Na egy napig nem vagyok, aztán termeltek ám!
Tuntun! Üdv köztünk!
Berni biztos örült a segítségednek! Ha esetleg találkoznátok, gyógypuszikat küldjük Zsombinak!!!
Cseriani! Ez a bébiőr sztori nekem is nagyon tetszett
Akkor te vagy a polgárőr a faluban, nem? Mindent tudsz, és mindent hallasz...
Emma! Aki megsértődik azon, hogy szólsz, hogy a gyereked beteg, hát annak úgy kell, sértődjön! És érthető, hogy beteg/lábadozó gyerek mellé nem akarsz talit, nem is jó az Hannának sem, még nincs megerősödve, akár mi is odavihetünk úgy valami bacit, hogy nem is tudunk róla, az meg aztán nem kéne neki most. Majd ha rendesen meggyógyul, meg senki nem lesz beteg, akkor meglepjük a házatokat úgyis!
Csak tudod, inni lehessen!
A pneumo oltások elfogytak, nem lehet tudni, hogy mikor lesz, ezt nekünk a háziorvosunk mondta. Mikor Dominak beadta karácsony előtt a másodikat, azt mondta, hogy alig van már oltóanyaguk, és kb a felét kapták meg annak, amit rendeltek. És inkább a nagyobbakat oltják, mert ugye a kisebbeknek még van idejük várni, a nagyobbaknak meg ha elkezdték már, akkor be kéne adni, meg hát csak két éves korig ingyenes. Szóval ez nem paksi jelenség, országos!
Tegnap vásárolni voltunk délután, meg délelőtt elaludtam Domival (mostanában nem igazán akar aludni éjjel, és valamikor be kell pótolnom az alvást...), aztán főzés, utána meg mentünk Daniért meg vásárolni. Dani olyan hisztit levágott a Lidl-ben, hogy mindenki minket nézett, és mindezt azért, mert oly kegyetlen szülők vagyunk, hogy nem veszünk meg neki mindent, amit szeretne
Na megyek, Domi tévézik, ő kezeli, berakja a dvd-t, bekapcsolja a tévét, átkapcsol a dvd-re és elindítja a mesét. És rettentő büszke magára!