Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Egész nap nem voltunk itthon. A gyerekek anyuéknál, én meg bankról bankra jártam. +tesómmal intéztük az ügyeinket. Nem is nagoyn olvastam vissza azt a 6 oldalt, amit írtatok.

A lényeg, hogy a 4 éve felvett hitelünk 4 év törlesztés után nemhogy csökkent, hanem 400 ezer forinttal emelkedett :twisted: Úgyhogy kicsit több hitelt kell majd felvennünk, mint eddig gondoltuk. :cry: De akkor is sokkal kedvezőbb feltételek vannak, mint a mostaninak. Szóval még várunk egy picit és ha lejár a lakástakarék búcsút intünk az OTP-nek! :twisted:

Márti! Köszi itt is!

Látom van új topictársunk! Éva ugye?! Üdv köztünk! Isti nagyon ari kisbaba! És te is ügyes vagy, hogy magadtól rájöttél a vonalzókészítés és képkicsinyítés rejtelmeire. Te mivel foglalkoztál a baba előtt?

Nagyon ari fotókat láttam, minden topicbaba nagyon édi!

Kép
szly27

Dórikának és Dominak boldog feledik szülinapot! :lol:

Kép
szly27

Sziasztok!

Csak gyorsan pár szó, amíg Brúnó durmol.

Hétfő este kibújt az első fogacskája, annak is a tűhegyes hegye (bal alsó) . Észre se vettük, a sógormőm ujját harapta meg, ő kérdezett rá, hogy van már foga? Mondtam, hogy nincs, de nézzük meg, és tessék, ott volt! :)

Voltunk ma oltáson, Prevenar 2. Kicsit sírdogált, alvásideje volt már szegénykémnek, de nem volt vészes. Éjszakára kap majd egy kúpot.

Éva, üdv itt, édi a kisfiad!

Vkata, Dórika gyönyörű és a fotók még mindig művésziek!

Szly! Ezt a képet szeretném 5 hónaposként a tábliba, súly 8140 g, hosszat majd este mérek.

Marcsi! Emma is csodaszép, sajnálom a rosszullétet.

Orsóanya! Hajrá tanulás! Én ingatlanforgalmi szakjogász képzésre járok az Eltére, szülés miatt halasztottam de ebben a félévben nekem is kell mennem vizsgákra, nem lesz egyszerű...

Véda, Titi, Patr, Márti és minden keveset alvó baba anyukája, kitartást Nektek!

Tami, szedj sok C-vitamint és ne vonzd be magadnak a bajt (vagyis ne gondolj folyton arra, hogy jaj mi lesz ha elkapom a tüdőgyulladást, mert akkor valszeg el is kapod- tapasztalatból mondom).

Desviki! Lackó hihetetlen, hogy ennyire vigyori! Brúnó, ha meglátja a fényképezőgépet, egyből komoly arcot vág, pedig ő is sokat mosolyog egyébként...

Zsuzsa! Az én férjem is horkol, teljesen megértelek! Ha Brúnón múlna, teljesen kipihent lehetnék, mert ő mindig hagy aludni, Bence horkolásától viszont legalább hússzor felébredek és őrjítő.... Nekünk sem használt a tapasz.... Nagylányodnak jobbulást!

Végül dobom az 5 hós képet, előre is köszi Szly!
Kép Brúnó 5 hónapos

Zsuzsanna

Kép
brúnó anyukája

TAMARA!
Egy óra múlva leadnám a rendelést!

Patri, nem azért mondtam, hogy irigykedj! Adél ha elalszik, legalább két órán át nem szokott felébredni! Tudom mázli...

Kép
andkata

Na,csak gyorsan,még vissza kell olvasnom:
Pont 9 kiló a szentem,és 71 cm.
Képet majd csinálok,és dobom fel hat hósnak.

Ma sem kaptam pénzt,Anyutól kellett kölcsönkérnem :cry: :twisted:

Nos,az a helyzet,hogy valószínűleg a fürdető a hibás,meg a sampon-gabi mind a kettő-doki mondta hogy hagyjam azokat,és a felírt fürdetőt használjam,és kapott kenőcsöt is,de csak holnap lesz kész.

Mondtam a lábát is,hogy mikor felállítom totálisan kifele tartja,azt mondta hogy tornáztassam kicsit,de ez még normális-hát szerintem nem az-KATÁK???Szerintetek?Vigyem el orrtopédiára??

Bementünk megkérdezni hogy miért nem kaptam még pénzt,hát kiakasztott a válasz-5.-én utalták,a postára,de azt mondta a nőci hogy egyrészt 10.-éig kell hogy utalják,másrészt,amikor a postára ér,onnan még másfél hét,mire kijön :shock: :shock: Úgyhogy kiakadtam-még jó hogy férjem 10.-én kap fizut,na de akkor is!!!
Ja és még azt is mondta hogy már megvan szabva a postásnak hogy egy régióba-vagy hogy mondta,hogy mennyi pénzt vihet ki egyszerre :evil: :evil:
És hulla fáradt vagyok-millióan voltak a tanácsadáson,és mi voltunk az utolsók! :evil:

És megkapta a második prevenárt is,csak hát egyből nem tudtam hazajönni vele,mivel mani kellett,ahhoz meg Anyu,és így felment a hője,mert nem adtam neki semmit,gondolván úgysem kapja meg ma,mert nem erről volt szó...na mindegy,szóval elegem van a mai napból :twisted:

Kép
Kép
Kép
kike

En robbanok!
Ferjem unszolasara lementem a dokihoz. Ultem ott ket orat, majd mikor a masodik utnam erkezett beteget hivta be teljesen felment bennem a pumpa es visszakertem a tajkertyam mondvan en nem birok tovabb varni, es meg neki allt feljebb nem inatkozik, bla bla...mondtam nem errol van szo, csak arrol hogy a gyerekem otthopn van a beteg ferjemmel, en itt ultem a beteg emberek kozt a hideg varoba o meg szarik a nem sajat betegere..( a hazidoki is beteg o helyettesit)
Na mindegy, legalabb mar tudom miert vagyok beteg ha holnap szarul leszek :twisted: :evil:

Raadasul hazajove a kenyerem romokban hevert, az egyik fele liszt maradt, a masik meg tomb kenyer :twisted: :evil:

Szoval eljen a depimentes ido...minden ellenem van! Es most meg gyomorfekelyt is kaptam az idegeskedestol, es arrol hogy ma is elmaradt a vacsim :twisted: :evil:

KAta : irtam
Vendég

Tami fel a fejjel!!!!
Tudod, szeretünk! :wink:

Kép
andkata

Kata!
2-2 4 darabosat.
azaz összesen 16 kicsi pohár :lol:

Remélem így már érthető!
Köszi

Jó mozizást,majd még írok, de most rohan
Vendég

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.20 14:24-kor.
Vendég

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.20 14:24-kor.
Vendég

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.20 14:25-kor.
Vendég

en rendeltem nehanyat plussz
Vendég

Csajok!

Bocs, hogy belekotyogok, de csak 7000 Ft fölött éri meg rendelni,mert itt csak futárszolgálattal lehet kérni.
Ha pl. 3000-ért rendelsz,a kkor 799 a futárszolgálat, úgy meg már olyan, minthaa boltban vennéd.

Tamara!
Sajnálom a rossz szériád.
Tegyél most a fogyira!
Az evés jó stresszűző, legalábbis átmenetileg!

Jó éjt mindenkinek
Vendég

Viki, megjött mindkét e-mailed! :lol:

Kép
Kép
patr

Sziasztok Anyukák!

Ne haragudjatok, amiért úgy eltüntem, egyszerűen nem volt alkalmam bekapcsolni a gépet sem. ha meg volt, elkezdtem olvasni, és még végig sem értem, már mennem kellett tovább. De nagyon nagyon nagyon nagyon jól esett, hogy hiányoltatok!
Viki és Véda még sms-t is küldtetek, és továbbítottátok a többieknek, édesek vagytok!!!

Most végeztem a kb 15 oldal visszaolvasásával, próbálok reagálni, de nem ígérem, hogy alapos leszek. :oops:

Minden baba csodálatosan szép!

Dórikának, Lizynek és Dominak boldog fél évet!

Timi: Védőnőd nincs magánál! :shock: Az enyém pont azt javasolta, amikor már nem tudtam szoptatni, hogy kezdjem el szépen a hozzátáplálást, hogy mire fél éves lesz, de csak tápszeren éljen a gyerek. NEM VAGY ROSSZ ANYA!!!

Viki: Na igen, az NLC-t én már nem is olvasom, mióta hozzátok szegődtem. Itt mindenki olyan normális, kedves, segítőkész, én nem vágyom a szélsőségesek közzé! :lol: Neked köszönhetem, hogy itt vagyok, te rágtad a fülem, hogy kezdjel el végre írni. Szóval köszönöm! :)

kike: Nálatok a tanácsadáson nem adnak időpontot az anyukának??? :shock: Nem komplettek! Én nem is tudnám elképzelni, hogy ott ülök órákat a gyerekkel. Van időpontunk, tudunk tervezni, max. 5 percet ha várunk, és már mehetünk is.

Tami: Jobbulást Neked és Alekónak is, sajnálom, hogy ennyire betegek lettetek. DE hallgass a párodra, tényleg fontos, hogy igyál és EGYÉL eleget, ha minél hamarabb meg akarsz gyógyulni. A gyomorfájásodnak sem tesz jót ez a mostani kombináció! Vigyázz magadra!!!!

Marcsikám: Nagyon kedves vagy, jól estek a szavaid! Sajnálom a rosszullétedet, azóta remélem, jól vagy! De én arra kérlek, ha megteheted, azért menj el az orvosodhoz, vagy legalább telefonon beszélj vele, hogy mi okozhatta a rosszullétedet! Gyönyörű lánykáidnak, meg mindenkinek, aki szeret téged, szükségük van rád!!! Te is vigyázz magadra!

Véda: Remélem, nem fog többé rossz éjszakátok lenni, és tudtok pihenni. Csaba királyfinak esetleg a fogacskája is jöhet, bár tudom, idegtépő, hogy kínjában az ember mindent a fogzásra fog (kicsit hülyén hangzik). :roll:

Akata: Adélnak gratulálok az üléshez!!!

Pati: Remélem, hamarosan csak kóbor emlék lesz a nemalvásos időszak minden nemalvósnál! :) Olyan szépek a gyerekeid, azok a csodás szemek, és annyira hasonlítanak rád... nem győzöm őket nézni! :)

Éva: Istid nagyon formás kisfiú!

Szoptatás: Nekem hónapokig gyomorgörcsöm és lelkiismeret-furdalásom volt, mikor arra gondoltam, hogy többé nem tudom szoptatni Leát. Most is a szívem szakad meg, ha erre gondolok, hogy hiába tettem meg mindent.... mégis úgy érzem, ez az én hibám, valamit nem jól csináltam. :(

Elküldöm, mielőtt elszállna megint. :lol:
fmarti

Nna, sikerült a sirámaimmal megfertőznöm benneteket, de hál'Istennek csak kicsikét.... és köszönöm az együttérzést!
nem szoktam aktuálpolitikát vagy mit nézni már egy ideje (kb. amióta gyerekem van, mert úgyis okosabb vagyok minden nagyokosnál, és mindenki helyett tudnék jobbat kitalálni, na meg csak felhúzzák az agyam), de most belekukkantottam Az estébe, és kicsit megnyugodtam gázhelyzetileg. És vannak mentő ötleteim is végszükség esetére - pl. kertben kemence építése, egész családot egy szobába terelni aludni mosdatlanul (ahol büdös van, ott meleg is :D ). És szemmel láthatólag Anyuék is jól vannak :)
Ma meghívtak minket ebédre, ott is aludtunk délután, Anyu nagyon jó fej volt, mert vigyázott Natira, míg Otival aludtunk egyet :)

Szokásos felületes visszaolvasás után lássuk, mi maradt meg...

Timi: hogy a csudában bírál felül egy védőnő egy orvost? Milyen összhang van közöttük? Ahelyett, hogy örülne, hogy anyuci gyereke nem hal éhen, normális körülmények között növöget - tényleg ez a legnagyobb probléma a körzetében??? :evil: :x
A többiről a többiek már nyilatkoztak :wink:
Amúgy megértem azt az anyukát, aki Viki fórumában ír a csak anyatejezés utáni elszakadás nehézségeiről - mivel valószínűleg nem lesz már gyerekem, meg amúgy is, igyekszem a szopis alkalmakat is kiélvezni -, na de elítélni azt, aki nem anyatejezik... :x
Amúgy hozzátápi: én csak lesem, hogy a lánykámmal egykorúak miket esznek már, sztem mi sose jutunk el idáig, olyan messzinek tűnik, még egy Frutapura is (amúgy az árától dobtam egy hátast, Oti idejében max. 400 volt...)

Tami, nagyon sajnálom, hogy téged is elkapott a nyavalya, nagyon vigyázz magadra! Fogadj szót szerelmes férjednek meg az okos doktornéniknek!
(Aleko, így jó lesz? Elengeded majd Tamit talizni? :) )
Kenyérrel ne törődj, az idióta orvos meg monnyon le! CSak edd a vitamint és lábadozz! Remélem, Annád is hagy pihenni.

Szly, sajnálom a banki kálváriátokat! Az OTP-ről inkább nem mondok semmit - elég annyi, h Apa tavaly megszüntette az ottani érdekeltségeit.

Évi, szép a fiacskád!

Patti, gyönyörű család vagytok!

Marcsi, Emma baba is gyönyörű - meg az ülés is :)

Kike, Domikád drágaság! A kevert kenőcsök biztosan használni fognak neki! A többi gyerkőcöd is édes! Vercsi fejlődése tényleg látványos :)

Brúnómami, Brúnó maci is édes! Foghoz grat!

Orsi, próbálj hatni az oktatódra vizsgaügyben! Emma-fogakhoz is gratula!

Most már elpakolom magam holnapra. Jó éjt, szép napot!

Kép
Kép
bondi

Folyt. köv. :)

Orsi: Remélem, megoldódik a vizsga-kérdés, lehetne rugalmasabb a tanár. :? Emma nagyon aranyos, jók a képek, mind tetszik!

Csilla: Aranyosak lehettek 4-en együtt egy szobában, erre mondják, sok jó ember kis helyen is... :lol: Otidnak nagy puszi, Natidnak is!

vkata: Nagyon ügyes vagy, hogy így tudtél és tudsz szopiztatni, kitartó vagy nagyon. A fógyózásban is! :lol: Dórid meg semmivel sincs lemaradva pl Leámhoz képest, sőt! lassan minket mindenki leköröz! :lol: Se fogunk, se forgás, se mászás... Lesz ez még így se! :D

Titikém: Nem ám leszólni Levidet, hogy még nem csinálja ezt meg azt! Olyan ügyes a kisfiad van, én mondtam is Leának a talin, nézze meg, mit kéne már csinálnia. :D És szerintem azért sincsenek hurkái, mert elég mozgékony, szerintem nincs ezzel semmi baj! Jól érzed magad? Tudsz többet pihenni?

Hidegben séta: Én minden nap kiteszem Leát a hidegre, akár több órára is, hogy lekopogjam, eddig semmi baja nincs tőle. Ma elmentem vele sétálni egyet a hóesésben, olyan jót aludt, jó volt nézni. :)
Voltam védőnénimnél is, jót beszélgettünk - legalább eben szerencsésnek mondhatom magam, ha semmi másban sem. :lol: Nekem nagyon aranyos védőnőm van, ma pl arról is beszéltünk, ő miket rontott el az első gyerekénél, meg úgy egyáltalán miket tapasztalt (pl a fia állandóan földet evett, meg kavicsokkal tömte tele a száját, ja és kb 3 éves koráig éjjelente sokszor kellettt kelni hozzá, mert teázni akart :lol: ). Szóval én mindig azt érzem, ha vele beszélek, nem én vagyok UFO, vagy rossz szülő, hanem egyszerűen vannak "jobban evő, jobban alvó stb" gyerekek, és vannak, akik nem ilyen szerencsések, ezáltal a szüleik sem. :lol:

Ha legközelebb lesz erőm időm jönni, majd még mesélek magunkról, most próbálok pihenni egy kicsit. Ne haragudjatok, ha valakit kihagytam, nem szándékos volt. :oops:

Mindenkinek szép álmokat, nyugodt éjszakát kívánok!

Puszi!
fmarti

Márti: köszi szép soraidat - mindenki nevében, azt hiszem -, emberfeletti, hogy még ennyi energiád van :)

Szopi miatt meg ne érezz már így! Mindent megpróbáltál, igaz? Ha tovább nyúztad volna magatokat, akkor sem lett volna jobb, hidd el. Egyszerűen ez van és kész! A gyereked édes és egészséges, csak ez számít. (tudom, hogy tudod, csak úgy látom, jólesik neked egy kis megerősítés :wink: )
tesómnak sem lehetett könnyű, mert nekem Natival rögtön gördülékenyen ment az etetés, ő meg hónapokig küzdött a tejjel és Laurával, akaratlanul is mumus lehettem a szemében. Csak akkor hagyta abba fellélegezve, amikor a kiscsaja már a cici és szoptanít látványától is hisztirohamot kapott, és megjegyeztem, hogy azért nem kell mindenáron anyatej, és hogy én már rég feladtam volna. Szóval megértelek.

Kép
Kép
bondi

Titi, holnap AFP!!! De jó!!!

Kép
Kép
bondi

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.20 14:25-kor.
Vendég

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.20 14:26-kor.
Vendég

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.20 14:26-kor.
Vendég

Jó Reggelt!

Adélnak és Zsoltinak Boldog Félévet!

Megkaptuk tegnap az oltást volt pici sírás! Láza nem volt de most egy picit piros az oltás helye!

6hós méreteink: 8350g és 68cm
Szly a tábliba!Kép

Timi! Védőnő mondjon le! Ha Bence eszi amit adsz Neki és nincs tőle semmi baja akkor igen is egye csak a drága! NEM VAGY ROSSZ ANYA!

Pati! Nagyon szépek vagytok!

Éva! A kicsi fiad szépséges!

Brunóanya! Gratu a foghoz! Nagyon édi Brúnó is!

Akata! Gratula a felüléshez Adélnak!

Lányok! Senki ne marcangolja magát azért ha nem tudott vagy már nem tud szoptatni. A férjem sem volt hajlandó szopizni pedig Anyósomnak ömlött a teje és mégis ember lett belőle!

Márti! Örülünk hogy újra itt vagy Velünk és tilos depizni.

Bondi! Anyukád nagyon aranyos, hogy vigyázott Natira!

Anyjuk! Ne idegeskedj inkább próbálj meg pihenni már amennyire egy csajszi mellett lehet! A helyettes mondjon le! Sajnos ez Nálunk is így megy!

Kike! Remélem Dominak már nincs láza!

Marcsi! Emmus nagyon szép!
Vendég

Szép reggelt, szép napot mindenkinek!

Adél kedves, Zsolti drága: Isten éltessen benneteket feledik szülinapotokon!

Bondi-Csilla: Nagyon kedves vagy, tényleg jól esik, hogy ilyen véleménnyel vagy rólam, rólunk! Bár én azt hiszem, Te is nagyon türelmes, kitartó vagy és irigylésre méltó energiával rendelkezel! Oti betegsége mellett is mindkét gyermekeddel maximálisan odafigyelő, gondoskodó vagy, szóval kinek is van több energiája??? :) Nem csak karácsonyi, hanem mindennapi angyalka vagy! :wink:
Szoptatással kapcslatban annak idején drága Vikimet nyúztam folyton a siralmaimmal, csodálkozom, hogy nem unt rá a fejemre!? :roll: :lol: 3 hónapos koráig csak szopizott Lea, akkor keztünk el tápszerezni. Előtte 6 hetes korától - első fejlődési ugrás :? - kűzdöttünk a tejcsivel, Én tényleg mindig igény szerint szoptattam, és mindig mindenütt azt hallottam, hogy ennél jobb nincs is tejserkentésre - hát nekünk nem vált be. Sem a homeos bogyók (3 félét próbáltam), sem a sör, a tea (attól ráadásul még jobban ordított szegénykém), a Maci-kávé, a sok szénhidrát, sok víz, semmi. :( Mikor már 4 hete 1.5-2 óránként szopizott éjjel-nappal, akkor mondta a doktornénink, hogy kapjon tápszert. Tápszer mellett 1 hét alatt fél kilót hízott az én egyébként nem nagy darab lányom, szóval tényleg nem lehetett neki elegendő már a tejcsi. Utna még fejve odaadtam neki, ami volt, mert a cumisüvveg mellett már nem akarta elfogadni a cicit, de ezáltal elég hamar el id fogyott teljesen a tejccsi. Bevallom, nekem fejésre szoptatás mellett, rendszeresen egyszerűen nem volt sem időm, sem energiám. Hasfájás ordítás és 2 óránkénti szopi mellett nem tudtam magam rávenni, nem volt segítségem senki, akinek a kezébe adhattam volna Leát, amíg sírt, én meg nem bírtam volna hallgatni a keserves ordítását, amíg én fejek. Csak amikor aludt egy picit (ő egész kicsi kora óta napközben alig aludt valamennyit), akkor gyorsan ettem, mostam-reregettem, és szinte már ébredt is. A szemeim 4x voltak begyulladva a nemalvástól, műteni is kell majd mindkettőt, de ezt bánta volna a fene, ha lett volna értelme. Utólag visszagondolva a túlhajszoltság, a fáradtság is közrejátszhatott, hogy fogyott a tejcsi. Persze azért még mindig tudom magam okolni mindezért, nagyon szerettem volna fél éves korig csak szoptatni, de nem jött össze. :cry: Tisztába kerültem a korlátaimmal, hogy hiába van nagy akaraterőm, vannak dolgok, amiket nem én irányítok, ezeket el kell fogadni. Nem attól lesz valaki jó anya, hogy tud szoptatni, vagy sem, természetesen szül-e, vagy császárral és még srolhatnám. És ahogy Te is írtad, szerencsére Lea egészséges, boldog kiscsaj, és attól, hogy nem tudom már szoptatni, érzi, mennyire végtelenül szeretem, ez az igazi lényeg.
Na azt hiszem, nem untatok tovább senkit, csak most valahogy simét felszínre törtek az emlékek. :oops: Bocsánat, hogy belemerültem.

vkata: Jajj dehogy bántottál!!! Tudom, hogy te olyanra nem is lennél képes! :) Szerintem az egyik legcsodálatosabb dolog szoptatni, és tényleg nagyon örülök, hogy Te is vagy olyan szerencsés és ügyes, hogy ez neked is sikerülhetett! Nem akartam elrontani az örömödet, ne haragudj, ha a soraimmal azt éreztettem, bántó amit írtál! Nem volt az egyáltalán, egyszerűen sokszor eszembe jut a személyes kudarcom, de ezt nekem kell feldolgozni, senkit nem okolhatok, nem lehetek irigy, nem haragudhatok senkire sem (és általában nem is teszem... na jó, időnként kicsit irigy vagyok :oops: :oops: :oops: :lol: )
Örülök, hogy orvosi szemmel (is) úgy gondolod, azért nem tragédia, ha tápszeres lesz egy baba. Az eszem nekem is tudja, csak a szívemnek még nem sikerült megmagyaráznom. :)
Amit leírtál arról, melyik szülő hogy fogad dolgokat, teljesen igaz! Lea is jó pl nemalvásban! :lol: Na jó, ez vicc akart lenni. :D De tény, hogy azért neki soha nem volt olyan, hogy nem akart enni egyáltalán, alapvetően jó étvágyú (meg is látszik rajta :lol: ). Kanállal is már egész szépen eszik, még azt is megeszi, ami szemmel láthatóan nem ízlik neki - igaz, azt kisebb elánnal. :lol: Biztos vagyok benne, hogy pár anyuka meg annak örülne, ha így enne a gyereke, de az ember ugye mindig az után vágyik, amilye nincs. :)
Kitartást a mai szaladgáláshoz, remélem hamar végzel mindenhol!

babuli: Szabid nagyon édesen vigyorog, látom jókedélyű gyermek!

Viki: Készül már az a kávé? :D

Huh jó hosszú lettem így reggel. Szerintem most egy kicsit takarékra kapcsolom magam. :oops:
fmarti

Jó reggelt!

Adél Manónak és Szépszemű Zsoltinak Boldog Fél Évet!

Szly!
Nagyon durva h emelkedett a hiteletek! Mi 3 millát vettünk fel az ertste-nél, menya tác után fizettünk bele 500 e-t. Kérdi a hitelügyintéző h miért fizetünk bele? Uram majdnem mondta neki h anyadért! :roll:

Grtaula Brúnó fogacskájához!

Domi nagyon csinos legény! Örülök h kiderült mitől olyan a kis pofija.

Tami!
Egyél már anyám, mert odamegyek és megtömlek!

Mártikám!
De jó h jöttél! Ügyesen visszaolvastál! Megy a mezei piros pont! Vagy egy nyomda! Ha sokat gyűjtesz össze, kapsz tőleg mókust!

Én tudom h mindent megtettél a tejért! Sőt mindezt hatványozva! Ne legyen emiatt rossz érzésed!

Bondikám!

[quote] írta:s vannak mentő ötleteim is végszükség esetére - pl. kertben kemence építése, egész családot egy szobába terelni aludni mosdatlanul (ahol büdös van, ott meleg is Very Happy ).

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ott a pont!

Sztem ha már kommunát alakítunk, akkor megyünk mi is ;)

AKatus!
Milyen volt az estétek? Tetszett a mozi?
20150601134430

Márti! Igen jó kedvű általában! Csak ne tedd magad takarékra!
Vendég

Mártinak kávé!

Kép
20150601134430

Nem is írtam h 2 napja fürdés előtt Lacusom lepisilte a hitvesi ágyat. Fürdés előtt szoktunk nudizni (vagyis csak ő), és egyszer csak a kuki fellendült és jött a mennyei áldás.

Ágytakaró és ágynemű ment a mosiba. :lol:
20150601134430

Csajok, ha már kommuna és nincs gáz, akkor gyertek ide! Hely van, és anyunál van vegyestüzelésű! Na?

Kép
Kép
patr

Patti!
Okké!

Roni!
Hogy van Léna? Étvágya jobb lett?

NICIKE?????????????????????????
20150601134430

Vik, én habos kakaót kérek! Nem kávézom! :)

Kép
Kép
patr

Ma vigyázzatok velem, olyan keveset aludtam, hogy nagyon hülye leszek! (tudományos magyarázatot lásd kb. 10 oldallal korábban)

Kép
Kép
patr

Viki! Akkor Lacus lett a házi törpevízerőművetek! :D :wink:

Patti! Oké!

Pont tegnap beszéltük Apával, hogy milyen szerencse, hogy Apósék megtartottak egy kályhát! Ha nem lesz gáz akkor hozzájuk költözünk!
Vendég

Kérésed számomra parancs!

Kép

Vkinek egyéb speckó kívánság?
20150601134430

Húúú, gyönyörűűű!

Kép
Kép
patr

[quote="patr"]M írta:patra vigyázzatok velem, olyan keveset aludtam, hogy nagyon hülye leszek! (tudományos magyarázatot lásd kb. 10 oldallal korábban)

Mi úgy is szeretünk!

Kép
20150601134430

Ja, és köszönöm!!

Kép
Kép
patr

sziasztok

borzalmas éjjen vagyunk tul alig aludtunk valami mert ment a bögés nem is tudom mikor csinált éjjel ilyet utoljára

a kaja szinte nulla illetve tegnap kétszer kb 100ml pép és 24 ora alatt 5 üveg tea

mikor lesz jobb??
aláz szinte semmi a tüszösmandulához képest csak nagyon nyügi

Képimg][/url]
Kép
ronix

úúúúúúúúúúúúúúú viki ez jol néz ki :D

boldog félévet adélnak és zsoltinak

Képimg][/url]
Kép
ronix

Vik, tudod, kölcsönös!

Köszönjük a köszöntéseket, féléveském szundizik, lehet, hogy még mellé kéne bújnom!

Roni, most biztos, hogy a tüszős mandula miatt nem eszik!

Kép
Kép
patr

[quote="patr"]M írta:patra vigyázzatok velem, olyan keveset aludtam, hogy nagyon hülye leszek! (tudományos magyarázatot lásd kb. 10 oldallal korábban)

ennyi erövel én is az leszek

Képimg][/url]
Kép
ronix

mit fözzek ma????????????

és én se kaptam fizetést :twisted: :twisted: :twisted:

Képimg][/url]
Kép
ronix

Ronikám!
Sajnálom a kaki éjjelt! Gyógysimi neked is!
20150601134430

szly jut eszembe mi nem vagyunk benne A tábliban már a képünk a 4 hos meg 5 hos pedig küldtem

Képimg][/url]
Kép
ronix

Roni, mondd már, legfeljebb együtt hülyülünk!

Kép
Kép
patr

Sziasztok Anyukák:)

Szeretnék csatlakozni én is kis csapatotokhoz, ha lehetséges:)
Van egy csodálatos kislányom, aki már 7 hónapos, 2008. június 7-én született :)

Üdv
Ágicza és Zsófi baba :)
nyanyuci

Gutten Morgen kedves Mamik! :wink:

Asszem én már az életben nem fogom tudni fölvenni ezt a tempót amit diktáltok! Tegnap is elkezdtem olvasni, de el se jutottam a végéig, így már írni sem tudtam. :twisted:

Ronix
Kaja tippnek ajánlom ami nálunk lesz ma: Budapest pulyka (szárnyas máj, pulykamell kockázva, borsó, gomba, mindez egy pörköltalapon összesütve), burg. pürével. Nyamiii :D

Tamara
Köszönöm szépen a felajánlást, de ezt most kölcsön nélkül kell megoldanunk valahogy, különben a köv hónapban megint itt tartunk majd. Lehet apa elmegy dolgozni a maradék 2 szabi hetében az egyik szállodába reggeliztetni, meg asszem kivaterázom a fölös cuccaimat, az is valami. :roll:

Ma éjjel Nóri is rosszul aludt. Nem ébredt fel csak össze-vissza kúszott a kiságyban mindenfelé, forgolódott, nyöszörgött és persze én ettől nem tudtam aludni.
Vendég

Most találtam:

1 Ft és már csak 2 óra van hátra. Nekem nagyon tetszik, de nekünk már vagy egy csomó hasonló.
http://teszvesz.hu/item522798519_pulove ... anyra.html
Vendég

Wera, Ezt a Budapest pulykát leírnád egy kicsit részletesebben? Nem vagyok egy nagy szakácsnő, (jó dolgom van beépített szakácsom van :lol: ), de ez tetszik!!

Sajnálom, hogy te sem tudtál aludni!

Kép
Kép
patr

Juteszembe! Tegnap anyával feltúrtuk a pincét és találtunk 1 zsák apró ruhát AMI MÉG AZ ENYÉM VOLT!!! Szétröhögtem az agyam!! Csomó kötött és horgolt cucc meg kising, meg kell zabálni milyen aranyosak és néhányuk még tökjó állapotban van. Hihetetlen hogy 27 évesek és Nóri is fogja még őket hordani!!
Majd ha egyszer sok időm lesz lefotózom őket és megmutatom nektek. :wink:
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?