend legyen,mert Domi nem alszik sokat,ha meg ébren van,általában benn kell lennem vele a szobában,mert ha nem,nyüszög,és jön ki utánam... :roll:

Minden betegeskedőnek jobbulást!!

Kép
Kép
Kép
kike

Innentől mára szerintem olvasó üzemmódban leszek...a fent említettek miatt...

Kép
Kép
Kép
kike

Jó reggelt!

Marcsi Emmácskájának Boldog Fél Évet!

Bugricseknek Boldog hófordulót!

Anna és Vivi nagyon cukedli!

AKatus!

Gratula a nagytakarításhoz!

Brúnónak gratula a fogincához!

Oli Macit isten éltesse!

Kép

Én ma keveset leszek, mert apa cserél és telepítget vmit a gépen.
20150601134430

Olivérnek boldog születésnapot!!!

Kis hajasbaba druszánknak boldog fél évet és BugriNórinak is boldog hófordulót!

Jaj, lányok, hajnalban arra keltem, hogy megőrülök, úgy fáj a hátam. Lehet, h. elaludtam, becsípődött, nem tudom, még nem volt ilyen. Vagy csak attól, hogy a 9 kilós lányom seggét hordozom álló nap.
Mindenesetre se lehajolni, se leülni, borzalmas!

Márti!
Apa a filósokat meg az ált. nyelvészeket tanítja, de te vmi közgázos irányon végeztél a hszeid alapján. nem?
Amúgy én is Szegeden tanultam. Jó kis hely:)

AKata!
Úgy örülök, hogy megszereztétek a könyvet! Szerintem annyira jó. Van kedvencetek?
(Amúgy érdemes a felnőtt-verseit is megnézni, szerintem zseniális hapsi/költő)

Viki!
Hiányozni fogsz.

És kérdeztétek Mancsit---csak héátvégén jön, mert dolgozik és benn van a munkahelyén a gépe hétköznap.

Kimma és Teó is merre jár?

Na, most hétvégén nyugtotok lsz tőlem is, mert anyuéknál leszünk.

szép napot
Vendég

Brúnó-Zsuzsi
Szabó T. Anna-vers :)
Vendég

Jó reggel!

Hófordulósoknak, féléves Emmácskának minden szépet és jót!

Túléltük az éjszakát Bence nélkül, sőt nagyon is jól aludtunk mindketten (végre horkolásmentes volt az éjszaka).

Brúnó itt kukorékol mellettem, csuklik és gyakorolja a forgást.... Sokoldalú gyerekem van! :)

Zsuzsanna

Kép
brúnó anyukája

Jó reggelt!

Még gyors beköszönök aztán készülődnöm kell, hajszárítás és hasonló finomságok... :twisted:

Csatlakozom én is köszöntők táborához:
Emmácskának boldog hófordulót!

A nagy hároméves Olivérnek pedig szuperboldog szülinapot kívánok! :D Lesz buli Tita? Mit kap a kis drága?

Tami
Nagyon király lett a szerelős kép.
Nálunk senkinek sincs türelme, így mindig ketten szerelünk és mindig újra is kell kezdeni!! :twisted: :lol:

Orsi
Emma tündéri az apukájával. Annyira lejön h imádják egymást! :D

Linda
Vivit legszívesebben összepuszilgatnám, olyan kis édes!!!! :D(Remélem a nyáron lesz rá alkalom! :wink: ) És ahogy a hóemberrel szemezik... :lol:

Gratulálok Brúnónak az első fogacskájához! :wink:

Köszönjük mi is a köszöntéseket. 7 hónap... el se hiszem! :)
Vendég

[quote]S írta:ajnálom a pénz gondokat. Jövő hónaptól már jobb lesz? Hogy viseli Nóri a fülbevalót?

Igen, jövő hónapban apa már melózik, akkor már nem lesz gáz. Az a sz.r h télen mindig van 2 hónap fiz.nélküli kényszerszabija, amire mindig teszünk is félre lóvét, de most kicsit többet költöttünk a kelleténél és későn kaptunk észhez. Szívás :roll: És még mi akarunk kocsit venni a nyáron, meg családi házat 3 év múlva. Kac-kac :twisted:

Nóri eddig is piszkálta a fülét, most meg pláne, de azt mondta a védőnő aki szúrta h tuti nem fogja kiszedni. Hát remélem. Viszont tisztogatni kell neki a lyukacskát alkohollal és rohadtul nem akarja engedni. Ketten alig bírjuk lefogni. Kéne egy harmadik aki tisztítja :twisted: . Lehet h még ennyire emlékszik a fülbelövésre, meg h mennyire megijedt akkor?!??!?

Huhh, mennem kell, nem leszek kész! 10-re jön értünk após. Este még benézek. Ne írjatok túl sokat! :lol: :wink:
Vendég

Jaj, Orsi! Neked akartam még írni h én is bíztam benne h Nóri jobban ellesz egyedül ha kúszik-mászik, de sajna nem lett jobb a helyzet. Játszik a játékaival, de ott kell ülni mellette. Minél közelebb annál jobb! :twisted: Sokszor lendületből nekem kúszik fejjel. Néha olyan érzésem van mintha vissza akarna bújni :P :lol:
Vendég

Hú,megfőztem,mosogatógép bepakolva,mosógép is...Domi megetetve gyümivel. :D Kenyér is készül...persze a rendrakás még hátra van,meg teregetés,és mégy egy adag mosása.. :roll:

Kép
Kép
Kép
kike

Jó reggelt!

Norcinak és Emmácskának boldog hófordulót!

Olivérnek BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!

Werus, szép napot mára! Ismeretlenül is BOLDOG SZÜLINAPOT EMMÁCSKÁNAK Még akartam kérdezni ( régen) hogy hogy vannak a szüleid? Elindult a válóper? :(

Orsi, mondtam már hogy jó hogy van egy irodalmárunk! :wink:

Brunó Zsuzsi mamája, örülök, hogy jó volt az éjszaka! Brunó eszik már valamit szopi mellett?

Na ma mértem két szopit, ami eddig volt, ennek alapján a leányom nem éhezik! :) Na napközben a többit majd meglátjuk!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára andkata 2009.01.10 09:01-kor.

Kép
andkata

sziasztok!

Emmának boldog hófordulót!

Olivérnek nagyon nagyon sok boldog születésnapot!

Bugri Norcinak boldog hófordulót!

Wera én is remélem hogy nyáron tudok veletek talizni.Hogy-hogy most lyukasztattátok ki Nóri fülét? Előbb nem akartátok? Mi 5 hetesen vittük el, és akkor még nem piszkálgatta, úgyhogy nem kellett attól tartani hogy kirántja vagy ilyesmi.

Kép
linda24

És csoda hogy este fél nyolcra ki vagyok ütve? :roll:
És még ma be akarok menni a tescoba is...

Kép
Kép
Kép
kike

Ó,és sajnos továbbra is éjszaka háromszor,vagy négyszer kel-feladom,nem tudom miért. :?

Kép
Kép
Kép
kike

Szép jó reggelt mindenkinek!

Norcinak és Emmának nagyon boldog hófordulót!

Olivérnek nagyon sok boldogságot kívánok a 3. szülinapjára!

Az esténk szörnyű volt! Tomcsi 1/4 10-kor felébredt, és 1 óra hosszat sikítva ordított! :( Nem tudom mije fájhatott... de aztán végül megnyugodott, és 4-ig aludt. Aztán 8-ig :)

Hála Istennek már én is javulóban vagyok. Már alakul a hangom! :)
Igazándiból már csak a köhögés maradt, na de 1-2 nap és az is elmúlik! (remélem) :)

Ma nálunk is sok a tennivaló! Apa itthon, takarítás, főzés, tesco... stb, de majd még jövök!

Kép
zsuzska72

8)
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.20 13:49-kor.
Vendég

Sziasztok!

köszönöm a köszöntéseket Emma nevében!!!
hogy rohan az idő?! :shock:

Nórinak mi is boldog hetedik hófordulót kívánunk, Olivérnek pedig nagyon-nagyon boldog szülinapot!!!

Tegnap este eszembe jutott valami...

Azzal kapcsolatban, miért is nem forgolódik Emma, bár egyik este ismét sikerült... :roll: Az, hogy a pocakomban sem volt az a forgolódós fajta... hisz tudjátok... 8) :lol: már ott is kényelmes volt és lusti..nem akart ő fejjel lefelé időzni, mert nem volt kényelmes. most pedig nem szeret hason lenni, akkor miért is várom el tőle, hogy oda akarjon fordulni... :roll:

Na, nem elmélkedem tovább, rengeteg dolgom van, takarítok, főzök, mosok....

Majd ha tudok, még benézek!
Vendég

Szép napot :P

Titikém!
Drága Olivérnek boldog szülinapot!

Marcsikám!

Boldog félévet Emma hajasbabának!

Wera!
Boldog 7.-et Bugricseknek!

Én alig látok ki a fejemből... Horror volt az éjszaka. Tantum verdét is kipróbáltam már kínomban, és úgy elaludt... Tehát miegint a torka. Reggel már Nurofen is kellett, mert belázasodott. Most alszik, én meg próbálok magamhoz térni. Anyu ma átvállalta a főzést. (Talán jobb is... Reggel azt hittem már feltettem forralni a vizet, de csak a csap alá állítottam be a forralót, és pont Patiékról meséltem a családnak. Ekkor hallom, hogy valami folyik le a kőre... Hát addigra elúszott minden :evil: )Azt sem tudom, hogy hívnak. Na, jó, azt talán még tudom...

Aki tud pihenjen!
Betegeknek jobbulást!
Vendég

Oliver Nagyfiunak BOLDOG SZULETESNAPOT!

Nekunk Anna 7kor ebresztot rendelt el:(
De ejjel jobban aludt, csak egyszer sirt fel es egyszer evett.
Es 7 ota meg ebren van, jatszik, igen be volt dugulva az orra de semmi nem jon belole, es ma nem is kohogott.
NEkem visoznt jobban faj a torkom mint eddig :twisted:

NAgytakaratinai, konyvleszedesest nekem is kene csinalni....de valahogy mindig csak a feluleti dolgokig jutok csak el.

Mindenkinek szep hetveget!
Vendég

VEda: szegenyem! Te is pihizz napkozben! Csabinak pedig jobbulast!
Vendég

Köszönjük szépen a köszöntéseket, mindet felolvastam Olivérnek és a képeslapokat megmutattam. Nagyon örült neki!

9,52 perckor felköszöntöttük egy puszival és holnap lesz a buli, mert Tamás ma dolgozik.
Lesz torta és sok ajándék. Jön anyós, após, keresztszülök, Tamás keresztanyja és a Tamás másik tesójáék. Náluk a kisebbik lánynak Lucának 7.-én volt az első szülinapja, így neki is veszünk tortát.

Most mennem kell, mert feje tetején áll a lakás!

Majd még jövök!

Kép
Kép
Kép
titanilla78

ezt a novemberieknél találtam, szerintem minden sora igaz, megosztom veletek:

Mielőtt Anya lettem
Főzhettem magamnak meleg ételt.
Ruháim nem voltak pecsétesek.
Nyugodtan telefonálhattam.

Mielőtt Anya lettem,
Addig aludtam, amíg akartam
És nem izgultam milyen későn fekszem le.
Minden nap megfésülködtem, és fogat mostam.

Mielőtt Anya lettem,
Minden nap kitakarítottam.
Nem botlottam meg játékokban, és
nem felejtettem el altatódalok szövegét

Mielőtt Anya lettem
Nem izgultam, hogy a növényeim mérgezőek e.
Nem gondoltam védőoltásokra.

Mielőtt Anya lettem
Nem hányt le senki
Nem lettem kakis
Nem köptek le
Nem rágcsáltak meg
Nem pisiltek le
Vagy nem csipkedtek meg pici ujjak sem.

Mielőtt Anya lettem teljes birtokában voltam:
Gondolataimnak
Testemnek
Lelkemnek.
Végigaludtam az éjszakákat.

Mielőtt Anya lettem
Sosem tartottam egy síró gyereket, hogy az orvos megvizsgálhassa
Vagy beadja neki az injekciót.
Sosem néztem könnyes szemekbe és sírva fakadtam
Sosem váltam boldoggá egy egyszerű mosolyon.
Nem maradtam fenn késő éjjel, hogy egy alvó bébiben gyönyörködjek

Mielőtt Anya lettem
Nem tartottam kezemben egy alvó bébit, mert nem akartam letenni.
Sosem éreztem, hogy a szívem apró darabokra törik
Mikor nem tudtam megszüntetni a fájdalmat.
Nem tudtam, hogy valami olyan pici ekkora hatással lesz életemre.
Sosem tudtam, hogy képes vagyok valakit ennyire szeretni.
Nem tudtam, hogy ennyire imádni fogom az Anyaságot.

Mielőtt Anya lettem
Nem ismertem az érzést, hogy a szívem a testemen kívül van.
Nem tudtam milyen nagyszerű érzés a gyerek etetése.
Nem ismertem az Anya és Gyermeke közti köteléket.
Nem tudtam, hogy valami oly pici
Olyan fontossá tehet.

Mielőtt Anya lettem
Sosem keltem fel az éjszaka kellős közepén

Minden 10 percben, hogy megnézzem minden rendben van-e.
Sosem ismertem a melegséget
Az örömöt
A szeretetet.
Vendég

Látom hétvége van.... Kép

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Marcsi: nagyon jó a vers köszönjük szépen!!!

Kép
Kép
Kép
titanilla78

a lanyom KANALLAL megevett egy negyed :oops: kecskemetit:)
Vendég

Olivérnek nagyon boldog 3. szülinapot!

AKata: Brúnó hétfőtől kap almát, tetszik neki! :)

Véda! Próbálj meg aludni egy órát!

Marcsi! Már ismertem, de tényleg szép, amit írtál, köszönjük!

Orsi! Köszi!

Kike! Le a kalappal előtted! Én kb 3 napig csinálnám azt a sok mindent, amit Te pár óra alatt....

Wera! Ne felejtsd el a közös fotót az 1000. oldalra!

Zsuzsanna

Kép
brúnó anyukája

Anyjuk!
Grat! Ugyes Anna!

Az en fiaim meg rendes poharbol fel-fel uveg alma-banan-sutotokot ittak meg.
Vendég

Szly!
Sorry,h csusztunk :oops:

5hos adatok:
Csaba: 6290g 63cm
Bence: 6530g 63,5cm

Kép

Ezt meg csak ugy! (video nem megy :oops: powerpointban van de nem tudok videot csinalni belole)

Kép
Vendég

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.20 13:50-kor.
Vendég

Kata!
Mi is kerunk kepet Dorikankrol!

Kép
Vendég

Látjátok, vendégségben is veletek vagyok! :lol:
Akartam csatolni egy képet de nincs ezen a laptopon paint, a többi progihoz meg pancser vagyok. Majd otthonról.

Akata
A válóper annyira elkezdődött h már vége is van. Anyu vesz föl hitelt h kifizesse aput aztán apám költözik át nagyanyámhoz. Hát ez van. Jobb lesz így...

Mennem kell, Nóri nyafog. Cuppa
Vendég

Wera!
Sajnalom :cry:
Mennyi ido alatt zajlott le a valas?
Vendég

Marcsi! Emmának boldog feledik szülinapot!

Titi! Olivérnek boldog 3. szülinapot!

Wera! Nórinak boldog hófordulót!

Véda! Sajnálom, hogy megint fáj Csabinak a torka.

Mav! Nem baj! Még úgysincs kész a tábli! Nagyon cukik a fiúk. Tök jó bodyjuk van!

Nálunk reggel -11 fok volt, amikor mentünk vásárolni, így a gyerekeket anyuéknál hagytuk és nélkülük mentünk el a piacra. Itt csak szombaton van piac. Így minden szombaton megyünk.
Most mindketten alszanak! Jázmin már full álmos volt, anyuéknál csak fél órát aludt délelőtt.

Nem tudom, hogy a szurinak köszönhető-e, de most este fél kilenctől reggel nyolcig aludt a kisasszony, mint a régi szép időkben. Remélem ma is így tesz. Ennek ellenére most álmos vagyok!

Kép
szly27

Mav.: gyönyörűek a fiúk, nagyon hasonlítanak rád!!!
Ügyesek az evéssel!

Wera: sajnálom a szüleidet, de ha nekik így jobb akkor ez a halyes megoldás. Te és az öcséd hogy viselitek? Nem lehet, hogy a tesódnak lelki eredetű a baja és így jön ki rajta a válás? Elő szokott fordulni!
Várjuk a képet!!!

Tamara: Annánk hogy van? Levi puszit küld neki.

Leventébe mostanában beleénekelem a 3x-i kajáját. Meg közben valamit a kezébe adok.

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Emmának Boldog Félévet kívánunk!

Nórinak Boldog 7 hónapot kívánunk!

Olivérnek Nagyon Sok Boldog Születésnapot!
Vendég

OLIVÉRNEK NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT!

EMMÁNAK ÉS NÓRINAK NAGYON BOLDOG HÓFORDULÓT!

Kép
csugi

Szly,Tita!
Koszi!

Tita!
mindenki ezt mondja pedig en azt akartam h apara hasonlitsanak :roll:

Ezt Olivernek kuldom szulinapjara:
Mit kap a nagyfiu?

Kép
Vendég

Tita: Anna koszoni jol van. Leszamitva hogy a nagysikeru kanalas evesen kivul ma meg csak 100 tapit es 100 tejpept evett :twisted: ( ennyit Vkata ne idegeld anyadat dologrol)
Igazabol betegnek sem mondanam szorcsog az orra de nem jon belole truty es neha kohhent egyet, de nem komoly.Amugy jol van, felfedez allando jelleggel( sajnos tobb izben az elosztot is, e smindent ami elektromos)eskorbefutja a szobat percek alatt.
Jo fej kojok, csak az apja kicsit elkapatta mostansag. Na de ne majd megregulazom ha mar ujra kettesben leszek.
A papa felemel, dobal, okorkodik, papanal nem kell enni, egyedul jatszani......no de mindegy, inkabb ilyen legyen a papa mint hogy ra se hederitsen!
Vendég

JA es tegnap este beleesett a vizbe- elore nyult es kicsuszott a kezembol, nyelt jocskan, :oops:, latod Nicike mi ehhez kepest egy lenyelt hajszal- szegenyem nagyon megijedt utana nem akart mar benne maradni , aztan eves kozben meg ismet a szokasos hulyeseget "jatszotta" a huvelykujjaval bokotte magat es sikerult a szemebe igen erosen belenyulni, iszonyatosan sirt szegeny, en meg halalra remultem hogy ur Isten kinyomta a szemet.
Persze egyedul voltam itthon....aztan megvizsgaltam amikor mar hagyta nem lattam semmit, ma reggel lattuk kicsit piros a bor a szeme sarkaban.
Szoval zajlik korulote az elet.
a es van egy bibi az egyik ujjan, es fogalmunk nincs mitol, hogyan merthogy nem sirt vagy ilyesmi amikor tortent.

Aleko a bulibol hamar hazajott, mert levegotlen volt, meg nem akart ejjszakai jaratozni.
Viszont kapott egy nagyon popec orat, mert soha nem kesett egy percet sem, sot elobb er be mindig, meg mert annyira jol dolgozik.
Megerdemelte az teny, csak most itt a nagy kerdes hova vegye fel, ert igen elegans, meg olyan kategoria, ami miatt mar utnek le embert az utcan :oops: ( a draga a kabatjaba rejtve olelgetve hozta hazxa nehogy kiraboljak :? szar ugy hogy itt tart a vilag hogy igy kelljen felni).

Nem akarok itt litaniat irni csak most raerek.
Aleko elment hungarocel lapokert, mert megfagyunk ejjel a szobaban, szoval folytatjuk a barkacslast, Annam meg egy bombonos dobozzal birkozik:)
Vendég

Tamara, negyed üveg nem is olyan rossz, plusz lehetne persze több a táp is, de nyugi majd....
Édes lehet a kis mászkálócsajszi!

Tit, Levi jobban alszik valamivel?

Mav, irtó helyesek a fiúk! Apa ott lakik még? Hogyan lesz tovább?

Wera, anyukád jól van? Öcséd hogy viseli? Milyen volt a szülinap?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára andkata 2009.01.10 16:50-kor.

Kép
andkata

egy eve ilyenkor mar itthon voltam de meg ugy volt 18an utazom is tovabb...neha meg mindig elgondokodom jol dontottunk e hogy itthon maradtam...........................................
Vendég

mi örülünk neki Tamara....:)

Kép
andkata

par kep ha nem gond
Kép Anna es a kacsa
Kép levegoben
Kép
Kép Kép Kép Kép Kép
Vendég

KEdves vagy Kata!
Egesz oszinten ha Ti nem lennetek en nagyon magamba fordultam volna mar.
A minap mikor szoba jott a kulfoldre utazas( lett volna Alekonak munka lehetoseg) az elso amit en a maradjunk oldalon fel tudtam hozni az Ti vagytok :oops:
Vendég

mégegyszer köszi a köszöntéseket és a képeslapokat!

Olivér tőlünk kap egy könyvet: Pinokkiót, és még egy könyvet amiben 4-5 mese van és benne van a Piroska és a farkas is, mert most ez a sláger. Ezt a Tamás keresztanyjától kapja. A többit nem tudom. Mivel most volt névnap, télapó, karácsony így nem visszük túlzásba.
Sacher tortát kap valamilyen marcippánnal.

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Tami!

Cuki a csajunk! Nem am elvinni messzire :twisted:
Vendég

Titi!

Kepeslapert szelet torta jar :lol:
Vendég

Anita, nem akarsz írni Magatokról?

Kép
andkata

Tamara: ez nagyon jól eski!
Szegény Anna bébi. Olivér is nyelt párszor amikor ilyen kicsi volt.

Kata: sajna az alvás változatlan....

Most jöttünk meg a sétából, több mint egy órát elvoltunk, Olivér biciklizett. Levi aludt majd 2 órát most lassan kaja. Próbáltam álometetni, hogy ne kelljen megetetnem, de nem sikerült. Kép

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?