Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok! Szép jó reggelt mindenkinek!

Látom a kávé és a habos kakaó már megvolt! Köszönjük Viki! :D

Zsoltinak és Adélnak nagyon boldog feledik szülinapot!!!

Mi még alszunk!
Így:
Kép

Kép
zsuzska72

Orsóanya! :D

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Zsuzska Tomi de édesen csucsukál :lol: :lol:

Kép
csugi

Kata!
Semmi baj, így is jó és köszi mégegyszer!

Nici!
Jó, hogy újra itt vagy!

Nyanyus!
Zsófi lányod nagyon cuki és a neve is nagyon szép!
(bölcsességet jelent, de ezt biztosan tudod).

ja!
volt itt tegnap férjem egyik kolléganője és mondta, hogy a kínai naptár szerint Emma patkány, ami a legszerencsésebb (mert ő ment először oda Buddhához), így aztán itt a topikban minden baba az. Nézzetek utána, ha valakit érdekel.
Pl. Véda! Te fogékony vagy az ilyenekre.

Én csak annak jártam utána, hogy a rák gyerek hogy jön ki a vízöntő mamával. Hát... :?
de mi azért jóban vagyunk Emmával :lol:
Vendég

Ráadásul,szerintem az tett be h anyósomék szerbek, és náluk január 6.-án van a karácsony.

Ott voltunk.Voltunk egy csomóan.Férjem egész családja.Ott volt anyukám is.És anyósom egész este azt hajtogatta félig kiabálva.H Lilinek 2 nagymamája van, de csak 1 nagypapája úgyhogy jól becsülje meg.Ettől is eszembe jutott h apukám nincs köztünk,nem kelett volna egész este ezt hangoztatnia :cry:

nicike

Nicike anyósod :wink: :twisted:

Kép
csugi

Nici!
Ne búslakodj!
Ott van a gyönyörű kislányod! Nézz rá, és lásd meg, milyen szép a világ! :)

Kép
zsuzska72

Adélnak és Zsoltinak Boldog Feledik Szülinapot! :D
Voltunk tanácsadáson, 8400gr., és 66 cm. Hosszát össze-vissza mérik! :roll:

Kép
dittke

Tomi de aranyosan alszik!

Nicike:sajnálom :(

Felébredt Domikám,megyek.

Kép
Kép
Kép
kike

Nicike!
Anyósod durva! Nem tetted helyre? Ezzel nem szabad viccelni!
20150601134430

Viki, szerintem ha nem vagyok depis helyre rakom. Láttam h anyukámnak is rosstul esik, de úgy meglepett a helyzet h lépni se tudtam.A 3. ilyen beszólása után meg befordultam és kint a teraszon egyik cigit gyújtottam a másikkal :cry:
Az is szarul esik h apa nem lépett. Ha ez fordított helyzetben van és nem hagytam volna h anyám ezen csámcsogjon....

nicike

Nicike! Nagyon sajnálom hogy ilyen anyósod van! Kép

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Sziasztok!
Adélnak és Zsoltinak Boldog feledik évet!

nicike!
Sajnálom a depit! Igyál egy forró cappucinot, feküdj be egy kád forró vízbe, hallgass zenét, és lazíts!

Üdv az újaknak!

d.dodó

Imádom ezt a gyereket-olyan étvágya van,hogy csak na! :D

Kép
Kép
Kép
kike

Lányok, akiknek már van tapasztalatuk, mi még nem vettünk autós ülést. Szerintetek milyet érdemes venni? Mire figyeljek oda?

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Anya,ne csikizz
Kép

Halihó
Kép

Hűha
Kép

Hát ez meg mi?
Kép

Meg is kell kóstolni
Kép

Kép
Kép
Kép
kike

Sziasztok!

Jó sokat írtatok!

Minden baba gyönyörű!

Üdv az újaknak!

Zsoltinak és Adélnak boldog első fél éves szülinapot!

Viki! Most én is az ERSTe-vel szemezek. De majd áprilisban meglátom, addig nem csinálunk semmit, addig meg még sok minden változhat, januárban még a fű se nő!

Márti! A tejcsin szerintem is tedd magad túl. Majd a köv. babánál lehet jobb lesz, ha meg nem, akkor sem dől össze a világ. Jázminnal nekem is könnyebben ment a szopi, mint Rolival. Még leadni is tudtam pár hónapig.

Mindent elolvastam, de már nem tudom kinek mit akartam.

Ma ha lesz időm megcsinálom az 5 hós táblit! Nem tudom az újak és a még újabbak közül ki van benne és ki nincs, de ha valaki be akar kerülni, most szóljon! Azt nem ígérem, hogy beépítem időrendben ahogy született, de a végére fel tudom írni az újakat is.

Ronix! Az 5 hós tábli még most fog készülni, a 4 hós képed ezek szerint elkeveredett.

Most megyek megreggeliztetem Rolit, néha benézek.

Kép
szly27

Kike, mit mondott a doki Domi arcára? Vagy elsiklottam felette? Akkor bocs :oops:

Nicike ez nem volt szép anyósodtól...

Senkit nem akarok hergelni, de én is örülök, hat hónapig szerettem volna, ha Adél kap anyatejet és sikerült! :) Sok munkám van benne, ezért is öröm ez nekem. Aztán most már részben rá van bízva, meddig szopizik még...

Kriszta, Orsi nem semmi álmotok volt! :) Én néha volt pasikkal álmodok, nem valami jó érzés :oops: :evil:

Wera, Nonó jól van? Mikor jöttök " haza" ?

Kép
andkata

Nem is tudom, asszem csugi kérdezte mikor megyünk haza. Most szombaton este 3/4 7-kor megy a gépünk.

d.dodó

Hát Lányok én csak gratulálni tudok annak aki ilyen sokáig tudta szoptatni a babáját.
Persze van akinek magától sok teje van,de annak aki megdolgozott érte...

Lilinek adhatok napi egyszer tejpépet? Vagy ritkábban inkább?

Ma megyünk a védőnőhőz...juppi... :twisted:

Azt mondta nem lehet Lilinek barna a kakija mert akkor baj van.
Tegnap volt benne barna is.
De már kap almát,banánt,krumplit...így se lehet még barna????

nicike

Kike! Dominak annyira édes pofija van!
Apropó, egyik oldalon írtad, hogy nem hasonlítanak egymásra. Most hülyéskedsz? Totál egyformák, csak a hajuk más! :D

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Szopival kapcsolatban akartam már írni, hogy próbáltátok már a tejserkentő golyókat???
Mert nekem nagyon bevált!

Kép
zsuzska72

Katus!
Én emlékszem h mennyit küzdöttél! Ügyes vagy!

Zsuzska!
Sztem itt a fórumon már csak kínai sárkányfa gyökeret nem rágcsáltunk a tej érdekében! :lol:
20150601134430

Domi már csibészesebben néz ki!
20150601134430

Dodó! Az már mindjárt itt van! Nem vagy szomorú kicsit?

Zsuzska! Homeopátiás golyócskára gondolsz? Azok már megvoltak mindenkinél szerintem.

Nicike? Miért, akkor milyen színűnek kéne lennie?

Kép
szly27

Akata:írtam,de semmi baj,újra leírom:
Azt mondta hogy valószínűleg a fürdető,és a sampon a hibás,meg Gabira váltottam,már pár hónapja-írt fel fürdetőkenőcsöt,meg egy másikfajta kenőcsöt a száraz foltjaira,ma lesz kész,mert keverni kell.
Párszor kérdeztem már,de nem kaptam választ,pedig nagyon érdekelne a véleményetek:hogy mikor Domit felállítom teljesen kifelé tartja a lábát-ez szerinted normális még,vagy vigyem valahova megnézetni-dokinak is mondtam,meg mutattam,azt mondta kicsit tornáztassam,de tudom hogy ő igen felületes-ezért inkább itt is megkérdezem!

Kriszti :köszi :D
tényleg egyformák?hát,akkor csak nekem nem tűnik úgy :lol:

Kép
Kép
Kép
kike

Hát ez az, milyen színűnek kellene lenni???
Főleg banán után...

Lile jobban eszik? Nyugodtan kaphat egyszer egy nap tejpépet!

Kép
andkata

Kike! Nekünk is teljesen másnak tűnik a két gyerek, Jázmin és Roli. Mások, főleg akik ritkán látják őket, azt mondják, hogy nagyon hasonlítanak.
Domi lábával kapcsolatban nem tudok mit mondani, egyébként tudom, hogy Katáktól kérdezted.

Kép
szly27

Én írtam Kike, hogy szerintem nem gond. Adélnak is kicsit kifelé áll, ha fogom a kezét mégis stabilan áll rajta...

Kép
andkata

Nem a homeós bogyóra gondolok, hanem az indiai tejserkentő golyóra
Amit úgy kell készíteni otthon!
Fincsi is, meg hatásos is. Legalább is nekem.

Kép
zsuzska72

Kata:ja,írtad,akkor bocsi :oops: Köszi a választ-azért megmutatom,így tartja
Kép

Nekem ez csak azért furcsa mert nem rémlik hogy a másik kettő is így tartotta volna :roll:

Kép
Kép
Kép
kike

Viki! Jól van Szabi most éppen a kiságyában randalírozik!

Itt volt a digis úgyhogy már digi tv-nk van!

Nicike! Anyós és Apa is mondjon le!

Zsuzska! Tomi édesen alszik!

Kike! Látom Domi már javul!
Vendég

Befejeztem a könyvet!!!!
Juppié!

kaki: hát, nálunk is barna. a régi, az aranyszínű volt (óh, az elfogult anyai szív :D ) és folyós, de most barna ragacs.

Hogy ez a Domi milyen ügyes!

Kata!
Adél azóta gyakorolja a felülést?
Vendég

Kép Kép Kép

Kép
szly27

Lányok!

Tomcsi felkelt, szopizott, kakilt, öltöztünk és már megint alszik! :shock:

Kép
zsuzska72

Jázmin is nagyon édespofa! :D

Kép
zsuzska72

Kis pofis leányzóm!

Kép
szly27

Zsuzska!Szerintem írd fel a receptesbe! Minden jól jöhet még, bár én már nem nagyon akarok tejserkenteni. De lesznek még itt újra kismamik közöttünk és akkor kipróbálhatják!

Kép
szly27

nicike!
Szerintem is normális a barna kaki.

szly!
Kicsit fáj a szívem, hogy hazamegyünk, de várom is!
És reményeink szerint most már nemcsak karácsonykor jutunk haza, hanem nyáron is!

Tényleg, egy mindenkihez szóló kérdés! Kik kezdték már el a tesóprojektet?

d.dodó

Sziasztok!

Márti, köszi, ez jólesett (bár szuperanyu nem vagyok, piedesztálra nem akarok állni - nem nekem való, és nem is szolgáltam rá).

Oti megint csomót köhögött éjszaka, valószínűleg azért, mert tegnap Apu kivitte a kertbe, és öt percig kergették a kutyát, amíg Natit felöltöztettem. Kicsit büntetésnek érzem ezt, mert előtte való nap meg félórát sétáltunk, Oti motorozott, és semmi baja nem volt. És még Apától is megkaptam, hogy rossz anya vagyok - hajnal 4-kor. Tudom, hogy a gyerekért aggódik, de akkor is... (tudom, hogy szokott zugolvasni, hát bogarássza ki, ami most jön!) olykor tényleg jó lenne szinglinek lenni... jobb, mint alaptalan kioktatást kapni arról, milyen egy jó gondviselő...
Védám, a Ji-king csak egyszer mond vkinek vmit, vagy pl. ilyenkor is meg lehet kérdezni?

Nicike, simi neked! Anyósod elég bunkón reagálta le a helyzetet, de ezért inkább ne mérgezd magad cigivel...

Nyanyus, sziasztok! Zsófid nagyon szép!

Adél+Zsolti szerelmespárt Isten éltesse!!

Kriszti: autósülésnél a fő szempont, hogy a legújabb szabványoknak megfeleljen. (biztos minden babás portálon tudsz erről olvasni.) Amikor mi vettük Otinak, nekünk a 9-18 kg-osat javasolták a 9-36-ossal szemben, mert az előbbiben a kisebb, bizonytalanabb tartású gyerekek nagyobb biztonságban vannak. Érdemes szaküzletben is érdeklődni, ahol élőben is bemutatnak nektek mindent, ami érdekel.

Kike, Domi nagyon-nagyon édes!

Akata, megérdemelted a jó kis estét! És nagyon ügyes vagy a tejezéssel!

Viki, én meg veled vagyok mindig így: :lol: :lol: :lol:

Orsi, neked is köszi!

Kép
Kép
bondi

De édi Jázmin! :D

Kép
Kép
Kép
kike

Köszi Lányok a válaszokat.

A védőnő azt mondta akkor vigyem orvoshoz ha barna vagy fekete kakija.
Eddig olyan zöldes volt neki,tegnap volt benne barna is.
De akkor ezek szerint normális.

Kata, köszi a kérdést.Tegnap apa ment tápszert feliratni.És mondta h nem nagyon eszik.A humana 1-est írta fel a doki,mert azt mondta szerinte a beba ha start aktív már keserű neki(szerintem édes), na mindegy tegnap óta nyeli a humanát szépen.

Mondta neki apa az izzadást is,h egyik percőr a másikra leveri a víz Lilit,de úgy h tiszta izzadság a haja.
Erre a szokásos reakció:
-Maga izzad?
-igen!
-Akkor Ő mért ne tehetné?

Na jó de ennyire?

nicike

Jázmin milyen édes csupapofi!

Kike, én sem értek a lábakhoz, na de azok a kis sonkák zabálnivalóak!!!

Kép
Kép
bondi

Köszönjük!

És még egy: a két fogacskánk:

Kép

Kép
szly27

Bondi:köszi :lol: :lol: :lol: na,igen,jól van tartva a szentem-ennyiszer szopizni még mindig :roll: mai nap eddig reggel hattól szopizott 3 szor vagy 4 szer :lol: kis éhenkórász :D

Kép
Kép
Kép
kike

Jajj,de cuki kis fogacskák!! :P

Kép
Kép
Kép
kike

(Amivel jól tudja harapni a cicit! :oops: :x )

Kép
szly27

Szly:ó,igen,még emlékszem miket szoktam jajongani,mikor Vercsi harapott-akkor elvettem tőle a cicit,és kis idő múlva kapta vissza,és mondtam neki hogy nem szabad harapni,és hamar le is szokott róla-mert mikor harapott-a cici elment :lol:

Kép
Kép
Kép
kike

Szly!
Azok a szemek és harapnivaló pofi! Sztem azért van hasonlóság Rolkóval!

Bondi!
Apának Kép
20150601134430

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?