Új privát üzeneted érkezett!

Ani,

küldtem privit.
Vendég

tuntun köszi,írtam neki...
Annyira fincsi muffint dobtam össze. Így szeretem,mikor beledobálok mindent,amit találok,és olyan finom :D
Érzitek az illatokat?
mondjuk tuntun te nehezen,elég messze vagy :(

Hú,de nagyképű vagyok,ahogy visszaolvastam magam. De tényleg finom :lol:
Vendég

Jól van ezt megjegyeztem! Ráadásul a fogyókúrám közepén olvasok ilyeneket, szép mondhatom.
Egyébként nyugodtan lehetsz nagyképű, mert hallottam a csodafánkodról és láttam Eliza tortáját is. :D
Én olyan muffint szoktam sütni, amibe nem cukor kell, hanem vagy ét v. fehércsoki az alaptésztába, aztán szoktam beletenni banánt, vagy kakaós nápolyi kockát és most egy nagyot sóhajtottam.
Más - gázhelyzet: hát én igen csak el vagyok keseredve, mert mi nem tudunk mással fűteni, ill. villannyal igen, de ha mindenki azzal kezd, azt meg az elektromos hálózat nem fogja bírni. Remélem dűlőre jutnak egymással mihamarabb. Legfeljebb leköltözünk anyósomékhoz vidékre amíg nem melegszik az idő. :P
Vendég

tuntun Eliza tortáját nem én csináltam :oops:
Remélem tényleg nem lesz gáz-gond. Ez azért durva,hogy mi isszuk meg a levét,holott semmi közünk hozzá.
Na,beszéltem Évivel. Szegény Zsombor nehezen viseli a dolgokat,Évi egész nap cipeli. Vettek tőle vért,de az is csak másodszorra sikerült nekik. Holnap jelentkezik majd,amint tud,és akkor írok én is nektek,ok?

próbáltam már a normaflore-t,nem sok sikerrel,most elkezdtem mégegy kúrát,hátha :shock:
Vendég

Szép estét!

Csajok, köszi hogy bejelöltetek iwiwen. Így legalább megismerlek benneteket. De aki még nem jelölt be, nyugodtan jelöljön be.
Köszike a gratukat a vizsgákhoz. Szorítsatok holnap, mert jogból vizsgázom.
Tuntun, üdv köztünk!
Berni, már nem olvasod de, nagyon szorítok és drukkolok, hogy minden rendben legyen és rendben is lesz!! Mennek a gyógypuszik! Ja, és Te kérdezted hogy minek tanulok?- ifjúságsegítőnek.
Cseriani, jobbulást neked.
Emma, Hannának is jobbulást.
Szívesen benne lennék én is a taliban, de nekem egy picit messze vagytok. De persze megoldható minden a részemről. Nyáron egy kis kiruccanásképp hozzánk is jöhettek?!

Pneumo oltás: szerencsére mi már megkaptuk októberben, akkor még juttot nekünk is. Most nem tudom hogy jutna-e.

Ma voltunk UH-on a kórházban és minden rendben van a pocaklakóval. Sajnos nem tudtuk meg, hogy mi lesz. Szégyenlős egy kicsit. Meglett végre az AFP eredményem is, az is normális lett. Úgy hogy minden ok! Legközelebb 20-án megyünk UH-ra, de akkor már Bakó dokihoz és remélem megmutatja magát!

Megyek még tanulok egy kis jogot!
Jó éjszakát mindenkinek!
dius02

Jog? Húúú, az húúúzóóós... de menni fog, drukkdrukk, Dius! nevetek van már? (Névmániás vagyok... :-))))
Huhh, micsoda oltásmizériák vannak, szal elfogy az oltóanyag, eszemmegáll... Köszi az infókat!
Dadomi, örülök, hogy előkerültél! :lol: Domid éédes kis pofa! Enyimármin is ezt csinálja, csak ő a számítógépen... :roll: Nagy is az "örömöm" ilyenkor. Húzza az egeret és kattint a lejátszásra, meg fényképeket nézeget. Röhej. Cybergyerekek.
Ani, hogy vagy? Van egy probiotikus kapszula, aminek most nem jut eszembe a neve, hátha az jobb lenne, mint a Normaflor, de persze a Normaflor is jó! na, értelmes voltam, mi...
Tuntun, te nem vagy fent iwiwen? :wink: Húúú, Aninak remek receptjei vannak ám, párat begépelt ide, mi imádjuk pölö az Aniféle kiflifelfújtat, meg a hulala-tejszínes sütit! Utóbbi nyáron különösen jól bír esni a friss gyümölcsökkel.... :D Muffint nem csináltam, mióta benne voltunk ebben a calici nyavalyában, mert előző este azt csináltunk hannával és azt hittem, attól vagyok rosszul... Nah, azóta ránézni se bírok, pedig nem is az volt a bajom. :? :lol: Pedig mi is nagyon szeretjük, hanna imád segíteni, miközben keverjük össze. Kérdezi is mindig, mikor sütünk muffint, de még nem bírt rávenni szegénykém... :lol:
Yuyu, annyira gyönyörű a lánkád ezen a vonalzón is! És már 8 kiló? Azzz igeeen! Kis örökmozgó. kaja miatt ne aggódj, tudja ő, h mennyi kell neki! :wink: Anyatejes még?
Na, már csak huhogok itten nektek, átmentem bagolyba, megyek is aludni...

been

Jaj, és Éviéknek millióó drukk, és kitartááást!
Gáz: Ani, férjem pont ezt mondta tegnap este, amit te itt írtál... :) Hát, remélem, nem lesz gáz. Vagyishogy lesz, nah... :roll:

been

Jó reggelt!

Dius, szorítok én is a vizsgádhoz. Még én is tanulok, bár már a finishbe értem 1 éve :oops:, arra kellene rávenni magam, hogy megírjam a szakdogát és államvizsgázzam. Bár nincs újévi fogadalmam, de a tervem az, hogy márciusban elmegyek államvizsgázni. Na ehhez már kellene gyűjteni az anyagot.
Emma, fent vagyok én is az iwiwen, majd bejelöllek jó?
Nálunk a menő süti a tiramisu (amit a nagyfiam a mai napig piramisunak mond ), aztán nem tudom ismeritek-e a kekszes tejfölös sütit, illetve van még egy csíkos szelet nevezetű, aminél 4 lapot kell sütni és tejbegrízes krémmel kell megtölteni. Elronthatatlanok és mindig nagy sikert aratok vele. Vettem tavaly egy házi sütemények nevezetű könyvet isteni receptek vannak benne és még abból szoktam sütögetni. Amikor csináltuk a férjemmel a 90 naposat, a munkatársai állandóan számolták, hogy mikor lesz szénhidrátnapja, hogy vigye a sütit.
Na most eltűnök, felkelt a kicsim, megreggelizünk, aztán leszedem a fát, sajnálom, hogy már le kell, annyira szeretem. Du. jövök.

:lol: :lol: :(
Vendég

Remélem Berniéknek jól telt az éjszakájuk!
Tuntun nem csinálnál vonalzót? :wink:
Én is szeretnélek megtalálni iwiwen!! :)
Emma te már megint baglyoskodtál?! :lol:

Kép
Kép
josi

Josi, én, mint mindig! :D Hogy vannak a kiscsajaid? Rég láttunk már képeket! :wink: Te most nem vagy beteg?
Tuntun, várom a jelölést! Nálam egyébéknt minden szekszárdifórumos megvan, de tuuutiii, h nem találsz meg mindenkit, ha kell szólj és segítek! :wink: :P
90 napos, ez jóóó :lol: :lol: :lol:
Hol kellene államvizsgáznod? Hajráááá! Nem sok idő van már márciusig :lol:

been

tuntun jelölj engem is :wink:
Vendég

épp most írt Évi,hogy most kapták meg a bódítót. Szegény Zsombor,nem tudom,hogy bírta eddig étlen-szomjan. Ez gyerekkínzás :cry:
lányok,nagyon-nagyon szorítsunk most nekik :roll:
Vendég

Drága kis manó! A szívem szakad meg, komolyan. Nagyon remélem, h hamar túl lesznek a műtéten... Évinek meg sok-sok energiát... :cry: :cry:
Te hogy vagy, Ani? :D

been

köszi,megvagyok. Torkom elég jó,már nem fáj annyira,nátha még egy picit,de a FEJEM SZÉTMEGY :cry:
A hideg ráz,annyira fáj. Reggel már vettem be bogyót,de asszem veszek most is,és majd lefekszem Elizával.
Vendég

Zsombit negyed 12-kor vitték a műtőbe,az elöbb beszéltem Évivel. Elég jól viselte,hajnalban megetette,így annyira éhes sem volt. Aludni nem nagyon tudtak éjjel.
Vendég

Jajj, drukkhegyek nekik! ++++++++++++++++++++++++++
Ani, az én fejem is rettenetesen fáj, bár ez téged biztosan nem vigasztal... :cry: :cry: Lehet, hogy jön a hó? :roll:

been

Sziasztok,

na a fa kint van már, de mit kezdjek az alatta lévő játékhalommal? :lol: Szerintem a fiaim már el is felejtették, hogy ezeket is kapták, kiszedték a kedvenceket aztán a többi meg ott maradt a fa alatt.
Beszéltem én is Évivel, nyugodtnak tűnt a hangja. Abszolút át tudom érezni a helyzetét, Ricsikét 4x műtötték ezzel és még mindig mennie kell(ene), de egyszerűen nincs lelkierőm megint kórházban látni. Ráadásul az utolsó műtétjére emlékszik is. Ott alkudozott a műtőben a főorvos úrral, hogy ne vágja le a kukacát, mert ugye fogta a doki a szikét....... Na nehéz ez mindenképp. Nekik remélem könnyebb lesz és megússzák ezzel az egy műtéttel. Nagyon drukkolok Nekik.
Ani Te meg pihenj.
Nálunk hétágra süt a nap, olvad minden, úgyhogy kihasználtuk a kicsivel és elsétáltunk a postára, ami két buszmegállóra van tőlünk. Most meg már alszik, mint a bunda.
Majd este felmegyek az iwiw-re aztán megpróbálok rájönni, hogy ki-kicsoda.

:wink:
Vendég

kb.10 perce írt Évi,hogy kihozták Zsombit a műtőből.Meg küldött róla egy képet,ahogy fekszik a kiságyban,infúzióval,ha jól látom-hát,nem bírtam ki,hogy ne sírjam el magam :cry:
Aludtam egy jó 40-45 percet,talán kicsit jobb a fejem. Most adok enni kiskirálylányomnak,és kimegyünk kicsit.
Itt nincs mi olvadjon,hisz nem is esett :twisted:
De itt is gyönyörűen süt a nap.
Vendég

De jó hogy túl vannak a műtéten! Remélem gyorsan felépül a kislegény... Minden jót nekik!!

Dius, Te előbb megtaláltál engem iwiw-en, mint én téged? Mikor be akartalak jelölni, akkor láttam, hogy nem bejelöltelek, hanem vissza ;-)

Igen, 8 kiló Enikő, és most lesz 5 hónapos :oops: Állandóan forog, de csak hátról hasra, aztán nyűglődik, hogy vissza kéne fordítani ;-) Szerintem 1-2 hónap, és mászni is fog. Olyan erős kiscsaj :-) Igen, anyatejes, múltkor paráztam kicsit, mert nekem megjött két ünnep között, és megcsappant a tejem, de aztán hamar visszajött szerencsére... Igaz, mostanában kevesebbet eszik, de éjszaka meg többször kel, pótolja a kaját... És továbbra is hízik, úgyhogy szerintem kihúzzuk a 6 hónapot csak anyatejjel...

yuyu79

Édes istneem, Ani, szegény kicsi Zsombi jaaaj... Én nem is tudom, mit csinálnék hasonló helyzetben, de nem is akarom megtudni. persze, végigcsinálnám, mint mindannyian, de nincs annál rosszabb, mint, ha valakinek beteg a gyereke...
Örülök, h jobb a fejed, az enyém is, aludtam a kölkekkel, pedig nem szoktam... Hanna se szokott délután aludni, de most ő is aludt.
Yuyu, nagyon ügyes Enikő! Na, ha majd mászik, az lesz a nemsemmi! :lol: :lol: :lol: :lol: Örülök, h még tudod szoptatni! (Gondolom, hát még te :lol:)
Tuntun, 4 műtét, jéézus... Szegény kicsi fiad...
Na, lépek mer olyan vagyok már mint a siratóasszony, jajgatok itt össze-vissza, de tényleg szörnyű ez... :cry: :cry: :cry: Majd még jövök.

been

Biztos, hogy valami front van, mert a fiam is panaszkodott, hogy a suliban is fájt a feje. Hívtam Évit, nem vette fel, majd még később próbálom.
Julcsi, tényleg nagyon ügyi baba Enikő. Egyébként Nekem Erik 6 hónaposan ült, 1 hónapra rá állt és 10 hónaposan ment. Persze eközben elkezdett mászni is :lol: . Most éppen a lépcsővel próbálkozik, aminek nem igazán örülök, mert még felfelé hagyján.......
Vendég

Most írta Évi, hogy nagyon sír Zsombi. Ez tényleg nagyon sz...., először azért sír, mert fáj, meg az infúzió miatt nem engeded el a kezét, utána meg azért mert éhes, szomjas, meg nem tud mozogni....., szegény Évi ki lesz idegileg rendesen.
Vendég

Szóval nézegettem az iwiwet és szomorúan tapasztalom, hogy én vagyok a "nagyi" köztetek :cry: :cry:. Hogy lehet mindenki ilyen szemtelenül fiatal? Úgy látszik nekem nőtt be későn a fejem lágya. :lol:
Vendég

bocsi,hogy eddig nem jöttem,írt nekem is Évi,de eddig nem tudtam írni nektek.
Remélem holnapra már jobban lesz a kisvitéz. Az éjszakájuk még biztos nagyon rossz lesz.
Vendég

Sziasztok!

Köszi mindenkinek a drukkokat,odaértek hozzám! Jelentem jogból levizsgáztam jelesre! :D Most írom a gyakorlati naplóm,holnap lekell adnom.

Tuntun, engem is bejelölhetsz nyugodtan. Napokban kértem meg a csajokat hogy jelöljenek be engem,(172.oldalon a vége fele megtalálod a nevem). De ahogy néztem én vagyok a legfiatalabb anyuka köztetek! :wink:

Jaj,szegény Zsombi! Remélem holnapra már jobban lesz a kislegény!Mennek a gyógypuszik!!!!

Emma,igen már megvannak a nevek! Remélem nem veszed rossz néven és nem fogsz megharagudni és utánzósnak tartani,de nekünk is az Ármin név tetszik. Lánynév pedig Darinka.

Julcsi,úgy találtalak meg hogy a férjed oldalával jelöltél be ismerősnek és nem a sajátodddal, én meg megkerestelek. Remélem valamennyire érthető volt az írásom. De te még nem jelöltél vissza. Amúgy szép súlyban van Enikő!
dius02

Josi, kérésed parancs :wink:

Na mostmár végleg eltűntem.

Jó éjt Mindenkinek!!!!
Vendég

jó fagyos reggelt mindenkinek. Jó hideg van. Nálunk -12 volt reggel :?
Évi Zsombija jobban viselte az éjszakát,mint a tegnap délutánt. Infúzióban is és szájon át is kap fájdalomcsillapítót.
Hú,megyek,Eliza húzza a csíkot és kiabál,hogy: tatatatatatata
Vendég

jajj tuntun neked akartam még:biztos,hogy neked benőtt már? :lol:
:P :lol:
Vendég

dius jelesre??? Nem túlzás ez egy kicsit???? :lol:
Nagyon ügyi vagy :wink:
Vendég

Jó reggelt!

Nálunk "csak" -10 volt. Most is hétágra süt a nap, úgyhogy tízórai után megyünk is a pékségbe, ami a tegnapi posta mellett van :lol: .
Csináltatok már a gyerekeknek banános tejbegrízt? Én általában tönkönybúzadarából csinálom a grízt és az elég szokatlan ízű, ezért találtam ki, hogy a végén belekarikáztam egy banánt és fahéjat raktam még bele. A gyerekeim csak úgy falták! Még majd akarok csinálni nekik almás-fahéjasat is.
Ani, naná, hogy nem nőtt még be, de nem is szeretném. Szerintem anyukámék rontották el a dolgot, hogy ilyen korán "kezdték"

:lol:
Vendég

Dius, én is bejelöltelek iwiw-en, bár nem írtam üzit hozzá, a képek alapján rájössz, hogy ki jelölt be :wink: Vizsgához gratula!
Devcsa! Te hogy állsz a vizsgákkal? A prividet olvastam múltkor, bocsi, hogy nem válaszoltam! De egyébként semmi gond, volt neked ezer bajod mostanában, ne ezen rágódj! Oks? :wink:
Tuntun! Én tavaly júniusban államvizsgáztam, szegény csajokat kikészítettem rendesen a parázásommal... :P De ha márciusban akarsz államvizsgázni jól bele kell húznod! Hát nem irigyellek téged, meg Devcsát sem, olyan jó már túllenni az egész főiskolás hercehurcán. Persze a társaság hiányzik, nagyon jó kis csapat volt a mienk, de a tanulás az nem hiányzik... :roll:

5 éve ilyenkor már elég hevesen jelezte Danikám, hogy megunta a pocibérlést :lol: :lol: Na jó, akkor nem volt ennyire vicces a dolog... De a végeredménye tökéletes lett! :lol: :lol: :lol: Feketeerdő tortát rendelt a kis ötévesem :shock: Megkaptam a feladatot rendesen...

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
dadomi

dadomi vedd fel a telefonod
Vendég

dadomi elveszett a feketeerdőben. Hiába hívom,nem veszi fel. Biztos a sok fekete fa között nincs térerő :lol:
Vendég

Cseriani! Majd kivágjuk a sok fát, úgysem lesz gáz, és akkor meghallom a telefonomat, ha csörög :P :lol: És köszi mégegyszer, hogy szóltál! :wink:

dadomi

dadominak már meséltem a telefonba,hogy Eliza tízóraira hurkát kért,persze a kiflit elfelejtette hozzá enni...egyik este töpörtyűt evett sültkolbásszal meg savanyított karfiollal. Persze mind saját "termés",mindenféle rossz dolog nélkül... Kép Kép
Vendég

Cseriani, Dominik kérdezi, hogy eperszörpöt iszik-e Eliza? :lol: :lol: :lol: Húúúú láttad volna milyen szemekkel nézte lánykádat az én kicsi fiam :lol: :lol: :lol:

dadomi

gyönyörű szemekkel,hisz gyönyörű szemei vannak :D
Nem eperszörp,hanem almalé. Kristóf egyfolytában azt kér,és persze Eliza is. Hozza a kis üvegét,és mondja,hogy ama,ama :lol:
Hú,de most érzem csak,itt ismét bűzlik valami :?
Vendég

Hát nagyon lenyűgözte Eliza Domit, nem akar elmenni innen a géptől :shock: :lol: :lol: :lol:

dadomi

Írt Évi,Zsombitól elvették az infúziót,aludt még akkor...
Vendég

Jajdejóó, köszi Ani a közvetítést, eszerint már kifelé megy a kissrác ebből a szörnyűségből... MOstmár biztos minden rendben lesz és napról-napra könnyebb lesz neki.
Annyira szép a kis kékszeműd! És milyen nagylány már! Mégmégmég képeket! Ó, enyémek is kenyér nélkül esznek szinte mindent... :) HIába teszem nekik a felvágott, vagy akár a töltöttkáposzta :shock: mellé, akkor is ott hagyják.
Dius, nagynagy gratula az ötösödhöz, jogból azé nemsemmi! Ügyes vagy. Ó, dehogy tartalak utánzósnak, sőt, örülök, hogy nektek is tetszik az Ármin név és adnád a kisöcsinek - ha az lesz. Darinka is nagyon tetszik! Olyan kis aranyos név. Volt itt amúgy egy másik anyuci, akinek asszem épp 1 éve Ármin nevű kisfia született, de nem jött sajnos azóta... Vagyis csak néha. :cry:
Tuntun, visszaigazoltalak! Neke dis gyönyörűek a fiaid, dehát úgy látszik, itt mindegyőtöknek! :lol: :lol: Férjem is itt volt mellettem, mikor nézegettem a képeidet, és tök ismerős voltál neki, de a nevedet látva azt mondta, mégsem ismer... :lol: 8) Nagyon hasonlítasz valakire egyébként, de meg nem mondom, kire, egyébként így voltam Rékababával is. :P Azóta se tudom amúgy, Rékababa, honnan vagy ismerős... :lol:
Nah, szal helyesek vagytok.
Megyek, vacsira tejbegrízt rendeltek a kölkek.
Pedig biztos még akartam írni... csak elfelejtettem, mit... :roll:

been

Sziasztok,

Ani, imádnivaló kiscsaj ez az Eliza.
Beszéltem Évivel, mondjuk csak kb. fél percet, mert ahogy Zsombi meglátta a telefont, rögtön el akarta venni. Azt hitte, hogy az Apa van a telefonba. De jól vannak, most üzent is, hogy kapott fájdalomcsillapítót estére a fiúcska, remélhetőleg tudnak pihenni. Evett tápszert is, és mondta, hogy jó sokat iszik.
Emma, nem "mindegyőtöknek", hanem "mindegyikünknek", hiszen Hanna és Ármin is gyönyörű gyerekek. És különben is ne feledd: "Az elfogultság anyai kötelesség"
Köszi a visszaigazolást és Dius Neked is. Közben Dadomi is bejelölt, neki is köszi. Aranyosak vagytok, hogy így befogadtatok közétek :P. Csak nyugodtan szóljatok rám, ha "sok" vagyok, mert az az igazság, hogy én imádok csevegni. :oops: Emma nem ismerős nekem sem a nevetek, meghát elég messze is vagyunk egymástól. Én Pesten és környékén fordultam csak meg.
Nálunk is tejbegríz volt a kicsinek a vacsi
Na még azt akartam mesélni, hogy Erik 30 dkg. híján 13 kg. Jó súlyban van mi?
És úgy látszik, hogy túladagoltam neki a Normafloret, mert azt sem tudja kivárni, hogy leüljünk az asztalhoz kajálni, ahogy készítem, úgy kell pakolni a szájába. Ha meg melegítem, akkor odaáll a mikró elé és nyavalyogva kéri a mikrótól a kaját :lol: . Olyan édes!

Na elég belőlem.

Sziasztok.
Vendég

Aranyos vagy, Tuntun, köszi! de hogynézettvonamááá ki, ha azt mondom, gyönyörűek a gyerekeink... :lol: :lol: :lol: Amúgy persze, h így gondolom, hiszen akármilyenek is lennének, akkor is csak gyönyörűnek látnám őket... :D
Persze, nem ismerjük egymást, csak hasonlítasz valakire. :D (Fogalmam sincs, kire.) :D Dejóóó, csináltál vonalzót is! Pici fiad 2 hónappal fiatalabb, de 20 dekával nehezebb az enyimnél, jóóó súlyban van, kis erős fiúcska! Ármin étvágyát se kell félteni, Hannáét annál inkább. Normaflor-nak ilyen hatása is van? Ezt nem is tudtam, de jó, hogy mondod!
És sose vagy sok, ezt jegyezd meg! :!: :!: :!: :!: :!: :D

been

Sziasztok! Csak olvasó üzemmódban vagyok, nem sok időm van, mert napi 30-szor orrot szívunk. Eljött az első nátha.... Hát, nem örülök neki... Pedig amíg szopik, nem kellene, hogy beteg legyen, nem? Más baja szerencsére nincs, remélem nem is lesz, de hát az is elég hogy nem tud aludni éjjel levegő híján :-(

yuyu79

Yuyu, szegény Enikő, jobbulást!
Hát, az elmélet az, hogy a kizárólag szoptatott gyerekeknek tök jó, meg immunanyag, meg anyámkínja, ami igaz is, de nem vonatkozik mindenkire, pölö az én gyerekeimre se vonatkozott. Hanna tápos volt és ritkábban volt beteg sokkal az első életéve folyamán, mint Ármin, aki meg 6 hós koráig kizárólag szopott és teszi azt most is. Persze, ez sok mindentől függ, de nem kell készpénznek venni azt, h nem lehetnek betegek a szoptatott babák... Mer sajnos lehetnek. :cry:
Azt jól teszed, h gyakran szívod az orrát!

been

na,hali...este már nem tudtam jönni,de tuntun leírta,amit Évi mondott,örülök.Most el kell ugranunk szd-ra,valami gond van a kéményünkkel,a nappaliban aludtunk,mert a szobánkban nagyon füstszag volt,de érdekes,hogy füst nem. Ez csak akkor van,ha fával fűtünk,a gázkémény szigetelve van. Elugrunk egy kandallótisztító fáért,miután kikotorjuk,azzal szoktuk még kitisztítani...
Majd jöszök.
Ja,tuntun,nehogy eltünj,dehogy vagy sok :wink: :P
Gyere csak,hiányoznál már közülünk,komolyan mondom :D
Vendég

lányok,már a 3.éjszaka,hogy valaki ismeretlen számról hív éjjel 11 elött pár percel. Ilyenkor általában már alszom,meg a telefon le van halkítva,ha tv-zek is,nem hallom. Ki a ...-a lehet az?????
Vendég

Yuyu! Én mindkét fiamat szoptattam, Dani 6 hónapig, Domi 17 hónapig szopizott. Dani 4 hónaposan gégegyulladást kapott (bár nála ekkor kezdtük a hozzátápit, amit rettenetesen megbántam!). Dominik viszont majdnem 6 hónapos volt, mikor elkezdtem neki adni kis gyümölcslét, de ő meg 1 hónaposan elkapta az influenzát Danitól! Egyik éjjel arra ébredtem, hogy tűzforró a gyerek, még jó, hogy köztünk aludt! Na és innentől valami mindig volt, gégészetre már bérletünk volt, aztán 4 hósan befulladt és kórházba került a kizárólagos szopi mellett. És egy évesen kiderült, hogy tejérzékeny. Na ennyit a szopi betegségellenes hatásáról. :evil:
Adj Enikőnek Oscillococcinumot, ez homeós, és nagyon jó, meg vegyetek neki Baby Luuf balzsamot, 3 hós kortól lehet használni, lefekvés előtt kell vele bekenni a hátát, de csak azt szabad. Segít a légzésben, tisztítja az orrát, meg a lerakódást kicsit oldja. És gyógyuljatok meg gyorsan. Sajna ez ilyen időszak... Meg szopi-szopi-szopi! És még egy fontos dolog: most, hogy kicsit beteg Enikő még véletlen se kezdd el neki a hozzátápit, bár tudom, hogy te 6 hónapig csak szopiztatni akarod4 :wink:
Megyek, mert a fiúk nem bírnak magukkal!

dadomi

Dani csillagszemű,nagyon boldog szülinapot neked!!!!! Kép
Vendég

Sziasztok!
Daninagyfiú,sok boldog szülinapot!! :wink: :)

Kép
Kép
josi

Boldog szülinapot, kicsi Dani!

Kép
Kép
banoed

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?