Sziasztok!
Márti, köszi, ez jólesett (bár szuperanyu nem vagyok, piedesztálra nem akarok állni - nem nekem való, és nem is szolgáltam rá).
Oti megint csomót köhögött éjszaka, valószínűleg azért, mert tegnap Apu kivitte a kertbe, és öt percig kergették a kutyát, amíg Natit felöltöztettem. Kicsit büntetésnek érzem ezt, mert előtte való nap meg félórát sétáltunk, Oti motorozott, és semmi baja nem volt. És még Apától is megkaptam, hogy rossz anya vagyok - hajnal 4-kor. Tudom, hogy a gyerekért aggódik, de akkor is... (tudom, hogy szokott zugolvasni, hát bogarássza ki, ami most jön!)
olykor tényleg jó lenne szinglinek lenni... jobb, mint alaptalan kioktatást kapni arról, milyen egy jó gondviselő...
Védám, a Ji-king csak egyszer mond vkinek vmit, vagy pl. ilyenkor is meg lehet kérdezni?
Nicike, simi neked! Anyósod elég bunkón reagálta le a helyzetet, de ezért inkább ne mérgezd magad cigivel...
Nyanyus, sziasztok! Zsófid nagyon szép!
Adél+Zsolti szerelmespárt Isten éltesse!!
Kriszti: autósülésnél a fő szempont, hogy a legújabb szabványoknak megfeleljen. (biztos minden babás portálon tudsz erről olvasni.) Amikor mi vettük Otinak, nekünk a 9-18 kg-osat javasolták a 9-36-ossal szemben, mert az előbbiben a kisebb, bizonytalanabb tartású gyerekek nagyobb biztonságban vannak. Érdemes szaküzletben is érdeklődni, ahol élőben is bemutatnak nektek mindent, ami érdekel.
Kike, Domi nagyon-nagyon édes!
Akata, megérdemelted a jó kis estét! És nagyon ügyes vagy a tejezéssel!
Viki, én meg veled vagyok mindig így:
Orsi, neked is köszi!