sziasztok!
kemény meló volt visszaolvasni...
nos, az sms mögött az áll, hogy a nő kinézte magának a férjemet (de nem ő az első, állítólag rákattant a nála 8-10 évvel fiatalabb munkatárs pasikra, a házassága is romokban van emiatt, ha minden pletyka igaz, ugyanis szeretné magának bebizonyítani a "drága", hogy még kelendő az "áruja")... állítólag az egyik gyereke nemrég gyógyult meg valami nagyon durva - azt hitték gyógyíthatatlan - betegségből, ezért bent a melóhelyen sok kíméletet-pátyolgatást kapott, ami felbátorította... megnéztem magamnak, hááát... nála jobb karban lévő 38 éveseket is láttam már... személyesen nem fogok vele találkozni, mert azt a BTK nem engedi meg, csak 2-től 8 évig terjedően ha jól emlékszem (súlyos testi sértés, minősített esete), és mivel egyenruhás vagyok, mindezt másfeles szorzóval kellene számolni, mert a katonai bíróság helyből ennyivel megnyomja
a férjem állítólag szeret és imád, nem érdekli a nő, és mostanság ezüsttálcán vagyok hurcolva, ami rám is fér őszintén megmondva, utoljára 10 évvel ezelőtt volt olyan, hogy pl. kinyitotta nekem a kocsiajtót...
és őszintén megrázta, hogy le akartam lépni a csibékkel, ugyanis tudja, hogy egyedül is boldogulnék, lenne melóhelyem meg szolgálatai lakásom is vidéken, csak az neki naggggyon sokba kerülne, és nem élhetne olyan kényelmesen, mint velem. hehehe.
csak annyit üzentem a pitchának, hogy számolja ki nyugodtan, mennyivel lenne kevesebb a férjem jövedelme a gyerektartás miatt (és így már nem olyan vonzó a dolog...), illetve, hogyha a szemem elé kerül, akkor megváltozik a személyleírása.
az egyetlen nagyon xar dolog az egészben, hogy a bizalmam alapjaiban rendült meg. próbáljuk, hogy a szerelem átsegítsen ezen a nehéz időszakon, de a lelkemből már kiszakadt egy darab, és sose lesz a régi semmi...
Henus,
a korizásról: elvileg egy számmal nagyobb kori kell a gyerkőcöknek, mint amekkora cipőt hord.
Boginak egy éve használtan tudtam venni a vaterán egy 22-23-as tánc-korit. amúgy 25-ös méret alatt nem gyártanak, csak egyedi megrendelésre (ez is úgy készült). most tudta felvenni azt a korit, amit tavaly a barátnőmék hoztak neki Ausztriából, ott egyébként jóval nagyobb a választék, van a soproni határtól pár km-re egy nagy bevásárlóközpont, az ottani télisport üzletben vették a korit.
lakásvásárlás:
mi konkrétan már majdnem 2 éve keresgélünk, de nekem "extra" igényeim vannak, pl. ne legyen kocsma meg játékterem a környéken, legyen kert meg terasz a házhoz, és ne kelljen egy órát buszozni az oviba a gyerekkel hajnalban...
amúgy most küldte meg a bank az aláírandó szerződést, persze tele hibákkal és pontatlanságokkal
pl. átköltöztettek minket lakcímileg a szomszéd utcába, ahol még csak parcellázás van, de építkezés sehol, viszont a helyrajzi szám meg a mienk, és ez csak egy apróság a sok közül
és olyan elhallgatott dolgokkal, hogy pl. az illetékre még rádobják az ÁFÁ-t, így majdnem 100ezerrel lesz több, mint amit mondtak...
ja, és a vállalkozó a velünk kötött szerződésben május 31-et írt le kulcsátadásnak, a bankkal viszont június 30-ban egyeztek meg... legfeljebb ő fogja fizetni a júniusi albérletünket
ami az idei első pozitív történés a házzal kapcsolatban: tegnapelőtt megvettem kompletten az összes (kültéri-beltéri) hidegburkolatot, és nem került az egész még 250ezerbe sem!!! nem messze tőlünk épp felszámolnak egy olasz csempékkel-burkolatokkal foglalkozó üzletet, és mindent féláron adnak. sajna már nem volt akkora nagy a színválaszték, de nekem így is sikerült jól válogatnom. ráadásul a szegélyburkolókat (asszem így hívják
) ajándékba adta a cég, mert nem hagytam ott nekik 2-3 nm maradékokat a kiválasztott burkolatokból, hanem pont a készletet vettem meg.
így lesz a terasz sötét rozsdavörös, a konyha(+kamra)-étkező-előtér, meg a szárító-háztartási helyiség maszatos mézbarna (kábé ilyen szín, nem tudom jobban leírni
) a lényeg hogy nem látszik meg rajta 1 másodperc alatt a kosz, a földszinti fürdő királykék-fehér lesz, az emeleti fürdő meg sárga márvány... ja, és mindezt ingyen tárolják nekünk az üzlet raktárában március végéig, és ingyen elszállítják az építkezésre.
most kezdtem vadászni a parkettának valókat, és mivel sikerült ilyen baromi olcsón megvenni a hidegburkolatot, így a nappaliba valami szuperminőségű hajópadlót tervezek, hogy ne kelljen 5 évente cserélni, hanem padló legyen még nagyon sokáig.
na most mennem kell, a "kisfőnök" óhajtja személyemet... majd még jövök!