Vagyok újra, csak szaladgáltam egy sort!
Ronix!
Jobbulást kicsi Lénának!
Látod, nem véletlenül nem kellett neki a kaja. Fájt a kicsi torka. Lilukám 7 hósan esett át egy ilyen tüszős mandulagyuszin. Szopin kívül mást nem fogadott el, pedig akkor már nem volt olyan sok tejcsi. Érzik ők, mikor, mi kell nekik, vagy mi nem!
Kriszta!
Még megvagy, Anyafej?
Nem lehet, hogy Levinél is valami ilyesmi kavar be? Látod, Zsoltinál és lénánál is kiderült mi a sírás/nem evés oka. Hátha nálatok is van valami. Ami persze nem jó, de legalább tudod, hogy mi a baj.
Pat!
Zsolesznak is jobbulást!
Hátha mostantól válik valóra a jóslat
A képek szuperek! Mindenki szép rajtuk! A családi elmentettem az 1000. oldalhoz, ha nem baj, de azért írj egy áment, ha mehet
Akata!
Üléshez gratulálok kicsi Adélnak! A tegnapi fotók is nagyon jók róla!
Marcsi!
Emma gyönyörű altósülésben és babakocsiban is!
Éva!
Isti tetszik nekem!
Timikém!
Tojd le a fejét!
Te látod a gyerekeden legjobban, mi a jó neki, hisz te ismered a legjobban
Ha Apa hazajön, sírd ki magad a vállán, az jót tesz!
Viki!
Én is nagy anyatej-párti vagyok, de sosem jutna eszembe valakit azért piszkálni, mert mást ad a babájának. Nem tudom, ott milyenek a fórumtársak, de itt az a jó, hogy tényleg mindenki mindent megtesz a gyerekéért. És pl. nincs olyan, aki azért nem szoptat, mert az olyan macerás, v. félti a melleit, stb. Azt biztosan kinéznénk
Legalábbis én
De itt tényleg mindenki olyan hősiesen fej, meg álometet, és a többi produkció, és mind a mi kincseink érdekében. Mert ők a legfontosabbak - meg persze Apa - , és ebben itt nagy az egyetértés!
Hú, mindjárt 1000. oldal
Kíváncsi leszek, ki lesz a befutó!