Új privát üzeneted érkezett!

De édes baba Isti!

Kép
andkata

Timi!

Sajnálom, de nehogy emiatt rosszul érezd magad!!!
Nekem szerencsém van, mert én a védőnőt Emma 2 hetes kora óta nem láttam :shock:
(most örülök is neki)
majd msot látja Emmust harmadszor 15-én!

Én anyatejes vagyok (azaz Emma), de én emiatt szerencsésnek érzem magam és nem oktatnék ki másokat, akiknek nincs teje, sőt.
Akinek van, az örüljön neki.

Én sem fogadtam el babakoromban, pedig biztos vagyok benne, hogy Anyu mindent elkövetett.

persze, nem jó, ha vki elapsztja a tejet, de ezen a fórumon nincs olyan anyuka!

Szóval ne foglalkozz vele én is azt mondom!
Ügyes, egészséges kiskrapek, ez a lényeg!

Patti!
nagyon szép család!
Misi jól elbújt:)

Viki!
A táő és a fejés sem megoldás, mert nem iszik üvegből sajnos.
és még sosem volt nélkülem 7-8 órát. ha meg elkezdene sivítani, hogy fordulok hirtelen vissza Szegedről?

na mindegy, vmit majd kitalálok

Akata!
Majd mutasd az új frizud!

csajok!
a fogyiból egyelőre kiszálltam bocs. szopi mellett nem megy, nem tudom visszafogni magam.
februárban újra indulok.
bocs, kicsit szégyellem magam :oops: :oops: :oops:
Vendég

Tamara most robogok szépülni ( Apa itthon, Adél alszik :)) !
Szerintem írd meg priviben mit szeretnél és délután-este rendelek. Meg ha még valaki vmit szeretne!

Kép
andkata

Én se bírok nem enni szopi mellett Orsi...Olyan étvágyam van...Durva.

Kép
andkata

patr!
annyira szép család vagytok. és nem baj hogy meglógott a képről. asztal alatt is jól látszik :D :D
olyan szép bőrötök van! az én törpém olyan kis hóka... sajnos az én bőrtípusomat örökölte, ugyhogy strand, nap, tengerpart, szoli csak óvatosan :lol: :lol: égni fog mint a fáklya!!! nem győzöm majd venni a tejfölt :lol: 8)

Isti is tündérpofa. ő is olyan csupaszáj fajta :D kis mosolyláda

Kép

Kép
timi1982

nekem szopi nélkül is van étvágyam :oops: persze tűrtőztetem magam és visszafogom... már amennyire tudom. most szépen és jó uton haladok :D
persze kilóban nem tudom mérni, de már a tudat hogy miket eszek, és miket nem megnyugtat. kicsit legalább egészségesebben élek.
én mindig olyan összevissza-rendszertelenül étkeztem. mindig nagy erőfeszítés normálisan nem kutyafudtában bekapkodni ami kezembe kerül.
munkahelyemen rengetegszer ettem állva, éppen hogy haraptam valamit, vagy nem is ettem, volt hogy 3-szor is ujramelegítettem mert jött valaki... szóval nekem ez a kis "rendszeresség" is nagy szó

Kép

Kép
timi1982

Orsi!
Mi még ott leszünk febuárban is, akkor is szeretettel várunk.

Isti
milyen kis vigyori! Mintha Ubulomat látnám!
20150601134430

Orsi, Timi köszönjük :)
Ígérem ez az uccsó mára :oops: :oops: Kép

Kép
Kép
patr

Patti!
Küldtem neked emilen vmit :)
20150601134430

Viki, nem jött! :(

Kép
Kép
patr

Ment +int.
20150601134430

Orsi, Zsolti sem iszik cumiból! Te hogy bírod, hogy ennyire össze vagytok kötve?

Kép
Kép
patr

3330g volt titi

Képimg][/url]
Kép
ronix

Patti!

Én bírom, de azéért vannak gondok, pl. most, hogy hogyan jutok le vizsgázni!

Meg Emma 2 óránként eszik, így nekem 2,5 óra volt a leghosszabb idő, hogy elfutottam mellőle:)
de lassan, 2-3 hónap és önállóbb leszek. meg ő is:)
de az a bizalom, ahogy rámnéz!
elolvadok.
és megvan már a gyümölcse.
sztem biztonságban érzi magát. tudja, hogy Anya tuti ott van:)

Persze ha egész nap közetetk lógok, nem is kell lemennem vizsgázni, mert biztos bukta lesz.

tanulnom kell most már!

Puszi
Vendég

Orsi, Zsolti is elég gyakran szopik, főleg, mert innivalót sem fogad el üvegből, most meg fáj a torka is száraz a levegő, gyakrabban kéri. Ő most nagyon anyás lett, este meg éjjel csak én vagyok jó neki, Szabolcsnál üvölt. :cry:

Kép
Kép
patr

Viki, most sem jött semmi! :cry:

Kép
Kép
patr

Megpróbálom priviben.
20150601134430

Tuti jó címre küldted?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára patr 2009.01.07 15:32-kor.

Kép
Kép
patr

Így megkaptam, köszi! :D

Kép
Kép
patr

Vagyok újra, csak szaladgáltam egy sort!

Ronix!
Jobbulást kicsi Lénának!
Látod, nem véletlenül nem kellett neki a kaja. Fájt a kicsi torka. Lilukám 7 hósan esett át egy ilyen tüszős mandulagyuszin. Szopin kívül mást nem fogadott el, pedig akkor már nem volt olyan sok tejcsi. Érzik ők, mikor, mi kell nekik, vagy mi nem!

Kriszta!
Még megvagy, Anyafej?
Nem lehet, hogy Levinél is valami ilyesmi kavar be? Látod, Zsoltinál és lénánál is kiderült mi a sírás/nem evés oka. Hátha nálatok is van valami. Ami persze nem jó, de legalább tudod, hogy mi a baj.

Pat!
Zsolesznak is jobbulást!
Hátha mostantól válik valóra a jóslat :wink:
A képek szuperek! Mindenki szép rajtuk! A családi elmentettem az 1000. oldalhoz, ha nem baj, de azért írj egy áment, ha mehet :wink:

Akata!
Üléshez gratulálok kicsi Adélnak! A tegnapi fotók is nagyon jók róla!

Marcsi!
Emma gyönyörű altósülésben és babakocsiban is!

Éva!
Isti tetszik nekem!

Timikém!
Tojd le a fejét!
Te látod a gyerekeden legjobban, mi a jó neki, hisz te ismered a legjobban :wink: Ha Apa hazajön, sírd ki magad a vállán, az jót tesz!

Viki!
Én is nagy anyatej-párti vagyok, de sosem jutna eszembe valakit azért piszkálni, mert mást ad a babájának. Nem tudom, ott milyenek a fórumtársak, de itt az a jó, hogy tényleg mindenki mindent megtesz a gyerekéért. És pl. nincs olyan, aki azért nem szoptat, mert az olyan macerás, v. félti a melleit, stb. Azt biztosan kinéznénk :roll: Legalábbis én :oops: De itt tényleg mindenki olyan hősiesen fej, meg álometet, és a többi produkció, és mind a mi kincseink érdekében. Mert ők a legfontosabbak - meg persze Apa - , és ebben itt nagy az egyetértés!

Hú, mindjárt 1000. oldal :shock: Kíváncsi leszek, ki lesz a befutó!
Vendég

Marcsika!
A te képed is átjött, köszi!
Vendég

Véda!
Ámen! :)
Zsu megkapta Lilla képeslapját! Válaszolt is neki, az is célbaért?

Kép
Kép
patr

Sziasztok!

Gyorsan végezett Tibi ( nála nagy szó!) és szép lettem :lol: 8)

Itt vagyok megint, Orsi vettem a rendelést, csak azt nem értem 2x4 db fruttapurát írtál vagy csak 2 db-t?

Tamara, mit szeretnél???

Képzeljétek jön anyukám este és altatás után elszökünk moziba..Úgy várom már!!! Ez az én napom, szépülés és mozi!!!

Kép
andkata

lányok az én törpém 3 óra óta alszik... ilyet nem szokott. max. 45-50 percet szokott aludni.

direkt nem fogtam bele semmibe. vasalni nem akartam, mert mondom ennyi idő alatt ugyse haladok semmire. pihenni meg nem mertem lefeküdni, mert ugy gondoltam hogy akkor tuti felkel...
annyi hogy elmosogattam, meg haraptam. vagyis szürcsöltem :D leveskét

és elpakolásztam a konyhában, szemét kidobás meg ilyenek... most mit csináljak... feküdjek le vagy ne?!?!?
este is jól aludt. meg most is :D hátha visszatérünk a rendes kerékvágásba...de szerintem inkább az oltást piheni ki. ;)

Kép

Kép
timi1982

nah meg a védőnőt! :D

Kép

Kép
timi1982

Véda tudtál pihenni???

Kép
andkata

Katus!
Végzett veled Tibi? Zoli tud róla? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Jó szórakozást estére! ;)
20150601134430

ez jó volt viki! pontot ér ;)

Kép

Kép
timi1982

Mondtam neki Viki :wink:
Egykedvűen fogadta :lol:

Kép
andkata

Húúú, Kata, most nagyon irigy lettem!

Kép
Kép
patr

lányok!

az édeskömény tea az megfogja a hasat???

Kép

Kép
timi1982

Szerintem én legalább Zsolti két éves koráig nem jutok el sehova! :cry: Ha felébred és nem vagyok ott, úgy ordít, hogy anyu nem vállalja!

Kép
Kép
patr

Timi látom nektek ugyan olyan a védőnőtök mint nekünk! okoskodó! ne is törődj vele,nagyon is jó hogy már ennyi mindent adsz Bencusnak!

véda küldtem privibe képet,remélem megkaptad!

Patr gyönyörű családod van, a gyerekek tündériek!

Kép
linda24

[quote="andkata"]M írta:andkataondtam neki Viki :wink:
Egykedvűen fogadta :lol:

Akkor sztem holnap vesd be Palit vagy Bélát, hátha az másabb lesz ;)
20150601134430

Sziasztok!
Meg vagyok én is! Ma megint fogorvosnál jártam! Kettőt betömött, és megkaptam a két fogpótlást (hidat). Furcsa, hogy van fogam! :)

Mary!
Jobbulást nektek! Remélem Anna nem kapja el!

Akata!
Jó szorakozást estére!
Elvileg ha Lizy elaludt, akkor mi is megyünk ismerősökkel pizzázni, remélem jó kislány lesz Lizy!

Ja, és mindenkinek köszönjük a fél éves köszöntéseket!
És mi is sok boldogságot kívánunk Dórinak és Dominak!

d.dodó

[quote="andkata"]V írta:andkataéda tudtál pihenni???

Mit is jelent ez szó? :roll:
De köszi, mikor veletek vagyok, nekem az pihenés, és kikapcsolódás,és szórakozás :wink:

Jó mozit! Mit néztek meg?
Vendég

csajok, ekkora szívást.

vásároltam a teszveszen. a postaktg ajánlottan 470 ft volt. én el is utaltam. szerintetek mennyiért jött el??? 130 ft-ért. se ajánlottként nem lett feladva sem pedig annyiért amennyiért mondta... jó hogy ez még tavalyi áron volt számolva, de attól még eljöhetett volna simán idén is ennyiért ajánlva, mert nem is olyan sulyu mint amennyit ő számolt!!!

ekkora kib@szást!!!!!

Kép

Kép
timi1982

mi lesz még ma... jah és nyusziapunak meg ugy néz ki gyomorrontása van... legalábbis reménykedünk hogy csak az legyen!

Kép

Kép
timi1982

jó mozizást!!! irigykedem... multkor mi nem jutottunk el oda... :(
műsorváltozás volt

Kép

Kép
timi1982

viki!nyiregyházi aki küldte a csomagot... légyszives lackófickóval verjétek le rajta ;)

Kép

Kép
timi1982

katák szinte semmit sem evett ma még vagyis kb 120ml tejpépet
az gáz????

kb 350ml teát ivott mit csináljak?????????????

Képimg][/url]
Kép
ronix

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.20 20:42-kor.
Vendég

8)
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.20 20:42-kor.
Vendég

roni!
saját kaját sem eszik egyáltalán vagy boltit???
nestlésből van őszibarack-banán teljeskiörlésű rizzsel. az nagyon fini, és annak nagyon hasonlít az ize a rendes banánhoz.
esetleg nem próbálod még azt ki? tudom okoskodás... meg tutom mennyi mindennel kisérleteztél, de ez nagyon fini. mi is kaptunk ilyet és eddig ez a legjobban izlő neki. ennek még nyammog is :D

Kép

Kép
timi1982

Véda!
Megcsináltam az amcsi palit, nagyon fini lett. A lányom odáig volt érte! Köszi mégegyszer! :)

Éva!
Isti gyönyörű kisfiú! :)

Patr!
Nagyon szép a családod, a gyerekek meg szemibabák!!! :D :D :D

Kép
zsuzska72

az én törpém most kelt fel... 2,5 órát aludt... hogy én ennyi idő alatt mennyit pihenhettem volna, vagy vasalhattam akár...
nah jó pihentem, de elaludni nem mertem. pedig huzott a szemem!!! ha én ezt tudom.

Kép

Kép
timi1982

Timi!
Remélem már kifújtad magad, nem érdemes felhúzni magad Mariann miatt! Mosolyogj szépen és mondd neki, hogy nem eszünk semmit, csak almát, és azt is ritkán! És úgy elégedett lesz! :D :D :D

Kép
zsuzska72

hát ezt nem hiszem el....

etetem a törpét őszibarackos tejpéppel. nagy kanál tejpépet a szájába rakok, erre jött egy nagy hapci...
az összes rajtam, a szőnyegen, bencén kötött ki :lol: :lol:
ugy szétcsapta!! szállt rendesen

TEJPÉPTÜSSZENTŐHAPCIBENŐ

Kép

Kép
timi1982

jaj timi dehogy okoskodás:
de ma probáltam a pépet a tápot a bollti gyümit a házit
bolti bébikaja és borsoleves
a bolti gyümiböl még negyed üveg se ment le
ez van

de azt meg fogom probálni amit mondtál csal el kell mennem paksra ami 20km ide mert itt nálunk falun semmi nincs
habár most amit kata ajánlott oldalat ahol akciosak a bébikaják rendeltem egy csomo mindent

Képimg][/url]
Kép
ronix

tényleg kiprobálta valaki azt a kenyér recit amit ide irtam??

Képimg][/url]
Kép
ronix

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?