Sziasztok!!
Évi!!
Értelek, értelek, csak vígasztalni próbállak
Szép fiaid vannak és egy anyát csak a fiai imádják. Sanyim azt vallja (valahol ovasta), hogy az a férfi akinek nincs lánya nem tudhatja mi az igazi szerelem
És így igaz: szerelemmel imádja a lányait. És a lányok is imádják az apjukat, rajongással. Én ezt nem érzem a részükről, és már előre félek a kamaszkoruktól, amikor anya a hülye, bezzeg az apa...... korszak jön. És ha felnőnek, akkor sem biztos, hogy hallagatnak rám, hiszem mi örök riválisok vagyunk. Persze reménykedem és törekszem a jó anya-lánya kapcsolatra, de....
Téged a fiaid a tenyerükön hordhatnak, téged akarnak feleségül venni, hozzád hasonlítanak majd minden lányt, Te leszel a etalon
Úgyhogy én írigyellek!!!
De tudom, és értem, amikor azt mondod, hogy úgy lenne kerek a világ, ha lenne ilyen is, olyan is.
És akkor halkan jegyzem meg, hogy elkezdtek a csajok balettozni.
Karácsonyfa: mi együtt díszítettük és csak az ajándékokat hozta a Jézuska. Meg se tudnám oldani, hogy úgy legyen a fa feldíszítve, hogy nem látják
Teszt! Bocsi, újra megnéztem, 25 pontos lett az eredmény
A jobbkezessége teljesen egyértelmű. Jobb, bal kezét nagyon ritkán keveri (kevesebbszer, mint én
) Amit nem tud megtanulni, az a holnap és a tegnap: állandóan keveri a két szót, pedig a fogalommal tisztába van. De nekünk még van egy évünk és mi is sokat feladatozunk. És nagy szerencsénk, hogy az egyik ovónénik fejlesztő pedagógus: így jó kezekben vannak a lányaim!
Bari!!
Ne aggódj, látod még a neurológus is tud hülységet mondani!!
Próbálgassátok a gyekorlatokat, persze nem kell eröltetni, annak semmi értelme. És adj még egy kis időt. Azzal, hogy sokat volt kézben (amit értek, hogy nem volt más választásotok) biztos visszaveti egy kicsit a mozgásfejlődésben, de biztos vagyok benne, hogy majd szépen megindul egyik napról a másikra!!