Évi
Én is nagyon drukkolok, bár szerintem már megszülettek a pici lurkók
szép új év dupla áldással
Kacsa
Az urad baja nem valami fényesen hangzik, ilyenről még nem is hallottam neki, remélem karácsony után akkor tényleg nekiállhat edzeni újra.
Köszi a tippet. Hallottam róla és én is nagyon jókat. Szerencsére most minden rendben, de ettől függetlenül jó lenne megnézetni magam.
Egyik ismerősömet akkut állapotban kezelték (gerincsérv műtét után újra kijött a sérv) és rendbe jött.
Az milyen zongora a képen Timi előtt? Én is valami ilyesmit gondoltam Lillának
amúgy annyira szép a lányod, most már egyre erőteljesebben csajosodik.
Csini volt a karácsonyi szerelése lánykádnak és a konyhája is klassz.
Timi nagyon ügyes, ha már gyöngyöt fűzöget. De gondolom ez nagyobb szemű
Angie
Édes lehet Sziszkó és a képeken is olyan nagyfiú már
Gratula férjednek az előléptetéshez!
Ami a tesóprojektet illeti maximálisan megértem, hogy nem akarsz táblába kerülni én sem
Mi már egy ideje rajta vagyunk, mert Lilla is nehéz volt, de direkt nem írtam, hogy ne is kérdezzétek, mert én is igyekszem nem figyelni.
És nem idegeskedni. Lilla mielőtt megfogant az az előtti év rémes volt. Majdnem minden menszeszt első napját végigbőgtem és most ezt nem szeretném.
Szóval nálunk sosem lehet tudni mikor jön
remélem erre a pár sorra rajtad kívül senki nem figyel fel
Olyan szépen írtál a tesó várakozásról, tetszett nagyon. Én is így érzek. Isten segíteni fog. Lehet nekünk picit többet kell várni mint az átlagnak, de az a gyermek tökéletes lesz.
Nálunk amúgy apa spermája átlagon aluli volt
(darabszám és mozgékonyság tekintetében) a doki 5 év alatt 10% esélyt adott. Lilla úgy fogant, hogy őt nem kezelték.
Norwell
Tesók, ahogy látom jól elvannak együtt.
Heni
A doktornőtöknek sztem nincs igaza. Ahogy nézem kb duplázta a súlyát és most fél éves. Amúgy a képeken sem látszik túlsúlyosnak és ilyen kicsi gyereket nem tudsz mozgásra bírni nagyon és az ételt sem vonod meg tőle.
Szóval sztem ne foglalkozz vele.
Az, hogy még nem fordul sem baj, még szerencse, h láttam a barátnőmet példaként, akinek a lánya kb 9 hónapos koráig szinte semmit nem csinált és 13 hónaposan meg járt
Amúgy a csajok tök jó dolgokat írtak rá, hogyan bírd fordulásra
ha aggaszt a dolog vannak ingyenes mozgásfejlesztők, ahol megnézik minden rendben van e vele. Mert azért olyan lehet, hogy kötöttebbek az izmai valamiért.
Adriana
Nem tudok gratuláltam e, de ha nem akkor most megteszem.
nagyon szép a kislányotok.
Syry
nagyon szorítok, hogy ebben a 3 hónapban sikerüljön a tesó és ne kelljen azon gondolkodni, h hány óra az út, mennyit kell dolgoznod és mennyit fizetnek.
Lillát is a fa varázsolta el jobban
ebben a korban még normális. És milyen jó, hogy nem feltétlenül az anyagi értékeknek örülnek és tulajdonítanak nagy jelentőséget.
Nem tudod a dokit rávenni, hogy hamarabb vizsgáljon ki? Vagy te nem akarod? Végül is 38 az 38.
Pankaa
De érdekes, hogy minden gyerek utálja, ha a mama gépezik
Lilla nem is annyira utálja, de akkor ő is mindenbe belepiszkál és sikerült már menet közben billentyűzetről kikapcsolnia a gépet
Nemmááá csajok ennyi blogot nem tudok olvasni....legalább néha másoljatok be pár sort onnan ide (Juca, Pankaa és Pupy is)
Timika
Úristen már te is 22, hétben, gratulálok a kislányhoz, akkor meglesz a vegyes páros
Sosi
Irigy a fehér karácsonyért
nekem már nagyon hiányzik
Gondolom akkor volt nagy öröm a póni vidámpark miatt...Jézus mi vár még rám is
Szia Maci
Üdv újra köztünk
Anita
Nagyon cuki kis husi musi Petrik
Unique
Sztem teljesen normális, hogy 2 gyerkőc és munka mellett bnet már nem nagyon fér bele, édesek a gyerkőcök és örülünk, ha hébe hóba írsz pár sort.
Márti
Úristen a fiaid, de meg nőttek. Persze a lányod is
És klasszak a ruhái
Pupy
Jó hogy tettél képeket gyönyörű Zsófi bár én már kukucskáltam iwiw-en
Eszti
Te is nagyon jól nézel ki Zsófival a képen. Azért majd jelentkezz!
Látom nincs mese blog olvasgatás lesz
Decemberi utólagos köszöntések:
Kamilla, Ádám, Davide boldog névnapot!
Ádám, Noémi, Angelika, Tamás, Marci boldog születésnapot!
Évi boldog névnapot!
Anikó boldog születésnapot!
Jucmuc boldog névnapot!
Ééés valóban kicsit több, mint 1 hónap múlva Saci is 1 éves...hihetetlen gyorsan elszaladt ez az 1 év.