Új privát üzeneted érkezett!

Köszönöm Katák!!

Étvágya átlagos, semmi kül. Egyébként igen, Sinlac tápról beszéltünk.
Köszi a babakocsi infót!

sz.andi

Sziasztok!

Viki!
Köszi az infót Mártiról. Szegény:(

Tami!
Sajnálom, hogy Alekonak ilyen jellegű baja van. Így már nem csoda, ha annyit köhög.
Ne búsulj, igaza van katának, itt mindenki nagyon szeret.

Főzés: én nagyon nem szeretek, kapkodva nem, máshogy meg nincs időm. Szerencsére Apa ezt megoldja. Emma eddig üvegest kapott, mert egy üveggel eszik egy nap, ez meg még bírható anyagilag.

Katák!
4 hónaposan látta Emmát utoljára az orvos, most megyünk majd 15-én, de csak védőnő lesz.
Nem gáz?
Vagy ragaszkodjak az orvoshoz is?

Mert semmi baja szerencsére, de hátha meglátna vmi olyat, amit én nem.

Marcsi!
Ne izgulj, én alaposan utánajártam ennek a forgás-dolognak (mert én is féltem), de ez még nem gond.

Andi!
Nekünk Neonato sport van, majdnem teljesen dönthető, talán ha 10 fok hiányzik.
7 kiló

Sziasztok, megyek Bömbi kisasszonyhoz
Vendég

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.20 21:16-kor.
Vendég

Vidokata! Akkor ok! Jázmin is megette most, úgyhogy rendben van.

Voltunk bankokban. Hát nem lesz egyszerű menet ez a hitelváltás, de muszáj. ráadásul a bankok 15-ig, meg 16 óráig vannak nyitva. Aki mondjuk 4-ig dolgozik az hogy megy el?
Így aztán holnap megyek egyedül még egy kört, mert apa ugye elméletileg 3-ig dolgozik és az OTP 3-ig van nyitva! :twisted:

Kép
szly27

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.20 21:16-kor.
Vendég

Szly!

Ezen már én is gondolkodtam.
Ügyintézés az önkormányzatnál, bank, stb. mindig pont munkaidőben.

Nem értem miért nem lehet hosszabban nyitva tartani.

Bár itt Pesten azért jobba helyzet.

Andi!
Drukkolok, hogy Vikivel ne legyen semmi gond!

Bondi!
Oti jobban van?
Vendég

VKata!
Köszi :D
Vendég

Ráadásul az egyik banknál kifogtunk egy nőcit, aki annyit csinált, hogy neten kalkulált nekünk egy hitelt. Ezt én is megcsináltam már! De amúgy aranyos volt, csak semmi hasznosat nem tudtunk meg tőle.

Kép
szly27

Sül a második adag kenyér-hazajöttek,és mint a sáskák... :lol:

No visszaolvasok,mi történt...

Kép
Kép
Kép
kike

Szly:sajnálom a bankos dolgot!!
De úgy néz ki tényleg jobb ha váltatok!
Járjatok sikerrel!

Kata:sajnálom hogy még mindig járni kell a gyógytornára,de a gyógytornász csak tudja hogy miért.
Tesóm is gyógytornász-igaz idősekkel foglalkozik...

Kép
Kép
Kép
kike

Andi!
Sjanálom h Vikici Mütyi keveset hízott.

Timi!
Zsuzsa kajcsija miben más, mint a Tiéd?

VKatus!
Ez fizetős torna?

Ma nem sok babás képet láttam. Tessék pótolni!
20150601134430

Viki! Akkor hajrá! Lássuk a Fickót!! :lol: :lol:

sz.andi

Viktória kérésed számomra parancs :lol: :lol: :lol:

Kép Kép Kép Kép

Kép
andkata

Kép
20150601134430

Viki! Jó ötelet volt!!

De csodaszép Adél!!!!!!!

Lackónak meg az a mosoly...Huncut, de nagyon csábos.. :lol: :lol:

sz.andi

Jaj,de jók a képek-csodaszépek a gyerkőcök! :D
Én most nem tudok hozni képet,majd holnap pótolom talán :wink:

Kép
Kép
Kép
kike

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.20 21:17-kor.
Vendég

Azért egy Vercsi képem van:
Kép

Kép
Kép
Kép
kike

Délután 2 után még nem olvastam vissza, csak azért jöttem gyorsan, hogy tolmácsoljam:

Márti megvan, még nincs idegszanatóriumban szegény, de Lea alvási és üvöltési rekordokat dönt, ezért alig tud jönni, ill. amikor legutóbb jött a drága, egy jó hosszú hsz-a elszállt :( :evil: Köszöni, hogy aggódtunk érte, majd fog jönni, ha Lea engedi :wink:

(SMS-eztem vele.)

Szaladok a dógomra :D Ölelés mindenkinek!!!!
Vendég

Sziasztok!

na, végre alszik!

Adél és Lackó is nagyon gyönyörűek, mint ahogy a nagylány Vercsi is.
Rakok én is pár képet a hétről, remélem beleillik a sorba :D

Kép

Kép

Kép

Jó éjszakát!

(ja, az egyik kicsit szexi :wink: )
Vendég

Bocsi, de miről maradtam le?? Miért hiányoltátok annyira Mártit? Mi van vele?
Ok, látom, hogy Leával nehezen bír, de van még valami? :oops: :oops:

sz.andi

Na, az elsőhöz el kell forgassátok a monitort :D :D :D

Bocs, már nincs kedvem átszerkeszteni.
Üdv,
Szélkata (alias Orsi)
Vendég

Andi!

Nem, szerintem nincs, csak ő nagyon aktív és figyelmes fórumozó, sokat ír általában és feltűnt, hogy ma nincs, ezért hiányoltuk :D
Vendég

Jaaa, értem. Bár még elég sokan nem voltak. Nikivel is mi van??

sz.andi

Sziasztok Anyukák!

Nemrég regisztráltam az oldalra, szeretnék néhány szót magunkról:
Lászlóné Évi vagyok, Tatán élünk a férjemmel és a kisfiammal. Istikénk 2008. július 15-én született. Ő az első gyermekünk. A nyári kismamák oldalát Marcsi (t-mária) ajánlotta. Együtt voltunk a kórházban, sétáltunk sokat és vártuk a csodát. Emma és Istike között 5 nap van.
Olvasgattam már a párbeszédeket és tényleg jó lenne közétek tartozni. Én még új vagyok itt, ezért kérem a türelmeteket ha bénázok.
puszi mindenkinek: Évi[/img]
laszlonevolfeva

Andi!
Igen, Nicit is kérdeztük, ő is eltűnt.
Kis Vikid jobban van?

Éva!
Üdv itt. (bár én is elég új vagyok, de most biztos a többiek fürdetnek:))
Vendég

Köszönöm szépen!
Téged hogyan szólíthatlak?
Mi már fürödtünk, Istike alszik.
Majd próbálok képet is feltölteni csak le kell kicsinyítenem.
laszlonevolfeva

jaj micsoda képek!
egytől egyig mind édesek!!!

láttátok az rtl klubot??? 4-es ikrek és mellette már van 2 másik :shock: :shock: nem semmi. 1,5 óra a pancsi :D
aztán kaja, mire végez az uccsóval kezdheti előről...
hát nem irigykedem...

Kép

Kép
timi1982

éva!

üdv köztünk.

Kép

Kép
timi1982

Timi!
Én is pont azt néztem.

Mondtam is Apának, hogy én ilyet nem szeretnék. Ezt az én idegeim nem bírnák. Bár, ki kellene bírni, ha már ez lenne.
Négy baba egyszerre!

Éva!
Tegyél majd képeket.

Jó éjt!
Vendég

Szia Éva!
Mesélj Istiről! Milyen baba?

Tényleg Nicike? Bár ő néha eltűnik...

Én Mavericket hiányolom! Anita ADJ ÉLETJELET!!!!

Kép
andkata

Jó éjszakát!!!

Kép
andkata

Emma cukorfalat! Kis pajkos babóca, az látszik!

Kép
andkata

jah vik!

hát nem tudom miben különbözik. szerintem csak abban, hogy neki olyan de olyan turmix-ja van hogy még a jövő hetet is bepépesíti :D

tök olyan lett mint az üveges bébiétel... szerintem csak ennyi. ugyhogy most egy turmixot fogunk ketten használni :D
vagy ha nem, akkor tényleg marad a menzabefizetés :D :D :D

Kép

Kép
timi1982

az én gyerekem nem akar aludni :twisted: már 3/4 órája "altatom".
most felváltott az apja :D állandóan hasra vágja magát.
közben volt egy pisis pelus csere, hátha az a baj.. hát a következőbe meg egyből belerongyolt... remélem most hogy kijött aminek ki kellett, végre elalszik

Kép

Kép
timi1982

Sziasztok!
Bocs a bepofátlankodásért, de ha mi már kinőttük, Nektek még jól jöhet. Eladok hosszú ujjú pólókat, pulcsikat, mellényeket, nadrágokat, kocsicipőket, rugikat.....
Egy klikket megér:
http://picasaweb.google.hu/visnyei.andi/Elad#
Mindenkinek BÚÉK!

Kép
an°°di

Igen, Anita nekem is nagyon hiányzik!! Meg a szépséges iker fickók!!

Szia Éva!! Csinálj vonalzót és tegyél képeket is :wink: :D

sz.andi

Sziasztok!

Köszönjük a jókívánságokat és az érdeklődést!
Oti kiszsiványom hál'Istennek jobban van, ez a befújós gyógyszer sokat segített neki, és fájó szívvel írom le, de az antibigyó is... mindegy, lényeg, hogy gyógyul, és Akata mindenféle egyéb paráimat is eloszlatta - Kata, még egyszer nagyon köszi!
Újabb paraságom, hogy 20-án mennének Apával izotópos vizsgálatra a veséjével. Ez gyakorlatilag azt jelenti neki, hogy órákat várnak a gépre a kórházban, aztán félóra mozdulatlan fekvés félmeztelenül egy számítógépes kezelőasztalon (jó, igaz, valami vákuumtakarója lesz) aztán újabb várakozás a kórházban a papírokra, és nem akarnám ennyi mindennek kitenni, ha nem muszáj, amikor mostanában ilyen fogékony a bacikra... de még kitalálom addig.

Natikám ma nem aludt sokat, de én sem voltam az anyák gyöngye - tegnap rettenet későn feküdtek le a gyerkőcök, ma nagyjából szét voltam esve, pedig a nagyon rémes ünnepek körüli nemalvós időszaknál fényévekkel jobb a helyzet.

Natibogyókám tegnap is, meg ma is Otival fürdött a nagy kádban, egyelőre még csak Oti mutatta jelét annak, hogy ez tetszik neki, ott ölelgette a húgát, meg dobálta neki a játékokat :)
Amúgy Macilány már fürdött egyedül nagykádban, nagyon édesen lubickázott benne :)

Alvás: most mindannyian egy kupacban alszunk a kisszobában, a nagyban meg játszósarok és nappali üzemel. Így ha valaki aludni akar, a többiek - elvileg - nem zavarják a másik helyiségben. Aztán egyszer csak - gondolom - Apával kiköltözünk majd.

Éva, üdv közöttünk! Mesélj magatokról, képeket is kérünk!

A babusok nagyon cukik!

Tami, kívánok neked sok türelmet, csít és sok alvós órát!

Kike, a kenyered hallatán csorog a nyálam!

Vkata: "megtuttyad" - hát ezen akkorát nevettem! :D találó! :D
Drága Dórika! Ha neked fárasztó is a tornára járás, lényeg, hogy ez neki jó! (és egyre több mindennel leszünk így.... :) )Remélem, élvezi!

Babuli, szép a lakásotok! Na meg Szabi is :)

Márti: tarts ki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Wera: részvétem a barátnődnek. Nóri nagyon ügyi! Pénzötletem nincs... enni bármikor jöhettek hozzánk!

Titikém: drukkolni fogok, minden rendben lesz! A humorod, látom, a régi :wink:
Nevek... most semmi nem jut eszembe.

Tipptopp háziasszony Védám, köszönök mindent! Rögtön lejegyzeteltem az ételötleteidet, új színt fognak hozni a konyhámba :)
A brokkolifőzeléket ugyanúgy készíted, mint a többit?
Ha még nincs fent, a sajtfánk és a rakott vegyeszöldség receptjét fölteszed? Köszi!

Tegnap végül is chilis babot készítettem, ma meg összedobtam hozzá egy "mindent bele" zöldségkrémlevest. Este nasinak meg sült almát fahéjas-mézes dióval, és Apa sütött mennyei hamburgert.
Fogyisok, a sült almát nektek is ajánlom ám! Nagyon finom! Tényleg: fogyis receptekből nem akartok topikot nyitni?

Drágáim, most ennyi, megyek, asszem elteszem magam holnapra (vagy még mára, attól függ, lányka mikor ébred).
Jó éjt!

Kép
Kép
bondi

Sziasztok!

nálunk most játr le az esti műszak, igaz, apával még kicsit böngésztük a netet, de miután beléptem a babanetre, és meglátta a kezdőoldalon a mellgyusziról szóló linket, leépett....
:lol:

Szia Drága Éva!
Végre előbújtál Te is és a szépszemű Isti is a zugolvasásból, gyere máskor is!
Na, és persze mutasd meg a többieknek is a mi kis szerelmünket, had irigykedjen mindenki!!!!!

Most ennyire futotta, remélem, holnap tudok jönni, bár fél 11-re az okmányirodába kell mennem,(jegyzői igazolásért, hogy Emma velünk lakik... :shock: ) ilyet sem hallottam még, de mindegy...ha ez kell nekik...
(amúgy ez a szocpolhoz kell, mielőtt elkezdenétek agyalni rajta, hogy minek is...)

Csak Mártinak még!!!!

Drága Márti!
Már annyiszor húztál ki a gödörből!!!
Sajnálom, hogy most nem tudok én neked segíteni, ezért csak azt üzenem: K I T A R T Á S
innentől csak jó jön!!!!

Jó éjszakát mindenkinek!!!
Vendég

üdv csajok! nem olvasok most vissza, mert nem korlátlan a netem. jól vagyunk, gyönyörű a hely, nagyon jókat síelek, kicsi e is jól érzi magát. a fényképezőnk tönkrement, de majd igyekszem kölcsöngéppel képeket csinálni hogy legyen mit mutogatni. :) most szaladok is. mindenkinek jó éjt! :)

KépKép
muffin

Sziasztok!

Az hiszem az én gyerekem tényleg beteg lehetett, mert most hogy már két napja szedi az antibigyót, teljesen kisimult. Azt nem mondom, hogy órákat elvan egyedül :? , de legalább már néha le lehet tenni, és végre vigyorog, sőt egyfolytában kacag! Szóval azt hiszem tényleg fájt valamije, azért vinnyogott annyit.

Éva, szia :D , azt hiszem neked felejtettem el képeket küldeni, ugye? Érdekel még? Bocsi!!

Márti tényleg kitartás, remélem azért olvasol minket!

Jó éjt, szép álmokat, rózsás csókokat, cuppa, és a többi, ahogy szoktátok mondani! :lol: :lol: :lol:

Ja, az ex-el továbbra is harc van, ma konkrétan egy órán volt képes szórakozni, hogy szombaton 9-re vagy 10-re lehet menni a gyerekekért :shock: :shock: :shock: Komolyan mondon, ahelyett, hogy örülne, hogy Szabolcs nem tojik a gyerekei fejére,
Hú sirás van!

Kép
Kép
patr

Jó reggelt!
Üdv Éva!! :)

Zsombinak,Laurának,Dórikának nagyon boldog hófordulót!! :D

Kép
Kép
Kép
kike

Muffin:jó hogy beköszöntél,nagyon várjuk a képeket,de sajnálom hogy tönkrement a fényképezőtök :?

Kép
Kép
Kép
kike

Jó Reggelt!

Laurának, Dórinak és Zsombinak Boldog Hófordulót!
Kike! Mostanában nem bírlak megelőzni! Mikor kelsz?

Éva! Üdv köztünk! Várjuk a képeket!

Muffin! Örülök, hogy jól érzitek Magatokat!

Andi! Remélem minden rendben lesz Vikivel! Ami meg a hízást illeti szerintem Mi sem híztunk 20dkg-nál többet!

Anyjuk! Alekonak jobbulást!

Orsi! Emma nagyon édi a fürtjeivel!

Andkata! Adél is nagyon tüdnéri!

Viki! Lackó ezzel a vigyorral! Megzabálom!

Márti! Neked kitatrás! Leának üzenem, hogy tessék megjavulni!

Bondikám! Örülök, hogy Oti javulgat!
Én megértem, hogy félsz a vizsgálat miatt! Sajnos Mi is a kórházban lettünk betegek!

Marcsi! Ilyenek minek kellenek a szocpolhoz? Miért nem elég a lakcímkártya! Nem semmi!
Vendég

Ma megyünk tanácsadásra és elvileg ma kapjuk a második prevenart ha beadja a dokinéni! Majd kiderül!
Vendég

Sziasztok!

jó reggelt mindenkinek!

Nekem extra brutál vacak éjszakám volt, de nem Emma miatt, ő még most is alszik.

Elmesélem:

Egy hónapja, hogy szedek fogigátlót, rendeset, mivel ugye szopi már nincs.
Kb 1,5 hete kezdődött, rettenetes migrénekkel, és orrvérzéssel. Volt már ilyen rég is, még Emma előtt, de már jó ideje nem. Erre tgnap fél 1-kor arra ébredtem, hogy pörögnek a szemgolyóim... nem tudom szebben írni. Annyira szédültem. Persze mindezt fekve.
Annyira brutál volt, többször éreztem, hogy elájulok...
Aztán felébresztettem apát, aki kétségbe esett, majd azért csinált hasznosat is, hozott vizes ruhát, és megmaszírozta a tarkómat. Ez kicsit segített, de én most is vacakul vagyok. nem annyira mint az éjjel, de félek magamtól.

Most ilyenkor mi van????

Tuti, hogy a gyógyszer kavar be, ami egyébként yadine, és ezt nem eszem többet, de mi a frász van ilyenkor???
oké, meg fog jönni, de ez akkor is abnormális.
Kíváncsi vagyok, ezek után milyen lesz a mensi.

Ma reggel a futár ébresztett, aki hozza Emma székét... 6,15-kor...
még 8 előtt ideér. Valam ijó is van.
Vendég

Babuli: :lol: :lol: 5-fél 6 körül kelek.
Van hol fél 5-kor.
Megyek kölköket vinni oviba.

Kép
Kép
Kép
kike

szép reggelt lányok

évi üdv itt

nálunk tegnap volt a védönö megint a korházba küldéssel jön,
ma megyünk mérezkedni de nagyon fosok töle
én már jobban parázok az etetéstöl mint nem is tudom mitöl
sajna Lénának megint volt höemelkedése tegnap délután és tegnapelött éjjel is nem tudom mitöl lehet
nem köhög nem taknyos

utálok panaszkodni...............................

Képimg][/url]
Kép
ronix

Jó reggelt!

Adélkám még mindig olyan szép! Vercsi csupa mosoly!

Orsikám!
Köszi a szexi képet! Én még 64 karátos mosolyt kérek tőled! Emma cukkantyú! Ha a felső C&A-s, akkor nekem is van ilyen :)

Dóri!

Kép Én se bírtam ki, és írtam Mártinak!

Éva!
Üdv itt!
Kérünk képet Istiről!

Bondici!
Kérünk képet a közös pancsiról! Oti szerelmemről is 1001 éve láttam képet!

Nekem Te az anyák gyöngye maradt, Kis Angyalkám!

Pattikám!
Simuljanak tovább azok a kölkök,mert nagyon hiányzol!

Marcsikám!
Jobbulást neked!

Dórikának, Lizinek és Domi Hercegnek Boldog Fél Évet! Kép

Mi jól aludtunk. Lala úgy gondoltam h fél 9től 3/4 7ig 1 ébredéssel elég a szunya. Most vezet. Sztem ez már nem busz, hanem min. utánfutós kamion.

Ma nem tudom mennyit leszek, mert net és tv szolgáltatót váltottunk (kapja be a UPC), és de azt jönnek szerelni.
20150601134430

Roni!
Fel a fejjel! Tudom h sz@r a kórház, de ha ott kiderítenek vmit, az csak jó nem?

A múltkori vérvételnek mi lett az eredménye? Nekem kimaradt ez.

Fiacskád keze rendbe jött már teljesen?
20150601134430

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?