Hahó Kismama Társak!
Noémi: Köszi a kreatív ötleteket a gyerekszobával kapcsolatban, azt hiszem, próbára teszem majd az ügyességemet! Remélem, minden ok volt a mai 18 hetesen és egy jó nagyot "mozizhattatok"!
Üdv Évi! Azt hiszem egyszerre izgulunk majd Sosival! Én előszőr 22-ére, majd most 20-ára lettem kiírva, körbelőttelek Benneteket!
Ti hol fogtok szülni?
Zsu: Köszi az övterelő hirdetést, le is csaptam rá! Már gondolkoztam rajta eddig is, de nem tettem az ügy érdekében annak ellenére, hogy napi minimum 110 km-ert autózunk. Jól jött a "sült galamb" még egyszer köszönet érte!
Torokka: szép a pocakod! Ilyenkor mindig csodálkozom, hogy nekem miért nincs még ekkora, majd pár hét elteltével nyugtázom, hogy bizony hetente láthatóan nő.
Mi ma voltunk AFP vérvételen és sajnos soha nem tapasztalt fejetlenség volt, úgyhogy remélem megérkeznek rendben az eredményeim. Nagyon semmit nem tudtak mondani arról, hogy ki kapja meg az eredményeket, de azt tutira mondták, hogy nem én. Nem is a dokim, mert ő csak kéthetente van ebben a rendelőben, de a saját védőnőm sem, mert ő sem ebben az intézetben dolgozik... Aztán a Hepatitis eredmény felvételéhez nem jó papírt adtak, 4 x hívtak vissza a pulthoz 10 perc alatt, 50 várakozó beteg előtt. Szóval annak ellenére, hogy türelmes embernek ismerem magam, ez stresszes volt!
Jah, és hab a tortán, hogy az a nővérke vette le e véremet, aki a múltkor "szétdurrantotta" az eremet, még 2 hét múlva és véraláfutásos volt a fél karom. Mivel még fáj, javasoltam neki a másik karomat és még leszúrt, hogy biztosan azért vérzett be, mert nem szorítottam eléggé a múltkori vérvétel után- persze nem vitatkoztam, csak megjegyeztem, hogy legfeljebb az lehet a baj, hogy túlságosan szorítottam.--- Áhh, bocsi a negatív energiáért, már nem vagyok mérges, beszéltem a védőnőmmel, megszerzi az eredményt. Csak zavar a "töketlenkedés"... én ezt nem engedhetem meg magamnak a munkahelyemen, más miért nem végzi lelkiismeretesen a munkáját? Mindegy, nem hadjárat az eü. ellen, sok-sok rokonom és barátom dolgozik az eü-ben, ismerem a nehézségeket, de bizonyos dolgok nem ezen múlnak...
Holnap megyünk tapétát nézni Babácska szobájába, már nagyon várom!
Pusszantás Nektek!