Új privát üzeneted érkezett!

Büdös kölök!!! Tegnap délelött lefeküdtem én is, hogy alszom egy kicsit, erre alig egy óra alvás után nem aludt töbet, már épp álomba szenderültem. Most nem feküdtem le nehogy megint így járjak, most már több mint 2 órája húzza a lóbört. Kikészít ez a gyerek!!!! Kép Kép

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Tita ez így szokott lenni, nálunk is... 8)

Kép
andkata

Na szép kis laptető..... Kép

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Tamara!
Nyugi!
Páromnak tavaly olyan súlyos tüdőgyulladása volt, hogy kh-ba került vele... Én épp friss kismami voltam, és itt volt ugye Lilu is. Senki sem kapta el a családból, de még egy náthát sem, semmit. Csak ő volt beteg.

Lilunak is volt tüdőgyulladása 13 hónaposan, és én nem kaptam el tőle pedig agyon és vissza puszilgattam, meg ölelgettem, stb. Úgyhogy nagy a sansz rá, hogy neketek Annával semmi bajotok nem lesz v. csak egy kis nátha max. Próbálj megnyugodni, mert a stressz gyengíti az immunrendszert, és így viszont lebetegedhetsz!

Krisz!
Nyugi! Gondolj arra, hogy ő is szenved, és nem tud mást tenni, mint sírni. Ha felveszed, magadhoz öleled, cumit adsz neki, és közben halk zene szól, v. suttogsz neki valami megnyugtatót az nem segít? (Tegnap Csabikám is örjöngött, és láttam, hogy fájdalmai vannak. Megkapta a Nurofent, és ölbevettem, magamhoz vontam, közel hajoltam hozzá, és próbáltam megnyugtatóan suttogni neki. Közben cumizott, folyt a könnye még egy ideig, majd szépen elaludt. ) Tudom, hogy nehéz, de kitartás! Te vagy az anyukája, rád van szüksége, és SZERET!!! Ezt ne feledd :wink:
Vendég

sziasztok!

Dórikának,Laurának, és Dominak nagyon boldog feledik szülinapot!

Évi látom te még új vagy, üdv itt köztünk!

Csak naggyából olvastam vissza,mert rengeteget írtatok!

Kike szerintem nem nagyon hasonlítanak a gyerköcök egymásra babának! Talán Vercsi és Domi! és Vercsi milyen ügyes volt hogy már ült!:)

Kép
linda24

Sziasztok!

akkor az ígért fotók, csak közben felébredt a kis hölgy...

Kép Kép így aludt, mikor hazaértünk :P
Vendég

Még a pántokat át kell állítanom, de nekem tetszik, szerintem jó lesz. :wink:
Vendég

hali lányok!

megjártuk a védőnőt. megmért minket, meg mondott egy két dolgot, de inkább le se irom mert igy is felrobbanok!

méreteink:
7650 g, 68 cm :D

szly! elküldtem priviben is, képpel együtt. köszi hogy megvártál minket :D

Kép

Kép
timi1982

Mi a baj Timi?
Vendég

Képzeljétek Adél egyedül felült a pihenőszékében! :shock: :D
És megismételte...

Kép
andkata

Csajok! A www.bookline.hu oldalon csomó bébiétel, peleka van olcsón! Most kaptam a tippet.
Viszont csak nagy tételben lehet vásárolni.
Az is megoldás, hogy szóltok, kinek mit rendeljek és a következő talira elviszem ( mert mondjuk 6 db a sárgarépa- csirkéből nekem sem kell...)
Na kit érdekel?
A fruttapura pl csak 341 FT!

Kép
andkata

Igen is Kata doktor neni! Ertettem!
Igen van anya tej, akkor most adok neki.

Az a baj hogy en is mar beteg vagyok. Es bar azt nem tudom milyen egy tudo gylladas mert meg soha nem volt, de tuti ami most van nem sima natha, sot az orrom nem is folyik csak a torkom faj, neha kohhintek es a mellkasomban olyan erzesem van mintha tuzet gyujtottak volna :?

Nagyon ugyes Adelka!

Timi: mit mondott a vedono?lecseszett teged valalmi miatt?

Szupi Emma ulese!
Vendég

Kata: engem erdekel!
Fruttapur a mindenkepp!
Vendég

Netet megcsinálták, Laló szóval tartotta a fiatalembert. Leraktam a sráccal szembe és mondta neki, meg tátottt szájjal nézte hogyan szerel.

Éva!
Nagyon szép kis husi Istid van!

Kike!
Kristi hogy kiszőkült! Agyam eldobom.

Kriszti!
Sajnálom a nyűgöt! :(

Dóri!
Gyógypusszancs a bibire. Ha ennyire kínozza a kaki, akkor adjál neki kúpot. Az alma meg is fogja a hasát.

Olaszos életformát bírjuk!

Aleko!
Puszi és jobbulást neked! Írj az apukás fórumra is!

Orsi!
Ez a sulis kérdés nehéz. Nem tudsz előre lefejni tejet? Max. tápit adni akkor?

Emma Mancinak puszi! Szeretjük a kis fürjeit!

Timi!
Miket mondott?

AKatus!
Adél szívem nagyon ügyes!

Köszi a tippet! Nézem is!
20150601134430

megjöttünk a dokitól tüszös mandulája van :( :( :(

66cm
7670dkg

Képimg][/url]
Kép
ronix

visszaolvasok

Képimg][/url]
Kép
ronix

Tamara: körtét teljes kiörlésű gabonával tuti veszek 6 db-t, ugyhogy abbol megy, ha kérsz.
Szerintem a pelus is nagyon olcsó!

Kép
andkata

Lénának jobbulást! Kicsi Manóci!
20150601134430

Hú, Kata, kösz, én is nézem!

Aleko tényleg, tessék írni az apukás fórumra is!!

Hoztam egy rakás képet! Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép
patr

jo KAta, johet! mindjart megnezem meg mik vannak!
csak most eves lesz!
Vendég

Patti!
Az utsó kép nagyon cuki, ahogy nézik egymást a szépszeműek!

Hogy vagytok?
20150601134430

burgonyat es oszit pulykaval nem akarsz venni?
Vendég

Viki, köszi jól vagyunk, Zsu holnap már megy suliba.
Zsolti is jobban van, az antibigyó marhára izlik neki! :lol:
Csak enni, inni nem nagyon akar semmit, csak szopizni. Tegnap felengedtem egy kis tejet, de sehogy sem tudta megenni, pedig próbáltuk cumisüvegből, kiskanálla, itatóval, de nem sikerült sehogy sem. Aztán szopott, de hogy mennyit, ki tudja??

Kép Kép

Kép
Kép
patr

Van méééég :lol:

Kép Kép

Kép
Kép
patr

Nagyon szépek!

Már csak olyan kéne, amin ti 4en vagytok!
20150601134430

Igen, ez a felállás nem nagyon akar sikerülni, de rajta vagyunk a témán!

Kép
Kép
patr

Vehetünk Tamara, akkor megrendelem...

Kép
andkata

Tamara még valami? Patri?

Kb egy fél órán belül írjatok még, mert aztán húzok fordászhoz.
Max ha nem jön össze, este rendelek!

Kép
andkata

Tami vettem egy szilva- alma fruttapurát, ha esetleg abból kell...

Kép
andkata

Egy ilyenünk van, akartunk egy olyan képet, amin hatan vagyunk, de a Misi nem volt hajlandó odaállni. De azért rajta van a képen! :lol: :lol: Kép

Kép
Kép
patr

hogy mit mondott?

hát majdnem a fejemhez vágta hogy rossz anya vagyok. már csak ez hiányzott a monológjából... de gondolni tuti gondolta.

megmérte sulyát, hosszát. aztán kérdezte hogy mennyit eszik. mondom fogalmam sincs, mert nem tudom mennyi lehet ami a kistányérjába fér, meg hát teázunk is és az összevissza mennyiségek. attól függ milyenje van. de ha nagyon akarja kb ennyit: délelőtt 200-210 tápszer, ebédre 1-1,5 üveg főzelék, délután 1 üveg gyümölcs+bele egy-két teáskanál gríz vagy 180-200 gríz, vacsorára olyan 240-250 tápszer főzivel elkeverve, hajnalba 200-210 tápszer.
egyébként meg eszünk "mindent" a banán és a hus kivételével, de hust is fogok neki adni már lassan.
nah erre rákezdte... mit képzelek én?!??! hogy gondolom én ezt! még csak almát ehetne, azt is csak két étkezés között! és hogy hust?!??!!? ne merjek neki adni. azt nem lehet fél éves koráig! ő még ahhoz kicsi! és szörnyű hogy ezeket adom neki!
ezt igy nem lehet csinálni! felháborító!!! stbstbstb...
mondtam hogy márpedig én adok neki mindent, még szilvát is bébiüvegeset és vilmoskörtét is...
aztán ott hüledezett meg csesztetett.
közöltem vele hogy a drnőnél is rákérdeztem a husra és azt mondta hogy adhatok neki...
hát de akkor se adjak! hogy gondolom én ezt, milyen dolog ez! felháborító stbstbstb.
egy ilyen gyereknek még elég kell hogy legyen a tápszer, és hogy nem kíván mást, és azzal jól kell hogy lakjon, egy ilyen kisgyerek még nem válogat, és nem igényel kajákat....
és tényleg már csak az hiányzott a mondandójából hogy ROSSZ ANYA VAGYOK! de láttam rajta hogy gondolni gondolja!!!

hát látszik hogy nincs gyereke...

mindegy. ettől függetlenül, hiába tudom hogy nem kéne idegesíteni magam, de akkor is nagyon rosszul esett. nem érzem magam rossz anyának, és igen is látom hogy szívesen eszi, a tápszert meg ugy ahogy van veszi ki a cumisüveget a szájából a kezeivel és nem is engedi vissza....

hát nagyon rosszul esett, és tök magam alá zuhantam.... :? :(

Kép

Kép
timi1982

Ronix: Léna mennyivel is született?

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Kata, köszönöm, én könyvet is rendelek, úgyhogy én megrendelem külön! De kösz a tippet!

Kép
Kép
patr

Burgonya- őszi pulykával ezt nem találom Tamara!...

Kép
andkata

Patti!
Most nézem Szabi milyen jóképű! Olyan szépek vagytok! Ti is olaszos család!

A kardigánod nagyon bejön, hol lehet ilyet kapni?

Timi!
Sz@rd már le! Laló is benyomja ezeket! Közben nevet, pörög. Rossz anya? Ugyan már!

JA! Már mondani is akartam h amiért különösen szeretlek Titeket, h itt csak jó tanácsok és javaslatok mennek! Fórumozok egy másik helyen (onnan ismerem Mártit), és ott szinte nap mint nap van olyan anya aki a fejünkhöz vágja h az ő gyereke csak anyatejes! Meg h cumisüveget se látott! Meg h neki milyen szarul fog esni a hozzátáplálás, mert úgy érzi h akkor szakadnak majd el egymástól.
20150601134430

Timi, 20 éve még ez a védőnő erről teljsen másképpen nyilatkozott volna...

Igen Viki, ezt nekem már mesélted...
Én is megkaptam az elején ismerőstől, hogy az minden ember tud szoptatni, csak akarni kell...Az a baj, hogy Adél ezt nem fogadta el, bárhogy mondtam neki, ő két hetesen éhen akart halni 200 ml tejtől...:)

Kép
andkata

jah és még mondtam neki hogy éjszakára keverem a tápszert főzivel mert sima tápszerrel nem alszik még hajnali 5-ig se.

erre: ne várjam már hogy egy ilyen gyerek még átaludja az éjszakát. de mondom a tápszertől kel olyan 1 óra körül :shock:
jaj hát nem is fog még ő reggelig aludni!
egy ilyen kicsinek még 3-4 óránként enni kell.
nah ja! igen, napközben, de azért éjszaka nehogy már 3 óránként egyen!!!! legalábbis szerintem.. persze van kivétel, de ha eddig átaludta 5-ig az éjszakát akkor most miért nem... gondolom a kaja miatt és nem hobbiból!!!!

Kép

Kép
timi1982

Katus!
Mert Adél sem olvassa a szakirodalmat! Erről sztem beszélj vele!

Timi!
Védőnő idősebb bútordarab?
20150601134430

Na erről annyit Timi, hogy 5 kg felett elvileg nem éhesek éjszaka,ezt meg én olvastam...Mondjuk Adél is eszik hajnalban. Úgy tűnik nem olvassa a szakirodalmat. :)

Kép
andkata

Viki, én meg akartam mondani már, hogy zugolvasok egy másik helyen! Ugye nem baj? :oops: :lol:

A kardi már elég régi, valamelyik dagi boltban vettem, talán Ulla Popken, de nem biztos.
Hát igen elég olaszos család vagyunk, főleg ami a mennyiséget, és a hangerőt tekinti!

Zsolti is még csak anyatejet kap, de ha nem lenne elég a tej tuti adnék neki mást is. Zsu is másfél éves koráig szopott, de öt hónapos simán benyomott mellé egy üveg gesztenyés csirkét!
És igazad van, hogy jó itt a banda!!
Már alig várom, hogy nyáron megszálljátok a kertünket!

Kép
Kép
patr

Viki : :lol: :wink:

Kép
andkata

Timi, szerintem nem komplett a védőnőd! Muszáj menni hozzá?
A mienk már nem erőlteti, ha megyünk jó, ha nem, nem.

Valaki már írta régebben , azt hiszem, hogy a mi gyerekeink majd írni fogják a szakirodalmat, nem olvasni!

Kép
Kép
patr

Hol zugolvasom AranyAnyám? Ott amíről írtam?
20150601134430

Vik, az NLC-n. Ezt amit írtál nem olvastam, csak időnként bekukkantok. Azt hiszem a legelején egyszer hozzászóltam, de aztán a babanetet választottam! :lol:
Úgy tűnik, jó döntés volt!

Kép
Kép
patr

jah hát elég régóta leltárba van a védőnőm :D meg ráadásul gyereke sincs. nah jó ezt azért nem rovom a szemére, nem biztos hogy tehet róla! nah de már azért ennyi leltári év után már ragadhatott volna rá valami "nem szakirodalom" is :(

nem muszáj menni. de havonta simán kijön... most csütörtökön jött volna, de mivel szurikor nem tudták megmérni a törpét ezért mentem és mérettem meg... legközelebb 02.05-én lesz pofavizit itt nálunk... hát erősen gondolkodom beengedjem-e.
főleg hogy most se nézte meg az oltás helyét se. pedig kicsit bekékült neki! és anno se a köldökét se a fenekét, se a szemét, se a gerincét, se a bőrét, se a szájját, szóval semmit nem nézett meg... szóval jön és dumál. ennyi....
ezt meg minek...
ezek után ha még kérdésem lenne se tenném fel neki

Kép

Kép
timi1982

Tamara csak őszit pulykahússal találtam..:(

Kép
andkata

Én is nagyon szép babákat látok!

Istike jó baba, nyugodt, nem nagyon szokott sírni. Csak ha éhes vagy ha nyűgös. A hasfájást megúsztuk az első hónapokban. Még szopik de már eszeget gyümölcsöt is. Almát, barackot. Eljátszik a játékokkal de az a legjobb ha csak vele foglalkozunk. Nagyokat kacag, sikongat, huncutkodik. Apával nagyon szeret játszani. Mindenért nyúl és mindent a szájába tesz. Nagyon érdeklődő és figyelmes. Átfordul jobbra.
Most sírdogál...

Kép
laszlonevolfeva

Egyről beszélünk Nyuszó Muszó!
20150601134430

Timi!
Ez a leltáros duma nagyon jó! :wink:
20150601134430

mutatok fotót

Kép

Kép
laszlonevolfeva