Új privát üzeneted érkezett!

sziasztok!

köszönöm!

hát eddig egy négyes

viszont amit kedden írtam és nem sokat tanultam rá azt nem tudom még!

Majd lassan én is rakok fel pár képet dicsekszem ha nem baj hogy milyen melegítő nacit, overált meg csizmát kapott Betty!
Meg milyen együttest vettem magunknak Gabival(ugyanolyan a fazonja :-) )

egy kis gyerekszáj:

Bettike látott egy koalát egy képen:

KÉrdezte anya mi ez?
mondtam: koala
Bettike: mi kolala?

Beszokott pisilni még minidg néha:
mondtuk neki Bettike miért nem kelsz fel éjszaka pisilni benn van a bili is minden
Bettike: azért mert apa nem kelt fel!!!!

valamit játszottunk s a végén mondta hogy a hipp-hippeljünk...
oké mondom rendben: össze raktuk a kezünket Bettike elkezdi: hipp-hipp FURRRÉÉÉÉÉÉ!!!!

egyenlőre ennyi jut eszembe:-)

puszika

Kép
kbernadett

Judit, itt a mi kandallónk:

Kép

Kati, de jó, hogy írtál! Azért majd mesélj, milyen a munkakezdés...

Kitten, ezek jó hírek! Nincs esetleg új képed a csöppségről?

Kép
Kép
Kép
szamóca73

Hú volt ma termés renedesen! :wink:

Kitten!
Örülk hogy megnyugottál egy kicsit!
És képet is kérünk ám a leányzóról!

Andi!
Csempe ügyben majd akkor megkerseünk benneteket,így építkezés előtt :wink:

Kandalló!
Én is úgy hallottam hogy csak addig van meleg míg lobog,nameg a kocsmánkban anno nekünk is volt najó nem olyan mint a Szamiéké,hanem csak sima mezei,de az is csak addig fűtött amíg lobogott!

Olga!
Apa látta a hálóingeket és azt mondta ez egy rendes asszony,szép hálóigben fekszik le,merthogy nekem macis pizsim van

Kata!
Azért néha dobj majd füstjelet!!

Nálunk zajlik az élet,Robikán kívül mindenkinek fáj a torka
Ma bejelentkeztem Georgihoz,mert mintha szúrogatna a petefészkem,hétfőn randizunk is a kórházban,utána átreppenek a turiba.(arról a diégórol beszéltek ami kórházzal átellenben van ügye?)

Anikó!
Mizujs mandarin ügyben?
Volt valami reakció?

Kata!
Akkor most hármasban nyomatjátok?Fura lehet,vagy nem?

Betti!
Bettike aranyos lehet ezekkel a szövegekkel!

Ja hó vasárnap esett és megmaradt az utcában,így még tegnap is tudtunk volna szánkózni márha ráült volna a kisfiam :wink:

Kép

Kép
katlina

[quote]e írta:z egy rendes asszony,szép hálóigben fekszik le,merthogy nekem macis pizsim van
:lol: :lol: :lol:

Szami!
köszi! meg is néztük nekem a classic21 tetszik a tűztérről nem tudtam meg közelebbit, nekünk elég lenne a 7kw-os, de ott csak 14 kw-osat találtam. árakban nem őttem akkor nagyon mellé. na majd látjuk, hogy alakul az életünk.

Judit,
Kép
Kép
bbj

Betty!
annyira édesek ezek az elszólások, Gréti most az activityt, kivitinek mondja! először nem is értettem, mit akar játszani.

nagyon ügyes vagy a vizsgákat illetően!

Judit,
Kép
Kép
bbj

Szép reggelt!

Befagyott mindenki, hogy én vagyok az első?! :wink:

Katlina: az Dr. Padló, és mi csak a Diego régi üzletéről beszélünk, ez a Széchenyi krt.-on van, az okmányiroda melletti pontháztól a városfelé (így pont mellette).

Kép

Kép
szolkata

Jó reggelt!

Kata!
Hogy telt az éjszaka Bence nélkül? Nem volt furcsa?
Megnéztem az étterem honlapját és elolvasgattam a menüt, jónak néz ki tényleg. Mindig előre kell lefixálni, hogy melyik másodikat választod, vagy mikor adod le a rendelést?
Biztos, hogy így valamivel egyszerűbb, de a főzés mellett is annyi minden van amit folyamatosan csinálni kell.
Mondjuk biztos azért az is sokat számít, hogy a kis két szobás lakásunkból "belecsöppentünk" abba a számunkra hatalmas házba, és ha nem takarítok folyamatosan ellep a kosz. Viszont mire a végére érek, kezdhetem előről...

Betti!
Gratulálok a vizsgáidhoz, hozod a formád, mint mindig! :wink:
Aranyosak Bettike mondásai. Rakd majd a képeket a nagylányról!

Olga!
Tényleg nagyon szexisek az új szerzeményeid. Én is szoktam ilyesmikkel szemezni, de tovább nem jutok, mivel irtó fázós vagyok és én is zokniban éjszakázom... :lol:
Vizsgák biztos sikerülnek, ne izgulj!

BBJ!
Ne szomorkodj a kettesen, bár biztos bosszantó a sok "rápazarolt" idő és energia után, de tényleg nézd a jó oldalát, hogy nem kell még egy kört futni miatta. :wink:
Iiiigen, már megint Szolnokon.... Nem megy nekem ez a kunszenti "megszokás"... (remélem belátható időn belül visszaköltözünk...)

Szilbee!
Hogy vagytok? Dávid????

Katlina!
Remélhetőleg Robikát kikerüli a torokfájós nyavalya, szegénynek éppe elég volt az elmúlt időszakban.
És bent a lakásban hajlandó ráülni a szánkóra?

Karácsony óta nem sok képet kattogtattam a csajsziról, de rakok kettőt:

4 hónapos kis "durci": :lol:
Kép

Hajszerkezet :D :
Kép

KépKép
kitten13

Hall!

Ma reggel megen lázas volt. De tegnap délután már tök jó volt a hangulata. Továbbra sincs semmilyen más tünet.

Kitten! Ige, őket láthattad! Mi is ott voltunk (dokitól jövet vettük fel a nagyobbikat és mentünk vásárolni), csak Dév bealudt a kocsiban.

Olga! Már akartam írni... tök jók a hálóingek. Én is szeretnék majd ilyesmit, bár nem kizárólag alvás céljából. Szeretem az ilyen holmikat! 8)

Kitten! Gyönyörű a lánykád!

Szerintem már ennyi, mert kezdek lemerülni...

Ja! Judit! Sikerült valamit zsákmányolnod tegnap? Mégeccer köszi a mézet! Hiányzott már nagyon itthonról. Be kell valljam, pár hónapja mikor nem volt idehaza, Ed vett egy kicsi mennyiség bolti akácot, de hallod... vmi förtelem volt. :? Pedig nem vót óccsó. (mármint kilója)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szilbee 2009.01.09 09:34-kor.
szilbee

Na reggelt!

Kitten!
gyönyörű ez a lány, az elsőn tiszta apja,a másodikon tiszta anyja... vegyeskereskedés. :lol:

Ja még boholyhoz! ha senki nem használ talanítót, akkor hogy mossátok a kötötteket, hogy nem lesz bolyhos?

ja és még egy, aki szokott maníkűröztetni, az levelet csináltatott már bele? azt hogyan kell? és a vonalakat mivel húzzák? na hirtelen csak ennyi kérdésem lenne :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bbj 2009.01.09 16:05-kor.

Judit,
Kép
Kép
bbj

Szilbee!

tegnap éppen nézte Misi, hogy ami nekünk vegyes, most már emeltebb áron 800, az a boltban 1400, és nem sok köze van a méhecskéhez! kész rablás, a felvásárló meg ad érte mondjuk 450.-t, csak tudnám mi kerül 1000-be? a cukor, meg a víz?

és akkor Dévet újra megmutizod, így hétvége előtt?

Judit,
Kép
Kép
bbj

Bbj: :oops: valahová úgy elsúvasztottam azt a boholytalanítót, hogy egyenlőre nem lelem :oops: De nem adom fel....

Szilbee: éjszakátok is nyűgi volt? Levente jól van? Levente is megszenvedett a fogaiért?

Kitten: Lara baba változatlanul porcelán bébi nekem... ilyet csak festeni lehet nagy műgonddal... :lol: Szopival hogy álltok? Nem emléxem...

Kép

Kép
szolkata

Bbj: megleltem! Tornára vagy táncra(?) jártok még erre Grétivel? Írok mailt is...

Kép

Kép
szolkata

Sziasztok!

Kitten: Gyönyörű hajasbabád van!

Katlina: ha aktuális lesz a burkolás szólj!

Nálunk felgyorsultak az események! Úgy néz ki lasz albi, hétfőn derül ki. Ma néztem meg kettőt, ami közül majd hétfőn választunk. A lajosmizsei oviban is voltunk, nagyon kedvesek voltak és mondták, hogy minél előbb kezdenie kell Majának, hogy kiderüljön febr.15-ig, hogy kezdje-e a sulit, vagy várjon még egy évet. Szerintem ennyi "hogy"ot senki nem használ mint én... :lol:

Betegeskedők gyógyuljanak, vizsgázóknak meg minden jót!

Andi

Kép
Kép
andii

Sziasztok!

Olga ! Gondoltam ám rád! Remélem ügyes voltál! :)
Végül is persze, hogy egy kicsit várom. Csak hát tudom, hogy milyen közegbe megyek vissza...

Trixinek nem nagyon megy a matek illetve Trixi diszkalkuliás és kb 2. osztályos szinten van (most negyedikes) e miatt nincs sikerélménye és nem si nagyon látja be, hogy nehéz, keserves minkával tudna fejlődni. Szóval ördögi kör. Nagyon sokat szenvedünk. De nem adjuk fel.

High School MUsical:
azért látom, hogy ismeritek. Most minde gyermek és kis tini ebben a lázban ég.

Andi!

Maja (de szép név) is énekel? Trixi is , Szonjával együtt, és Ők is mikrofonba. Nagyon élvezik. :)

Judit! Kata!

Azt én is szeretném, hogy hamar belerázódjak de egyenlőre még az se világos, hogy mit fogok csinálni.
De a legnehezebb a Szonjától való elválás, hogy annyira keveset fofom látni. Persze ez az élet rendje meg minden. Na de majd helyrerázódik a lelkem.

Szami!

Az a kandalló nagyon klassz, olyan hangulatos.

Kitten!

LAra baba nagyon szépséges, annyira kis formás. :)

phpBB: Kép
kati74

Manikűr ügyileg nem vagyok okos, mert bármi került eddig a körmömre rögtön elrontottam pár órán (percen ) belül. (A körmömet sem tudom megnöveszteni, nem vagyok képes vigyázni rá). Pedig olyan szép tud lenni.

Andi

Kép
Kép
andii

Andi!
miylenek az albérletek? és meddig maradtok ott? építkezni akartok, vagy venni egyet, és alakítani?

az oviban tényleg rendesen fogadtak! Maja nem fél a váltástól? nem sajnálja a kispajtásait?

Kati!
Jár valakihez Trixi ezügyben, aki segít neki? vagy otthon próbálkoztok? mikor derült ki, és ki vette észre?

Judit,
Kép
Kép
bbj

Albérlet nem sok van, de kettő megfelelőt találtunk, hétfőn kiderül melyik lesz akkor majd részletesebben leírom. Szerintem egyszer majd veszünk egyet, de az még nem most lesz.

Az ovit annyira nem sajnálja Maja, a szomszéd kislánnyal viszont már sírdogáltak is egy kicsit.

Andi

Kép
Kép
andii

Judit!

3. osztályban derült ki amikor már nehezedtek a feladatok. Járt nevelés tanácsadóba is, most meg a suliban foglalkozik vele fejlesztő pedagógus. Szépen , lassan de azért haladunk.

kati74

Szép jó estét!

Dorcsi ma is maminál alszik, úgyhogy ma édeshármasban vagyunk. Katát most altatja apa, utána romantikus vasalás következik.

Mozizós lányok: Akkor jó a hétfő?

Katlina: Múltkor nem is írtam milyen édes Robika a szánkózós képeken.

Betti: Ügyes vagy! Bettikének pedig aranyos gyerekszája van.

Andi: Lajosmizse tényleg nincs olyan messze, de gondolom a nagyszülőktől való távolságot meg fogjátok szenvedni.
Már Szamitól is akartam kérdezni, hogy most már nem az a törvény, hogy abban a naptári évben muszáj iskolába menni, amikor a gyerek betölti a 7. évét? 3 éve még így volt, mert az öcsémet még nem akarta anya suliba vinni, de nem volt más lehetőség.

Olga: Én fagyosszent vagyok nagyon. Én is pizsiben nyomom, és így is állandóan fázom.

Szilbee: Hogy van Dév? Apa turizik? Hogy vetted rá?

Kati: Ki a Szonja gondozónője? Elégedettek vagytok a bölcsivel?
HSM-et én is láttam és látom, hogy most mindenre rápngálják.

Szami: Jobbulást Jázminnak! Nagyon szép a kandallótok.

Kitten: Én egyszerűen el vagyok ájulva Lara babától. Annyira cuki azzel a hajjal. Biztos már írtam, de nagyon emlékeztet Dorcsira.

Dorka: Bocsi a tegnapért, de Dorka szerda óta megint itthon van, mert valamitől csalánkiütéses lett. Piros egy kicsit a torka, szóval a doktornéni szerint vírus okozta.

Kata: Marciról is régen láttunk képet. Amíg ilyen pici, tessék gyakrabban tenni, mert ilyenkor még nagyon sokat változnak napról-napra.

Niki

Kép
Kép
csni

Nekünk azt mondták a szolnoki oviban, hogy tanácstalanok Majával kapcsolatban, mert a szandai suli nagyon kemény, így ők még várnának egy évet. Viszont, ha Lajosmizsén nem annyira kemény a suli és kissebb osztályok vannak, elkezdheti. Itt féltenék a kudarcélménytől. Én szivem szerint még hagynám az oviban. Ahogy látom egyébként Majánál komolyabb baj nincs, minthogy későn érő tipus. Mindennél így volt (járás, beszéd, szobatisztaság stb.), viszont ha megérett rá nem okozott problémát. Majd meglátjuk.

A kérdésre válaszolva, ha az ovi ad ki befogadó nyilatkozatot, még maradhat egy évet a gyerek.

Már nekem is fáj a torkom. De nem is csoda, ebben a hidegben...

Vizsgázók? Mizu?

Andi

Kép
Kép
andii

Jó reggelt!

Olga!
na, hoyg ment? szidtalak tegnap ezerrel!

nekem ok a hétfő mozit illetőleg! és én kitaláltam a következőt is! Ausztrália! nem akarja valaki megnézni? én nem szeressem a ksoztümös filmeket, jobban mondva csak "hangulatban" tudok leülni megnézni, de erre kíváncsi vagyok! feltéve, hyog elhozzák ide is! :?

mizu akik tegnap nem írtaK, és azok akik már azelőtt sem?

Judit,
Kép
Kép
bbj

Az Ausztráliában nagyon benne vagyok!!!

Andi

Kép
Kép
andii

Niki!

Szonja gondózónője és aki beszoktatta, MAjorné Marcsi és még a Marika néni, Ő is nagyon aranyos. Elégedettek vagyunk, legalábbis eddig minden ok.
Megengedték, hogy ne csak két hét legyen a beszoktatás hanem, ahogy Szonja igényli.

Viszont az nem teteszik, hogy Szonja még mindig nem maradt ott uzsonnáig (november óta jár) és azt is ki kell fizetni. Mert, hogy nem tudják szétbontani az étkezések árát. Na persze ez más tészta.

kati74

Kati: délben nem hozhatjátok el az uzsit?

Andi

Kép
Kép
andii

szép napsütéses napot! (mert nem az van ugye :wink: )

ennyi... :lol:

Kép

Kép
szolkata

Sziasztok!

Na, kezdem emberinek érezni magam. Tegnap még melózni sem tudtam elmenni, annyira carul voltam. Találtam itthon Augmentint, elkezdtem szedni mert már semmi sem segített! Most már jobban vagyok, csak a gyomrom nem jó az antibigyótól!

BBJ, nekem is jó a hétfő! Majd nézzük már meg hány órakor kezdődik! Ausztrália...hihi, először azt hittem oda akarsz menni :lol: Én is pont most olvastam erről a filmről, benne vagyok! Már ha apa akkor még itthon lesz... (bár ahogy kinéz a dolog, még egy darabig marad :? )
Andii, de jó, még egy mozis csaj :wink: Nem akarod még egyszer megnézni a filmet? Jöhetsz velünk hétfőn :wink:

Lajosmizse... jártam arra párszor, mikor még egy reklámügynökségnél dolgoztam. És miért pont oda? Ott van a melóhelye a párodnak? Bocs, nem akarok indiszkrét lenni, de a Baradlayné féle csempebolt rokoni kapcsolat???

Suli. Már sokszor leírtam, most is megteszem. Csongi márciusban töltötte a 7-et. Vagyis 7 és fél éves volt, mikor suliba került. Az osztályban 2 gyerek van, aki nem 2001-es születésű!!! Szóval azt mondom, hiába érett a gyerek, gondoljátok el, hogy szinte mindenki fél-egy évvel idősebb nála!
Én egy percig nem bántam meg, hogy még egy évet oviztunk, semmi baja nem lett belőle, volt még egy jutaloméve, a sulit most meg kirázza a kisujjából!

Évi és
Kép
csongianya

Évi!
de én mennék, de a jegyet nem veszi meg senki helyettem! :lol: és akkor még hármat is kellene, mert miylen az már család nélkül!

na most nem egészen értem. azt akarod mondani, hogy Csongi és még egy másik kisfiú a legfiatalabb az osztályban? és 8 évesen ment a többi?
és erre nem is emlékszem, hogy már leírtad volna.

Judit,
Kép
Kép
bbj

Nem! Arra gondoltam, ha valaki 6 évesen megy, akkor a többség idősebb lesz nála!!!
Szóval az osztály többsége (CSongi is) jóval elmúlt 7 éves, amikor a sulit kezdte!

Évi és
Kép
csongianya

Sziasztok!

Na mi is túl vagyunk az első igazi,anya nélküli bölcsis héten és egész jól sikerült.A hétfőtöl egy kicsit félek,mert már élesben megyünk.Gabika beszoktatója ugyanis fél 8-ra megy dolgozni és egy számára teljesen idegen(másik csoport) gondozónője fogja fogadni.Mi sajnos 6-45-re fogunk járni,hacsak apa nem úgy megy dolgozni,hogy később tudja vinni.Már most gyomoridegem van a jövő héttől.

Kati:Nálunk is így van,hogy hiába nem eszik azt is ki kell fizetni.Én is kérdeztem,mert eddig még egy reggelin sem volt ott és csak 3 uzsin és sajna nálunk is ki kell fizetni.De ez van.Megértelek,2 év után is fáj a szívem,hogy alig vagyok már Gabóval,nemhogy 3 év.Mi is úgy össze vagyunk nőve.

Andi:Akkor sok silkert nektek az új életetekhez.Biztos megfogjátok szokni hamar.

Nálunk is áll a bál.Párom munkaheje úgy néz ki májustól meg fog szűnni,de kapott egy jó álláslehetőséget németországból,de nem akar nélkülünk menni,én meg nem akarok menni,mert ott senkink nincs.Viszont Szolnok és környékén olyan "egész jól fizető"állást találni,amilyen ez a cég volt lehetetlen.Na meglátjuk

Kép
pné rami81

Ja és Judit:Nekünk is van kandallónk 9 kw-os és irtó jó meleget tud csinálni,de kb. 2-3 óránként kell rá dobálni a fát ebben a hidegben,hogy ne hűljön ki.De ha telipakolom akkor az akác és tölgy akár 6 órán át is tartja a parazsat.Mondjuk a mienknek elég nagy az égéstere,így jól teli lehet pakolni.Most nagyon jó,hogy itthon voltunk,mi még nem gyújtottuk be kint a gázt.A szobákba is elég jó idő van,de oda azért kell a fűtés plusszban.A nappalink,konyhánk egybe van,olyan 45-50 m2 lehet,de ott olyan meleget csinál.Szóval én nem adnám semmiért,csak egy cserépkályháért,de abból ami tetszik marha drága.Anyumék építkeztek és cskályhát csináltattak,de nem azt a régimódisat,ami szerintem is csúnya,hanem modernet,matt csempéból,pasztell színekkel és gyönyörű és azt tényleg csak 1-2-szer kell megrakni és az tartja rendesen a meleget,még másnap is meleg a csempe.

Kép
pné rami81

Andi!

Bár nem kérdeztem de szerintem nem lehet elhozni ebéd után az uzsit. Pedig szerintem úgy lenne fer. Akár az oviban (legalábbis Trixiéknél így volt)

Évi!

Véleményem szerint nagyon jól tetted, hogy vártál még egy évet a sulival. Nekünk si az kellett volna. Talán nem lett volna ennyi problémánk.
Egyébként jobbulást Neked!! :)

Rami!

Akkor szerintem minden bölcsiben ez a helyzet mármint kaja ügyileg. Most már egyébként is mindegy mert most egy hét alatt szegénykémnek meg kell szoknia, hogy 4-4,30 ig marad. :(
Hát igen ez az elszakadás nagyon rossz. Legalább szeretne menni bölcsibe, jaj mennyivel könnyebb lenne. HA tudom, hogy örömmel megy és megérti, hogy anyának, apának dolgoznia kell de sietünk érte és jól érzi magát az már nagy boldogság lenne.

kati74

Ja!
Rami!

Németország!
gondolkoztam már egy párszor, hogy ha valaki most azt mondaná, hogy külföldön olyan életem lenne amire csak álmomban gondoltam volna (nem feltétlen luxusra gondolok) munka, különböző körülmények akkor képtelen lennék dönteni mert annyira ragaszkodok Szolnokhoz illetve a családomhoz. Mások pedig (látszólag) olyan könnyen itt hagynak csapot, papot. Nem irígyellek, nagyon nehéz döntéselőtt álltok.

Mondjuk ez nem tartozik szorosan a témához de azért leírom.
Egy volt osztálytársam már régen New York-ban él, ott ment férjhez, már van egy kislánya is. Anyukájával beszéltem nemrég és 3 éve nem látták egymást, csak képen látta az unokáját is. NA ezt én el se tudnám képzelni.

kati74

Igen a szolnoki csempebolt is a családé volt, de már csak az építőanyag telep van Szolnokon.

Köszi a hozzászólásokat oviban maradás ügyileg, jó érzés, hogy megerősödöm az elképzelésemben.

Én sem vagyok az a nyakamba veszem a nagyvilágot csaj. Nagyon hiányoznának a nagyszülők. De biztos van az a helyzet, amiben a költözés mellett döntenék. A környezetemben egyébként csak pozitív példát látok (tesóm Ausztrália, sógornőmék Finnország).

Andi

Kép
Kép
andii

A hétfő sajnos nem jó mozira, de az Ausztráliára megyek, csak írjátok meg mikor!

Andi

Kép
Kép
andii

Áve.

Kicsit elhavazódtam...

Kisbetegeknek jobbulást! :(

Kitten, gyönyörű kis hajasbabád van :D És mekkora szemei vannak!

Rami, utólag, de Boldog Névnapot kívánok Neked!

Az Attilás köszöntéseket meg magunkra vettük, úgyhogy köcönnyük cépen :wink: Apának torlódása van ilyenkor, mert a szülinapja is most van; süttem neki 2 tortát, diabetikusssat :) És a karácsonyfát is tegnap este szedtem le, meg szoktam vele várni a szülinapját...

Kandalló/cserépkályha: nekünk ha ecccccer kertes házunk lesz, valamelyiket tuti rakatok bele! A hagyományos cs.kályha nekem senem tetszetősös, de ahogy Rami is írta, vannak már modern változatai is. És eddig bárkitől hallottam, aki használja, mindenki ódákat zeng a fűtőerejéről.

Kati, azt Anyukám sem tudná elképzelni, hogy egyszer sem láthatja, foghatja az unokáját :shock: Amikor szültem, akkor is repültek tarjánból...

Holnap tg...hudevárom... :roll:

Judit
Kép

Kép
balwin

Szami!
sok boldog szülinapot!
Kép

Judit, akkor Attis apának is hasonló jókat!

Milyen tortát sütöttél?

Judit,
Kép
Kép
bbj

Szami és Judit Atisa! Nagyon boldog születésnapot kívánok!

Bocsi, készülök a szerdai szigorlatra, nincs időm visszaolvasni. Közben ezt találtam:

Decene Lromans csodálatos gondolataival szeretném zárni a családról, a család szerepéről írott előadást, mely elsősorban a családi nevelés módszereire és attitűdjeire irányítja az olvasó figyelmét.

„Ha előröl kezdeném a gyermeknevelést, a fenyegetés helyett festegetésre használnám a kezemet;
Példálózás helyett példát mutatnék;
Nem siettetném a gyermeket, hanem hozzá sietnék;
Nem a nagyokost játszanám, hanem okosan játszanék;
Komolykodás helyett komolyan venném a vidámságot;
Kirándulnék, sárkányt eregetnék, réten kószálnék, bámulnám a csillagokat;
A civakodás helyett a babusgatásra összpontosítanék;
Nem erőszakoskodnék a gyerekkel, hanem a lelkét erősíteném;
Előbb az önbizalmát építeném, azután a házamat;
Kevesebbet beszélnék a hatalom szeretetéről, és többet a szeretet hatalmáról.”

Olga

Kép
juhaszolga

Beteg vagyok,talán még sulis voltam amikor utoljára ilyet éreztem!
Pedig csak a torkom fáj és náthás vagyok,erőm semmi,anyósom pesztrálkodik,nem bírnám most Robi elevenségét

Szami!
Boldog Születésnapot!!!!!!!!!!

Kép

Kép
katlina

Szami nagyon sok boldog szülinapot kívánok!

Judit a te kedves párodnak is sok boldogságot kívánok!

Nálunk még áll a fa eddig sajnáltam,de most már szeretném visszarendezni a virágjaimat.Sajnos mániás vagyok és már rossz,hogy nem látom őket csak ha bejövök a szobába.

Katlina:Jobbulást neked,pihengessél,így hátha gyorsan átfut rajtad,hogy van segítséged.Hát igen egy eleven gyerkőc mellett még beteg sem lehet az ember.

Judit holnapra kitartás,én is mindig utáltam a tg-t,időpocséklásnak tartottam,főleg,hogy volt dokim és úgyis csak azt engedtem,hogy ő vizsgáljon.

Kép
pné rami81

Szami Isten éltessen sokáig!!!

Andi

Kép
Kép
andii

Sziasztok!

Köszönöm, lányok, bár nagyon el vagyok kenődve. Beteg lett a férjem. Be kellett ma vinni a kórházba, átmeneti ischaemiás attack gyanújával, de a kórházból meg hazaküldték (pedig az ügyeletes orvos küldte be mentővel), hogy MOST nincs életveszélyben, CT-t hétvégén pedig csak ekkor csinálnak, vetesse fel magát táppénzre a háziorvossal és íratkozzon fel a várólistára.

Pedig mindenhol azt olvastam (és a nagyon rendes, bár elég soká megérkező, egyébként ügyelni Pestről lejövő) orvos is ezt mondta, hogy ez nagyon veszélyes állapot, mert ha észrevétlen és kezeletlen marad, könnyen stroke-ot okozhat.

Még mindig nincs teljesen jól, bár vacsorázott kicsit, most lepihent.

Judit, párodnak is boldog szülinapot kívánok, Katlina, Neked meg jobbulást!

Kép
Kép
Kép
szamóca73

Jaj Szami, ez nagyon rosszul hangzik! Vigyázzon magára, pihenjen sokat!
majd gyere számolj be, mit mondott a háziorvos!

Katlina! neked is jobbulást!

többiek????

Judit,
Kép
Kép
bbj

Noakkor ezt a köszöntést jóóó kikényszerítettem :mrgreen: :oops: Köszönjük Apával együtt!

Szami, Boldog Születésnapot kívánunk Neked! Bár akkor nem ez lesz a legszebb... :( Gyere majd a (minél jobb) hírekkel! Pihentesd a párodat...

Katlina, te is vigyázz magadra, és jobbulást!

Judit, gyümölcstortát és sacher tortát. Majdnem tökéletesek lettek 8) A gyümitortán nem voltak elég karakteresek a gyümölcsök - a vaníliapudinghoz (kiwi, banán, szeder, kevés narancs), pedig a piskóta isteni lett. A sachernek meg nem jött fel a tésztája sütés közben :shock: Bár nekem az ízesített piskóták (ezúttal olvasztott étcsokival) még mindig laposak maradtak (pedig most sütőport is tettem bele) :| De legalább már nem égnek oda, hála a szilikonos sütőformáknak :)

Rami, hát én is csak a nyamvadt laboros papírokért ülöm végig azt a röpke 2 órát :?

Olga, szerdára egy kalappal!

Kékestetőn voltunk ma délután, fajin kis kiruccanás lett. Csak elmentünk a kőhöz, sétáltunk, meg megszánkóztattuk kissé Lucit :) Majd teszek képeket, Apa ma talán leszedi a telójáról.

Körkérdés: minden kisgyerekre jellemző az öltözési mánia, vagy csak a lányokra?... Luci aggat magára mindent... meg néha olyan pózokat vesz fel, hogy azt bármelyik szupermodell megirigyelné :shock: :D

Judit
Kép

Kép
balwin

Szami!
Kép

És Balwin Attilájának is kívánok boldog szülinapot!

Évi és
Kép
csongianya

Szami, ez iszonyat rosszul hangzik! Nincs valami doki ismerősötök, aki meg tudná gyorsítani a dolgot? Vagy egy magánrendelő??? Pihenjen sokat, te meg próbálj megnyugodni! Hátha csak a stressz okozza és ha kipiheni magát jobban lesz!

Mozis csajok megnéztem, este 8-kor kezdődik a film. Fél 8-kor jó a tali? Niki viszem a könyvet :wink:

Könyvekről jut eszembe, karácsony óta 4 könyvet "faltam" fel, már nincs mit olvasnom. Na, ehhez hozzátartozik az új évi nyugi, és most, hogy beteg voltam, fekvés közben is olvastam :lol:
A legjobban Paulo Coelho tetszett, nagyon szeretem a könyveit. Meg olvastam egy Wass Albertet is, hááát az annyira szomorú és elgondolkodtató. Most meg az utolsó ATTILA, a hunok ostoráról szólt, jó kis történelmi. Most már jöhet megint valami kis romantikus :lol:

Ja, jobban vagyok :lol:

Évi és
Kép
csongianya

Szami! Boldog Születésnapot!

Sajnálom nagyon ami veletek (férjeddel) történik!!! :( :( Majd számolj be hogy alakulnak a dolgok és hogy te hogy viseled!!!

Évi! Jó hogy újra vagy! és hogy ráadásul rendbe is jöttél! :D

Na most ennyi... Levente taknyos lett. Itthon van. Szerdán visszük dokihoz. Na menek rendet vágni meg főzni! :roll: :(
szilbee

Jobb reggelt.

Nem is tudom, melyik a nagyobb bennem, a düh vagy az ideg. :twisted:

Reggel volt kint a háziorvos, azt mondta, valószínűleg valamilyen enyhébb fokú agyvérzés-szerűség, a jobb oldala még mindig picit "húz", még mindig szédül. De már teljesen érthetően beszél, egész jól jár.

Hogy többet lehessen tudni, mind a mértékéről, mind az okozott károkról, a következményekről, s a további kezelésekről, a neurológiára utalta sürgős jelzéssel, ahol időpontot kell kérni. Mikorra adnak?! Január 26-ra!!! :twisted: Legkorábban! :twisted: :twisted: És még utána ott adnak időpontot CT-re! Megőrülök! Most hívtunk ismerőst, hogy tud-e segíteni, várom a visszahívását.

Nem mertem elaludni az éjszaka, olyan félkómában voltam, hogy azonnal tudjak ugrani, ha rosszul van. Most is pihen, a nagyok a dolgukon, Jázmint elvitte anya, de fél egyre mennem kell Annáért, ma torna. Aztán még mennem kell Mátéért is, utána neki még zeneiskola, a kecskeméti Gekkót lemondtam, oda képtelen vagyok elvinni Annát.

Kép
Kép
Kép
szamóca73

Szami jobbulást a férjednek,próbálj te is megnyugodni,és amit Évi írt egy dokit keríteni,hihetetlen hogy erre ennyit kell várni!

Szilbee!
Leventének jobbulást!

Már én is jobban érzem magam,igaz erőm az sehol sincs,most meg délre megyek Geogihoz,mert egyre többet szúrkál a petefészkemnél és a méhemnél valami,felfázva nem vagyok amúgy semmi más tünetem nincs kíváncsi vagyok mit mond

Robika szombaton ismét lázas volt,azóta megint semmi,holnap jön a gyerekdoki,elég sok kérdésem lesz most hozzá
PL:
Mért aceton szagú a lehelete ha lázas és ez még tart utána egy-két napig-cukrot már mért neki a háziorvos normális érték volt-inni iszik ha lázas

Akkor ezt az immunerősítőt

Szokások kérdés kutacs-mert még mindíg van

Lassan már listával megyek-sajnos

Kép

Kép
katlina

he-he nálunk ma ment Bence oviba :wink: Kivi vagyok meddig :wink:

Szami: lehet, hogy csak én vagyok tájékozatlan, de mi ez a betegség... rosszul hangzik, de nem tudom.... Jobbulást kívánok!!!

Majd később jövök...

Kép

Kép
szolkata

Ó Szami annyira sajnálom... Hátha nincs baj! Nem szabad, hogy legyen!

Minden náthásnak jobbulást!

Mozisoknak jó szórakozást!

Katlina: én mindig írok listát, nem csak dokihoz, mindenhová. Olyan lyukas az agyam!

Andi

Kép
Kép
andii

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?