Sziasztok!
Kutyafutta:
Kriszti, nagyon örülök, hogy jobb kedved van! sajnálom, h pont nem voltam itt, azért leírom, amit egy nagyon kedves (4 gyerekes) barátnőm mondott, amikor ugyanezekkel zaklattam. Kicsit sok felelősség van most a válladon, mert te vagy a fiacskádnak a legfontosabb, a testi-lelki biztonságának felelőse. De aki figyel a gyerekére, vigyáz rá, eteti, babusgatja stb., az JÓ ANYA. Kiborulni pedig szabad, sőt kötelező, ha már a küszöbön áll, mert utána sokkal jobban érzed magad!
Amúgy én is bőgtem Véda jóslásán
Véda, nagyon köszönöm a gondolatokat, megerősítették azt, amit én is érzek
Apagondok:
miközben ezt írom, megoldódni látszanak, mert írtam Apának, ő meg felhívott.
Az alapprobléma az, hogy Ottó kis javulás után szerdán nagyon köhögni kezdett megint. Akkor fázhatott meg újra, amikor Anyuéktól jöttünk haza, és a felöltöztetett Ottót Apu kivitte, nehogy bemelegedjen, amíg Natit fölöltöztetem - kint a kertben meg nekiálltak kutyát kergetni. Amikor együtt virrasztottunk Apával hajnali 3-4-kor a nagyon köhögő gyerekkel, azt mondta, erről én tehetek, nem figyeltem eléggé a gyerekre. Erre kicsit berágtam, mert egyrészt nem igaz, másrészt helyette is figyeltem a gyerekekre, amikor az újévi koccintásokat túlzásba vitte.
Na de végre sikerült felfognia, hogy nem figyelt eléggé arra, amit mondtam, kb. úgy kellett már előadnom, ahogy Szenilla beszélt a bálnával a Némó nyomában-ban (ha nem láttátok, nézzétek meg feltétlenül, a kedvenc Pixar filmem!) - erre a képre gondolva meg már elkezdtem belül mosolyogni
Így leírva meg bagatell hülyeség az egész, ez legyen a legnagyobb problémám, de tényleg.
De nagyon köszönöm nektek az odafigyelést, a kedves szavakat, meg hogy kiengedhettem a gőzt!
(amúgy töprengek, miért is vagyok ilyen hiperérzékeny, hál'Istennek nem zebracsíkos teszt miatt, na de akkor mitől????)
Tita, téged olvasva meg szégyellem is magam, hogy ilyeneken arénázom
Még nem jutnak eszembe nevek a babádnak, de ha jön az ihlet, szólok!
Hogy evett Levi?
Na, megyek altatni az önjáró gyerekemet meg a mindenre kíváncsi húgocskáját.