Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
köszönöm, hogy izgultatok értem!
végülis megvan, kettes. el vagyok kenődve, mert rengeteget tanultam rá, de akik (két csajszi) még rajtam kívül bejutottak, azok sem kaptak jobbat, a többiek pedig már az beugrón elvéreztek. de lehet nem is bennünk van a hiba. bár közölte a tanárnő, hogy kisgyerekes anyukának ez nagyon is jó.. ahogy vesszük.na mindegy, folytatom a büntetőjoggal, az is hasonló brutál....

Judit,
Kép
Kép
bbj

Bbj: igazságtalanság mindig van, de ennél csak az a rosszabb, ha mégegyszer át kell rágni az embernek magát egy anyagon. Gratula ehhez is!

Dorka: mi volt doki bácsinál?

Én mielőtt elmentem... megnéztem az alsó berendezésem... hát nem egy szép látvány... ilyenkor egy kicsit irigykedem a császárosakra. Bence után is van "emlékem", ami örökre megmaradt, és most is újra átalakultam... Másnál nem így van? Csak engem zavar?

Kép

Kép
szolkata

Sziasztok,

Judit, gratula!! a lényeg: nem kell újból elővenned, újból leutaznod vizsgázni, újabb stressz... Megvan, és kész!! Ez is nagyon nagy szó!

Velünk dokibácsinál minden o.k., Kistörpe szépen növöget, 48 mm a fejátmérője, 33 mm a combcsontja, bár a törzse "csak" 44 mm, Szabolcs egy héttel korábban, 19 hetesen 50 mm volt.... Nem dagi még, nna, lehet hízlalni :) Fincsi képviselőfánkkal, fagyival, biztos örül neki :) Az anyja még inkább! :)

Sajnos nem tudtuk még megnézni, tényleg ZSófi-e....
jan. 16-án kórházi UH, talán akkor...

Anikó, ahány védőnő, anniy jótanács, "előírás" stb. Ezt már én is tapasztaltam...

Kata, mi Szilbee-vel egy fodrászhoz "járunk" (én évente 1x :)), ő itt dolgozik a fősulival szemben, sztem korrekt árakon. Ha érdekel, írok PÜ-t árakról, elérhetőségről.

MOst egyelőre ennyi....
pancsi...

Kép
Kép
dorkáék

Anikó!
hátha nem jött ki semmi nega reakció a mandarintól, akkor miért ne. azt mondják az kevésbé veszélyes, mint a narancs.

az én védőnőm is azt mondta, hogy az ura lekegyetlenezte, mert ő pár hónaposan külön szobába rakta a gyereket, és ráhúzta az ajtót, hogy éjszaka hagy sírjon, majd elalszik...én sem osztottam a módszerét.

Dorka!
jaj de kivi vagyok! már farsangi hangulatban vagy? bár holnaptól indul a szezon! jó étvágyat a finomságokhoz, mindkettőtöknek!

Valaki bontott fát, Szilbee-n kívül? holnap lehet én is. hiába a normann, a mienk hullajt. meg el is engedte magát, már egy szép üvegdísz kárát is látta.

Judit,
Kép
Kép
bbj

Anikó!
Ha szereti és ne jön ki rajta semmi akkor mért ne!
Vagyis nálunk Robi 6hónaposan már ette itt még ajánlotta is a védőnő!

Nekem ma azt mondta a védőnő ma hogy Robika sűrűn beteg(erről csak én nem tudok)és ha jön a gyerekdoki akkor majd irat fel nekünk valami immunerősítőt valami 4000forint :twisted:
Védőnő szerint Robinak sűrűn volt hurutos köhögése,nem emlékszem mikor köhögött csúnyán a gyerek,talán tavaly tavasszal :twisted:

Holnap lesz fa bontás!!!

Dorka!
A lányok kissebbek!!! :wink:

Judit Gratula!

Olga!
Balázs nagyon helyes kishapsi!!!!

Kép

Kép
katlina

Jó estét!

Judit! Gratula! A lényeg, hogy görbül!!! És 3-an mentetek át? :shock: Tényleg nagyon ügyes vagy!
Eddig semmi reakció a mandarinra kopp kopp kopp. Mit szereti, imádja! :D
Fát mi már pénteken lebontottuk. :(

Kata! Mi volt a dokinál? Én nem is néztem. :oops: Bár én meg azon aggódtam, hogy majd okoz-e gondot az, hogy gátvédelem volt... De eddig jól "szuperál" minden...

Dorka! De hisz Te már félidős vagy! :shock: :D Igen, a kisebb méret lehet kiscsajszit takar! :wink:

Katlina! Na, akkor Titeket is ismer a védőnőtök! :wink:

Igazából a mi új védőnőnk nem gázos, csak 35 éve van a pályán... Engem meg nem fog arról meggyőzni, hogy a májkrém pl. nem ér még rá... Ehet még majd carokat egész életében...

donkoaniko

Judit! Tudom milyen rossz, de gondolj bele, hogy az már legalább le van tudva.

Dorka! De kár! :( Figyu! Mikor is lesz a TG? Elfelejtettem.
Akkor a fodrász csajszi elköltözött a "Skálából"? Nem is tudtam. Nekem is esedékes lenne ellátogatnom hozzá.

Kata! Voltam a turiban. 5 percem volt csak mert 6 kor zár, de így is zsámányoltam rendesen! 8)
És ne hidd, hogy a császárosoknak jobb... majd megmutatom, hogy néz ki a hasam. Tiszta horror! :x :(
szilbee

BBJ: Együttérzésem! Gratulálok is nagyon! Nem baj, csak görbüljön! :wink:

Dorka: Nekem is az jutott eszembe, hogy azért kisebb a mellkastérfogat, mert lyány... :lol: Bár emlékszem, Dévi bébi és Réka mellkasa egyforma volt annó valahogy a vége felé... :shock: :)

Szilvi: És szombaton? Most már engem is nagyon érdekel ez a turi.

Kata: ne izgulj, az alsó berendezés hetek (hónapok múlva) olyan lesz, mint régen. Legalábbis én teljesen visszarendeződem. :wink:

Anikó: Gátvédelem azt jelenti, hogy nem volt gátmetszés?

Niki: Mi újság felétek????

Mi már hétvégén elköszöntünk a fától. Most a teraszon hűsöl, holnap pedig elviszik a kukások. Hát nem rémes? :( :(
jaimee1

A mi fánk még áll és virul, mostanában nem is nagyon akarunk még megszabadulni tőle- igaz, nem is potyog még.

Dorka, jó olvasni, hogy minden rendben. :lol:

Hát, Kata, ne irigyeld a császáros pocakot :? Nekem minden orvos, aki valamilyen okból látta, ámult, hogy milyen szép varratok, de én ha ránézek, rosszul vagyok, olyan ronda szerintem. + van rajta egy vakbélműtét, kicsit feljebb egy jóindulatú daganat műtéti hege, szóval, sokszor eszembe jutott már a plasztika, de nincs merszem (+pénzem se nagyon) hozzá. Arról nem beszélve, hogy időnként még mindig érzem, ha változik az idő, vagy ha emelek egy jókorát.

BBJ, nagy gratula! Ügyes vagy! A tanárnő meg le van tojva....

Katlina, az immunerősítő sose árt (néha meg nem használ :? ), de a védőnőtől legközelebb azért kérdzed meg, nem keveri-e össze a gyerkőcödet valaki mással?! :twisted:

Anikó, hogy állsz a fogyózással? Én ma találtam rá Béres Alexandra és Détár Enikő szülés utáni (bontatlan :oops: ) torna DVD-jére a polcon, kipróbáltam a 3 hónapos a baba című, 19 perces tornát Mátéval ( :shock: :lol: ) és nagy megelégedésünkre mindketten bírtuk, úgyhogy megbeszéltük, hogy holnap a 6 hónapos a baba részt vesszük át :lol:

Tesóm már megérkezett Helsinkibe.

Kép
Kép
Kép
szamóca73

Judit: gratula! Örülj, hogy már letudtad és készülhetsz a következőre. Hány vizsgád van még? Ezektől a beugrós vizsgáktól én is úgy paráztam!

Nekem az első császár után semmi nem látszott szinte. A doktornő aki felvett az osztályra, nem vette észre, hogy már volt egy műtétem. De a vakbél műtét helyét is keresni kell. Én valószínű jól hegesedek, de azért a második császár már látszik rendesen... Még jó, hogy a bugyi eltakarja!
Nem tudom kinek mekkora a hege, de van egy pár császáros ismerősöm és nekünk közel egyforma, nem tulságosan nagy. A szomszédasszonyom fogadott doki nélkül ment császárra és óriásit vágtak neki, pedig nem volt nagy baba. Még az ikres barátnőmnek is sokkal kisebb! Nem tudom van-e összefüggés a fogadott doki és a gondosság (esztétika) között, de ha van, elég gáz.

Dorka: szuper, hogy minden rendben! Apával szoktatok menni?

Anikó: Mandarint már én is adtam! (májkrém még eszembe sem jutott)

Lányok! Valaki fogadott meg valamit az új évben?

Andi

Kép
Kép
andii

Reggelt!

Képzlejétek. Dév este belázasodott. 38,8... még szerencs, hogy ha lázas mindig felébred. Kapot egy Germicid C-t, de jó sokára ment csak le a láz. :(
Du-án doki.
szilbee

jó reggelt!

Andii: isten ments a fogadalmaktól... réges régen voltak újévi fogadalmaim, de mivel egyszer sem tartottam be (sokáig), most már eszembe sem jut ilyen marhaság. Én még csak szép császáros hasat láttam. Mondjuk nem sokat, és egy gyerek utánit.

Dorka: nagyon szépen halad a Kistörpe a növekedés útján :lol: Lassan itt a vég... :lol: Szabi is volt doki bácsinál?

Bbj: nálunk áll a fa. Mondjuk gyökeres, így nem hullott egy tűlevele sem le. De hétvégén lebontjuk... akkor lesz itthon apa, amúgy 6-án (körül) szoktuk. Gyerek koromban volt úgy, hogy húsvétig meghagytuk.

Balwin Judit: Te is voltál dokinál, nem? Hétfőn afp vérvétel, kedden doki, nem?

Anikó: dokinál minden ok volt. Nekem azt mondja a szülésznőm, hogy azért jobb, ha vágják a gátat, főleg többet szülőknél, mert egyre nehezebben regenerálódik... ha varrnak, akkor az ottani szövetek nem lanyhulnak el, sok esetben kell plasztikázni a gátvédelemmel szülőket. Én is gátvédelemmel akartam volna most, de lebeszélt róla. Meg a kitolást meghosszabbítja időben. No, mindegy is, kibírtam.

Jaimee: én Bence után kétségbe estem, hogy hogy lehet így kinézni... és voltam urológusnál, másik nőgyógyinál, de nem értették a bajom, mert ugye ők nem láttak előtte. Szóval már akkor is egy dudorral több voltam lent, most meg újabb emlékeket kaptam... ronda, és kész.

Szamóca: legalább a tesódéknál a hideg mellett van hó is biztosan... Úúú, jól össze vagy kaszabolva.

Szilbee: szegény Dév, mit kaphatott be?!

Kép

Kép
szolkata

Szilbee: gyógyuljatok meg!

Andi

Kép
Kép
andii

Jó reggelt!!

Szilbee, mi baj lehet? csak láz, vagy köhög, nyűgös Dév? Szegénykém, majd délután mesélj, mit mondott dokinéni!!
TG: elvileg jan. 15, de mivel 16-án megyek a kórházi UH-ra (muszáj...), így lehet, hogy egy héttel később, 22-én megyek, hogy már a kórházi UH eredményét is tudjam vinni.
Fodrász: igen, elköltözött egy 10 emeletes aljába, annak a bizományi használt babaruházatinak a helyére. Pont a thai masszázs mellé!

Kata, igen, votl Szabi is, eleinte mindig nyűgös, ha odamegyünk, aztán feloldódik, Ágival elrajzolgattak, dumáltak, meg az Uh-ra bejöttek.
Apa szeretné így, én meg nem szólok bele.

A méretekből ítélve én is egyből arra gondotlam, hogy talán kislány... :)
Aztán Szabi UH-s képén láttam, hogy az 50-es törzsmérettel a szülés várható időpontja 1 hónappal korábbra esett!!! :shock:
Úgyhogy inkább Szabi volt sokkal nagyobb, nem Kistörpe a minibébi, inkább ő az átlagos.

Andi, én fogadtam: szülésznőt :D (hű, de humoros kedvemben vagyok) :) Mást nem... Időm sincs kigondolni, mit kéne megfogadni... nemhogy betartani....

Fa: hétévégén tökítjük el a háztól....

Katlina, sztem Robika nem betegesebb, mint bármelyik más gyerkőc... Sztem is még várhat az immunerősítő. Mi csak a szimpla cebion Multit adjuk most Szabinak.

Judit, á, nincs nekem farsangi hangulatom, csak elméleteket gyártottam, melyek alátámasztják, hoy miért kell jóóóó sok édességet ennem :)
Ugyanis a mostani várandósság alatt extra módon kívánom, nagyon nehezen állom meg, hogy ne tömjem magam... Szabival nem éreztem ezt. (hehe, újabb érv a kislány mellett :))

A horizontos turiban, a volt lámpabolt helyén holnpa teljesen új árukészlet, igaz, ott 1990 FT/kg a ruha. Tegnap vettem 2 kabátot Szabinak, tavaszra és jövő télre.

Most várjuk a kaputelefon-szerelőt, így nincs séta....

Kép
Kép
dorkáék

Köszi!

Gőzöm sincs mi baja... Csak láz és nyűgösség. Talán torokgyuszi? a füle nem érzékeny...
Délután okosabb leszek.

Dorka! 16-án is tudok vigyázni Szabira (addigra Dév is bizti rendbe jön). Vagy esetleg elkísérlek és vigyázok Szabira! Így első kézből tudhatnám meg, de szerintem kiscsaj csücsül a pocakodba ;)).

Na ennyi, mert nagyon rossz hangulatban van a kisfőnök...

Ja igen. Én ics csináltam Dévnek egy blogot, a hsz-om alatt a www-nél van a link. Ritkán tudok csak bele írni, de azért írogatok...
szilbee

Jó reggelt!
Na akkor este mi si lebontjuk a fát, bár Gréti a lelkemre kötötte, hoyg ő szedi. ( az oviban is segített bontani, gondolom innen a lelkesedés.

köszönöm a biztató szavakat, de továbbra sem hagy nyugodni,a könyvet/ptk-t is elővettem mit lehetett volna még mondani a témákról, amiket kaptam, na nem sok mindent találtam, igaz, hogy nem voltam túlságosan összeszedett, de a tényálláselemek, ha össze-vissza is, de benne voltak, mentségemre legyen mondva nem tételhúzás volt, hanem bombakérdések. (neki 40 éves gyakorlata van, nekem 1)
na jól van, nem leszek saját magam védője, ez van, bár így nem nagy kedvvel ülök neki a következőnek, amikor mindegy mennyit tanulsz, úgyis csak hülye lehetsz.

Szilbee!
akkor jobbulást Dávidnak, nem Levente cuccosa jött ki rajta? ha az egyik kezdi....

tegnap bementünk a corába, feszlevezetőnek, így majd angol előtt, de majd szólok addig. mi kellene egyébként, sé mennyi?

Kata!
nekem nincs dudorom, de azért majd megkuksizom!Dinya azzal fogadott a hathetesen, hogy na, miylen? mondom mi? hát ugye miylen szép? mondom nem néztem meg! annyira nem voltam rá kíváncsi, teljesen megsértődött, hogy az ő szép munkáját még ennyire sem méltattam!
:lol:
amikor meg varrt, azt mondta Misinek, ha nem jó, visszahozza generáloztatni... nesze neked.

Szami!
tényleg jól összekaszaboltak! az emlékeid! nehoyg megszabadulj tőlük!

Andi!
én szoktam, de csak marhaságokat! most elfelejtettem. a barátnőm szilveszterre egy cetlivel érkezett...na persze mindig vannak céljaim, de ez független szilvesztertől, vagy akármi mástól.

Katlina!
lehet tényleg összekavarta valakivel! és sztem sem betegebb Robika, mint más kisgyerek. évi 6-8 megfázás még bőven belefér!

Judit,
Kép
Kép
bbj

Szilbee! én már beleolvastam, egypár napja! :lol:

Judit,
Kép
Kép
bbj

Judit! 2 üveg selyemfű kéne. Akkor holnap, ugye?
szilbee

Rami,
sok boldog névnapot!
Kép

hoyg alakul Gabónak a bölcsi?

ja a mozi állítólag nagyon szupi! (valami amerika 2)
Valaki jövőhét, hétfő, szerda? mi Nikivel benne vagyunk. Évi, Neked melyik nap lenne a jó? ja és apának is boldog névnapot!

Judit!
Apátoknak is boldog névnapot!

nincs már több Attis apánk, igaz?

Judit,
Kép
Kép
bbj

Szilbee, de aranyos vagy!!! :) Köszike!
Anyósom mondta, hogy ha kell, 16-ára szabit vesz ki, és délelőtt vigyáz Szabolcsra, de ha nektek van kedvetek eljönni a kórházba is akár, akkor az is jó!!!! Majd megdumáljuk még addig!

Jdit, én csak annyit mondok, hogy a családban szállóigévé vált, hogy Peti 15 évet örgedett az öt év alatt a jogon... Sokszor tapasztalt ő is igazságtalanságot. De ez sztem mindenhol így van....
Szar nagyon, amikor épp rajtad csattan az ostor, de neked megvan a vizsgád, és ez a lényeg!!!!!
Üvegek kellenének még? mert akkor én olyan 3/4 7-re, angol után tudnám elvinni oda a Szapáryra! Jó lenne?

Raminak és Attiknak boldog névnapot kívánunk mi is!!!!!

Nekem most mozi kimarad ismét, most pénteken színház. Ráadásul Apát is hívták a haverok biliárdozni... POnt péntekre.... Nem tom, Szabikára ki vigyáz majd. Plusz esti fürdetés, lefektetés.... Ezt még nem csinálta más rajtunk kívül, csak anyósom 1x, de hát vele mennék színházba.
HA más nem, inkább nem megyek színházba, de végre Peti is kimozdulna.

Kép
Kép
dorkáék

Én is épp most néztem a naptárra...

Rami: boldog névnapot kívánunk!

Balwin Judit: Apácskátoknak is boldog névnapot kívánunk!

Bbj: amikor én is a 6hetesekre mentem, mindig nagyon tetszett neki a hímzése... :lol: No, nekem sem azzal van gondom.

Kép

Kép
szolkata

Boldog, Rami és Attila napot!

Andi

Kép
Kép
andii

Dorka!
nem írtam Nekd direkt, ebben a hidegben ne mozdulj ki feleslegesen, de ha elhozod séta gyanánt, akkor köszi, ha nem, akkor majd máskor!

Mit néznétek meg?

Judit,
Kép
Kép
bbj

Rami! Boldog Névnapot! :)

Attiláknak szint úgy! :)

Dorka! Anyud? Ők nem vállalják? Némót megnéztétek már? Mit szólt hozzá Szabi?
szilbee

Judit, úgyis kocsival emgyünk majd :)

Szilbee, szombat most munkanap lesz, aztán nem akarom terhelni őket, 10 után még hazamenni stb. Majd sztem maradok itthon...
Nemót nem nézte végig, de apa nagyon élvezte :wink: ő megnézte...

Kép
Kép
dorkáék

Milyen kis vicces tud lenni ez a Dinya doki :wink: ,talán még egyszer szimpatikus is lesz

Judit!
A lényeg hogy megvan,és nem az hogy milyen jegyet adtak rá!!!

Rami!
Boldog Névnapot!

Atik!
Nektek is!!!!

Nálunk már lassan mindenki náthás,már nekem is kezd fájnia torkom,Robikának adom a Cebion cseppekett (immunerősítés céljából :wink: )

Kép

Kép
katlina

Ja kaptunk szánkót idebenn ráült nagy volt az öröm,aztán kinn meg nem :shock: ,majd rakok képet is

Kép

Kép
katlina

Hali!

Rami! Isten éltessen!

Attiláknak is boldogot!

Szilbee! Dévnek jobbulást, foga is bejátszhat?

Jaimee: igen, gátmetszés nélkül bújt ki Dorkánk. Ügyes volt a tanuló szülésznő, T.Z. meg türelmes... Én úgy feküdtem fel a szülőágyra, hogy ezer%, hogy vágni fognak, nekem ez a szülés velejárójának tűnt. Aztán mikor már kinn volt Dorci, akkor mondta a dokker, hogy "na varratszedés az nem lesz, mivel vágni-varrni nem kellett" :D ... Bár ugye Dorka nem is volt nagy baba... Gyöngyi azt mondta, jó volt hozzá a gátam. :roll: Passzpiros mit jelent. Azért örültem neki, mert a szobatársaimmal ellentétben semmi nem fájt alul, simán ültem meg minden.

Kata! Na ezt hallottam én is... Bár én nem is repedtem. És a kitolás se volt nálunk hosszú.

Szami! Micsoda sérülések! Fogyókúrával nem tartok sehol. :oops: Apa még itthon, szinte egész nap eszegetünk.

Na ha már a hasnál tartunk, az enyém tragédia, tiszta csík, a bőr megnyúlva... Sírhatnékom van. :( Hiába kentem én olajjal, kencével pocakosan minden nap! Azt mondják, akinek gyenge a kötőszövet, az kenheti bármivel, sose lesz a régi a bőre. :roll: Hát én úgy látszik ebbe a csoportba tartozom... :cry:

donkoaniko

Rami és Attilák! Nagyon boldog névnapot kívánok!

Judit, jó az a kettes! Tudom, hogy bosszantó, de le van kakilva! Én pénteken remélem kapok egy kettest zeneirodalomból. ha nem, egy évet csúszok...
Amúgy tök jó, hogy 8ra tette a vizsgát, a vonatok meg késnek, nem tudom hogy érek be.

Én Zoboki doki varrásával elégedett vagyok. Viszont Kata ha téged nem az idegesít, akkor nem tudom milyen csúnyaságra gondolsz... :oops:

Dorka! Én is tegnap délelőtt voltam a Horizontos turiban! Először mióta megnyílt. Viszont én nem találtam kabátokat! :shock: Kisfiúra fél évesre való pöpec next farmergatyók voltak, de én mást nem láttam. Ja, meg magamnak vettem egy szövetgatyót.

Képzeljétek! Ma meg elmentem az Otthon áruházba (a Kossuth téren), még mindíg ágynemű után kutatok náluk, és 20 % akció van% Triumph hálóinget vettem magamnak, ami le volt akciózva, plusz még -20 % és 1500 ! ft-ért vettem meg! Szép borvörös! Meg vettem egy másikat, at is valami márkás (én még nem hallottam), de az egy kicsit drágább volt, 3900-ből jött le a 20 %. Függöny, törölköző, lepedő, ágynemű, hálóruhák, köntösök, ágytakarók akciósak.

Szilbee! Találkoztam tegnap is, meg azelőtt is Ádámmal, jött leviért, én akkor hoztam babót a bölcsiből. Kérdeztem is tőle, hogy tán fázik az asszony buszozni? :lol:

Anikó! Aranyos vagy, köszi a dícséretet mézes ügyben! :oops:

Na még valamit akartam, visszaolvasok.

Olga

Kép
juhaszolga

Szilbee! Mielőbbi gyógyulást kivánok Dévnek!

Fa nálunk még áll, a miénk is normann, de abszolút nem hullik a levele. Viszont a száradás már látszik rajta, mert le van konyulva. Szerintem hétvégén, vagy jövőhét elején szedem le, amikor babó nem látja. Reggel a kakaó után a karácsonyfa az első szava, hogy dugjuk be! :lol:

Andi! Én tettem fogadalmat (bát inkább karácsonykor volt), hogy fogyózok egy kicsit. Már 5 kg is segítene rajtam. Elő is vettem a bibliát (update), viszont tegnap óta meg csak éhes vagyok, ugyhogy ettem rendesen este. :mrgreen:

Balázsnak én sem adtam piskótát, hanem a HIPP-es babakekszet vettem neki. Utánna bepróbálkoztam a babapiskótával, de akkor már nem kellett neki. Viszont a kifli nála is nyerő volt! :lol:

Kata! Jó fodrászt én is keresek. Majd szólj, hogy hogy vállik be a Dorka-Szilbee féle!

Olga

Kép
juhaszolga

Olga! Én mennék érte, de Dávidra is gondolnom kell. És oda az út azt jelenti, hogy egy óránál többet kéne (majd másfelet) -7 fokban lennie, pláne alvásidőben. Én meg nem ettem meszet, hogy kint altassam mínuszokban Dávidot. Jelen esetben most Dávid az első. Levente kibír plusz egy órát.

Dorka! Értem!
szilbee

Raminak, Attiláknak boldog névnapot!

Virág: ha még olvasol...mindjárt szülinap!

Kata: Dudor? :shock: Volt olyanom, de eltűnt már.
Nem tudom, nekem olyan a gátmetszés, mintha soha nem is lett volna. Igaz, beletelt pár hónapba, eleinte sokat kínlódtam vele.

Szilvi: Jobbulást Dávidnak!!!!++++

Andi: Fogadalmat nem teszek már jópár éve....

Anikó: Szerintem leginkább rajtad múlt. :wink: :wink: Én elkezdtem repedni, úgyhogy gyorsan nyissz volt. Azt nem tudom, milyen a jó gát, gondolom szüléshez a rugalmas.

Na, hallgatom a híreket...mostanában már azt sem mondhatjuk, hogy "gáz van." :? :? :? :twisted: :twisted: :twisted: :roll: :roll:
A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára jaimee1 2009.01.07 12:39-kor.
jaimee1

Anikó: ne aggódj a hasad miatt! Még azért nem telt el olyan sok idő azóta, hogy Dorci megszületett. Biztos, hogy alakulni fog még!

Andi

Kép
Kép
andii

Ím képek!
Kép
Itt még nagy az öröm!

Kép
Nem értette mért nem jön le a hó a kezéről

Kép
Hogy kellne ezt kinyitni?

Kép

Kép
katlina

Nekem sem volt gátmetszésem,így másnap szaladtam meg ültem normálisan,azért remélem ketteske is rendes lesz velem

Fogadalom!
Megfogadtam hogy nem fogadok semmit
Eldöntöttem hogy januártól fogyi újra,mert ami lement 5-6kiló az decemberben vissza is köszönt,de azóta meg folyamatosan éhes vagyok,szóval fogyás nem igen lesz mostanában

Kép

Kép
katlina

én oylan finomat rittyentettem, hogy alig várom Misit, hoyg hazajöjjön, s együnk! de ha nem eszik, megkínálom, az biztos! :x

Katlina!
Nagyon édes Robika!
Gréti annyira visított első havas karácsonyán a szánkón, hyog nem bírtuk ráültetni, nem tudom, mi lelte. aztán a másodikon már megbarátkozott vele

Mekkora hó van nálatok, nálunk már elolvadt! meg inkább csak porhó volt!

Anikó!
nekem is csíkos volt, hiába kentem,viszont már nagyon sokat halványult, alig észrevehető, a bőröm viszont nem akar húzódni vissza. anya is ilyen fajta, nem hiszem, hogy jobb géneket örököltem volna....bikinit az életben nem veszek fel többet. ez van. muszája fürdőruhaiparon is lendíteni valakinek!

Olga!
nekem is kellene pár hálóing, már nagyon viseltesek. Nikinek is mondom majd, már ő is régóta vadászik, de arany árában adják!

Kata!
na most már én is elvesztettem a fonalat! mi csúnya? a gátad?

Judit,
Kép
Kép
bbj

Dorka!
ok akkor ott talizunk, egyébként én is imádom Némót! nagyon szupi kis mese! igaz vasalós! bár gondolom közben Peti nem szorgoskodott :lol:

Judit,
Kép
Kép
bbj

elszállt, amit írtam, így türlemem is...

A rondaságom: B. olyan gyorsan jött kifelé, hogy kitolta a fejével a hüvely felső részét, ami a húgycső nyílásnál van (ezért is voltam még anno urológusnál is), ott lett az első dudorom, a 2. pedig Marcikával ugyanúgy, az előző alatt van. És a mostani akcióból még van valami érdekesség, de azért remélem, hogy az még visszarendeződik (ez oldalt van) :oops: Szóval hót ciki, ahogy eltorzultam. Bocsi.

Az egy darab fodrászból nem annyira lehet választani... Más?

Kép

Kép
szolkata

Droka! Ha így bejött a Némó (én is nagyon szeressem), akkor majd odaadjuk Petinek a Wall-E-t is.
szilbee

Kata! Gyerekori barátném a Szacskán fodrász, de nem tom hol és hogy milyen frizut csinál. De ha érdekel, megkérdem, mikor van ő és kérek tőle időpontot.

Na készülődünk dokihoz...
szilbee

Szilbee! Értem én, értem!

Olga

Kép
juhaszolga

Kata!
most már értem!

én nem írok fodrászt, mert akkor uott vagy, ahol a part szakad.

Judit,
Kép
Kép
bbj

Szilbee: a Szecskán minden képpen érdekel... iwiw-en fent van?

Kép

Kép
szolkata

Judit! Niki!

Ezeket vettem:

Kép triumph

Kép nota

Olga

Kép
juhaszolga

Kata! Igen! Az ismiejeim között rátalálsz úgy, hogy Molnár Orsolya, de én is szívesen rákérdezek, ha gondolod.
szilbee

Szilbee: megkérdezheted, de meg is nézem magamnak. Köszi.

Olga: én ilyen háló rucikban megfagynék :shock: Én hosszú ujjú hálóingben nyomom és pamutban :oops:

Bbj: hát igen... :lol:

Kép

Kép
szolkata

Olga: Hű, nagyon vadító. Én meg cicás pizsiben nyomom. :roll: :oops: :lol: Lehet, hogy lendítene egy ilyen a babaprojektünkön???? :roll:

Kata: Ó, hát nyár is lesz egyszer tán.... :wink: (hálóing)

Ja, én meg voltam győződve, hogy a gátad a "bibis". Még ilyesmiről nem is hallottam. Annyira azért nem ciki, max. a nőgyógyik gyönyörködhetnek benne. Ők meg láttak már ennél vadabb dolgokat is sztem....

Enyém fodrász még friss újítás, (Vosztok) de megadom a számát, ha gondolod. A nevét nem tudom. :oops:

Megtanítottam Rékát bólintani. És tudja is kb. mit jelent. Nagyon üdítő, hogy végre nem mindenre a fejét rázza. 8) 8) 8)
jaimee1

Olga! azta!!! ilylet nekem is be kellene szereznem! van egy kékben, de szüke, még fénykoromból....

én rövidujjú pamutban hajtom álomra kisbukimat, de szívesen beszereznék valami nőciset. láttam is a corában, nagyon szép tejcsoki barna volt, pamut, hosszú, kétrészes, pöttyökkel, és zsinórokkal, de majdnem 5000! annyit nem szánnék rá.

Judit,
Kép
Kép
bbj

Én nyáron is hosszú ujjú pamutban nyomom... nekem a vállam és a könyököm közötti rész fázik még nyáron is... :lol: Meg pizsim is van, csak abba most nem férek bele.

Jaimee: Te sem találtál közelebb fodrászt a lakóhelyedhez?! :wink: Egyenlőre a Széchenyis a nyerő ... meglátjuk majd... Réka mond már valamit? Már mint a gagyogásából kivehető szép magyar anyanyelvünkből valami?

Volt itt a doki nénink. Teljesen hivatalosan és meztelenül mérve Marci 5440 gramm (szül. súly: 3350g). Minden ok. Bencével is, most már ő ki is mehet...-ne levegőzni.... Marci nem annyira... így levegőzés nem megoldható. Bár az orra még folyik, de talán gyógyul.

Kép

Kép
szolkata

sziasztok!

Olga!

Hát nagyon csini!
Én sima bő poló rövid naciban alszom!
Azt hiszem nem igen találnék ilyet a méretemben :oops: ilyen kis teremtüekre nem gondolnak:-(

Jah vége a vizsgáimnak!!!!!

Kép
kbernadett

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?