Sziasztok Kismamik!
Először is köszönöm a tippeket a haskeményedésre. Mivel nekem nem nagyon megy a gyógyszer-lenyelés, vettem Magne B6 ivóoldatot, amit valaki itt javasolt. Az vele a bibi, hogy tízdarabos, tehát gyakorlatilag 3 nap alatt elfogy, ha napi 3-at megiszok, és több mint 1000 Ft
Lehet, majd valami más magnéziumkészítményhez folyamodok...
Preta!
Én nem vállalnék még olyan korán munkát. A picinek az a megnyugtató, ha Te vagy mellette a nap minden órájában, legalábbis az elején. Esetleg próbálhatnál valami otthon végezhetőt! De ez csak az én véleményem, nem akartalak megbántani...
Amadea!
Köszi a centrumos tippet, valamelyik nap elmegyek, mert a bugyik már nem akarnak jók lenni.
A tornáról: én szeretnék nagyon járni, de mivel elég hülye a beosztásom, nem hiszem, hogy tudnék. Tidsz időpontot mondani, hogy mikor tartják? Én otthon tornázok egyelőre. Tök jó, lightos, de mégis átmozgat. Eddig amúgy +1,5-2 kilónál járok, de karácsony után durván kilengett a mutató!
A védőnőkről: engem sem mértek le, csak megkérdezték, én meg annyira meglepődtem,h ogy hirtelen tízzel többet mondtam
, aztán persze helyreigazítás lett belőle...
Amúgy nem sokat packáztak velem.
Torokka!
Nagyon szép a "dühöngő". Hát nem semmi, hogy ő inkább kábelezik. Kis műszaki zseni a drága!
Zsu!
Magasról a védőnőkre! Nehogy már ők jobban tudják, hogy Te hogy táplálkozol, meg mire van szükséged! Lárifári! Nekem is 110/70 a vérnyomásom, és azt mondták rá, hogy tökéletes.
Egyszer ugrott meg nagyon 130-ra, de akkor migrénes fejfájásom volt.
Puszedli, merre vagy?
Mormota!
Ne aggódj, nagyon pepec kis esküvőtök lesz, és minden rendben megy majd.
Nekem előtte rémálmaim voltak.
íme egy kis ízelítő zanzásítva:
1. álom: a házasságkötő teremben keresztanyámat megkértem, hogy engedje le az uszályt. Erre ő egy az egyben letépte.
2. álom: a házasságkötőben vettem észre, hogy nincs rajtam cipő. Felajánlott valaki egy feketét
Ez nem tetszett, ezért elmentem cipőt nézni, használtat
Megláttam egy 60 éves nőn egy trampli, kitaposott szandált, de fehér volt, és gyorsan lecsaptam rá. (Fújjjj!)
3. álom: párom ujjára akartam ráhúzni a gyűrűt, de elgurult, és négykézláb kerestük a teremben a vendégek széke alatt.
Na remélem, megnyugodtál, és Magdii is!
Na nekem is szómenésem van megint...
Elküldöm, el ne szálljon!