Sziasztok Anyukák!
Ne haragudjatok, amiért úgy eltüntem, egyszerűen nem volt alkalmam bekapcsolni a gépet sem. ha meg volt, elkezdtem olvasni, és még végig sem értem, már mennem kellett tovább.
De nagyon nagyon nagyon nagyon jól esett, hogy hiányoltatok!
Viki és Véda még sms-t is küldtetek, és továbbítottátok a többieknek, édesek vagytok!!!
Most végeztem a kb 15 oldal visszaolvasásával, próbálok reagálni, de nem ígérem, hogy alapos leszek.
Minden baba csodálatosan szép!
Dórikának, Lizynek és Dominak boldog fél évet!
Timi: Védőnőd nincs magánál!
Az enyém pont azt javasolta, amikor már nem tudtam szoptatni, hogy kezdjem el szépen a hozzátáplálást, hogy mire fél éves lesz, de csak tápszeren éljen a gyerek. NEM VAGY ROSSZ ANYA!!!
Viki: Na igen, az NLC-t én már nem is olvasom, mióta hozzátok szegődtem. Itt mindenki olyan normális, kedves, segítőkész, én nem vágyom a szélsőségesek közzé!
Neked köszönhetem, hogy itt vagyok, te rágtad a fülem, hogy kezdjel el végre írni. Szóval köszönöm!
kike: Nálatok a tanácsadáson nem adnak időpontot az anyukának???
Nem komplettek! Én nem is tudnám elképzelni, hogy ott ülök órákat a gyerekkel. Van időpontunk, tudunk tervezni, max. 5 percet ha várunk, és már mehetünk is.
Tami: Jobbulást Neked és Alekónak is, sajnálom, hogy ennyire betegek lettetek. DE hallgass a párodra,
tényleg fontos, hogy igyál és EGYÉL eleget, ha minél hamarabb meg akarsz gyógyulni. A gyomorfájásodnak sem tesz jót ez a mostani kombináció! Vigyázz magadra!!!!
Marcsikám: Nagyon kedves vagy, jól estek a szavaid! Sajnálom a rosszullétedet, azóta remélem, jól vagy! De én arra kérlek, ha megteheted, azért menj el az orvosodhoz, vagy legalább telefonon beszélj vele, hogy mi okozhatta a rosszullétedet! Gyönyörű lánykáidnak, meg mindenkinek, aki szeret téged, szükségük van rád!!! Te is vigyázz magadra!
Véda: Remélem, nem fog többé rossz éjszakátok lenni, és tudtok pihenni. Csaba királyfinak esetleg a fogacskája is jöhet, bár tudom, idegtépő, hogy kínjában az ember mindent a fogzásra fog
(kicsit hülyén hangzik).
Akata: Adélnak gratulálok az üléshez!!!
Pati: Remélem, hamarosan csak kóbor emlék lesz a nemalvásos időszak minden nemalvósnál!
Olyan szépek a gyerekeid, azok a csodás szemek, és annyira hasonlítanak rád... nem győzöm őket nézni!
Éva: Istid nagyon formás kisfiú!
Szoptatás: Nekem hónapokig gyomorgörcsöm és lelkiismeret-furdalásom volt, mikor arra gondoltam, hogy többé nem tudom szoptatni Leát. Most is a szívem szakad meg, ha erre gondolok, hogy hiába tettem meg mindent.... mégis úgy érzem, ez az én hibám, valamit nem jól csináltam.
Elküldöm, mielőtt elszállna megint.