hogy mit mondott?
hát majdnem a fejemhez vágta hogy rossz anya vagyok. már csak ez hiányzott a monológjából... de gondolni tuti gondolta.
megmérte sulyát, hosszát. aztán kérdezte hogy mennyit eszik. mondom fogalmam sincs, mert nem tudom mennyi lehet ami a kistányérjába fér, meg hát teázunk is és az összevissza mennyiségek. attól függ milyenje van. de ha nagyon akarja kb ennyit: délelőtt 200-210 tápszer, ebédre 1-1,5 üveg főzelék, délután 1 üveg gyümölcs+bele egy-két teáskanál gríz vagy 180-200 gríz, vacsorára olyan 240-250 tápszer főzivel elkeverve, hajnalba 200-210 tápszer.
egyébként meg eszünk "mindent" a banán és a hus kivételével, de hust is fogok neki adni már lassan.
nah erre rákezdte... mit képzelek én?!??! hogy gondolom én ezt! még csak almát ehetne, azt is csak két étkezés között! és hogy hust?!??!!? ne merjek neki adni. azt nem lehet fél éves koráig! ő még ahhoz kicsi! és szörnyű hogy ezeket adom neki!
ezt igy nem lehet csinálni! felháborító!!! stbstbstb...
mondtam hogy márpedig én adok neki mindent, még szilvát is bébiüvegeset és vilmoskörtét is...
aztán ott hüledezett meg csesztetett.
közöltem vele hogy a drnőnél is rákérdeztem a husra és azt mondta hogy adhatok neki...
hát de akkor se adjak! hogy gondolom én ezt, milyen dolog ez! felháborító stbstbstb.
egy ilyen gyereknek még elég kell hogy legyen a tápszer, és hogy nem kíván mást, és azzal jól kell hogy lakjon, egy ilyen kisgyerek még nem válogat, és nem igényel kajákat....
és tényleg már csak az hiányzott a mondandójából hogy ROSSZ ANYA VAGYOK! de láttam rajta hogy gondolni gondolja!!!
hát látszik hogy nincs gyereke...
mindegy. ettől függetlenül, hiába tudom hogy nem kéne idegesíteni magam, de akkor is nagyon rosszul esett. nem érzem magam rossz anyának, és igen is látom hogy szívesen eszi, a tápszert meg ugy ahogy van veszi ki a cumisüveget a szájából a kezeivel és nem is engedi vissza....
hát nagyon rosszul esett, és tök magam alá zuhantam....