Dytke! Tök jó, hogy jöttél! Ambrus tényleg óriásit nőtt! És nagyon ügyes az ücsörgéssel! Samunak ez csak a négykézláb után jött, mert abból a pózból tanult csak meg lehuppanni
Dorka is és Barnus is nagyon édesek
Dius, az alvásra: úgy látszik, Barnus nagyon igényli a fizikai kontaktust, van ilyen, szerintem ne küzdj ellene. A testközelség is olyan fizikai szükséglet náluk, mint az éhség. Szerintem szerezz egy kendőt, remek megoldás lenne, mert Barnus is megkapja, ami kell neki, de a te kezed is szabadon marad, szöszmötölhetsz kedvedre, vagy szundikálhatsz egy fotelben, ahogy jól esik
Panndi, ügyik vagytok, hogy máris van nevetek! Az öcsémék mindig az utolsó hétre döntik csak el
Kilók alakulnak?
Annyiszor mondtam már ezt a kendő bizniszt, mintha bárhonnan jutalékot kapnék
Legközelebb csak annyit írok, hogy 'csak a szokásosat tudom javasolni'
Sálat én sem kötnék a gyerek orra elé.
Képzeljétek, az elmúlt pár napban este egyszerűen nem tudtam elaltatni Samut, szépen elköszöntünk apától, ahogy szoktuk, mutogatta is a hálót, hogy megyünk oda, megkapta a cicit, két szippantás után kiköpte, lesprintelt az ágyról és ment vissza a nappaliba. És ezt többször egymás után, aztán jött apa, felvette, sírt egy kicsit a vállán, de 5-10 perc alatt már aludt is. Ma meg nem is várt meg a drága, pedig 9 felé szoktunk aludni, én meg fél9 előtt értem haza, de már az utcában jártam, amikor írt apja smst, hogy halkan jöjjek. Azt hiszem, kezd vége szakadni a cicizős alvásnak, bár hajnalban még mindig csak úgy tud 1,5-2 órát szundikálni, ha cicin lóg.
Nekem is van legújabb kedvenc képem, tegnapi. Egy új gyapjú pelenkakülső gatyót adtam rá, és le akartam fotózni, de persze azonnal rástartolt a gépre. Mondtam neki, hogy menjen vissza a fotelhez, ahol volt, mert különben nem tudom lefényképezni, erre visszament, pózolt 3 kép erejéig, és aztán jött megint a gépért. Azt hittem, megzabálom!
Íme a legjobb a 3 közül: