Jog? Húúú, az húúúzóóós... de menni fog, drukkdrukk, Dius! nevetek van már? (Névmániás vagyok...
)))
Huhh, micsoda oltásmizériák vannak, szal elfogy az oltóanyag, eszemmegáll... Köszi az infókat!
Dadomi, örülök, hogy előkerültél!
Domid éédes kis pofa! Enyimármin is ezt csinálja, csak ő a számítógépen...
Nagy is az "örömöm" ilyenkor. Húzza az egeret és kattint a lejátszásra, meg fényképeket nézeget. Röhej. Cybergyerekek.
Ani, hogy vagy? Van egy probiotikus kapszula, aminek most nem jut eszembe a neve, hátha az jobb lenne, mint a Normaflor, de persze a Normaflor is jó! na, értelmes voltam, mi...
Tuntun, te nem vagy fent iwiwen?
Húúú,
Aninak remek receptjei vannak ám, párat begépelt ide, mi imádjuk pölö az Aniféle kiflifelfújtat, meg a hulala-tejszínes sütit! Utóbbi nyáron különösen jól bír esni a friss gyümölcsökkel....
Muffint nem csináltam, mióta benne voltunk ebben a calici nyavalyában, mert előző este azt csináltunk hannával és azt hittem, attól vagyok rosszul... Nah, azóta ránézni se bírok, pedig nem is az volt a bajom.
Pedig mi is nagyon szeretjük, hanna imád segíteni, miközben keverjük össze. Kérdezi is mindig, mikor sütünk muffint, de még nem bírt rávenni szegénykém...
Yuyu, annyira gyönyörű a lánkád ezen a vonalzón is! És már 8 kiló? Azzz igeeen! Kis örökmozgó. kaja miatt ne aggódj, tudja ő, h mennyi kell neki!
Anyatejes még?
Na, már csak huhogok itten nektek, átmentem bagolyba, megyek is aludni...