Jó reggelt!!
Szilbee, mi baj lehet? csak láz, vagy köhög, nyűgös Dév? Szegénykém, majd délután mesélj, mit mondott dokinéni!!
TG: elvileg jan. 15, de mivel 16-án megyek a kórházi UH-ra (muszáj...), így lehet, hogy egy héttel később, 22-én megyek, hogy már a kórházi UH eredményét is tudjam vinni.
Fodrász: igen, elköltözött egy 10 emeletes aljába, annak a bizományi használt babaruházatinak a helyére. Pont a thai masszázs mellé!
Kata, igen, votl Szabi is, eleinte mindig nyűgös, ha odamegyünk, aztán feloldódik, Ágival elrajzolgattak, dumáltak, meg az Uh-ra bejöttek.
Apa szeretné így, én meg nem szólok bele.
A méretekből ítélve én is egyből arra gondotlam, hogy talán kislány...
Aztán Szabi UH-s képén láttam, hogy az 50-es törzsmérettel a szülés várható időpontja 1 hónappal korábbra esett!!!
Úgyhogy inkább Szabi volt sokkal nagyobb, nem Kistörpe a minibébi, inkább ő az átlagos.
Andi, én fogadtam: szülésznőt
(hű, de humoros kedvemben vagyok)
Mást nem... Időm sincs kigondolni, mit kéne megfogadni... nemhogy betartani....
Fa: hétévégén tökítjük el a háztól....
Katlina, sztem Robika nem betegesebb, mint bármelyik más gyerkőc... Sztem is még várhat az immunerősítő. Mi csak a szimpla cebion Multit adjuk most Szabinak.
Judit, á, nincs nekem farsangi hangulatom, csak elméleteket gyártottam, melyek alátámasztják, hoy miért kell jóóóó sok édességet ennem
Ugyanis a mostani várandósság alatt extra módon kívánom, nagyon nehezen állom meg, hogy ne tömjem magam... Szabival nem éreztem ezt. (hehe, újabb érv a kislány mellett
)
A horizontos turiban, a volt lámpabolt helyén holnpa teljesen új árukészlet, igaz, ott 1990 FT/kg a ruha. Tegnap vettem 2 kabátot Szabinak, tavaszra és jövő télre.
Most várjuk a kaputelefon-szerelőt, így nincs séta....