Új privát üzeneted érkezett!

Azért fiúneven is gondolkozz Tita!!! :)

Kép
andkata

Szeretnél ötleteket? :)

Kép
andkata

Bondikám: mindig kihagylak, pedig neked akartam elősször írni: Annyira sajnálom, hogy apagondjaid vannak. Soha nem gondoltam volna, hogy nálatok ilyesmi előfordulhat! Apa szedje össze magát és kérjen bocsánatot!!!
Sajna lemaradtam az alap "balhéról", ha van kedved, energiád leírhatnád megint, akár pü.-ben is!
Véda üzenete nagyon rád illik most! Te biztosan meg tudod ezt csinálni!!!
Nagyon szorítok, hogy mihamarabb rendeződjenek a dolgok!!! Nagy puszi és ölelés neked!!! Kép

Na megyek ETETNI :roll: :roll: :roll: :x :x :x

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Akata:köszi,akkor a BABE-t használom neki!

Ági:úgy tűnik,legalábbis a doki azt mondta hogy a Gabi fürdető a hibás,csak azt nem értem hogy a pociján ahol tényleg érte olyan víz ott csak pár folt van,a pofijain meg nagyok!
á,nem kap még mindent Domi,csak gyümit,meg tejpépet.

Kriszti:nagyon sajnálom! :(

Kép
Kép
Kép
kike

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.20 13:52-kor.
Vendég

Kata: jöhet az is. Kettő volt, de már elkelt! Kép
Lenne hozzád egy kérdésem: Jobb oldalon az álkapcsom alatt fáj a nyirokcsomom ha hozzáérek és a jobb állkapcsom. Mitől lehet és kell e vele foglalkoznom?
A bal szememnél az ornyereg töve, ha megnyomom, vagy csak hozzáérek szintén fáj.
Nem szívesen mennék el dokihoz gyerekkel...

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Annyira jó, tényleg, hogy közétek tartozhatom. Úgy meghatott, amiket írtatok, hogy még pityeregtem is. :oops:
Látjátok, el sem mentem.
Megfőzöm az ebédet(rántott szelet gombapörkölttel leöntve rizzssel, salival) és magamra kötöm Levit, elmegyünk tekeregni. Itt olyan szép idő van. Fokot nem tudok, mert rásüt a nap a hőmérőre és úgy csalóka. De tényleg, egy felhő sincs az égen.

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Kriszti örülök neki hogy jobb kedved lett! A séta meg biztos nagyon jót fog tenni "mindkettőtöknek"! :)

Kép
linda24

Kriszti: ezt már szeretem! Fel a fejjel! Én is örülök, hogy közénk tartozol! Már arra is gondoltam, hogy valamikor elmegyek anyóshoz a gyerekekkel és átruccanok hozzád, hogy meglátogassalak. Ami késik nem múlik! Ezt vedd fenyegetésnek!
Kép

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Kata:?

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Titi! Olvastam a püt! Hát igen, nekünk ez jutott. Sokszor eszembe is jutsz, hiszen neked most jön a 3.!
Azt szoktam mondogatni magamban, hogy az idő megy, nem áll meg, akármilyen lassúnak is tűnik, lesz még jobb is a helyzet, ha más nem, pár év múlva.

Kike! Levinek nagyon durván volt koszmós a feje, egyszer be is repedt a bőr miatta, Én Johnson's baby-vel mosom a haját és van egy kis szivacsa, ami olyan törölköző-anyaggal van bevonva, na azzal szoktam megdörgölni. Nem erősen, de nem is sajnálom. Így is beletelt néhány hétbe, olyan sű rű kis haja van, de mára hűlt helye a koszmónak.

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Krisztikém!
Ez a beszéd Nyuszó Muszó!
20150601134430

Titi! Szeretem ha fenyegetnek! Mazó vagyok! :lol:

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Igenis KAta!
MAr megittam az ACCT!
Vendég

Tita, engem keresel?

Kép
andkata

Ja név

Légnerhez valami lágy. Ádám?

Most más nem jut eszembe.

Tamara, látom a fenyítő szó célbaért! :lol:

Kép
andkata

Te Timi, ez a Bence baba egyre szebb! :) Jók a képek Tomcsival!

Kép
andkata

Ádám volt az egyik maradandó emlékű pasim és Tamás nem örülne neki... Azért köszi.
Amúgy a nyirokcsomom miatt kereslek, mi a véleményed. Lehet nem olvastad a kérdésemet.
[quote]L írta:enne hozzád egy kérdésem: Jobb oldalon az álkapcsom alatt fáj a nyirokcsomom ha hozzáérek és a jobb állkapcsom. Mitől lehet és kell e vele foglalkoznom?
A bal szememnél az ornyereg töve, ha megnyomom, vagy csak hozzáérek szintén fáj.
Nem szívesen mennék el dokihoz gyerekkel...

Kép
Kép
Kép
titanilla78

na most mennem kell, megyek könyvesboltba, Olivérnek nézek valami könyvet Szülinapjára!

Majd este jövök! Pusza mindenkinek!

Szilvi: te meg el ne tünj nekem mégegyszer!!! :wink: :lol:

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Annyira hülye vagyok már, hogy arra sem emlékszem, írtam-e már ma!!! :roll: :roll: :roll:

Ági, Kata! Ide is tessék írni, nehogy már azért kelljen elkezdenem fogyókúrázni, hogy veletek is találkozzak!!!! Na!!

Ági, egyébként a nyári talira, ha kell, érted megyek, és úgy rángatlak el!!! :lol: :lol: :lol:

Kriszti, fel a fejjel, Zsoltinak is volt egy ilyen időszaka, hogy nem lehetett letenni, én is nagyon szenvedtem, a lakás szintén szaladt (na az most is szalad), de az most a legkevésbé fontos! Azon kívül akiben ilyen egyáltalán felmerül, hogy lehet, hogy ő nem jó anya, az tuti jó anya, ez abból is látszik, hogy ilyeneken agyal.

Bondi, én is nagyon sajnálom az apa gondokat, a kiinduló dologra én sem emlékszem, írtad?

Andi, mi van veletek? Babakocsit te kérdezted ugye? Nekem ilyen van
http://www.arvarazs.extra.hu/?p=product ... sName=karfás-esprit-kocsi-kék
Nekem bevált, mondjuk nem napi szinten használjuk, de dönthető, könnyű és olcsó!!

Mav. nálatok mi a helyzet apával?

Véda, Lilut nagyon sajnálom, meséltem Zsunak, sok puszit küld!

Kép
Kép
patr

Tényleg, Szilvi!! Jó, hogy megvagy! :)

Kép
Kép
patr

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.20 13:53-kor.
Vendég

hoztam egy képet:most evett gyümit-ügyi volt,mind megette
Kép

Kép
Kép
Kép
kike

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.20 13:54-kor.
Vendég

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.20 13:54-kor.
Vendég

Patti!
Sztem írtál :lol:

Kike!
Domi milyen szépen eszik! Nálunk még a füle is gyümis lenne :D
20150601134430

Most olvastam h Hariveráéknál Izának súlyos reflux-a van. :cry:
20150601134430

Tita, lehet az amit a Kata írt, de egy egyszerű vírus is okozhat nyirokcsomó megnagyobbdást, mondjuk az nem nagyon szokott fájni, max ha nyomkodja egy kicsit. Na ha a fog, torok kizárható, akkor én várnék egy kicsit hátha magától visszamegy, ha nem akkor viszont doki.

Domi ügyes! Ja, Adél se eszik ilyen szépen. Leginkább kézzel belenyúlkál és szétkeni mindenütt. :)

Képzeljétek most a panellban is csak 22 fok van. Brrrr, nekem kevés, 24-25 C -hoz vagyok szokva...

Kép
andkata

Kriszti! Látom már a többiek kicsit jobb kedvre derítettek. Szerintem a tél is közrejátszik a hangulatodban. Már kifelé haladunk belőle és jön a jó idő. Egész nap lehet csavarogni a babával, más anyukákkal találkozni, megismerkedni. Kirándulni, strandolni. Levi is nő, jobban el fogja tudni foglalni magát. Szóval csak egy kicsit kell még ilyen bezárva, állandóan kettesben lenni. És nem vagy rossz anya, mert akinek ez eszébe jut, az nem az!

Nagyon cukrok a babák! Nem sorolok! :oops: De mindenkit megnéztem és édesek!

Voltunk oltáson! Ez a gyerek! :shock: Ha az orvos két méternél közelebb jön, máris ordít. De úgy! :shock: Szóval amikor a szurit kapta, akkor is ugyanúgy ordított, mint mikor simogatta a doki. Szerintem emlékszik rá, pedig tényleg kedves, meg rendes orvos.
8080g. Legközelebb 15 hósan kell menni szuriért. Nem is bánom ezt a kis szünetet.
Megyünk ki a rendelőből, köv. párbeszéd zajlott:

-Ní má de szíp(cigányasszony)
-Ez rítt?(cigányasszony)
-Ez rítt.(én)

Nem tudom hogy jött ki belőlem ez a gyönyörű mondat!
:shock: Talán foglalkozási ártalom. A tanáriban is mindig hülyéskedtünk az ilyen fajta szövegekkel!

Kép
szly27

De akkor legalább nem epilepszia. A reflux kezelhető és kinőhető...

Kép
andkata

Szilvi :lol: :lol: :lol:

Kép
andkata

Kata, akkor hozzánk most ne gyere!
Most határozottam melegem van, tehát van vagy 20 fok!

Kép
Kép
patr

[quote="szly27"] írta:szly27

-Ez rítt?(cigányasszony)
-Ez rítt.(én)

:shock:

Szilvikém! A VÍR biztos benned van!

Szép súlya van a kishölgynek! Puszilom a bibijét!
20150601134430

Zsolti kedvenc tápláléka jelenleg az antibiotikum! Egyszerűen falja!

Kép
Kép
patr

[quote="terek.krisztina"]
írta:
terek.krisztinaMegfőzöm az ebédet(rántott szelet gombapörkölttel leöntve rizzssel, salival) és magamra kötöm Levit,

Először úgy olvastam, hogy megfőzöd az ebédet, és magadra öntöd :lol: Örülök, hogy jobban vagy, Anyafej!!! Sétáljatok, és simuljatok szorosan!

Amúgy én ezt végigéltem Liluval 0-2 hós kora között. Irtóra fájt a hasa szegénynek, nagyon sírt, vörös volt a kis arca. Le - föl járkáltam vele nappal, itthon egyedül. Keveset aludt, és enni is kis vadmacskakölyök módjára evett. Nem volt túl szívet melengető. Apja hazajött, hozzásimult, majd elolvadtak egymástól, és onnantól egy hangja nem volt. (Hasfájásnál pl. csak ő tudta megvigasztalni...) Sokat sírtam, és mondtam is, hogy én csak arra kellek neki, hogy leadjam a tejemet, mint egy boci, másra nem vagyok jó. (Amikor meg pár napig kevés volt a tej, mondtam, hogy na most már akkor erre sem...) Szóval ilyen időkön mi is keresztülmentünk, aztán meg jobb lett. Én agyonhajszolt, kialvatlan, fáradt, hormonoktól feldúlt és testileg is K.O. voltam, Apa pedig a lányába szerelmes, és egész nap tőlünk távol lévő - ezért ilyen téren kipihent - ember. Ezért alakult minden úgy, ahogy. Túl leszel rajta, és utólag nevetsz majd rajta! Addig is kikapcsolódás! Hétvégén menj el egyedül BÁRHOVÁ!!!
Vendég

Viki! :D

Kép
szly27

Viszont Csajok langyosnak érzem a radiátorokat és a csöveket. Igaz még 23,5 fokot mérünk itt bent.

Remélem azért fűtenek majd jobban is.
20150601134430

Annyira trutyisan édesek azok a gyógyszerek és a gyerkőcök oda vannak érte. Adél is :roll:

Kép
andkata

Az antibiotikumokat Roli is szereti, meg a Panadolt is. Még szerencse, hogy most már ilyenre csinálják őket. Mert egyes köptetőket pl lehetetlenség beadni neki!

Roli még alszik. Jázmint most raktam le.

Tami azt hiszem te írtad a banános tejpépet. Jázmin is csak a banános tápszert eszi meg, de a banános pépet nem. A simát sem. :cry:

Kép
szly27

Viki, nálunk cirkó van, de én is azt érzem, hogy nem olyan a gáz fűtőértéke, mint kéne! Mondjuk mi max. 22 fokra szoktunk fűteni.
De a melegvíz sem elég meleg és ingadozik!

Kép
Kép
patr

Szly!
Én a vaníliás tejpépébe tettem barackot, Lacim csak úgy nyomja bele, a sima van. pedig nem kelltt neki.
20150601134430

Sziasztok!

Kutyafutta:

Kriszti, nagyon örülök, hogy jobb kedved van! sajnálom, h pont nem voltam itt, azért leírom, amit egy nagyon kedves (4 gyerekes) barátnőm mondott, amikor ugyanezekkel zaklattam. Kicsit sok felelősség van most a válladon, mert te vagy a fiacskádnak a legfontosabb, a testi-lelki biztonságának felelőse. De aki figyel a gyerekére, vigyáz rá, eteti, babusgatja stb., az JÓ ANYA. Kiborulni pedig szabad, sőt kötelező, ha már a küszöbön áll, mert utána sokkal jobban érzed magad!
Amúgy én is bőgtem Véda jóslásán :)

Véda, nagyon köszönöm a gondolatokat, megerősítették azt, amit én is érzek :)

Apagondok:
miközben ezt írom, megoldódni látszanak, mert írtam Apának, ő meg felhívott.
Az alapprobléma az, hogy Ottó kis javulás után szerdán nagyon köhögni kezdett megint. Akkor fázhatott meg újra, amikor Anyuéktól jöttünk haza, és a felöltöztetett Ottót Apu kivitte, nehogy bemelegedjen, amíg Natit fölöltöztetem - kint a kertben meg nekiálltak kutyát kergetni. Amikor együtt virrasztottunk Apával hajnali 3-4-kor a nagyon köhögő gyerekkel, azt mondta, erről én tehetek, nem figyeltem eléggé a gyerekre. Erre kicsit berágtam, mert egyrészt nem igaz, másrészt helyette is figyeltem a gyerekekre, amikor az újévi koccintásokat túlzásba vitte.
Na de végre sikerült felfognia, hogy nem figyelt eléggé arra, amit mondtam, kb. úgy kellett már előadnom, ahogy Szenilla beszélt a bálnával a Némó nyomában-ban (ha nem láttátok, nézzétek meg feltétlenül, a kedvenc Pixar filmem!) - erre a képre gondolva meg már elkezdtem belül mosolyogni :)
Így leírva meg bagatell hülyeség az egész, ez legyen a legnagyobb problémám, de tényleg.
De nagyon köszönöm nektek az odafigyelést, a kedves szavakat, meg hogy kiengedhettem a gőzt!
(amúgy töprengek, miért is vagyok ilyen hiperérzékeny, hál'Istennek nem zebracsíkos teszt miatt, na de akkor mitől????)

Tita, téged olvasva meg szégyellem is magam, hogy ilyeneken arénázom :)
Még nem jutnak eszembe nevek a babádnak, de ha jön az ihlet, szólok!
Hogy evett Levi?

Na, megyek altatni az önjáró gyerekemet meg a mindenre kíváncsi húgocskáját.

Kép
Kép
bondi

Az én kisbuszom most már kamion! És esernyő kell hozzá!

Kép
Kép
patr

Bondi, azért örülök, hogy csak valami ilyen "apróság" a gond! És ráadásul megoldódni látszik! Én ha berágok valamin, utána eszembe jut az előző házasságom (na jó, tudom így könnyű) és rájövök, hogy milyen jól is jártam tulajdonképpen. De persze azért ha az ember lelkét bántja valami, azt mindenképpen ki kell beszélni!

Kép
Kép
patr

[quote="patr"] írta:patrakiben ilyen egyáltalán felmerül, hogy lehet, hogy ő nem jó anya, az tuti jó anya, ez abból is látszik, hogy ilyeneken agyal.

Szívemből szóltál :wink:
Vendég

[quote="patr"]A írta:patrz én kisbuszom most már kamion! És esernyő kell hozzá!

Üdv a klubban! Lacus is tonnányi nyálat fecskendez ki.

Bondi!
Örülök h Apa maci esze megjövőben van.

Én a Némóból arra emlékszem h: A hal nem vacsora, hanem koma! meg még: Hello, Protko vagyok! :lol:
20150601134430

Vik, emilem megkaptad?

Véda, örülök, hogy egy hullámhosszon vagyunk!

Kép
Kép
patr

Kike, Domi tényleg szépen eszik!

[quote]
írta:

-Ez rítt?(cigányasszony)
-Ez rítt.(én)

Shocked

Szilvikém! A VÍR biztos benned van!

:lol: :lol:

GYerekek gyógyszerimádata is :D

Sajna nálunk sincs olyan meleg, mint szokott, bár én önszántamból vettem lejjebb a fűtést fél fokkal (spóroljunk, ahogy tudunk).
És közben próbálok nagyon reménykedni abban, hogy ez az egész gáztéma se rövid, se hosszú távon nem fog elfajulni az érintettek között. Hiába, Véda-angyal írta, hogy mostanság a reménykedés a dolgom.... :)

Kép
Kép
bondi

Patti!
MEgkaptam, tovább is küldtem az illetékesnek. ;)

Várjuk a 86os képeket.
20150601134430

Patti, igen drága férjeddel tényleg jó dolgod van! Már az szerelmi vallomás, hogy az apuka-fórumba ír! :)

Viki:
A hal nem LAKOMA, hanem koma!
:D

Köszi még egyszer mindenkinek!

Kép
Kép
bondi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?