Sziasztok!
Mari! Gratula az 5. foghoz! A hasam meg, azt hiszem, nekem se lesz már a régi. Persze, ez azért van, mert az akarateröm a régi. Vagyis nulla.
Cili! A 9 kg szerintem is szuper!
Úgy le fog menni szülés után, mint a pinty, csak csodálkozol majd! Én is jóval többet híztam ennél, úgyhogy maradt is kb. 5 kg.
Arra meg tényleg figyelj, hogy csupa szépre gondolj, nagyon-nagyon kell az a babának!!!
Dia! Van egy ismerösünknek nyaralója a Balcsinál, megkérdezem töle. Bár ott elég húzósak az árak, meg jó nagy a ház is, nem hiszem, hogy túl olcsó lenne. De megpróbálom.
Borinak millió puszi, amiért ennyire el tudja bájolni az anyukáját! El is lehet tölük bájolódni, annyira jófejek tudnak lenni ilyenkor. Késöbb is, csak másképp. Akkor meg olyan jókat tudnak mondani!
Én írom a gyerekek aranyköpéseit, ha rossz kedvem van, elöveszem a füzetkémet, és rossz kedv huss!!!
Iboly! írj már valamit ezekröl a sportokról! Én eddig csak álmodoztam róla, remélem, akkor is bele mernék vágni, ha valóban lenne rá lehetöségem!
Snoopy! Régen szeretnék felülni egy helikopterre. A többi is érdekelne, menjünk együtt, jó?
Emiled megjött, sajnálom, hogy nincs képed, ha lesz, feltétlenül küldj! Köszi!
Jázminmama! Figyeld csak, olyan édes, amikor megkoccan a foga a kanálon! És ö is hogy meglepödik rajta!
Ancsa! Az én gyerekeim azt csinálták, hogy amikor már tudtak négykézláb állni, hintáztak egy darabig, aztán "elöreugrottak". Volt belöle ordítás is, de rájöttek, hogy így el lehet érni mindenféle dolgot.
Köszi, amit a képekröl írtál!
Kati! Hogy bírod a szalmaságot? Örülök, hogy jó volt a Balcsin, nagyon klaszz idö valt ma is. A nagylány hogy érezte magát a táborban? A mi nagylányunk (mint minden 16 éves) soha nincs ám megelégedve magával, de valami iszonyúan hiú. Képes kiöltözni, hogy kimenjen a sarki közértbe két kifliért. Néha megelégelem a dolgot, hamarabb megjárom egyedül, mintha kivárnám a készülödését! Majd megtudod! Ez nem fenyegetés, úgyis így lesz....
Pankamama! Jó nyaralást, nagyon jó pihenést Nektek!
Kriszta? Adri? Verus?
Éviéknek biztos jól telik a nyaralás a nagyinál, remélem, Csongival is minden rendben van!
Pele, Evey! Ugye, jól vagytok! Legyetek büszkék ránk, itthonról intézzük Nektek ezt a remek idöt, csak lógassátok a lábatokat nyugodtan!!!!
Puszi mindenkinek!
Emese