Sziasztok!
Köszönjük a jókívánságokat és az érdeklődést!
Oti kiszsiványom hál'Istennek jobban van, ez a befújós gyógyszer sokat segített neki, és fájó szívvel írom le, de az antibigyó is... mindegy, lényeg, hogy gyógyul, és Akata mindenféle egyéb paráimat is eloszlatta - Kata, még egyszer nagyon köszi!
Újabb paraságom, hogy 20-án mennének Apával izotópos vizsgálatra a veséjével. Ez gyakorlatilag azt jelenti neki, hogy órákat várnak a gépre a kórházban, aztán félóra mozdulatlan fekvés félmeztelenül egy számítógépes kezelőasztalon (jó, igaz, valami vákuumtakarója lesz) aztán újabb várakozás a kórházban a papírokra, és nem akarnám ennyi mindennek kitenni, ha nem muszáj, amikor mostanában ilyen fogékony a bacikra... de még kitalálom addig.
Natikám ma nem aludt sokat, de én sem voltam az anyák gyöngye - tegnap rettenet későn feküdtek le a gyerkőcök, ma nagyjából szét voltam esve, pedig a nagyon rémes ünnepek körüli nemalvós időszaknál fényévekkel jobb a helyzet.
Natibogyókám tegnap is, meg ma is Otival fürdött a nagy kádban, egyelőre még csak Oti mutatta jelét annak, hogy ez tetszik neki, ott ölelgette a húgát, meg dobálta neki a játékokat
Amúgy Macilány már fürdött egyedül nagykádban, nagyon édesen lubickázott benne
Alvás: most mindannyian egy kupacban alszunk a kisszobában, a nagyban meg játszósarok és nappali üzemel. Így ha valaki aludni akar, a többiek - elvileg - nem zavarják a másik helyiségben. Aztán egyszer csak - gondolom - Apával kiköltözünk majd.
Éva, üdv közöttünk! Mesélj magatokról, képeket is kérünk!
A babusok nagyon cukik!
Tami, kívánok neked sok türelmet, csít és sok alvós órát!
Kike, a kenyered hallatán csorog a nyálam!
Vkata: "megtuttyad" - hát ezen akkorát nevettem!
találó!
Drága Dórika! Ha neked fárasztó is a tornára járás, lényeg, hogy ez neki jó! (és egyre több mindennel leszünk így....
)Remélem, élvezi!
Babuli, szép a lakásotok! Na meg Szabi is
Márti: tarts ki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Wera: részvétem a barátnődnek. Nóri nagyon ügyi! Pénzötletem nincs... enni bármikor jöhettek hozzánk!
Titikém: drukkolni fogok, minden rendben lesz! A humorod, látom, a régi
Nevek... most semmi nem jut eszembe.
Tipptopp háziasszony Védám, köszönök mindent! Rögtön lejegyzeteltem az ételötleteidet, új színt fognak hozni a konyhámba
A brokkolifőzeléket ugyanúgy készíted, mint a többit?
Ha még nincs fent, a sajtfánk és a rakott vegyeszöldség receptjét fölteszed? Köszi!
Tegnap végül is chilis babot készítettem, ma meg összedobtam hozzá egy "mindent bele" zöldségkrémlevest. Este nasinak meg sült almát fahéjas-mézes dióval, és Apa sütött mennyei hamburgert.
Fogyisok, a sült almát nektek is ajánlom ám! Nagyon finom! Tényleg: fogyis receptekből nem akartok topikot nyitni?
Drágáim, most ennyi, megyek, asszem elteszem magam holnapra (vagy még mára, attól függ, lányka mikor ébred).
Jó éjt!