Mindjárt elérjük az 1000. oldalt! De jóóóóó!
Viki: Gyűjtök mókusra!
Köszi a kávét, finom volt! Lackó pisilését megnéztem volna!
ronix: Sajnálom a helyzetedet. Védőnőd nem tud jó tanáccsal ellátni?
nyanyuci: Szépséges Zsófikád! Próbáltad kint a hidegben babakocsiban is altatni Zsófit?
wera: Én is nagyon nehezen tudom követni az eseményeket, de szerintem megéri.
Tegnap este kb 2 órán át olvastam meg írtam a hsz-emet.
Pati: Nyári talin nagyon szívesen ott lennék, de szerintem mi akkor már nem leszünk Magyarországon. Ha mégis, akkor akárhol is lesz metartva, ott leszünk!
Brúnó-Zsuzsa: Na igen, talán párszor megfordult velem a világ az elmúlt napokban, de mostmár jobb a helyzet. Sikerült kabátot venned?
Kike: Domi jópofi profika!
Kriszta: Répafőzeléket Lea sem eszi meg, legalábbis a boltit nem. A házit volt, hogy megette, de nem pampucolok, mert nincs turmixgépünk.
Hátha helyre billen Levi étvágya!
Marcsi: Én anno Yadint szedtem évekig, a hajam miatt kellett, annyira hullott, és ennek hormonális oka volt. De most a párom nem akarja engedni, hogy gyógyszert szedjek?!
Gondolom, attól fél, ha én elpatkolok, neki kell egyedül ellátnia Leát, és azt már megjegyezte, hogy ha neki ugyanazt kellene csinálnia mint nekem, 2 nap után belehalna.
csugi: Köszi, próbálok nem depizni.
Mikor látunk képet gyermekeidről?
Akata: Örülök, hogy jó volt az estétek!
Néztem a Bookline-t, és ha rákattintok a Milupa termékekre, ott azt írja, január 11-ig van akció! A kezdőoldalon meg csak január 8-ig. Most akkor melyik az igaz???
Nici: Jó hogy te is előkerültél! Anyósodat össze kellene kötni az enyémmel - sötét bunkó (bocs, de kikívánkozott
). Utálom az érzéketlen tuskókat. Tudod, erre azt mondják: Az anyós úgy jó, ha porhanyós.
(Elnézést a morbid humorért, de akiknek hasonló anyóst osztott a sors, az érti a mondanivalóját.
)
Amikor Lili izzad, nem csinál előtte valamit? Mondjuk próbál valamilyen mozgást, vagy nagyon összpontosít valamire?
Pelusban hajszál - szerintem már én is találtam Leának a pelusában kb 3-4x, egyszerűen pelenkázás közben valahogy belehullhatott. Arról senki nem tehet, hogy szülés után úgy hullik a haja, mint egy leukémiásnak. (Nekem kb 4 hónapig úgy hullott, hogy félig megkopaszodtam.) S hogy ezért lennél rossz anya??? Párod megvető nézését tartogassa a drága édesanyjának!
Orsi: Te is figyelmes vagy! Ügyesen végeztél az olvasással, ezért ajndékozd meg magad valamivel! (Túrógombóc???
)
Egyébként mi szoktuk mondani Leának, hogy kis patkány, kis patek.
Lehet ez tudatallati???
Egyébként mélyen hiszek az ezoterikus dolgokban, nekem nagyon sok olyan dolog volt már az életemben, ami igazolta, hogy nem csupán egy anyagi világban élünk.
zsuzska: Tomcsi édesen alszik!
Szly: Jázmin takaros a fogacskáival! (És mindig elfelejtem írni, hogy annyira tetszik a neve!)
Bondi: Apa szégyellje magát!!! Neki mindig melleted kellene állnia, és nem a kritikusodnak, hanem a társadnak kell lennie, ezt én üzenem neki!
Édesek a lurkók a kádban! Otidnak nagy gyógypusszantás!
mav: Képek a fiúkról?
vkata: Remélem, hamar befejezi a felújítást! Ez nagyon bosszantó tud lenni! Dórikádat meg kellene zabálni, milyen értelmes kiscsaj!
véda: Köszönöm.
Édes Csabikámnak is küldök gyógypuszit pocikájára! Idővel biztosan ő is hozzáedződik a kinti világ étkeihez, és amilyen lelkiismeretes szülei vannak, szerintem a legkíméletesebb módon fog eljutni a mindenevéshez!
Motor: Nekünk is van egy Honda CBR 900 RR Fireblade, amit el fogunk adni legkésőbb tavasszal. Pedig imádtjuk, de külföldre úgysem vihetjük magunkkal.
Na elküldöm, mielőtt elérjük az 1000. oldalt!