Manó
Azt azért nem mondanám. Legalábbis most iszonyú korszakunkat éljük, nagyon kis ügyes és okos, jókedvű meg minden, de csak ha ott vagyok. Egyszerűen ne tudd meg, mit rendez, ha nem lát. Kérdezd meg, ma Gumicukor is látta, hogy még az sem elég, ha egy szobában vagyunk, egyszerűen üvölt, ha elveszt szem elől és borzasztóan elkeseredik. Jönnek azok a hatalmas elefántkönnyek a kétségbeesés... borzalmas. Nem tudom mikor lábalunk ebből ki, és ne tanácsold azt, hogy hagyjam többet egyedül, mert nem megy. Ha pár órára egyszer-egyszer vigyáz rá a szomszéd, akkor is az van, hogy egy ideig ordít, mint akit nyúznak, de utána megnyugszik - persze ilyenkor is kell neki valaki, aki nem mozdulhat el a 2 m-es körzetéből - és elvan, amikor értemegyünk jön a szemrehányó ordítás és a nyakbacsimpaszkodás olyan erővel, hogy simán járkálhatunk vele körbe-körbe annyira szorítja magát, hogy nem esne le akkor sem, ha nem fognánk. Szóval ez elég kiborító számmra is, hogy így látom. Ja és ráadásul mint írtam, akkor kiszemel mást magának, legutóbb a szomszéd csajszi férjét. Szegény még pisilni sem mehetett, sőt a fotelból sem állhatott fel, mert ahogy megpróbálta kezdődött a keserves visítás. Fogalmam sincs mit csináljak, nem akarom feleslegesen stresszelni és bevallom ez nem hogy javulna, egyenlőre rosszabbodni látszik. Szóval ilyen körülmények között nem adhatom be bölcsibe, nem azért vállaltam gyereket, hogy egy idegbeteg roncs legyen belőle, szeretném ha normális, nyugodt, kiegyensúlyozott emberkévé fejlődne. Remélem, ha kicsit nagyobb lesz és rájön, hogy soha az életben nem adnám oda senkinek, nem hagynám el, akkor ez a dolog változik, egyenlőre úgy néz ki szívjuk az abszolút nagyszülő és rokonnélküliség hatásait.
Persze jó ötleteket szívesen elfogadok, ha valakinek van ez irányú tapasztalata
Állás ügyben egyenlőre alkudozunk, azért attól nem tartok, hogy munkanélküli kellene legyek ősszel, ha más nem a volt cégem is visszavár. Ők is felhívtak, hogy mikor mennék, én megmondtam, hogy csak 6 órában vagyok hajlandó, gondolkodjanak, és azt mondták okesz. Ez a munka meg 8 órás, viszont itt van 2 megállónyira, jobb pénz és lehet, hogy még kocsi is. Szóval azért még függőben van a dolog, de nekem első a gyerekem
gumicukor
téged is megértelek, de azért az más, hogy te nyugodt vagy, mikor nem vagy vele, mert tudod, hogy elviseli és boldogan vár haza. de lehet, hogy az én esetemben te is elbizonytalanodnál, nem?
Kataa
Meg, köszi, nem is rossz, garázs nélkül kb ugyanott gondolkodunk árban, max kicsit kevesebb. És ott van gáz????? A legújabb és egyben legelkeserítőbb felfedezésem, hogy az új házakban nincs gáz, minden villannyal működik (értsd konyha) - ettől meg megőrlök. A szemét építők, hogy többet arassanak így építenek és akkor nam kell a bekötési díjakat kifizetni a gázműveknek + alkudozni a kéményseprőkkel + fizetni nekik is + így ugy csinálhatnak 6m3-nál kisebb légterű konyhákat is, mert ugye gázhoz min. annyi kell. Azért kíváncsi vagyok,mit szól majd a gázművek pár év múlva,mikor felocsúdik, hogy nincs fogyasztója. Persze azon sem lennék meglepve, hogyha kiderülne ez is mind egy nagyszabású zsírozás eredménye,mint kis hazánkban annyi minden más.....
gumicukor
aha. elvileg ha akciós az áru, főleg ha újságos, akkor az áll a szerződésben, hogy a szállítónak folyamatos utánpótlásról kell gondoskodnia, gyakorlatilag viszont ott állnak az áruátvételnél a kamionok, néha napokig is sorban és mindenki anyázik. A szállítók a tecsósokra, a tecsósok meg rájuk, szar a szervezés
Conti
Tényleg, erre nem is gondoltam. És a gyed alatt összegyűlt szabi, az csak az eddigi munkáltatótól vehető ki?gondolom...
dec8
azért remélem egyszer tényleg abbahagyja ezt a betegeskedést. Ez amúgy mitől van? Mármint azért, mert Dodival mehetünk bármilyen közegbe, még soha nem kapott el semmit. Pedig volt már egy-két húzós ügy, sőt most pl. az apja halál influenza, ő meg mászik rá, puszilgatja már napok óta, de semmi szerencsére
Gondolom azért inkább pszichésen betegednek le, nem?
csics
Dodesz is épp pár napja szánta rá magát, hogy fel is és le is egyedül lépcsőzik és egyszer sem ül le!!!!! Végig lépked, olyan kis ügyi, és nekem ez akkora könnyebbség!!
Gratula Petikének! - bár te még így is cipelheted Imi babát
Gömb
De gáz ez a nagy dobozban alig zsírkréta!!
Pedig jól néz ki, de ez azért becsapás!!
Hétfőn okesz, holnapra már eladtuk magunkat
Suli - csak ha állami és elsődiplomát csinálod, egyébként sajna tandíjköteles
Ilke
jobbulást!! dobj fel uh-képet ha tudsz!!!
Lili
tök jó, hogy nem allergiás, bár azért igazán kideríthetnék már a foltok okozóját!!!!
Nem, nem jött semmi
pedig műkszik!!! küldd el megint!! vagy :
r.barla@chello.hu Áfonya
akkor te is próbáld a fenti címet, oksi?
köszi a bölcsis véleményt - igen épp ez az, most olvastam direkt utánna, hogy milyen fejlődési szakaszba lép most, és tényleg nem mindegy. Ráadásul, hiába az első 3 év a legfontosabb, állambácsi kapásból kettőre redukálta, erre jönnek még a piszkos anyagiak. És baromira számítana az a pénz is, hazudnék, ha azt mondanám, nem. Most mindjárt megyek és megpróbálom megálmodni a lottószámokat, aztán meg beintek az összes potenciális munkahelynek!
Kataa
Olyan édi vagy
de komolyan, csak még nem tudom, mi lesz a tesó ovis beszoktatásakor, akkor ott lesz majd a harmadik?
de te visszamész melózni a kettő között, nem?
csokesz, megyek álmodni azokat a számokat!!
rit