Új privát üzeneted érkezett!

http://www.youtube.com/watch?v=Jid5OJrMNkU&feature=related

Erről a zenéről egy nagyon kedves személy jut eszembe :( :( :(

Devcsa! Nagy-nagy drukk a vizsgákhoz!!!!
Berni! Nektek meg a műtéthez! Nem lesz semmi gond!!!!

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
dadomi

Dadomi A pezsgőket (avatarod) már elteheted, elmúlt a szilveszter :D :D :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.01.05 20:57-kor.
Vendég

nincs rá időm :lol:

dadomi

Akkor szólj a fiúknak. Szerintem szívesen besegítenek.. :D :D
Vendég

Sziasztok!

Dius, én is bejelöltelek!

Berni, drukkolok Nektek a műtéthez!!

A szobatisztaság nálunk még nem aktuális ;-)

yuyu79

Sziasztok csajok!

Leány már a suliban.

Rékababa:oké :lol:

Ani:várom a privit :wink:

csajok köszi a pozitív gondolatokat Kép

Julcsi: Kép a kacagás viszont nagyon jól megy :lol:
berni611

Évi elküldtem már tegnap,nem kaptad meg???
Akkor elküldöm emailben is,ha nem kapod meg...
Vendég

Ani:megkaptam :wink:
ott időztem idáig :oops:

Devcsa :egy nagy kalappal a vizsgákra!!!!!
Remeélem sikerül beruháznod fényképező gépre,ha nem akkor majd sűrűbben tervezünk talikat :twisted:

Na megyek pakolni.
berni611

Évi írtam egy kislitániát :P
Vendég

Olvastam :lol:
berni611

Szasztok!
Ejj, micsoda hírre keveredek vissza... :? Berni/Évi, kitartást nektek, nem lesz semmi gond, meglátod... Én is ismerek egy fiút, akinek ilyen problémája volt, már felnőtt. Túl lesz rajta, nem is fog emlékezni rá később. Szegénykéim... Kitartást, na, és várjuk a fejleményeket rólatok! Ani, ugye közvetítesz? :-) Drukkhegyek a pici fiadnak!
Ami Pécsett történt veletek, hát ahhoz nem is bírok kommentárt fűzni. Embertelen hozzáállás... A Bethesdában biztos normálisabbak lesznek, bár ennél csak normálisabbak lehetnek máááá...
:evil: :evil:
Devcsa, drukk a vizsgákhoz neked meg, és szerezzé be egy fotómasinát, hát mi lesz velünk Zsombid képei nélkül?
Dius, gratula a vizsgákhoz, csak görbüljön, az a lényeg, minnyá megkereslek iwiwen!
Cseriani, te meg olyan lökött vagy má megen, hogy nem férsz rá a képekre, ejjnye, ne higgyetek neki, csajok, én taliztam már Anival és nagyon csinos dekoratív nőci!
Koris talira sajna én se tudok menni, sajnálom is nagyon... :-((
Gondoljatok ránk sokat, miközben estek nagyokat! :wink:
Yuyu, mindjárt megnézem a videódat!

been

Emma: köszi.

Pakolni nem tudo :evil: Zsombi nyávog ,majd ha apa hazajött.

Még a dokibácsinkat is fel kell hívnom,hogy jöjjön ki megnézni Zsombit.Torka meg ilyenek,bár én nem látom betegnek.De kérte a SÄffer hogy nézze meg a háziorvos műtét előtt.
Még reggel köhög egy kicsit ,de szerintem ez a karácsony előtti betegeskedésből maradt,meg ugye 1 fránya fogunk jön .Úgy nézem ez az utolsó aminek átt kell törni a fogínyt, felső jobb 3-as.
berni611

Dius, megvagy! :wink: Jóóók a képek!
Tegnap voltunk tanácsadáson, Ármin 12,5 kiló meg 83 centi. És nem kapta meg a pneumo elleni oltását, mert még nem érkezett meg az oltóaqnyag... :roll: :evil:

been

Na kilépek mindjárt jön !
berni611

Emma mi is így jártunk,nekünk se jött meg az oltóanyag. De hátha 2 hét múlva meglesz,mert akkor úgyis kell mennünk a 15 hósra.
Berni én is drukkolok,várjuk a fejleményeket! Biztosan minden okés lesz,de persze könnyű ezt innen mondani,én is biztos szétaggódnám magam :roll:
Julcsi aranyos Enikőd,és végre láttam ébren is :) mert mi azért ha ritkán is de szoktunk találkozni :wink:
Vizsgákhoz sok sikert!!!

Kép
Kép
josi

Úgy látszik, Paks a kakukktojás, Josi... :lol:

been

Na minden rednben!!!!!

Tüdeje tiszta torka gyönyörű szép.
Hajnalban utnak indulhatunk.

Ármin egy súlyban van Zsombival :lol: Csak cantiban nem.) 92-es bady ippeg jó ránk.Nem tom hány cm-er,nem engedi ,hogy megmérjem :evil: védőnőhőz meg mostanság nem megyünk.
Talán jövő hónapban.

Jó lett volna már túl lenni az oltáson.Remélem mire kap a dokitok
nem lesztek betegek.
berni611

Sziasztok,

elnézést, hogy "betörök" Hozzátok, de Berninek szeretnék üzenni.
Az én fiamnak is hypospadiasisa van (volt) és a Bethesdába a Schaffer főorvos úr műtötte. Ha jól láttam Zsombit is Ő fogja. Nagyon jó fej pali, csak az a szórakozott professzor típus, állandóan rohan, úgy kell a folyosón lesni.
Az én fiam már 8 éves, már elég rég műtötték, de akkor az ápoló személyzet viselkedése kritikán aluli volt. :twisted:
Én 3 napon keresztül egy széken ültem éjjel-nappal a gyerek mellett és az ágyra dőlve aludtam. Amikor a főorvos úr volt ügyeletben akkor szólt a nővérnek, hogy terítsen le legalább egy lepedőt az üres ágyra (ha már lusta ágyazni) és hagy feküdjön le az anyuka. Aztán végül is megunta a bunkóságot és azt mondta, hogy így otthon is el tudunk lenni, úgyhogy katéter a pelusba és jöttünk haza, csak akkor kellett visszamennünk amikor kiszedték a katétert és ha esetleg probléma lett volna. Mivel mi viszonylag közel lakunk és kocsival hamar beértünk volna.
Berni készülj fel, hogy ott a környéken igazából nincs semmi, úgyhogy kaját rakj magadnak is, mert van egy büfé meg egy ebédlő, de úgysem fogod Zsombit otthagyni, a hűtő meg elbírja.
Teát, vizet mindenképp vigyél a gyereknek (én instant gyerekteát vittem és azt kevergettem be neki). Kekszet, ropit, babapiskótát ilyeneket csomagolj.
Függetlenül, hogy megnézte nálunk is a gyerekorvos, vérvétel és vizelet volt. Vérvétel a véralvadás ideje miatt kellett.
Tudom, hogy könnyű mondani, de ne idegeskedj és számíts arra, hogy nem rögtön reggel fogják műteni, mert a kisebb babákat - pl. sérvvel előre veszik.
Remélem nem gond, hogy írtam, de tudom, hogy milyen baromi rossz most Neked (a lelkednek).
Ha esetleg van valami kérdésed, nyugodtan kérdezz, ha tudok segítek, mert "zugolvasótok" vagyok. De olyan jó olvasni Benneteket!!!!

Sziasztok!
Vendég

Szijja, Tuntun, de rendes vagy! :D Berni bizutos örülni fog a tanácsaidnak!
Aztán ne csak olvass, írj is, látod, ez a topik már réééég nem (csak) a szekszárdi kórházról szól! :D

been

Köszi Emma aranyos vagy!

Berni még azt szerettem volna írni, hogyha esetleg szükséged lenne valamire amíg Pesten vagytok, akkor ha tudok szívesen segítek, de komolyan! Ha gondolod akkor priviben megadom a telefonszámomat. + vigyél magaddal tollat és ha van olyan matricád (mondjuk Berni iskolai vignettája :lol: ), amire rá tudod írni a nevedet a hűtős kajákra. Még annyi, hogy mikró van (volt) a konyhában, lehetett melegíteni.

Magamról még annyit, hogy Fóton lakom (jó messze Tőletek) és 2 fiam van, Ricsi 8 éves lesz hó végén, Erik 18 hónapos volt 30-án.

Sziasztok
Vendég

Ja egyébként nem biztos, hogy örülnétek Nekem, mert én nagyon "dumás" vagyok. A fóti anyukák topic is az én hsz-mal van tele :oops: :oops: :oops:
Vendég

tuntun Akkor ide csak incognitóba jöttél? :lol: :lol:
Szeretjük a nagy dumásokat, néha felrázzák egy kicsit a topicot.
Vendég

tumtum

Kép
Köszi!

Teára rágcsálni valóra gondoltam ,sőt én viszek tápszert meg bébiételt is.Őlég finnyás a fiam.
Tápszerből csak a Nutrilont eszi meg na most azt éppen kivonták a forgalomból a milupa megvette a céget.Persze milimul néven keresük az van a dobozra írva hasonló receptúrájú.Ja a fiam beleszívott azt eldobta.
Szóval ne hogy átverjenek a nővérek,hogy jó lesz ez a táp is a fiamnak én készülök.

A doki nagyon rendi ő hívott mobilon,hogy mi a stájsz.
Nővérekkel nem foglalkozom,ha nem ad a gyereknek időben fájdalom csillapítot szólok a dokinak ,hogy írjon receptet és kiváltjuk.Némelyik igazi paraszt tud lenni.

Ja gyerekorvos csak azt ellenőrizte ,hogy nem e beteg.Azért nem szeretnék feleslegesen utazni.

Gondolom,hogy nem mi leszünk az elsők,de remélem nem is délben áll neki ,ert a fiam kaja pia nélkül nehezn fogja bírni :( meg azért ő sem egy nagy gyerek még csak 16 hónapos.

Kaja ,na az legyen a legkevesebb elvagyok 2 szendvicsen .Vizet kell innom sokat.

Széken alvásra felvagyok készülve,már tettem be magamnak egy pokrocot!

műtét:hát minket nem fog haza engedni az tuti.Neketek miből lett a húgycső? A fityma bőrét használták vagy mást?Akkor ha jól értem a katétert a kukjába kapja nem a hasfalán vezetik ki.
Műtét meneteét tudom,mert az kántor doki elmagyarázta ,de gondolom a Shaffer is elfogja.Nme Ä val írja a nevét.

Hú majd megnézem a kórház oldalán!

Mégegyszer köszi az infót Kép
berni611

Ja egyébként még személyesen nem találkoztam a dokival csak telfonon beszéltünk!
berni611

Dr. Schäfer József főorvos,megnéztem a nevét ,na ő a mi dokink.
berni611

Nagy drukk és sok-sok +++++energia Nektek, berni!!!!

Kép
Kép
banoed

Helyesen a neve: Schäffer, csak nem bibelődtem a billentyűkkel.

Nekünk is az volt a probléma, hogy Ricsi még csak 10 hónapos volt, és igen nehezen tűrte, hogy nem ehetett. Őt kb. 11-kor műtőtték és nagyon hosszú volt. :(
Nekünk akkor azt mondta a főorvos úr, hogy a műtét napján olyan hajnali 5 óra körül még ihat egy kis teát v. vizet (de csak ihat!).
Kap majd egy altató cseppet, vagy kúpot és attól olyan "édesen" kába lesz. Akkor nagyon vigyázz, hogy ne akarjon felállni!
Nekünk először úgy volt, hogy megnyújtják a csövet, de aztán ez kevés volt, így a bőrből pótolták.
Persze tudom, hogy nem küldenek haza, ezért is ajánlottam fel a segítségemet, mert van kocsim és bármit szívesen beviszek ha kell.
Igen a katétert a fütyijébe rakják és vigyáznod kell arra majd, hogy hogyan mozog, mert sajna ki tud csúszni nekik. Bár pelussal könnyebb lesz azért rögzíteni, de az első talán két nap, nem lesz rajta pelus.
Majd nagyon sokat kell itatni, hogy szépen mosódjon át neki. A végén amikor kiveszik a katétert addig nem fognak hazaengedni Benneteket, amíg nem pisil magától. Valószínű, hogy nagyon fog üvölteni, de én kértem fájdalomcsillapítót neki és akkor simán sikerült. Egyébként meg üvöltött és visszatartotta, dehát ez természetes hiszen fáj neki.
A katéter kivétele után pár óra múlva szép lassan fel kell ültetni, majd el kell kezdeni nagyon lassan sétálni (vigyázz baromira fog szédülni a nagyfiú a sok fekvéstől).
Én úgy csináltam a fekvés alatt is, hogy jól felpocoltam a fejét és a hátát napközben, hogy azért ne vízszintesen legyen egész nap.

Na jó hosszú lettem megint. Bocsi
Vendég

Josi, mázlid volt, 5 percre rá már aludt ;-) Ma is aludt délelőtt egyet a babakocsiban, és most 10 perce megint alszik.... elaludt a kiságyban hiszti nélkül... na ilyen mostanában ritkán van napközben...

Berni nagyon drukkolok hogy minden rendben legyen, és azért normálisak legyenek Veletek :roll:

yuyu79

Na nálunk ugyan ez lesz.Legalább is amit idáig tudok a műtétről.

Hát nem nem tudom ezt az örökmozgó gyereket hogyan fogom ágyban tartani :(

Az ivással alapállásban nincs gond,de remélem műtét után is iszik.
Ha nem akkor gondolom infúzióra kötik,mondjuk ebben semmi kivetni való dolgot nem látok.

De ha én ezt tudom,hogy 1 éves kor alatt megcsinálják már rég túl lenénk rajta :evil:

Hát rmélem ne fog kicsúszni a katéter :?

Azt tudtam ,hogy addig nem mehetünk haza amíg katéter nélkül nem pisil egyett.
Fájdalom csillapítot meg úgye már írtam.
Ha így nem akkor úgy fog kapni.

Köszi küld el a számod :wink:
berni611

Bocsi hiányoznak betük ,mert a fiam itt nyafog.
Majd jövök leteszem hátha elalszik végre.
berni611

szia tuntun :D

Szerintem már most hatalmas segítség vagy Évinek. Évi,akartam már kérdezni,ugye majd írhatok pár sort az értetek aggódóknak?
Na,lépek...tele a ...-om a bébiőrzőnkkel. Jelenleg egy másik csöppség sír benne. Mikor Kristóf született,kaptam egyet,a barátnőm küldte amerikából. Egy idő után fogtam vele még a taxisokat is,meg a szomszéd néni mobilját,elegem lett,vettünk egy másikat. Ezzel ugyanaz a helyzet,egy időben a hátsó szomszédot hallgattam,csatornát váltottam,jó volt egy darabig. Mostmeg az utcánkból fogok egy másik bébit. Röhej.
Vendég

Hát ez jó, még jó hogy nekünk nincs bébiőrzőnk... Igaz a másfél szobás lakásba nem is kell ;-)

yuyu79

A számot küldöm. Egyébként meg még annyit, hogy az egyik szülőnek joga van a gyerek mellett bent lenni a kórházban. Tehát ez nem az orvos kedve szerint működik! Ha tud akkor ágyat is biztosít, mondjuk az fizetős. Amikor utoljára voltunk akkor 2.500 Ft. volt nekem (a Heim Pálban), de ebben benne volt a kaja is. Az más kérdés, hogy nem hagyod ott a gyereked, így a kaja mit sem ér. Max. annyit szabhat meg, hogy vizitnél és amíg a másik gyereket vizsgálja, addig el kell hagynod a szobát. Mondjuk ezt általában kérik is, de ebben nincs semmi kivetnivaló. Úgyhogy ennyit a helyi orvos humanitásáról!, na az ilyennek kellene külföldre menni dolgozni. :twisted:
Vendég

alszik

Ani: Kép az enyém philips szerencsére jól mükszik.
Nekem az ismerőseim a légzés figyelőre panaszkodtak.Erre az új fajtára.Elmegy egy autó a ház előtt és beriaszt :?

Persze ,hogy megírhatod mi van velünk.

tumtum:itt szekszárdon külön szobában lehetsz a gyerekeddel.Igaz elsőbséget élveznek a szopizos babák.
Pécsi klimikán ilyen gyökerek.A pécsi gyerekkórházban nem tom hogy van.
Ja hát az természetes ,hogy kimegy az ember vizitnél.

Szekszárdon is fizetős a bent lét még ha nem is kapsz baba-mama szobát az alaksorben van az anya szálló.Elvleg elkéne hagyni a kórtermet 21 legkésőbb 22 kor.De nem szólnak.
Sőt amikor Berni agyrázkódást kapott a nővérke mondta ,hogy feküdjek nyugodtan mellé az ágyba.
Kaját meg az osztályra hozták,úgye névre szólón mindenkinek.
Aki feltud kelni az az előtérben étkezet aki nem annak behozták.

Ebből a szempontból tök humánus a Szekszárdi gyermek kórház.
Na de nem kívánkozom oda.

A másik műtéti lehetőség a Heim Pálban lett volna az urológiai osztályvezető főorvost és a kovács dokira hivatkozva kelett volna jelentkeznünk..Ezt a Bet.-ben dolgozó ismerősünk ajánlotta dr Csorba Éva (égési osztályon dolgozik plasztikai sebész)hát nem örült amikor a Schäfert választottuk,azt mondta nagyon nem ajánlja látta a munkáit.
Na de nekünk a Schäfert meg egy igazgató ajánlottta aki azt mondta kezeskedik érte nagyon jó szakember.

Egyébként totál megnyugodtam,hogy a te fiad ő műtötte és minden ok.Nem értem az Éva nénit miért ellenzi.
Szerintem szakmai dolog lehet a háttérben.
Azért nem mai kandur a doki ez neki egy rutin műtét sőt a Pécsi osztályvezető főorvost(aki csinálta volna) ő tanította .
berni611

Valóban nem fiatal, már rég nyugdíjas. Ő volt a sebészet osztályvezető főorvosa addig amíg nyugdíjba nem ment. Ő műtötte 4 hónaposan is a nagyobbik fiamat lágyéksérvvel. Hát vannak pozitív meg negatív vélemények is. Nézd erre azt tudom mondani, hogy a lágyéksérve a fiamnak gyönyörúen összeforrt, nem varrta hanem belsőleg ragasztotta, nincs semmi "göröngy" a testén, mintha varrták volna. A fiam kukaca hát, hogy szép-e vagy nem, azt nem tudom megmondani, mert még nem láttam ilyet, így összehasonlítani nem tudom. :roll: Nekem a nővéreken kívül nem volt rossz tapasztalatom. Az biztos, hogy olyan orvos, aki megmondja a véleményét kerek perec a kollégáinak és ráadásul a kórház felügyelő bizottságában is benne van (legutóbbi infóm szerint), úgyhogy biztosan sok kolléga szemében szálka.
A Heim Pálban az urológia vezetőjét is ismerem - Dr. Merksz Miklós ha minden igaz - (ő is műtőtte Ricsit), szerintem nincs különbség köztük "jóságban", csak annyi, hogy Ő olyan ötvenes. Viszont ott bár fizetős volt, ketten voltunk a Ricsivel egy szobában, volt TV-nk is és a nővérek is aranyosak voltak. Na itt volt, hogy az ebédlő külön épületben van, így csak akkor tudtam lemenni kajálni, ha valaki ott volt Ricsivel. Egyébként csak azért mentünk utánna a Heim Pálba, mert a férjemmel mindketten totál ki voltunk akadva a személyzetre, tehát nem az orvos miatt. De én remélem, hogy ezalatt a hét év alatt már megváltozott minden és Neked nem lesz rossz tapasztalatod.
Vendég

tuntun:igen ő lett volna.

Gondolom nem látszik a kukin sem több ,mint egy vágásnyom.Mármint heg.
Szerintem ott sok minden változhatott.Van honlapjuk is.
Ott kap az ember lánya infót.

Nagyon szarkodik a net :evil:
Tarr Janit valagba rugom asszem ,ha találkozok vele,mert má elegem van.

Este meg benézek.

Köszi csajok az aggódást és a drukkokat!!!!!!!!!!!!!!!!
berni611

tuntun!
Azt nem kérdeztem meg ,hogy meddig tart a műtét.Félóra vagy kevesebb esteleg több?
berni611

Lányok elköszönök!
Jók legyetek ,amint tudok üzenek Aninak!

Sziasztok és mégegyszer köszi a biztatást!!!
De tényleg!!!!!
berni611

Sajnos sokkal több :( , nekünk majdnem 2 óra volt. Persze ezt ne vedd készpénznek, de az biztos, hogy több mint 1 óra.
Vendég

Berni szorítuk nagyon és biztos, hogy minden rendben lesz. Már előre is küldjük a gyógypuszikat, hogy mihamarabb gyógyuljatok meg.
Tuntun üdv közöttünk! Az nem baj, ha sokat írsz, legalább van mit olvasgatni, persze, ha van rá időm. Mostanság, csak ilyenkor v. később tudok olvasni, írni, a munka miatt.

Jégcsúszásos talin kívül lesz végre másik is? Szívesen szervezem, lehet nálunk is, ha jó. Hétvégéim általában jók szoktak lenni, de lehet, hogy kiveszem a visszamaradt tavalyi egy napi szabimat és akkor még az egyik péntek is jó. Igaz, hogy nincs túl nagy házunk, de azért sok jó ember kis helyen is elfér. Gyerekeknek pedig van külön egy nagy szoba ahol tudnak játszani, aludni stb.
Szóval?
Vendég

Sziasztok!
Berni én is nagyon szoritok nektek!
Én biztos sik ideg lennék!
Te is biztos az vagy,de minden rendben lesz! :D

Rékababa!
Én benne vagyok a taliba!
Merre is laktok ti?
Vendég

Halihó!
Nem tudtam már jönni írni, de én is nagyon-nagyon szorítok Éváéknak, már biztos ott vannak... Cseriani, ha lesznek hírek, gyere ám! :wink: (Ha tudsz, persze...) Hallod, én olyan jót röhögtem ezen a bébiőrös sztoridon! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Yuyu, Enikő annyira édes, berekedt a nevetéstől, aranybogár! Tündéri kiscsaj.
Tuntun, hééé, nem eltűnni! 8) :lol: Szeressük a nagydumásokat! :D
Moni, szija, hogy vagytok?
Dadomi, hova tűntél?
Rékababa, hát a tali, tudom, h bevállaltam... :oops: (nem is akarok kibújni alóla, volt itt nálunk már több tali is, másik fórumos csajokkal, és nagyon jól sikerültek (legalábbis szerintem) :P :lol: ), nade most, ahogy írtam is korábban, Hanna 1 hónapja beteg. Illetve már nem az, de a héten még nem engedem oviba, mer úgy néz ki, mint a halálmadár, fehér, mint a fal, most hagyta abba az antibigyót szombaton. Mostanában terveztük ugye a talit, de milyenazmááá, hogy itt vagyunk sokan, tök elvagyunk, aztán hazaérve meg minden gyerek megbetegszik, mert elkapott itt valamit... :cry: Szóval, nem mertem bevállalni most. :oops:

been

rékababa én már oda is találnék :lol: (múltkor még a telefonos segítség ellenére is eltévedtem :oops:
Hát,mára sem lettem jobban :?
De hogy miért sz..akodik az emésztésem,nem tudom. És amilyen hülye vagyok,már eldöntöttem,hogy tuti kő van az epevezetékemben,vagy hasnyálmirigy gyulladásom van. Diagnosztizálom én magam :shock:
Mellé egy kis nátha,torokfájás,fejfájás,szédülés,hányinger,stb...
Na,de kussolok :cry:
Hallottátok,hogy hétvégére -20 fokot mondanak? És azt is,hogy elzárták a földgázt,állitólag már semennyi nem jön az országba? Tök jó. Tegnap gyorsan vettünk még 1 kocsi fát,biztos ami biztos :?
Eliza nagyon élvezi,mikor megyünk le a szutiba tenni a tűzre. Nálunk a kazán a ház alatt van,a lépcső alatt kell lemenni egy régi falétrán. Életveszélyes mutatvány oda Elizával lemennem,de jóval melegebb van,ha fával fűtünk. Arról nem is beszélve,hogy ezt a hodály házat nem győznénk gázzal fűteni,havonta kb.80 ezer lenne a gázszámla.
Na,bebugyolálom magunkat,átsétálunk a boltba,veszek aktiviát. Tudjátok,mint a reklámban,megfogadtam,hogy az új évben minden nap,stb... :P
Vendég

Emma nyugi,értjük mi,hogy nem akarsz velünk találkozni :P
Na,de komolyan...tudjuk,milyenek a gyerekek,és azt is,hogy Hanna beteg. Jó,hogy nem megyünk oda a nyakatokra.
Látod,én is hívtalak benneteket nyáron,de le kellett mondani,mert ugye féltettem Kristóf lelkiállapotát. De mostmár százszor jobb a helyzet. Nyugi,jobban lesz gyönyörűséged,és akkor majd megyünk hozzátok is :wink: Ezen tényleg ne problémázz. :wink:
Vendég

Aranyos vagy Ani! Nem azzal lenne baj, h itt lennétek, sőőőőőt, hanem azt nem venném a lelkemre, hogy innen hazaérve meg sorban lennének betegek a kölkek... Hannának nagyon hiányzik már a gyerektársaság egyébként, úgyhogy ezért is jó lenne/lett volna, nade nem kockáztatok. Amúgy én úgy szoktam, ha jönne valaki hozzánk kisgyerekkel, mindig szólok, ha beteg nálunk valaki, és akkor ő eldönti, h bevállalja-e a kockázatot, vagy se. Mondjuk volt, aki ezen megsértődött... :) Aszitte, én nem akarom, hogy idejöjjön. :shock: Nyamindegy.
Én is parázok ezen a gázon, nálunk nincs másik alternatíva, csak a gáz, sőt, a vizet is a gáz melegíti... Úgyhogy nem tudom, mi lesz, ajánlom az oroszoknak-ukránoknak, h oldják meg ezt gyorsan!
Neked meg jobbulást. ne képzelődj! :wink: Bár az előzményeidet ismerve, megértelek, hogy tartasz a hasonló betegségektől. Doki? Hátha megnyugtatna... :wink: Aktívia? :lol: :lol: Na, ez engem nagyon meg... Úgyhogy meg se próbálom. Mondjuk nincs is ilyen gondom szerencsére, kopkopkopp.
És természetesen: jobbulást! :-)
Én meg nekiálltam tornázni. Rubintréka. 8) :lol: :lol: :lol: Nem sok, napi 20 perc, de ölég gyilkos fajta, alig bírok felállni a székből és úgy megyek, mint aki bet.jt, olyan izomlázam van. :roll: Nademaaaajd! :twisted:

been

Emma,te aztán minek tornázol? Vagy túl sok az energiád?? :lol:
Szerintem halasszuk későbbre ezt a találkát,majd ha jobb idő lesz,és lehet kint szaladgálni. De ez csak az Én véleményem,most úgyis ez a nyavajás betegeskedős idő van :evil:
Ani,ha nem javulsz,akkor inkább menj el dokihoz,nemám elkezeled magad az aktíviával :? szegénykém,te se tudsz meggyógyulni rendesen.

Kép
Kép
josi

Na egy napig nem vagyok, aztán termeltek ám! :P
Tuntun! Üdv köztünk! :D Berni biztos örült a segítségednek! Ha esetleg találkoznátok, gyógypuszikat küldjük Zsombinak!!!
Cseriani! Ez a bébiőr sztori nekem is nagyon tetszett :lol: :lol: Akkor te vagy a polgárőr a faluban, nem? Mindent tudsz, és mindent hallasz... :lol: :lol: :lol:
Emma! Aki megsértődik azon, hogy szólsz, hogy a gyereked beteg, hát annak úgy kell, sértődjön! És érthető, hogy beteg/lábadozó gyerek mellé nem akarsz talit, nem is jó az Hannának sem, még nincs megerősödve, akár mi is odavihetünk úgy valami bacit, hogy nem is tudunk róla, az meg aztán nem kéne neki most. Majd ha rendesen meggyógyul, meg senki nem lesz beteg, akkor meglepjük a házatokat úgyis! :P :lol: Csak tudod, inni lehessen! :wink:

A pneumo oltások elfogytak, nem lehet tudni, hogy mikor lesz, ezt nekünk a háziorvosunk mondta. Mikor Dominak beadta karácsony előtt a másodikat, azt mondta, hogy alig van már oltóanyaguk, és kb a felét kapták meg annak, amit rendeltek. És inkább a nagyobbakat oltják, mert ugye a kisebbeknek még van idejük várni, a nagyobbaknak meg ha elkezdték már, akkor be kéne adni, meg hát csak két éves korig ingyenes. Szóval ez nem paksi jelenség, országos!
Tegnap vásárolni voltunk délután, meg délelőtt elaludtam Domival (mostanában nem igazán akar aludni éjjel, és valamikor be kell pótolnom az alvást...), aztán főzés, utána meg mentünk Daniért meg vásárolni. Dani olyan hisztit levágott a Lidl-ben, hogy mindenki minket nézett, és mindezt azért, mert oly kegyetlen szülők vagyunk, hogy nem veszünk meg neki mindent, amit szeretne :shock:
Na megyek, Domi tévézik, ő kezeli, berakja a dvd-t, bekapcsolja a tévét, átkapcsol a dvd-re és elindítja a mesét. És rettentő büszke magára! :wink:

dadomi

dadomi én is hallottam erről az oltásmizériáról. Röhej. Szerencsére nálunk van,azt mondták. Itt az egy éven aluliakat csak indokolt esetben oltották,így nem fogyott el. Ugye a doktornénink nem igazán szeret semmilyen oltást egy éves kor elött beadni,ami nem kötelező,erősödjön csak az immunrendszer,nehogy kárba vesszen az oltás,és ismételni kelljen feleslegesen. Sokan vitatkoznak ezzel a nézettel,de egyre többen értenek vele egyet. Egy egyéven aluli babó immunrendszere még nem annyira érett,hogy minden oltást fel tudjon dolgozni,stb...
Épp egy neocitránt kortyolgatok itt,hátha segít,utána meg eszem a tisacidet,mert savat csinál ez a citromos lötty. Úgy innék teát is,de nem merek,legutóbb,mikor meleg teát ittat...nem részletezem.
Emma,tudod,mi a röhej? El felejtettem aktiviát venni. Kb.6 percre van tőlünk a bolt,namost ezt Elizával oda-vissza 45 perc alatt tettük meg. A játékbabakocsi és a legnagyobb baba nélkül nem volt hajlandó elindulni. Fele úton már én cipeltem a kosarat(akkor még üresen),meg a babakocsit,meg a babát. Visszafelé még rosszabb volt a helyzet,mert a teli kosarat cipeltem,és még Elizát is. Ráadásul a hüle susogónadrág volt rajta,és az én dzsekim is olyan,úgyhogy folyamatosan csúszott lefelé :twisted:
Mostmeg kiteregetek,és kicsit le kellene dőlnöm,de itt vannak a fűrészesek,vágják a fát,és ez nem igazán nyugtató zene az amúgy is fájó kobakomnak. Még jó,hogy Eliza tud ebben a ricsajban aludni.
Vendég

Szép jónapot Mindenkinek!

Itt vagyok már, csak de. voltunk a 18 hós oltáson, utána még elmentem angolra aztán megetettem és leraktam a lurkómat.
Nem akarok dicsekedni, de Erik lefekszik ebéd után és 3-5 között kel fel :oops:, így időm mint a tenger. :lol:
Nekünk szerencsénk volt a pneumoval, mert volt oltóanyag, igaz, hogy a 4-ből csak az utolsó lett ingyenes, dehát legalább ennyi.
Viszont képzeljétek el hogy jártam: a nagyobbik fiamnak év végén időszerű lett az utolsó kullancs elleni oltás, ki is váltottam, hogy majd decemberben megkapja. Beszéltem a védőnővel és mivel szabin volt a doktornőnk, ezért úgy döntöttem, hogy majd idén beadatom neki, most miért vigyem a másikhoz. Erre megnézem az oltóanyagot és látom, hogy 2008. 12. a lejárata!!!! Természetesen Murphy dolgozott, mert beteg lett a gyerek, így nem adta be a doki néni az oltást, utána meg elutaztunk 2 ünnep között, úgyhogy kidobtam 5 eFt-ot az ablakon. Persze felhívtam még decemberben a gyógyszertárat és mondták, hogy kicserélnék, dehát nincs, mert hiánycikk. Kérdem én ha hiánycikk, akkor honnan kerül elő 2008. novemberben a 2006. 12. havi gyártású szérum?! Azért ez megérne egy mesét a médiában nem?
Ja és még azt is mondták, hogy úgyis beadja a doktornő, mert jó az még. Hát sejtitek, hogy esze ágában sincs, meg én sem engedném.
Cseriani, nekem ill. az egész családnak az ilyen gyomorfájós, émelygős dologra használ a Normaflore. Nem próbáltad még? Most az ünnepek alatt elkaptuk ezt a hányós hasmenéses vírust, és utána egyiknek sem volt étvágya. Adtam nekik normafloret és 2 nap múlva úgy ettek mint még régen sem! Mondtam is, hogy valószínű túladagoltam őket.
:D :D :D Egyébként nálunk nagyon vacak idő van, havas eső esik és csúszik az út kegyetlenül.
Na megyek ebédelek és felhozom a fincsi kávét ide Hozzátok!
Vendég

Sziasztok! Enikő is alszik, és nekem is most mosott ki a gép, de ha nem mondod, el is felejtettem volna, hogy nekem is teregetnem kell ;-)

Ani, jobbulást Neked, meg Hannának is!!

Enikővel minden rendben, csak kicsit keveset eszik mostanában. 100-at, max 130-at egyszerre, persze ezzel max 3 órát bír, meg éjszaka is 4 óránként kel, pedig régebben 6-ot, 8-at is aludt már. Szóval mióta forog, nem ér rá se enni, se aludni ;-) Bár mióta Apjának lejárt a szabija, azóta többet alszik nap közben, míg itthon volt, napi 2x fél óra volt a maximum...Gondolom nem akart lemaradni semmiről, meg hát ha itthon van Apa, akkor foglalkozzon is vele, nem? ;-) Ne ám hogy berakjuk az ágyába aludni, mikor játszani is lehet...

De amúgy már 8 kiló fölött van Eni, úgyhogy nagyon nem aggódom a szopi miatt... Ja és vasárnap már 5 hónapos lesz :shock:

yuyu79

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?