Jó reggelt!
Kata!
Hogy telt az éjszaka Bence nélkül? Nem volt furcsa?
Megnéztem az étterem honlapját és elolvasgattam a menüt, jónak néz ki tényleg. Mindig előre kell lefixálni, hogy melyik másodikat választod, vagy mikor adod le a rendelést?
Biztos, hogy így valamivel egyszerűbb, de a főzés mellett is annyi minden van amit folyamatosan csinálni kell.
Mondjuk biztos azért az is sokat számít, hogy a kis két szobás lakásunkból "belecsöppentünk" abba a számunkra hatalmas házba, és ha nem takarítok folyamatosan ellep a kosz. Viszont mire a végére érek, kezdhetem előről...
Betti!
Gratulálok a vizsgáidhoz, hozod a formád, mint mindig!
Aranyosak Bettike mondásai. Rakd majd a képeket a nagylányról!
Olga!
Tényleg nagyon szexisek az új szerzeményeid. Én is szoktam ilyesmikkel szemezni, de tovább nem jutok, mivel irtó fázós vagyok és én is zokniban éjszakázom...
Vizsgák biztos sikerülnek, ne izgulj!
BBJ!
Ne szomorkodj a kettesen, bár biztos bosszantó a sok "rápazarolt" idő és energia után, de tényleg nézd a jó oldalát, hogy nem kell még egy kört futni miatta.
Iiiigen, már megint Szolnokon.... Nem megy nekem ez a kunszenti "megszokás"... (remélem belátható időn belül visszaköltözünk...)
Szilbee!
Hogy vagytok? Dávid????
Katlina!
Remélhetőleg Robikát kikerüli a torokfájós nyavalya, szegénynek éppe elég volt az elmúlt időszakban.
És bent a lakásban hajlandó ráülni a szánkóra?
Karácsony óta nem sok képet kattogtattam a csajsziról, de rakok kettőt:
4 hónapos kis "durci":
Hajszerkezet
: