Új privát üzeneted érkezett!

Gondolhatod! Én is rögtön ujjamat be, cicit ki! Már nem merek másfele nézni, hogy rögtön észrevegyem, ha harapni akar. Nem valami jó érzés.

Kép
szly27

Zsuzska: Tomikád is nagyon édes!

Szly, fogacskás Jázmin cuki!

Kikém , vigyázz is, nehogy éhenhaljon szegény fiacskád :D

Én meg majdnem leléptem képek nélkül, íme:
Kép Gitároznak a fiúk (fülhallgató is kell hozzá :) )

Kép közös fürdés :)

Kép asztal alatt :)

Kép
Kép
bondi

Bondi:nagyon édesek a Fiuk :D

Apának hosszú a haja?

Kép
Kép
Kép
kike

Adél is harap...Borzalmas tud lenni...Próbáltam vele megbeszélni, de még nem volt eredményes.

Kép
andkata

Megyünk anyósékhoz, mire hazaérünk sztem meglesz az ezredik...De izgi, csupa jó kép :)

Kép
andkata

Sziasztok!

SAjna rossz volt a gepem,latom evezredekkel(35oldal :shock: ) lemaradtam. De pont a lenyegre ertem vissza :D

Utolag is Boldog uj evet mindenkinek!!!!!!

Mi itthon toltozzuk a szilvesztert. Megvoltak az elso falatok a feleves szulinapon :D Egyre szebbek vagyunk es anya egyre jobban imad minket...roviden ennyi rolunk.

Fogyisoknak kitartas!!!!!!!

Most olvasgatok kicsit h kepben legyek.
Vendég

Nem tudom mi lesz velünk ha Tomcsinak is kibújik a foga....
Már most úgy meg tud harapni, hogy visítani tudnék. A múltkor is veszekedtem rá, hogy nem fogom megetetni, ha harap, erre ő csak vigyorgott és nyitotta a pici száját.... hát lehet rájuk haragudni??? :D

Kép
zsuzska72

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.20 14:16-kor.
Vendég

Kata!
Nagyon aktív napod volt!
Ügyi vagy!
(Mi meg csak itthon punnyadunk :oops: )

Mav!
Jó, hogy jelentkeztél, majd tegyél fotókat a fiúkról!

Tamara!
Remélem jól vagytok és nem gyűrte le az egész családot a betegség!

Jázmin meg gyönyörű, kis husibaba!
Vendég

Hűű mennyit írtatok... :shock:
Patr: konkurencia :shock: ááá, nem nem :)
csugi, nyugodtan nézd meg a blogot:) publikus :)
desviki: 30 perc alvás... hát nálunk is ilyen helyzet van. Zsófi már kb 1 hónapos kora óta nem alszik összefüggően 30-45 percnél többet, az utóbbi hónapokban pedig csak max fél órát :( délelőtt-du. meg egyet estefelé :(
Orsóanya: igen, olvastam, remélem hű marad majd nevének jelentéséhez :))
Nicike: Anyósod nem egyszerű termtmény.... :(((
és a képeeeek :)))))<3

Kép
nyanyuci

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.20 14:16-kor.
Vendég

Tényleg gratula a tejcis babáknak-főleg akik megdolgoztak érte,és még most is-én nem dolgoztam meg-csak van :lol:
Persze félreértés ne essék,mindenkinek gratula aki egy kicsit is tudott adni a babájának tejecskét :D
Na,ezt jól megmondtam,mi? :oops: :roll:

Kép
Kép
Kép
kike

vidokata, én kis adagokban szoktam főzni Manónak, inkább mindig frisset adok Neki. de elméletileg le lehet fagyasztani nem?!

szopiztatósoknak én is gratulálok :) én két mellgyulladáson vagyok túl... nem volt egyszerű, de megérte, hiszen még mai napig ez jelenti a fő táplálékforrást Zsófinak:)

Kép
nyanyuci

Betettem a receptesbe a tejserkentő golyó receptjét, ha valakit érdekel ott megtalálja.
A gabona őrleményt lehet venni bioboltban összekeverve, főleg BP-en. Én is onnan hozattam!

Kép
zsuzska72

Szép napot :P

Kissé kialvatlan vagyok... 4X ébredt az éjjel, én meg ebből 2X nem tudtam visszaaludni. Nem bánom a gyakori ébredést, mert épp tejcsit serkentünk, de a fáradtságtól meg apadhat a tejcsi... Ez egy ördögi kör. Majd próbálok kevesebbet pörögni nappal!

Adél drágánkat sok-sok puszival köszöntjük!
Zsolesz a szépszemű is ünnepeljen boldogan pl. egy nagy alvással!

Zsu!
Engem érdekelne nagyon a tejserkentő golyócska!

Krisz!
Én - és férjem is - gyakran álmodjuk, hogy a másik megcsal, és ilyenkor van, hogy 1 napig is haragszunk rá, ha olyan élethű volt minden az álomban :evil: :lol: Aztán kibékülünk :D
Levi ma jobban van?

Márti!
Az én fogalomtáramban te a "jó anya" címszónál találhatod magad :wink:

Pat!
Nekünk a július 25. és mind2 helyszín megfelel!
Zsu viszontüzenete átjött!

Szopi: hát, én megértem itt minden baba anyukáját. Sztem nem - csak - az a lényeg, hogy kap-e a baba anyatejet, hanem az, hogy az anyuka számára fontos-e ez a dolog. Ha fontos, akkor biztosan mindent meg is tesz, és később a tápi is úgy adja, hogy öleléssel, bújással, szeretettel. Ez a fontos, nem csupán maga a tény, hogy anyatejes-e vagy sem.
Sajnos, én azok közé tartozom, akiknek az első pillanattól küzdeni kell a tejcsiért. Gyakran van, hogy gyarapítani kell, és volt 3 hetes szopisztrájkunk is, no meg egy kiadós mellgyuszi még az elején, lázzal ,mindennel.
A másik, amit csak mostanra tudtam meg: Csabit nagyon fontos lesz sokáig szoptatnom, mert rettentő érzékeny a gyomra! Már szopi elején is volt tejmentes diétám, amit aztán szerencsére kinőtt, most meg a hozzátápival küzdünk. Mindentől fáj a hasa. Alma, burgonya, őszib, banán ment eddig kis mennyiségekben, és mindig hasfájás v. kiütés lett a vége. De kell még valami a tejcsi mellé, mert már nem elég. Almaleven meg nem élhet sokáig - ez az egy, amit egyelőre bír a kis gyomra...
Szeretném, ha sokáig szopizna, mert ő egy tápszert - főleg tejalapút nem tudom, hogyan emésztene meg görcs nélkül :roll: Talán ezt a Sinlacot jó lenne bespájzolnom...

Katák!
Sinlacról a véleményetek a mi esetünkben?

Akata! Vkata!
Mind2-töknek gratulálok a 6 hóig kitartó tejcsiért. Szerintem a többiek sem érzik bántónak, hogy ezt leírtátok. Annyit küzdöttetek ti is érte...

Tegnap Mecsek teával kevertem az almalevet... Nem fájt a pocija... De sztem még kellene neki valami... Ma újra póbálom az almapürét és abba is teszek Mecsek teát görcsoldónak. Dr.nő még az Infacolt javasolta...
Vendég

Bondi!
Apa ilyen hippi fiú? Oti bébit imádom! A fürdős kép egyenesen csúcs!

Én mondjuk nem örülnék ha férjem olvasná a fórumot. Pedig semmi pröcök közöttünk, de ez az én kis intim szférám :)

AKatus!
Adél nem olvassa a szakirodalmat és kérés ellenére még harap is! Vmi komolyabb dolgot kellene kitalálnod!

Mav!
De jó h jöttél! Kérünk képet a szépségekről!

VKatus!
Egészségére Dórikának a hamma!

Nyanyuci!
Félreértettél. De alszik pont mindig 30 percet, aztán délután még 2-2,5 órát, és még fürcsi előtt megint 30 percet.

Dórikám!
Sajnálom h annak a szépfiúnak fáj a pocója! AKatus nyom vmi speckó tápit szintén a tejmentesség miatt.
20150601134430

Ahogy közeledünk az 1000. oldalhoz, úgy nő a napi privát üzeneteim száma :lol: :lol: :lol:
Vendég

Desviki, bocsánat félreértettem akkor :( :oops:

Kép
nyanyuci

Semmi gond!

Picikéd éjjel jól alszik?
20150601134430

Mindjárt elérjük az 1000. oldalt! De jóóóóó! :D

Viki: Gyűjtök mókusra! :lol: Köszi a kávét, finom volt! Lackó pisilését megnéztem volna! :D

ronix: Sajnálom a helyzetedet. Védőnőd nem tud jó tanáccsal ellátni?

nyanyuci: Szépséges Zsófikád! Próbáltad kint a hidegben babakocsiban is altatni Zsófit?

wera: Én is nagyon nehezen tudom követni az eseményeket, de szerintem megéri. :D Tegnap este kb 2 órán át olvastam meg írtam a hsz-emet. :lol:

Pati: Nyári talin nagyon szívesen ott lennék, de szerintem mi akkor már nem leszünk Magyarországon. Ha mégis, akkor akárhol is lesz metartva, ott leszünk!

Brúnó-Zsuzsa: Na igen, talán párszor megfordult velem a világ az elmúlt napokban, de mostmár jobb a helyzet. Sikerült kabátot venned?

Kike: Domi jópofi profika!

Kriszta: Répafőzeléket Lea sem eszi meg, legalábbis a boltit nem. A házit volt, hogy megette, de nem pampucolok, mert nincs turmixgépünk. :oops: Hátha helyre billen Levi étvágya!

Marcsi: Én anno Yadint szedtem évekig, a hajam miatt kellett, annyira hullott, és ennek hormonális oka volt. De most a párom nem akarja engedni, hogy gyógyszert szedjek?! :shock: Gondolom, attól fél, ha én elpatkolok, neki kell egyedül ellátnia Leát, és azt már megjegyezte, hogy ha neki ugyanazt kellene csinálnia mint nekem, 2 nap után belehalna. :lol:

csugi: Köszi, próbálok nem depizni. :oops: Mikor látunk képet gyermekeidről?

Akata: Örülök, hogy jó volt az estétek!
Néztem a Bookline-t, és ha rákattintok a Milupa termékekre, ott azt írja, január 11-ig van akció! A kezdőoldalon meg csak január 8-ig. Most akkor melyik az igaz???

Nici: Jó hogy te is előkerültél! Anyósodat össze kellene kötni az enyémmel - sötét bunkó (bocs, de kikívánkozott :oops: ). Utálom az érzéketlen tuskókat. Tudod, erre azt mondják: Az anyós úgy jó, ha porhanyós. :lol: (Elnézést a morbid humorért, de akiknek hasonló anyóst osztott a sors, az érti a mondanivalóját. :oops: )
Amikor Lili izzad, nem csinál előtte valamit? Mondjuk próbál valamilyen mozgást, vagy nagyon összpontosít valamire?
Pelusban hajszál - szerintem már én is találtam Leának a pelusában kb 3-4x, egyszerűen pelenkázás közben valahogy belehullhatott. Arról senki nem tehet, hogy szülés után úgy hullik a haja, mint egy leukémiásnak. (Nekem kb 4 hónapig úgy hullott, hogy félig megkopaszodtam.) S hogy ezért lennél rossz anya??? Párod megvető nézését tartogassa a drága édesanyjának!

Orsi: Te is figyelmes vagy! Ügyesen végeztél az olvasással, ezért ajndékozd meg magad valamivel! (Túrógombóc??? :D )
Egyébként mi szoktuk mondani Leának, hogy kis patkány, kis patek. :oops: :lol: Lehet ez tudatallati??? :roll: Egyébként mélyen hiszek az ezoterikus dolgokban, nekem nagyon sok olyan dolog volt már az életemben, ami igazolta, hogy nem csupán egy anyagi világban élünk.

zsuzska: Tomcsi édesen alszik!

Szly: Jázmin takaros a fogacskáival! (És mindig elfelejtem írni, hogy annyira tetszik a neve!)

Bondi: Apa szégyellje magát!!! Neki mindig melleted kellene állnia, és nem a kritikusodnak, hanem a társadnak kell lennie, ezt én üzenem neki!
Édesek a lurkók a kádban! Otidnak nagy gyógypusszantás!

mav: Képek a fiúkról?

vkata: Remélem, hamar befejezi a felújítást! Ez nagyon bosszantó tud lenni! Dórikádat meg kellene zabálni, milyen értelmes kiscsaj!

véda: Köszönöm. :oops: Édes Csabikámnak is küldök gyógypuszit pocikájára! Idővel biztosan ő is hozzáedződik a kinti világ étkeihez, és amilyen lelkiismeretes szülei vannak, szerintem a legkíméletesebb módon fog eljutni a mindenevéshez! :D

Motor: Nekünk is van egy Honda CBR 900 RR Fireblade, amit el fogunk adni legkésőbb tavasszal. Pedig imádtjuk, de külföldre úgysem vihetjük magunkkal. :(

Na elküldöm, mielőtt elérjük az 1000. oldalt! :D
fmarti

Sziasztok!

Jelentem megjöttünk, sétáltunk.

ÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉééésss...... WERA!

Én nyertem a szettet mindössze 1 azaz egy ft-ért!!!!
Köszönöm!!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kiváltottuk a 2-es Hipp csomagot a Rossmannban. Nem is rossz. Ti kiváltottátok már?
Vagy csak én vagyok ennyire lemaradva?
Vendég

Vikim!
Igen, emlékszem... Lehet, Csabesz is megenné, mert mindent olyan gyönyörűen eszik a kis drága. A szívem szakad meg, hogy mindent úgy eszik, nyitja a kis száját, és nem adhatok többet, mert fájni fog a poci...
Lehet, ha adnám ezt a Sinlacot - nem anyatej helyett, hanem gyümi/főzi helyett, akkor jobb lenne a helyzet. Aztán, ha már alakul a kis emésztőrendszere fokozatosan csak több gyümi/főzit fogadna el :roll: Csak így sakkozom gondolatban, bocs...
Vendég

Sehol senki?
Vendég

Viki, én is abszolút magán időtöltésnek gondolom a fórumozást, de Apa bele szokott nézni, hogy aztán legyen mi miatt morgolódnia. Ő már csak ilyen Mormoghy alkat (hogy eszem olyankor a zuzáját :? )

Mav, nektek is boldog új évet! Remélem, tényleg az lesz!

Köszönjük a bókokat! Apa nem hippi, inkább rokker alkat. Ezért növeszti a haját (még sosem tette, a házasság kellett neki, hogy ez a vágya is beteljesedhessen. :wink: ). A copfját olykor már megreguláznám, mert évek óta nem volt fodrásznál, és nagyon vékony szálú a haja.

Kép
Kép
bondi

Sziasztok!
Ez őrület most fejeztem be a visszaolvasást. Alig bírom követni.
Tudtok róla hogy valami front lenne? Nem tudom mással magyarázni, hogy Isti tegnap este mit művelt. 8-kor elaludt, egészen 9-ig és aztán úgy döntött, hogy akkor jöhet a játék.
Negyed 12-kor sikerült elaltatnom!! Ilyen még nem volt. És napközben alig alszik.
Ráadásul megjártuk az almapéppel is. Úgy megfogta szegénykémet, hogy gubacsokat kakilt és nagyon sírt. Úgy sajnáltam. Azt mondja a védőnő, hogy pároljam meg az almát. Meg hogy mehet szilva, barack, sütőtök. Ma sütőtök lesz a papi.

Ágicza! Üdvözöllek én is, bár még új vagyok itt, csak pár napos. A lányod valóban nagyon szép!
Próbáljuk meg együtt felvenni a ritmust!

Kép
laszlonevolfeva

Desviki, szerencsések vagyunk, mert átalussza már az éjszakákat, nagyrészt legalábbis. Egyszer kel fel max.

Kép
nyanyuci

Védám, egyszer csak kinövi drága Csabi ezt az érzékenységet!

Marcsi, én még pár percig vagyok!
Gratulálok a szuper vételedhez!

Márti, köszi :)
Hű, ti már nagyon készültök elfele!
Tegnap én is kacérkodtam a gondolattal, hogy el kellene húzni délre, ahol nem kell fűteni :roll:

Muszáj mennem, mert Otigyerek teljesen önjáróan játszik, pedig többször kért már, de úgy látom, szinte lemondott arról, hogy leülök mellé... :(

Kép
Kép
bondi

Marcsikám!
Mi is kiváltottuk, de nekünk nem sok hasznosítható volt benne - egyelőre. A tej alapú tápit és tejpépet nem adhatom, az erdei gyümis ital is kemény lenne Csabinak, úgyhogy az almapürét kapja majd meg. A többi a spájzból figyel.

(Férjecske vett a Rossmannban más bébiételt is, és képzeljétek, az egyik fél éve le van már járva :shock: Szerencsére fel sem bontottuk, viszi vissza!)

Ébredés volt, megyek, megszeretgetem a kis királyfit!
Vendég

Ja, nem az ezredikre hajtok, csak így alakult - jó ám nagykorúakkal "beszélgetni"

Véda: látod, milyen fontos lettél? Mindenki nyomja neked a priviket :)

Kép
Kép
bondi

CSak gyorsan, mert most rohanok!

Éva!
Én mára nem ajánlom a sütőtököt, mert az szintén fog! Inkább a barack vagy a szilva!
Amúgy simán lehet, hogy Istinek is a foga készülődik. Próbáld meg a dentinoxot!

Majd kereslek!

Puszi mindenkinek!
Vendég

sietek,este írok bővebben.

Csak Mártinak akarom, h sajnos a kakijába volt a hajszál.
Szóval lenyelte :oops: SZÉGYELLEM is magam.Nem tudom h nem vettem észre :cry:

nicike

Még annyit szerettem volna, ültethetem már a sport kocsi részébe?

nicike

Nicike!

Sajnálom, de emiatt ne emészd magad!
Nem ellenőrizhetünk mindig mindent, mit csinálnak, és ez ahogy nőnek egyre többet fordul majd elő!
Én is gyakran szedek ki Emma kezéből mindenféle szöszmöszt, köztük hajszálat is.
Vendég

Mi abban közlekedünk, merthogy a mózesbe nem fér bele... és nekünk is olyan, mint Weráéknak.
Vendég

Marcsika, köszi :oops: én is kiszoktam szedni a kezéből, most valahogy nem vettem észre :cry:

Nekünk is olyan van mint Nektek akkor csak más márka.
Ülhet is már benne vagy csak feküdjön?Mert nekünk belefér a móziba még de azt az üvöltést...... :shock: Nem lát ki belőle :lol:

nicike

Nici: Tegnap a védőnő elmondta, hogy az ő fia bizony állandóan földet evett, meg kavicsokkal tette tele a száját. Soha nem lett tőle semmi baja, és a fogai is egészségesek, pedig a srác már huszonéves. (Már korábban is írtam ezt, azt hiszem. :oops: ) Nem tudsz a gyermeked minden egyes mozdulatánál ott lenni, akármennyire is szereted! És az az igazság, hogy ők éppen abból tanulnak, amit maguk tapasztalnak meg. Pl amíg egy gyerek nem csukja oda az ujját az ajtóval, hiába mondod neki 1000x is, hogy vigyázzon, mert fájni fog, nem igazán érzi a súlyát annak, amit mondasz. Ezért ne legyen lelkiismeret-furdalásod! ha tudnád, én hányszor bénáztam már, pl véletlenül fejbe kólintottam Leát, vagy ahogy öltöztettem, bevágta a fejét a pelenkázóba, meg ahogy játszottam vele, a kiságyba is koppant a feje már. :oops: Nem azt mondom, hogy erre büszke vagyok, de ilyen a világ, nem tökéletes (szemmel láthatóan én sem vagyok az :lol: ). Persze vigyáz az ember, amennyire tud, de mindentől nem tudjuk megvédeni őket.
fmarti

Nicike szerintem a legkisebb fokozatra nyugodtan felültetheted

Kép
csugi

marcsi!

jelentem én már KÉTSZER is kiváltottam :D

Kép

Kép
timi1982

Csugi, oké,köszi :D

Márti ezt valahol tudat alatt én is így gondolom,csak épp 2 perce jegyezte meg apa:
- Jaj, biztos az tekerte a pocakját.....

Biztos! :evil:

nicike

Nici!
Annyira férfi a férjed! Amúgy meg nem biztos h lenyelte. Én is találtam már pelusban hajszálat.
20150601134430

Nici! Ennyivel tényleg ne törődj! Enyém fiam most konkréta a fejemről eszi a hajamat. Hányszor találtam már szálakat a pelusban még egész picinek is...

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Lackót én tegnap kólintottam fejbe a cumisüveggel. :roll: :oops:
20150601134430

Szegény Laci, bucira puszi!

Minnyá' 1000!

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Előbb voltak fent haverék a földszintről fél órára. Levi addig angyal volt. Minden nap kéne felhozni valakit ide, akkor jó lenne.....
Vagy kéne neki egy kistesó..... :lol: :lol: :lol: :shock: :oops:

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

VAgyok en is, mar jobban, koszonom a kerdest.

Anna reggel kohogott, de szerencsere azota nem.

Aleko is alig kohogott az ejjel igy 12tol 4ig majd fel5ol 8ig aludtunk!

Nicike: jo hogy elokerultel! Ugyan, ne tord magad ezen, Anna is nyelte le mar a hajam! Kivedhetetlen!

A fel eveseket Isten eltesse!

Az ujaknak udv itt, de Katahoz hasonloan, ennyi mindent en nem tudok mar nyomon kovetni, igy elore is elnezets kerek, ha nem reagalok mindeni bejegyzesere.
Orsi ha rendelni szeretnel legkozlelebb nekem is szolhatsz, ossze allhatun!

AKAta: majd mondd ha megerkezett es akkor valamikor valahol talizunk es fizetem!
Ami jut az jut:)

VKata: Ugyi vagy hogy ilyen aktiv a napod! Dorika pedig ugyes hogy szepen evett. Bezzeg az en lanyom tavabbra sem eszik meg semmit:(

De legalabb ujra jol elvan!

MArti: jo hogy ujra koztunk vagy!

Sajna masra nem emlekszem.
Es most is robogok tovabb meg nincs kesz az ebed, es takaritanom kell, foleg akonyhaban nagy takaritani akarok....lesz mai lesz!
Sut a napocska es ez szuper!
Vendég

hat akkor Kriszta, hajra! Nem nagy ugy:)
Vendég

Sziasztok!

megjöttünk a nődokitól, annyi vért vette, hogy alig maradt :wink: .
Mindjárt indulunk a védőnőhöz!

Most nincs időm reagálni, meg csak felületesen olvastam végig.

Képzeljétek tegnap Olivér megkapta az oltást és egy hangja sem volt. Csak ámultam és bámultam. Még végig is nézte ahogy beadták. Kép
Kapott 2 kindertojást és egy csomag szappan zsírkrétát.

Most rohanok csak ezt el akartam mesélni. Levi itt tekereg az ölemben!

Üdv az újjaknak és boldog félévet Adélnak és Zsoltikának!

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Oli nagyon ügyi mókus!
20150601134430

Lányok, azt hiszem mégiscsak beköszönök én abba a fogyis topikba! Voltunk délelőtt nadrágot venni... :shock: :shock:

Kép
Kép
patr

Köszi a priviket, bocs, hogy nem válaszolok egyenként!
Mivel idáig MINDENKI azt írta, hogy vagy mindegy, vagy a 25- jobb, így legyen a tali időpontja JÚLIUS 25. SZOMBAT.
A részleteket majd pár hónap múlva megbeszéljük!

Kép
Kép
patr

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?