Új privát üzeneted érkezett!

Jah nem tudom melyikőtök mondta hogy ha apa hazajön milyen óriás... És tényleg .. :lol: :lol: :lol:
Tegnap mondtam is apának hogy neked mekkora fejed van :D

Kép
dius87

Dius!

A fájásoknál tényleg nemigen lehet rá alapozni,de a baba szívhangjánál igen és végülis az a fontos! Van róla a dokiknak egy több100 oldalas tankönyvük,ebből tanulják meg,hogy mi mit is jelent,de a legtöbb ismeretüket bizony ők is a gyakorlatból szerzik!

Márti
borossné becz márta

Nekem csak az volt furcsa császár közben beszélték meg hogy utánam elmennek ebédelni és hogy tegnap a resztelt máj milyen furcsa volt és hogy az szerintük nem így kell csinálni, hát sok minden járt közben a fejemben, én végig fent voltam, és emlékszem nagyon fáztam és remegtem és hiányzott nagyon a párom, de utána olyan jó volt hogy olyan büszke volt rám hogy szó nélkül megcsináltam (mintha lett volna más választásom :) ) pedig mondtam hogy nem csináltam semmit csak feküdtem, de a férfiaknak szerintem ez sokkal nagyobb dolog, és olyan jó érzés volt mikor megköszönte nekem hogy szültem neki egy kisbabát.. :) Szép emlékek, 1000szer végig csinálnám még egyszer...

Kép
dius87

Nini: Márk ha jól számolom, 17-én született? Pont amikor én mentem haza? :lol: Akkor mi pont elkerültük egymást? :lol: Lehet, hogy a helyemre kerültél? :lol: Téged meg Veronika váltott. :lol:

Én sem értek az intubáláshoz. Csak azt tudom, hogy valami lélegeztetős dolog.

Nekem a katéter helye fájt még vagy két hétig, mikor pisiltem. Az Nektek is?
Egyébként nekem is érzékeny még a császárhegem, de nem szúr, meg semmi, csak olyan fura zsibbadós hozzáérve, meg kellemetlen. És most a külső húzódik, néha meg szúr a széle.

Egyébként batta valóban elég gazdag város, és nagyon figyelnek az egészségügyre! Itt jártam laborba is, mert háziorvost is itt kerestem, mivel munkából könnyebb ide kiugrani. Annyira normállisan bánnak a betegekkel, gyönyörű az orvosi rendelő, általában elmondható, hogy kedvesek az orvosok, nem igazán kell várni sehova. Tegnap is talán 10 percet vártunk az időpontunkhoz képest. Olyan rendesen végezték a vizsgálatokat is, hogy az orvosom ámult-bámult. Maximálisan megnéztek mindent, azt mondta, máshol küzdenie kellett a minimális vizsgálatokért is. Pl. itt a belgyógyászati ellenőrzés nem olyan volt, mint máshol, hogy a háziorvos rádnéz, hanem ultrahanggal ellenőriztek nyaktól lefele mindent, plusz csináltak EKG-t is. Az első CTG-n 40 percig voltam! Az itt lakók gyerekeinek szinte minden választható oltást fizet az önkormányzat, a rotát is, meg anno a pneumot is.

Kép

Kép
nikuc

Dius: Én is mindig csodálkozom, hogy apának mekkora a feje. :lol:

Egyébként nekem is vicces volt, hogy az orvosok arról beszélgettek, merre mennek majd nyaralni, meg hogy de jó lenne egyszer kivenni a szabikat, a segéd is viccelődött a szülésznővel. Szóval tök jó hangulat lett volna, ha nem félek annyira, és nem remegek én is, mint a nyárfalevél. :lol:

Kép

Kép
nikuc

Na tessék, azt hittem csak én remegtem :)))

Mondjuk én nem azért mert fáztam, meg igazából félelmet sem éreztem, nem tudtam megmagyarázni, pedig az anesztes is kérdezte miért remegek - ezért gondoltam, hogy nem gyakori - de nem bírtam leállítani, csak remegtem.
A doki azt mondta, hogy próbáljak meg megnyugodni... lehet, hogy tudat alatt féltem, de tudatosan nem éreztem.

Később, mikor második éjjel újfent arra ébredtem a kórházban hogy remegek és azt hittem lázas vagyok és azért, de megmértük és nem, akkor azt mondta az ügyeletes, hogy a kimerültség miatt van, na ez már ésszerűnek tűnt nekem.

Nikuc,
nekem a katéter helye hál istennek egyáltalán nem fájt, én a kézfejembe kapott bekötő helyét éreztem még vagy 2 hétig...

Kép

Kép
sz.veronika

Sziasztok!

Nini,
az intubáció kötelező mélyaltatásban. Még az első szülésem előtt a Kútvölgyiben kaptam róla írásos tájékoztatót, mert előre tudtuk,hogy csak császárral szülhetek, és kellett mennem aneszteziológushoz konzultálni. És ott mondták.

És ott a remegésre is mondták, hogy természetes, így jön ki az izgalom és az érzéstelenítőtől is lehet.

Nekem tök rendes volt a dokim, amikor bejött, és mindenki poénkodott meg mindenféléről beszélt, közölte: "kollégák, a műtő egy szentély, itt most gyermek fog születni!" Tök jól esett, hogy elvárta, hogy most erre koncetráljanak, hiába napi x-szer csinálják végig.

Márti, megkaptam :wink:

mtunde

Ja, és Iricc, a Kútvölgyis ismerősöm belépett a 36-ba! :) tökre örül neki.

Szabó doki javasolta a császárt, vagy inkább te vetetted fel?

mtunde

Sziasztok, mostanában csak olvasgatlak benneteket.

Nini, tényleg nem semmi ami veled meg a babával történt, de az a lényeg, hogy mostmár jól vagytok.

Nekem is csak jó tapasztalatom van a szülészbőkkel kapcsolatban, mindegyik nagyon kedves.

Nekem például míg a doktornőm összevarta a gátsebet, bejött egy fiatal srác (az is valami doki lehetett de nem tudom pontosan) és megbeszélték hogy 10 perc múlva kész és után isznak egy capuccinot.
Engem mondjuk nem zavart nagyon kedvesek voltak és jó volt a hangulat, szerencsére a szülésem is komplikáció mentes volt.

Én is remegtem utána meg miközben vart össze a doktornő akkor is.

És még valami, apa fején én is elcsodálkozom sokszor, de lassan megszokom. :)

anitapo20

Nikuc

Melyik szobába voltál ? :) Én abba ami pontosan szemközt van a növérpultal. Melegváltás volt ?:):):)

Tünde

Köszi az infot :)
Nekem azt mondta az anesztes csaj, hogy azért reszketek, mert ezt váltja ki a gyógyszer! De emlékszem, hogy nagyon rossz volt :( :(

Dius

Irigyellek, hogy neked szép emlékeid vannak, én soha többet nem vállakoznék rá. Lehet azért mert nem volt valami szép. Az nekem is jól esett, hogy megdícsért, mert a mellettünk lévő hölgyemény végig üvöltözött, és mondta, hogy büszke rám, hogy ennyire bírom :oops: Nem tudom, ti hallottátok-e a szomszédot. Én a fürdőkádas legutolsó szobában voltam, ami félig meddig egybe van a másik szobával, nagyon bosszantó volt hallgatni, ahogy üvölt....

Kép

NIKI
nini.n

Sziasztok!

3 napja próbálok visszolvasni és írni, de ddig még nem sikerült. Reagálni nem hiszem, hogy fgok tudni, mert rengeteget írtatok. Próbálom felvenni a fonalat. A képek cukik mind!!!

Rólunk:
Az ünnepeket Tatán töltöttük a szüleimnél. 25-én mentünk és csak 3-án jöttünk vissza. Volt sok vendégeskedés, amit Szabi egész jól viselt. Vagy mi mnetünk vagy hozzánk jöttek. Szinte minden napra jutott valami jövés-menés.
A gagyarászás megy ezerrel, hason az alkartámasz, de elég gyorsan elfárad. Forduni még nem igazán akar, a lábait emelgeti, ebből előrofult már, hogy oldalra billent véletlenül. Nyúlkálni egyáltalán nem akar a játékok után, ha valamit a kezébe adok, pár másodpercig megtartja, megelégszik a nézegetéssel. A favorit anyukámék rugós hintázó méhecskéje, annak röpködött rengeteget, így én is előtúrtam a mi síelő szarvasunkat. Az is csodaszép Szabi szemmel nézve. :lol:
A legnagyobb örömömet már a múltkor megírtam, hál'isten ez azóta is kitart még.
Köszönöm, hogy velem örültetek, nagyon jól esett!
Szabi benyalt valami vírust - erős rózsaszín torok, nyálkás, híg kaki, hasfájás és hapcik. Épp ma jött a doki nénik, kaptunk rá homeós cuccot, az oltásokat meg halasztottuk. Ha hétfőre rendbe jön, akkor majd megkapja. Remélem gyorsan kilábalunk belőle, mert ez a síkítós sírás szörnyű!

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna

Én is a nővérpulttal szemben lévő szobában voltam, a középső ágyon. :)
Nekem is fájt a katéter helye is, de a kezemben az az izé majdnem 3hétig fájt valamikor jobban is mint a sebem. :? :?

Kép
dius87

Sziasztok!

Tünde!

Szerintem is az a normális,ahogy a Te dokid állt hozzá!Őszintén,elképedve olvastam,hogy kajáról meg nyaralásról dumálnak,amikor,akárhogy vesszük,minimum 2 ember élete van a kezükben és mellesleg egy család van születőben! Emberi lények vagyunk,szeretném remélni,hogy a kisbabáink világra segitése nem csupán kipipálandó feladat a kórházi személyzet számára! Szerintem szemétség,ha úgy viselkednek,mintha nem is lenne ott a kismama,meg a születendő baba! Én ugyan simán szültem,de nagyon kiakadtam volna, ha olyan dolgokról beszélgettek volna egymást között a jelenlévők,aminek köze nincs hozzám vagy a szüléshez,miközben én a fájásokkal küzdök! A dokim és a szülésznő velünk volt mindig olyan értelemben is,hogy velünk beszélgetett,ránk volt kiváncsi!

Márti
borossné becz márta

ugabesz emmának volt ilyen befelé forduló talpacskája. nekünk minden pelusozásnál csikizni kellett a külső talpszélét, így tornáztattuk. nagyon édes volt, tényleg normál állásba feszítette a lábfejét, és szétterpesztette a lábujjait :D

nini jézus, nemsemmi, milyen szülésed volt. az ilyeneket el kéne tiltani midnenféle orvosi munkától... :(

nikuc programcsászárnál is kell vinni szülőszobára hálóinget? gondolom amíg előkészítenek (infúzió, katéter) csak van az emberen egy hálóing...
és utána le kell venni? vagy marad?

mtunde de jó, 36. már tökéletes :D
császárt a doki felvetette, én pedig rábólintottam, mert sejtettem, hogy ez lesz.
beszélgettem csillával utána kint, és mondta, hogy ez a doki természetes szülés párti, ha ő császárt javasol, az már tényleg indokolt...

Kép
Kép
Kép
iricc

Sziasztok!

Tegnap itt volt a barátnőm egész nap a 2 éves kislányával, jó volt kicsit dumcsizni, és Kristóf is jól érezte magát.

Lányok köszönöm az érdeklődést az anyóssal kapcsolatban, azt hittem senkit nem fog érdekelni, ha valakit kihagytam a priviből, bocsi, bár igyekeztem mindenkinek elküldeni.

Kristófnak a homloka nem lett olyan vészes. Jó volt, hogy gyorsan jegeltem neki, így csak egy kis piros csík van ott, és egy kis dudor.

Dius
Én is a középső ágyon feküdtem az említett szobában. :)

Danann
Köszi, ha megtudsz valamit kiváncsi vagyok, én még nem jutottam el a patikába. Egyébként nekem az Őrsön a Sugárba lévő gyógyszertárba mondták, hogy betiltották. Csak arra nem emlékszem mit mondott, hogy miért.

Kép
Kép
susytunder

sziaztok, nehezen jövök, egyedül nehéz dorkával az altatás. tegnaptól be is keményítettem, aludjjógyerekem módszerrel aludni tanítom, mert nem tudom egész nap csak altatgatni... tegnap másfél, ma már "csak" egy órát sírt... persze mindig megsimiztem, hogy tudja, én vele vagyok. nagyon nehéz, de kibírjuk (remélem :))

susy, engem kihagytál! :)

KépKép Kép
mzsperx

Mzs
Bocsi, már pótoltam. :oops:

Kép
Kép
susytunder

mzs Nekem is ezt kéne, nálunk is gondok vannak az alvással, de csak nappal. Úgy alszik ha lefekszem vele, ha elalszik az ölembe leteszem a kiságyában max 20perc és sír ha lefekszem vele 2-3órát alszik. Ha babakocsiba rakom alszik egy darabig de 10percenként meg kell tologálni. Ma is úgy mosogattam meg teregettem hogy ő hol sírdogált hol nem a kiságyában, ha nagyon üvöltött akkor ki vettem kicsit aztán vissza. Remélem nem teszek neki rosszat ha hagyom kicsit sírni, bűntudatom van olyankor és rohanok...
De utána tök álmos. Ő küzd az álom ellen, majd leragad a szeme de feszíti ki...
Este meg hajnalban viszont elalszik magától a pólyában kicsit csitítgatni kell de nem vészes...

Kép
dius87

Hehe, én is a középső ágyban voltam első nap a nővérpulttal szemközti szobában! :lol:
Az az őrző, császárosokat mindenképp első éjjel ott felügyelik.

Aztán átköltöztettek 3-mal arrébb, de ugyanúgy a középső ágyon voltam.

Kép

Kép
sz.veronika

Dius,

Pálmi is napközben csak 10-30 percekre alszik el, viszont éjjel alszik 2 hosszabb periódust (4-6 órásakat)

Egyedül akkor alszik nappal is hosszabbat, ha kiviszem sétálni, kint azonnal bealszik a babakocsiban, majd visszatérve hagyom a kocsiban aludni, csak kinyitom rajta az overállt. Na így jó sokáig szokott aludni.

Tegnap végül kivittem 20 percre, kicsit most folyik is az orra, nem tudom vigyem-e ma is, vagy inkább ne?
Lehet, hogy csak hozzá kell szoknia a hideghez és azért folyik kicsit az orra.
Írtam tegnap, hogy én már 10 napja nem vittem ki, utoljára mikor kint volt, akkor még 3-4 fok körül volt, most tegnap meg csak 0.

Kép

Kép
sz.veronika

Susy!

Tudom, jópárszor leírtad már, de mostmár feljegyezném magamnak a feketeretkes receptet... Jana nagyon csúnyán köhög már egy jó ideje és én sem tudok semmit kezdeni a torokfájásommal. Hihetetlen, hogy mennyire nem használnak ezek a szopogatós tabletták. Egy egész dobozzal megettem és semmi... :(
Szóval megtennéd, hogy leírod újra? Előre is köszi!

ildi

Kép
Kép
kincsesi

Veronika Barnabás is szörcsög de csak anyatej jön az orrából, hajnali szopinál is hallottam aztán belefújtunk és próbáltuk kiszívni de nem jött neki semmi, aztán utána is tovább szörcsögött. :? :? :? Most már annyira nem. Én inkább nem viszem ki, csak 0fok felett. Hétvégén megyünk anyuhoz kocsival annyi bőven elég, a kocsiba úgysincs hideg,

Kép
dius87

Dius

Ha jól látom, akkor Barninak Boldog Szülinapot !

Kép

NIKI
nini.n

Dius,

esetleg megpróbálhatod nappal, hogy besötétíted a szobát ha altatni akarod, olvastam ezt egyszer valahol, hátha bejön...?

Még én sem próbáltam ki :)

Kép

Kép
sz.veronika

nini, sajnálom, ami veletek történt! Még majdnem sírdogáltam is rajta, apának is elmeséltem. Megértem, ha ezek után a szülés nem maradt szép emlék. Még ha most nem is vágysz rá, a következő biztos, hogy sokkal szebb lesz.

kincsesi, a Tantum Verdét próbáltad már? Elsősorban fertőtlenítő, ami így a babát is védi. Nekem használt. (Addig is, míg nem jön susy a recepttel, ami ha jól emlékszem: le kell reszelni a retket és rátenni mézet vagy cukrot, s ami levet ver, azt inni).

susy, még a korábbi kérdésedre reagálva: igen, lehet hogy anyósod kiengesztelni akart a színházjegyekkel. Próbáld a dolog jó oldalát nézni: ő legalább tud bocsánatot kérni vagy belátja ha nem megfelelően viselkedett, hidd el ez már önmagában értékelendő, sokaknak nem megy az ilyesmi!

Altatás: most nálunk is gond az alvás. Úgy vagyunk mint apró baba korában: sosem tudom, hogyan fog legközelebb elaludni, gyakorlatilag nincs kialakult altatási módunk. Az ilyen átállós időszakokat mindig nagyon megsínyli a család, csak reménykedem hogy nem tart sokáig.

Ma szerencsére nagyon szép idő van, így miután egy csomó mindent végigpróbáltunk eredménytelenül, bepakoltam a kocsiba s irány az utca. Na a kocsiban elaludt, azóta is alszik ittbenn.
Lányok, ha nagyon hideg van, akkor ti tesztek valamit (pl sál) a baba orra elé? A szája elé odalóg az anorák, de az orrocskája kinn van - jó ha belélegzi a hideg levegőt natúr, vagy köttök elé valamit hogy melegebb legyen az a levegő? :) (eddig normálisan vittem ki a gyereket, különösebb aggodalmak nélkül, de most hogy beteg volt kicsit nehezen megy a visszaállás...)

Kép
Kép
szalamandra

Én nem szeretnék többet. Szerintem a mai világba bőven elég egy, örülök, ha őt is el tudom majd tisztességesn indítani az életbe. Iskola, lakás stb. stb. stb. Meg még nekem is vannak terveim, és abba nem fér bele még egy baba,beszeretném fejezni a sulit. Én mondogm a főiskola a legjobb fogamzás gátló a világon :):):):)

Alvás
Márk mindig kitalál magána helyeket és pózokat amibe elalszik, mikor hazajöttünk olyan volt mint egy maki, rajtam 5 perc alatt elaludt :) Aztán jött az, hogy az ágyában, majd közöttünk...most épp a babakocsi az új szerelme....abba 10 órát is durmol :)

Kép

NIKI
nini.n

Szalamandra
Igen, igazad van, csak én meg még egy kicsit makrancos vagyok, de értékelem a színházjegyet.
Én sálat teszek Kristófra, de a száját nem nagyon takarja el, inkább a nyaka miatt.

Kincsesi
Jól írta Szalamandra, le kell reszelni a retket, és bőven cukrot, vagy mézet kell tenni rá, aztán a levet elkanalazni. Remélem mihamarább helyre jön nálatok mindenki. Zárható edénybe tedd, mert nagyon büdös.

Nálunk is viszonylag jó idő van, csak -1 fok van így jó nagyot sétáltunk ebéd után.

Kép
Kép
susytunder

Szalamandra,
én nem vagyok híve a száj vagy az orr bekötésének mondjuk sállal, sok ember szerint meg az a jobb...
Nekem gégész mondta, hogy nem jó, bizti itt is vannak pro és kontra érvek is, mi nem takarjuk soha el a kis orrocskát :lol:

KépKép

KépKép
beneildi

Én sem takartam el soha Zsófi fejét semmivel, nekem eszembe sem jutott :oops:

Hát nem tudom, nekem mindkét lányom a főiskola alatt fogant :lol: De Fruzsi születése előtt lediplomázom!
Vendég

Susy

megkaptad a privimet ?

Kép

NIKI
nini.n

Én is úgy tudom, hogy nem szabad a gyerek száját-orrát eltakarni.
A kilélegzett levegő páratartalma megfagy a levegőn, és rosszabb, ha az van ott, mint ha semmi.
Szerintem egy zárt, felcsuklyázott mélykocsiban tuti felmelegszik annyira a levegő, hogy nem okozzon bajt.

Kép
Kép
Kép
iricc

Sziasztok lányok!

Ezer meg egy éve nem jártam itt idő hiányában. Visszaolvasni esélyem nincs, de megpróbálok bekapcsolódni, mert hiányoztok.

Mi jól vagyunk, elmúlt a hasfájás (3,5 hónaposan), aztán előjött véres kaki két hónapja tart, negtaív székletminta a Sz.Lászlóban, és negatív hasi uh után (Madarászban) telefonon diagnosztizálták a Madarászban, hogy tejfehérje allergia. Mióta szigorúan diétázom (úgy, mintha én lennék allergiás) csak hetente-kéthetente jön elő minimálisan. Volt valakinek még ilyen problémája? Érdekelnének a tapasztalataitok.

Kizárólag szopizunk még mindig, aminek nagyon örülök, és büszke is vagyok rá azok után, amin átmentünk az elején.

Már 7kg-osak vagyunk (ki gondolta, mikor 2430 g-al megszületett :) ), már egyerdül ülünk, mert azt hisszük, hogy már nagyfiúk vagyunk :) Hoztam nektek egy képet is.

Kép

dytke

Bettyna,
irtam privit.
Gabesz

Kép
ugabesz

Susy!
Köszi, megcsinálom!

Dytke! 4 hónaposan 7 kg? Adél 7 hónapos és most ennyi... Nem semmi! :)

Kép
Kép
kincsesi

Szia Dytke! Örülök, hogy újra itt. Nálunk is volt véres széklet. Először az erőlködés és a tejallergia merült fel. Kevesebb tejet kezdtem inni, de ismét visszajött. Aztán elhagytam a tejet és azóta nincs. De nem tartok szigorú diétát, sajtot , felvágottat eszem és tegnap óta szójatejet iszom. Nekünk ennyi segített. Nem volt kivizsgálás, mert összesen 5 pelusban volt kevés vér és a dokinénink azt mondta, hogy egyelőre ne piszkáljuk.

Kép
Kép
Kép
gabi79
Dunakeszi

Kincsesi - igen, már 7. Igazi kis szumó birkózó :) Úgy gondolta hamar be kell hozni a születéskori lemaradást :)

Gabi79 - köszi a választ. Én először csak a tejtermékekről mondtam le, de nem szűnt meg. Mióta smmit nem eszem amiben tej van (májkrém, felvágott, csoki stb.) azóta lett ilyen minimális.
Én sem szívesen szívatnám újabb vizsgálatokkal. Mert egyébként szépen szopizik, hízik, folyton nevet, vigyorog, kacag.

dytke

Szia Dytke, de örülök neked, annyiszor gondoltam rátok! :)
Nagyon ügyesek vagytok, hogy már 4 hósan ültök.

Panndi
Szóval akkor most már biztos, hogy lány lesz? És látom már a neve is megvan, szépet választottatok. :)

Kép
Kép
susytunder

Bizony, láttuk, hogy kislány :)
Vendég

Én a 306-ban voltam. :lol: Mármint a császáros őrző után. A középső ágyon. Rajta van a baba névtábláján.

A branül a kézfejemben csak addig fájt, míg ki nem vették. Szerintem nem volt praktikus oda tenni. Láttam egy lányt, akinek az alkarjában volt, az sokkal jobb lett volna, mert így hasizom nélkül még a fájós kezemre se tudtam támaszkodni felülésnél.
Én úgy láttam, hogy minden császáros remegett, mikor tolták fel őket. Szerintem a műtét miatti izgalomtól van. Más műtéteknél adnak is valami kéjgázt, vagy nyugtatót, hogy ne féljen így az ember. Az én 100-110-es vérnyomásom 150 felett volt. :oops:
A műtősfiú egyébként extra rendes volt, próbált viccelődni velem is, hogy első gyerek? Nekünk is ez az első császárunk, még egyikőnk se csinált ilyet. De az anesztes hölgynek állítólag ügyes keze van. Nagyon aranyos volt! :lol:

Iricc: Nem vehettem fel a saját hálóingemet, kórházit kaptam. Már fent az őrzőben vehettem át a sajátomra.

Panndi: Gratulálok a kislányhoz! Nagyon szép neve lesz! (egyébként mi most pont Zsófin gondolkodunk a következő gyereknek. :lol: )

Dytke: Petinek nem volt véres széklete, Neki súlyos ekcéma volt az arcán, de nekem is a tejet, meg a tojást kellett elhagynom. Azóta látványosan javul. Viszont úgy tudom, teljesen 4 hét alatt ürül ki a szervezetből, tehát annyi idő kell a teljes javulásig. [/b]

Kép

Kép
nikuc

nini szülinap az még egy kicsit várat magára úgy 11 hónapot, de azért ari vagy :)

Itt is jó idő volt, sütött a nap, időképet megnéztem 1fok volt, de nem mertem kivinni, olyan mintha kicsit rekedtes lenne mikor olyan furi hangokat ad ...

dytke nagyon helyes fiúcska Ambrus!! :)
Olyan rémisztően hangzik ez a véres kaki dolog :?

panndi Gratu a kislányhoz. Fruzsina nagyon szép név, mi nálunk is az első helyen volt a nevek között de aztán nem lett rá szükség, de ha lány lett volna Dorina lett volna.

Kép Most csináltam így alszik .. :)

Kép
dius87

dius, dejó ez a kép :)

én is képezek egyet, most ez a kedvencem:
Kép

KépKép Kép
mzsperx

mzs azta a mindenit, de gyönyörű kiscsaj... :) Bemutathatnánk majd Barnabásnak :D

Kép
dius87

Nikuc,

Megnéztem a kórházi papírt, mi a 308-ban voltunk. De az őrzőben ugyanott :)

Jé, rajtam a saját hálóingem volt, bár ugye nem programozott császár volt és lehet hogy azért nem vetették már át velem vajúdás közben...

Mzs,
Dorkának gyönyörű kék szeme van!

Dius,
Barni úgy fekszik ott, mintha ő lenne a szultán és várja, hogy kiszolgálják

:lol:

Végül kint voltunk ma is, itt +2 fok volt a hőmérőm szerint...

Kép

Kép
sz.veronika

Dytke,
jó hogy itt :lol: tényleg szép nagyfiú lett Ambrus és nagyon ügyes is :lol:

KépKép

KépKép
beneildi

Lányok, szükségem lenne egy sebészre, vagy egy palasztikai sebészre, nem tudtok valakit ajánlani? Az a helyzet, hogy van egy anyajegy a nyakamon ( Ildi: Monoron voltunk ma a bőrgyógyászaton ), és le kellene venni. Vágnák, és varrnák, de én ezt nem nagyon akarom, úgy tudom van lézeres megoldás is.
Tudtok nekem ebben valami tippet adni?
Előre is köszönöm.

Mzs
Micsoda csajos pofika. Nagyon szép Dorka.

Dius
Csak azért írtam Dorkát előre, mert lányoké az elsőbbség, de Barnus ugyanolyan szép. :)

Kép
Kép
susytunder

Susytunder,
egy jó bőrgyógyász nem felelne meg? Dr. Szabó Éva szedte le nekünk az anyajegyeket, lézere is van! Ha érdekel, megadom az elérhetőségét priviben. Nagyon jó, úgy tudom, a legjobb Bpesten!

Mzs,
Dorka gyönyörű!!! :D

Dius,
Barnus édesen alszik :)

Én is mutatok mai képeket :)
Kép Kép

Kép
ugabesz

Dytke! Tök jó, hogy jöttél! Ambrus tényleg óriásit nőtt! És nagyon ügyes az ücsörgéssel! Samunak ez csak a négykézláb után jött, mert abból a pózból tanult csak meg lehuppanni :-)

Dorka is és Barnus is nagyon édesek :lol:

Dius, az alvásra: úgy látszik, Barnus nagyon igényli a fizikai kontaktust, van ilyen, szerintem ne küzdj ellene. A testközelség is olyan fizikai szükséglet náluk, mint az éhség. Szerintem szerezz egy kendőt, remek megoldás lenne, mert Barnus is megkapja, ami kell neki, de a te kezed is szabadon marad, szöszmötölhetsz kedvedre, vagy szundikálhatsz egy fotelben, ahogy jól esik ;-)

Panndi, ügyik vagytok, hogy máris van nevetek! Az öcsémék mindig az utolsó hétre döntik csak el :lol: Kilók alakulnak?

Annyiszor mondtam már ezt a kendő bizniszt, mintha bárhonnan jutalékot kapnék :lol: Legközelebb csak annyit írok, hogy 'csak a szokásosat tudom javasolni' :lol: :lol: :lol:

Sálat én sem kötnék a gyerek orra elé.

Képzeljétek, az elmúlt pár napban este egyszerűen nem tudtam elaltatni Samut, szépen elköszöntünk apától, ahogy szoktuk, mutogatta is a hálót, hogy megyünk oda, megkapta a cicit, két szippantás után kiköpte, lesprintelt az ágyról és ment vissza a nappaliba. És ezt többször egymás után, aztán jött apa, felvette, sírt egy kicsit a vállán, de 5-10 perc alatt már aludt is. Ma meg nem is várt meg a drága, pedig 9 felé szoktunk aludni, én meg fél9 előtt értem haza, de már az utcában jártam, amikor írt apja smst, hogy halkan jöjjek. Azt hiszem, kezd vége szakadni a cicizős alvásnak, bár hajnalban még mindig csak úgy tud 1,5-2 órát szundikálni, ha cicin lóg.

Nekem is van legújabb kedvenc képem, tegnapi. Egy új gyapjú pelenkakülső gatyót adtam rá, és le akartam fotózni, de persze azonnal rástartolt a gépre. Mondtam neki, hogy menjen vissza a fotelhez, ahol volt, mert különben nem tudom lefényképezni, erre visszament, pózolt 3 kép erejéig, és aztán jött megint a gépért. Azt hittem, megzabálom! :D Íme a legjobb a 3 közül:
Kép
danann

Gabesz, most látom Dávid képeit, nagyon csibészes vigyor! :-)

Susy, akartam még mondani, hogy nekem is vágtak anyajegyet a nyakamról, egyáltalán nem gáz, a SOTE bőrklinikán csinálták. Az egész művelet nem nagy cucc, szerintem max 15 perc volt, helyi érzéstelentéssel. Annyi a macera tényleg, hogy 10 nap múlva van varratszedés, addig nem szabad vizezni (ez nagyjából keresztbe tesz a hajmosásnak is). Alig van nyoma, én is csak akkor látom, ha keresem.
danann

panndi, nagyon helyes Zsófi új képecskéje! igazi nagylány! és szerintem is nagyon jó választás a Fruzsi név, jól hangzik a Zsófival, s szerintem szerencsés, ha a gyerekek neveinek hangzása, hangulata vagy kultúrköre hasonló.

dytke, én is sokat gondoltam rátok, örülök hogy újra itt vagy. Ambrus igazi kis vasgyúró lehet :)

dius, Barnabásod is gyönyörű fiúcska, olyan kis nyugodt, kisimult, látszik hogy jó sora van :)

ja, és Dorka: nagyon szép kislány! A korábbi képen sokkal erősebbnek tűnt, most inkább olyan kis finom babának látszik!

kincsesi, tőled már régebben szerettem volna kérdezni, hogy hol tartotok a hozzátáplálással? (azért kérdezgetlek téged, mert a gyerekeink között csak egy hónap van). Nálunk stagnálás van, mert az antibiotikumos kiütések elmúltáig nem adhatok neki újat, de már nagyon várom, hogy reagál majd az őszibarackra (bébiétel) meg a zöldségekre. És, a szoptatásról, ezt meg már akartam írni csak akkor elmaradt: én alapból ülve szoptatok, de ha Róza mindenfelé figyelget, nem akar enni, folyton lecsatlakozik a ciciről, akkor mellé szoktam feküdni és úgy szoptatom, így könnyebb nyugton tartani.

Kép
Kép
szalamandra

ugabesz, én sem láttam még íráskor a képeket, nagyon helyes Dávid!
Samu meg igazi kópé! :)

Kép
Kép
szalamandra

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?