Új privát üzeneted érkezett!

Képek...egyelőre csak ez a kettő (a fehér felsőnk már felavatva, és Apa szerint úgy néz ki a jány, mint egy nyolcvanas évekbeli kamasz Cure rajongó - bakancs, fodros szoknya):

Kép Kép

Judit
Kép

Kép
balwin

Jah! Judit, szuperosak voltak a partykörmök :D A sajátod ollan hosszú? :shock:

Judit
Kép

Kép
balwin

Judit, te Annalucuról tettél képet??? :shock: :shock: nem hiszem el, nagyon sokat változott, gyönyörű nallány lett!!!!!!

Szülésznő: mivel Gyöngyi ugye most nem dolgozik, így valszínű azt keresem meg, akit ő ajánlott maga helyett, és azt mondta, már így januárban nyugodtan hívjam, sőt... Elég gyorsan "betelnek" az időpontjaik! És mindenképp szeretnénk szülésznőt, nekem rengeteget jelentett!!!!

A max. 2 ágyasra én is befizetnék, mit kell érte tenni? :lol:
Sőt, nem bánnám, ha majd ez a szülésznő is reggel fél 7-re behívna, és az NST-ket lezavarnánk a 7.-en, műszak után... :roll: Kicsit nehéz megszervezni, ki vigyázzon Szabira, míg a kórházban a 6.-on 2-3-4 órákat töltök....

Te szeretnél fogadni szülésznőt?

Niki, nem tudod, lesz már Ringató a héten??????

Kép
Kép
dorkáék

Anna Luca tényleg gyönyörű!

Én egy ágyasban voltam! Tök jó volt, még fürdő is van benne! De nem tudom minek köszönhetően. Vagyis amikor műtét után lekerültem a megfigyelőbe, annyi negatív dolog történt a szobatársaim miatt, hogy a dokim megsajnált és az egy ágyas pedig pont szabad volt így oda tettek át. Nem kértem, de nagyon hálás voltam érte. Szerintem ezt a választott doki tudja elintézni, ha van rá módja.

A ringató hol van és mikor? Milyen egyéb zenés foglalkozások vannak még Szolnokon? Mi anno a Tücsökzenére jártunk. Akkor még jó volt, de azt mondják azóta nagyon tré lett.

Nóri két alsó foga 5 hónapos korában kezdett kibújni, a felsők 8 hósan, a többi négy mellettük pedig folyamatban van! Az első kettőnél nagyon nyűgös volt, de azóta nem veszem észre.

Kép

Megyünk mosni!

Kép

Maja az unokatesóival

Andi

Kép
Kép
andii

Kép

Hát igen..... Amikor dilis anyuka nem kimossa először a száját, hanem rohan a fényképezőgépért!

Nálatok csinálják/ták ezt agyerekek? Nálunk mind a kettő. Mondjuk Maja inkább szórni, Nóri inkább enni.

Andi

Kép
Kép
andii

Sziasztok!

Andi! Ettől a homokevős képtől megállt bennem az ütő! :lol: Na nem baj, ezzel is találkozott! :lol: Nálunk Balázs szerencsére nem bántja sem a virágföldet, sem a virágokat.

balwin Judit! Nem hiszem el, hogy Annaluca van a képeken! Te jó ég, mikor tettél te utoljára képeket??? :shock: Úgy járnék veletek is, mint Fannáékkal, csak anyukákról ismerném fel a kiscsaládot!

Egyébként szerintem is doki tudja elintézni, hogy két ágyasba (egyágyasba) kerüljetek. Anno, amikor Erdődi Tgondozáson észrevette, hogy gáz van nálunk 17 hetesen, engem is 2 ágyasba fektetett, igaz a nőgyógyászaton, mert a terhesphatológia tele volt. De a mellettem fekvő anyuka is az ő betege volt.

Dorka! Sajna sem nadrág, sem kesztyű témába nem tudok segíteni. Mi kesztyűt a Corában vettünk, igaz, nem síkesztyű, de meleg, béléselt, 800 ft volt. Teszveszen nem találtál olcsó és jó sínadrágot?

Na üdv!

Olga

Kép
juhaszolga

Dorka!
És kit ajánlottak,jól lesz pü-ben is ha neked így jobb!

Szoba!
Nekem anno Manyi,akarta az eggyágyast de foglalt volt meg a két ágyas is,utána mondtam neki jó lesz nekem a sokágyas is,na ezt a másodiknál nem jelenteném ki!
Főleg ha olyan fura szobatársat kapnék mint anno!Dorka emlékszel arra a csajra aki éjjel üvöltött a férjével telefonon??
Szóval szerintem a szülésznő is eltudja intézni!
Mi biztos fogadunk majd a másodiknál is és biztos hogy Manyi lesz

sapit,kesztyűt itt vettem a piacon

AnnaLuci.......Hát rá sem ismerek,nagyon szép menynek való

:wink: :D

Kép

Kép
katlina

Néhány kép:
Kép babó parkol :)

Kép mézeseim

Kép babó mézese

Kép szánhajtó mikulássegéd :)

Kép a gyerek ki van használva! :)

Olga

Kép
juhaszolga

Judit! Mikor tartasz méz-körutat?

Bocsi... most csak ennyi... Szép napot!
szilbee

Jó reggelt!

Olyan fura, hogy csak ketten maradtunk itthon Jázminnal (ő meg még alszik).... Nagyon hosszú volt a szünet, de tarthatna még!

Balwin, nem hittem el, hogy Anna Lucát látom! :shock: Egyszerűen gyönyörűséges az a nagylány!!! :lol: :lol: :lol: Lehet, hogy szőkült, de még mindig különlegesen szép a haja színe! Megint beleszerelmesedtem :oops: :lol:

Andi, Annáéknak januárban lesz valamikor az iskolaérettségi vizsgálat. A Gekkóban azt mondták, nyugodtan kezdhetné, a tornás konduktor szzerint (ő is felmérte egy másik módszerrel) 5-ből 3-ban iskolaérett szintet produkált, kettőben nem, az óvónénik közül az egyik szerint igen, a másik szerint nem... Szóval, teljesen bizonytalan. De most, hogy rátaláltunk erre a tornára, járunk Gekkóba és logopédiára és itthon is csinálunk egy beszédfejlesztést, abban maradtunk, hogy nem kezdjük el az iskolát.

Virágföldevős kép nem semmi! :lol: Az enyémeket igazán nem érdekelte sosem...

Nekem egyértelműen a dokim intézte az egyágyast. Én már a műtét előtt szóltam neki, hogy azt szeretném, s nem is bántam meg. Azért a 3.császár után nagy könnyebbség volt, hogy nem kellett km-eket gyalogolnom a wc-re és a zuhanyzóba, s ennyire egy többágyas szobában nem tudtunk volna összehangolódni Jázminnal sem.

Olga, nagyon ráértél a mézeseknél :wink: Micsoda díszítések! :lol: A szános kép is tetszik.

Tegnap lemázsáltam a családot, s képzeljétek, Anna átlépte a bűvös 18 kilót!!! Hízott a szünet két hete alatt majdnem fél kilót! :shock: :lol:

Viszont olyan mérges vagyok, mindjárt telefonálok is, mert december 5-én megrendeltem a kontaktlencsémet a lencseboltból a neten, s azta se jött meg, pedig már kifizettem...

Nadrág, kesztyű ügyben nem tudok segíteni, a fiú dolgainkat a barátnőmnek adtam az összeset.

Jaimee, a barátnőmék a második babót úgy hozták össze, hogy még csak szoptatott és egyszer volt neki kis maszatolós vérzése. Meg is lepődött kellőképpen, bár azóta már örül, hogy olyan kicsi a korkülönbség a fiúk között. :wink: :lol:

Kép
Kép
Kép
szamóca73

JÓ reggelt!

Andi, nagyon jók a képek, a földevés nálunk valahogy elmaradt, de minden mást a szájába gyömöszölt Babó, szerencsére már leszoktunk róla.
Tücsökzenére még tavaly tavasszal jártunk, aztán váltottunk a Mátyás kir. krt-on lévő Ringatóra, amit egy Szilvi nevű népzenetanár tart, az nekem valóban színvonalasabbnak tűnik, azóta oda járunk, szerdánként 9-től. Asszem 10-től meg a HEmo-ban tart.

Olga, nagyon szépeket sütöttetek Balázzsal, gondolom fincsi is volt!

Szami, nálunk is olyan furi, hogy Apa már nincs itthon, Szabi hiányolja is.. Na meg én is, azért nagyon jó volt, hogy itthon volt!

Katlina, ment PÜ is! Hát, én nem szívesen mennék 5 ágyasba megint 6.nak, ott szarul éreztem magam, főleg az a csajszi is!!!! Attól kész voltam én is!!! Nyugisabb volt utána levő két nap a 2 ágyas.

Teszveszen rendeltem egy kesztyűt valami 150 Ft-ért, bár nem sok reményt fűzök hozzá, ki tudja, mekkora méret kellene Szabinak... Saccoltam a centikkel, aztán hátha....
Meg még cipőt, pólókat is rendeltem Szabinak, szolnokiaktól.

Szami, nekem eddig nem votl bajom a Lencsebolttal, sőt, ha nem voltnk itthon, rugalmasan összehoztam a fickóval egy randit a városban, hogy átvgyem a csomagot... Mit mondtak, felhívtad őket?

Kép
Kép
dorkáék

Judit!
én sem ismertem Annalucára! atyám, és a vesszőparipám! Mekkora haja van! ez nem ér, már nektek is!!!!!!!!!!én már sosem tudok venni hajgumit a lányoknak! :cry: a pálmafás korszakból már lassan Leti is kinő!

Szülésznőt én nem fogadtam egyszer sem, a bent lévők sem háborgattak feleslegesen, Misi doszt elég volt, bár őt sem engedtem magamhoz túl közel! jól elvoltam csendes magányomban, becsukott szemmel, oldalt fordulva...én nem szerettem volna, hyog valaki kötelességének érezze, hoyg ugráljon körülöttem, amikor én mozdulni se akarok, még a szememet sem nyitottam ki onnastól, hogy felfeküdtem. próbálta úgy tenni, mintha aludnék, befelé koncentráltam (nem sokra mentek volna velem labda-, masszázs-,...ügyileg)

Olga!
nagyon szupik a sütik! na jövőre ha lesz időm... mik a színesek a tojáshabot megszínezted? de mivel? aroma?

Andi!
nálatok is egyívásúak a gyerekek! jó, hoyg tudnak együtt játszani. ők élnek Finnországban? akkor nem sokat találkoznak, vagy azért jönnek sűrűbben haza? és magyarul beszélnek, ugye?

földet nálunk sem ettek, de tépni Leti tépkedte a fikuszt, látta ahoyg minden este én is szedem a muskátlit/petúniákat, és azt hitte bent is jót tesz a növényeknek.

Szami! nekem si volt, hyog szólni kelltt, de éppen aznap hozta a futár.

na menetm tanulok tovább

Judit,
Kép
Kép
bbj

Jaóreggelt.

Dorka, a szülésznő neve nekem is jöhet :) Igen, most úgy gondolom, hogy szeretnék. Körbeugrálást én sem akarok (főleg a végén), de ha éppen megcippenek valamiért (pl. KÁÁÁÁÁÁD), akkor legyen teljesítve a vágyam :wink:

Köszi a szobás hsz-okat, akkor rákérdezek majd a dokimnál is.

Judit, há' hajgumit nekünk sem érdemes venni :? Kiszedi a kisasszony. A csatot is. Ezért van vágatva a frufruja...időnként olyan, mintha Pompom ülne a fején :mrgreen: Az apja meg bukósisak-frizurának hívja.

Andi, földevés rulez :lol: Vissza a természetbe :) Nálunk esélye sincs Lucinak virágföldet enni, ugyanis csak eccem növény bírta a kiképzést nálunk, és Ő is magasan van elhelyezve (nem a gyerek miatt, csak így alakult).

Olga, hűdeszupisak a mézesek! Szépen kidekoráltad :) Ehehehe, Balázs beparkolt a sátorba? :D

Judit
Kép

Kép
balwin

Andi: Nnnna, pont most tettem le a földre egy cserép dracénát, gondoltam, hogy már biztos nem nyúl hozzá Réka. Remélem, ezután sem fanyalodik már rá.... :? :lol:

Mi még most kínlódunk a felső egyesekkel. :shock: :shock: Tegnap olyan 3 körül aludtunk el...Illetve én már kettőkor. Az apja virrasztott vele.

Olga: gyönyörű mézesek. :P Idén már én is befogom Rékát.

Balwin: Nagyot nőtt Lucád! Gyönyörűség!

Kiindulva a másik topikban olvasott szülétörténetből (asszem Lizocskáéból) szülésznő is szerezhet 1-2 ágyas szobát. De én a dokival egyeztetnék.

Totál teltház volt, amikor Réka született, örültem, hogy akad szabad ágy. Aztán amikor begurítottak, konstatáltam, hogy TÖBBSÉGi a szoba és megnyugodtam. :oops: 8)

Szülésznő fogadás: nem is a körülugrálás a lényeg, hanem hogy saját szülésznő borotvál, beönt, nem mondjuk tanulók...tartja a kapcsolatot a dokival, tudja, mikor kell hívni, odafigyel az emberre. Mindezek miatt be sem tenném a lábam saját szülésznő nélkül a szülészetre.

Elvileg a 30. hét táján elég szülésznőt felfogadni, akkor is, ha a doki végzi az nst-t, mert 4 privi szülést vállalhat egy szülésznő /hó. Érdemes felkérni őket időben, nem az utolsó pillanatban.

5 ágyasak is vannak a gyermekágyon? Nem 4 a max? :shock: :shock:

ANikó: Nem, még nem lendülünk akcióba, csak tudakozódtam. :wink:
jaimee1

Akkor is rengetegen voltak, amikor én szültem...ezért dekkoltam (fél4-től) nyócig a szülőágyon.
Asszem 5 ágyas a max. (legalábbis ha megpróbálok visszaemlékezni, akkor 5 db fali konzol ugrik be a szobánkban...3 az egyik oldalon, 2 a másikon), de amikor mi voltunk Katlináékkal, Dorkáékkal, akkor volt az átvarázsolás, és 6 ágyasak lettek...még a gyerekkocsik sem fértek el az ágyak közt. Én is többségi szobában kezdtem, de fokozatosan átmentünk kisebbségbe :roll:

Judit
Kép

Kép
balwin

[quote] írta:n is többségi szobában kezdtem, de fokozatosan átmentünk kisebbségbe

Ájjájjájj...az szép lehetett. :? :? Még jó, hogy látogatóknak tilos a bemenet. Bár volt, aki ezt nem vette magára :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: .... Akkor értékelem még inkább, hogy mi annó csak apadtunk létszámban.
jaimee1

Nálunk olyannyira bejöttek a kedves látogatók, hogy még össze is verekedett a frissen szült anyukával az anyósa!!! Ez csak egy eset ami miatt nagyon örültem utána az egy ágyasnak!

Az unokatesók finn oviban keztdtek, aztán angol oviban folytatták, így beszélnek finnül, angolul, magyarul és a fiú most már egy kicsit svédül is, mert svéd kisbarát költözött a házukba. Nem is tudják mennyire szerencsések!

Olga: a mézeskalácsaid gyönyörűek, és a kiskuktád is!

Andi

Kép
Kép
andii

Jaimee! Amikor én szültem Balázst akkor 5 ágyasak voltak a szobák, de azóta átalakították, a "frissen" szültek majd megmondják. A 6.ágy helyén volt a pelenkázó asztal.

Köszönöm a dícséreteket mézes ügyben! :D Judit, igen tojásfehérje volt kikeverve porcukorral, és azt hiszem a Tescoba találtam kimondottan ételfestéket (3 színben), azzal van színezve. Pórbáltam előtte a keserűmandula aromával zöldet festeni, de kék lett belőle, ahogy elkevertem a glazúrral.

Igaz, én is ötágyasban feküdtem, de szerencsére általában 3-an voltunk, ők is messzemenőleg aranyosak, segítőkészek. Csak én voltam első babás, sokat segítettek, büfiztetésnél például. Én nem bántam meg. Akkoriban 7 ezer forint körül mondták hogy kell fizetni az egyágyasért/nap. De ezt a terhesphatológián hallottam a szobatársaimtól, nem 100 % az infó.
Szülésznőm nekem sem volt, de nem éreztem, hogy az épp ügyeletestől más elbánásban részesültem volna. Nekem azok az érvek eszembe sem jutottak, amiket Jaimee írt, de igaza lehet. Bár én akkor csak babóra koncentráltam, dokim legyen, aki csak rám figyel, ott van, közbeavatkozik ha baj van (nem mintha az ügyeletes nem csinálná meg, de biztos akkor is teltház lenne, ha én újra szülnék).
Ja, és még amikor a gyerekágyra áttoltak, akkor hallottam, hogy a növér ott beszéli, hogy melyik szobába kellene tenni, oda nem jó, oda se...

Na, beolvasztottam a csikimikulásokat! Fincsi csokis madártej lett belőle. Szokott valaki más is csinálni?

Hát Andi, igazad van, gyermekkorban (is) kincset ér, ha több nyelvvel találkozik.
Ha minden igaz nekem is kezdődik februárban a nyelvtanfolyam. 8)

Olga

Kép
juhaszolga

Engem először bosszantott, hogy nem jöhetnek be látogatók a szobába, de mire szültem 180 fokban megfordult a nézetem! Kell a fenének, hogy másik 4 család fia-borja-szomszédja ott hangoskodjon, meg nézze ahogy szoptatok, vagy csak szenvedek az ágyon...arról nem is beszélve, hogy ha esetleg betegen jön be látogatni... Debrecenben még mindíg be lehet menni a szobába látogatni. Hülyeség, baromság. A kismamát és a kisbabát (főleg egészségét, pihenését) kellene nézni szerintem.

Olga

Kép
juhaszolga

Olga, én is hallottam ilyen árakat, de nem kell fizetni az egy ágyas szobáért.

Dorka, még jó, hogy felhívtam őket, teljesen elfelejtették a megrendelésemet, mert 3*30 db lencsét rendeltem és nekik csak 2*30 db van... Ez még nem is lenne baj, de legalább írtak volna egy e-mailt, vagy felhívtak volna, hogy akkor mi legyen... Most megbeszéltük, hogy amennyi van, feladják csüt-péntek magasságában érkezik.

Lánykáim alszanak, megyek egy gyors infraszaunára. Olyan furcsa még ma ez a pörgés (Annának ma már volt torna, délután neki még Gekkó, aztán Máténak zeneiskola) :roll:

Kép
Kép
Kép
szamóca73

Szami, akkor te napi lencsét viselsz, hogy ennyi darabot rendelsz?
Jó szaunázást! :)

egyágyas: én úgy tudom, hogy van olyan kórház, ahol van ilyen fizetős szolgáltatás igénybevételére lehetőség, de itt Szolnokon nem kell érte perkálni...

Látogatás: én annak örülnék, ha valami köztes megoldás lenne: hogy Apuka is meg tudja simizni 2.-3.-4. nap is, a tesókról nem is beszélve. Persze kézmosás után, nem belegázolva a szobatársak lelkivilágába, alvásába, felépülésébe, szóval nem a kórteremben, hanem valami elkülönített kis látogatói szobában....

Kép
Kép
dorkáék

hali!

Úgy emléxem, hogy 5 ágyas a legnépesebb szoba, mintha 6-os már nem lenne. Én legalább is 5-ösben voltam, ... ezel szerint csak én vagyok ilyen lüke, hogy még élveztem is a nagy szobát... Igaz, csak 3-an voltunk váltakozva is. Meg ha van választott szülésznő, az elintézi, hogy ha nincs szabad egyágyas, akkor az 5-ösökből valami hasonszőrűek mellé kerüljön az ember... most novemberben legalább is figyeltek ilyenre.
Az egyágyasakban jellemzően 2-3 dokinak a betegei voltak. Elvileg alapítványnak kellene fizetni az egyágyas szobákért, de akinek fogadott dokija van, az elintézi... saját honoráriumában letudja... no comment...

Bbj: ugyanígy gondolom a vajúdást, mint ahogy te leírtad. Nekem is jó volt, hogy ott volt apa, de jobb volt, hogy nem szólalt meg se. Én is a végén az oldalamon, csukott szemmel koncentráltam és befelé figyelve "nyitottam" a méhszájamat... Holnapra kéz és lábtörést!!!

Jaimee: Ketteske projekt elindult? Apa hirtelen irányt váltott? :lol: Szerintem 4 ágyas nincs is... Az én barátnőm is sokáig szoptatott, amikor a 3.-kal terhes volt. Étvágyjavítónak jüó a Béres csepp, de az van ráírva, hogy 10 kg felett szedheti gyerek, de 20 kg alatt meg kell beszélni a dokival.

Olga: fantasztikusak a mézeseid! és a Kiskuktád is! :lol:

Balwin Judit: egyszerűen gyönyörű.... nagyon...

Andii: de jó tesód gyerkőceinek... hát sokkal nagyobb előnnyel indulnak az életben... Földevős kép nagyon állat. Van talán még olyan is, hogy Höcögtető... talán itt a Széchenyin a Zöld házban. Érdemes itt a Zöld Házban érdeklődni, nagyon sok programjuk van. Péládul mi B.-vel jártunk tornára is. Itt is volt, de a Hemoban is ugyanaz a csajszi tartotta. Az nagyon jó volt.

ennyi...

Kép

Kép
szolkata

ja, még egy, míg el nem felejtem: ma is voltam turkálni a Diegoban... ritka jó cuccok vannak. 10-15 perc alatt túrtam Marcinak kb. 20 darab rugdalózót, pólót, bodyt és Bencének 2 melegítő alsót 2196 Ft-ért

Kép

Kép
szolkata

közben csörgött a telóm... szóval nagyon jó minőségűek, van felnőttekre is minden, most már például férfi ingeket is láttam (Mark's and Spencer, George, Next), lakástextil... nagyon érdemes elmenni, ha valaki szeret turizni.

No dolog van...

Kép

Kép
szolkata

Kata! Meddig vannak nyitva 7közben? Már vagy 1 hónapja tervezek eljutni oda...
szilbee

Szami!
atya ég, az mekkora csomagban érkezik?

Kata! már többször is írtad, majd egyszer elnézek!
lehet a héten

Szilbee!
valamelyik délelőtt a héten jÓ? be akarok menni a corába, és akkor arrafordulunk.

én sem bántam, hogy nem lábatlankodik ott ismeretlen, de apa, meg Gréti jó lett volna, ha bejöhetnek, és elkülönített helyiség is jó lenne dehát a baba egészsége a legfontosabb, ha normálisan nem lehet megoldani, akkor inkább sehogy! én sajnos Letivel kisebbségi szobába kerültem, én képviseltem egyedül a többséget, gondolom a nevem besegített. bár nem volt sok gond velük, rendszerint dohányozni voltak, meg látogatót fogadni. jött a pereputty, volt kit.

Judit,
Kép
Kép
bbj

Szilbee: nem tok nyitva tartást, csak hogy reggel 9-től van nyitva... és persze érdemes hétfőn bálabontásra menni! Én is azért voltam ma. Bár szombaton is találtunk már jót.

(úgy unom már, hogy Marcika egész nap szinte semmit nem alszik és meganyűgös... megaborzasztóan szopik, dobálja magát :roll: de nem tudom sehoogyan sem elaltatni, a kezemben is csak percekre alszik el, el sem jutunk oda, hogy letegyem)

Kép

Kép
szolkata

Kata: Dehát én négy ágyasban feküdtem a gyermekágyon. :lol: Én, és még 3 anyuka. Akkor ez volt a kivétel? :shock:

Több az, mint 2-3 doki....szerintem.... :wink:

BBJ: Megadrukkkk holnapraaaaaaaaaaaaa!!!!!

Apa szüléskor olyan volt, mint egy papagáj, hajtogatta, amit mondott a szülésznő. :roll: Ne úgy nyomjak, amúgy, ne oda kapaszkodjam, hanem amoda, ne úgy csináljam.... :roll: Édes volt! :lol: Vajúdás alatt nem érhetett hozzám (labdán) és ezt be is tartotta. Ja és macerált, hogy figyeljek má' oda, hogy jól tudjon folyni az az oxit.. Egyszer rá is mordultam, hogy legyenek már neked csak 5 röpke percig 2 perces fájásaid, meg rádkötöm az oxit. is meglátjuk, cifrán jár e a szemed. Mondta is a szülésznő, hogy valamit biztos érezne ő is az oxitól. :lol:
jaimee1

Dorka, igen, napi lencsét hordok. A két utolsó terhesség alatt-óta nem bírja a szemem a régen hordott havi lencsét, s mivel itthon nem mindig hordom, a kéthetinél a napi lencse olcsóbbra jön ki (és sokkal jobb hordani is). A 3*30 lencse olyan 5-6 hónapra elég nekem.

Judit, nem olyan nagy csomag az!

Kata, ezt az alapítványi dolgot nem tudtam, de előttem és velem párhuzamosan, a másik kétágyasban is egy-egy doktornő volt. Mondjuk M. doktor honoráriumába bele is fért. :?

Tesóm holnap megy vissza. Ma még taliztunk délelőtt anyukáméknál, holnap este meg irány a repülőtér. :cry: Már most kérdezte, mikor megyek hozzá. Hátha lesz még tavasszal ilyen hihetetlen akciós repjegy: amikor mi mentünk oda -vissza egy jegy nem került 40 ezerbe (mindenestől).

Kép
Kép
Kép
szamóca73

Kata! Akkor majd próbálkozok...

Erika! Én is 4 ágyasban voltam.

Judit! Okés! melyik nap Corázol? (Holnapra még nem tudok pénzt felvenni. És ne felejtsük el a tartozásom. ;) ))
szilbee

Szami! Ha már jó előre, hetekkel, hónapokkal lefoglaljátok a repülőjegyet sokkal olcsóbb. Mostmár Peti is így jár németbe, előtte egy hónappal lefoglalja a jegyet, 40 ezerért megy ő is oda-vissza németbe, ha előző nap veszi, akkor meg jóval százon felül van a jegy. Másik ismerősék Amerikába járnak így haza a lány szüleihez, januárba lefoglalják a karácsonyi repülőjegyet.

Na akkor úgy látszik senki semmi konkrétat nem tud az egy- és kétszobás ágyakról. Dorka! balwin Judit! Rajtatok a sor, hogy kiderítsétek! :lol:

Olga

Kép
juhaszolga

ezt a cikit... :oops: :oops: :oops: :oops: most gondolkodtam azon, hogy én hogy is voltam az 5ágyasban... mi, hogy volt... és csak 4-ig jutottam... :oops: :oops: :oops: szóval én is 4ágyasban voltam... akkor lehet, hogy 4 ágyasak a szobák és nem 5 :oops: :oops: :oops: inkább most már nem is emléxem... ezer bocsi :oops:

Kép

Kép
szolkata

Jó reggelt!

Micsoda pangás!

Judit! Majd mesélj hogy sikerált!

Olga! Nagyon klasszak a mézesek! Én is úgy szeretek a gyerekekkel sütni.

Andii! nálunk jelemző a virágföld falás... :? :roll: Naggyon jók a képek! :)

Balwin! Nagggyon gyönyörűséges a lánykátok! :D Nekem inkább úgy tünik, hogy olyan szép vörös a haja, mint volt.

Rólunk:
Várom a szomszéd tányéros tv szerelőjét, mert a mi falunkra rakják fel az ő tányérjukat.
Éjszaka Dév ordítva ébredezett. Végén apja altatta el. Kapott nurofent is, mert szerintem a foga jön már megen. Bár még nem látni melllik... Tagnap egész nap nyűgös volt és látszólag minden ok nélkül elkezdett sírni fájdalmasan.
szilbee

jó reggelt!

üres aggyal nehéz írni... illetve tele van taxival... menek inhalálok, hátha jobb lesz...

Kép

Kép
szolkata

Kata! Eddig bírtad az ostromot a szervezeted akkor. :( Jobbulást! Bence alakul már?
akartam kérdezni már jóóó rég, hogy nem lehet nagyon telipakolja Marci a pockot és azért nem alszik jól? Mostanra meg már túl fáradt az alváshoz is?...
szilbee

Kata:
Kép

Szilvi: Nem válaszoltam a felvetésedre (részben mert a válaszom úgyis tudod): Én is nagyon szeretnék már személyesen találkozni veletek. Egy délután eljöhetnétek valamikor, bármikor.

Hányadik fogacska is mocorog?

1-2 ágyas gyermekágyas szobák: tegnap este bevillant, hogy mintha a szülésfelkészítőn azt mondta volna a védőnő, hogy azokért fizetni kell....de már lehet, hogy csak képzelődöm, vagy álmodtam... :roll: :roll:
jaimee1

hát délelőtt óta nem erőltette meg magát itt a brigád :roll:

pedig 2 gyerek ide vagy oda, legyűrtem őket, úgy néz ki... (bár B. elég komisz hangulatban van ma is)

Szilbee: rájöttem Marcika titkára... fel volt kapatva... mi gyakorlott második gyerekes szülők felkapattuk, meg aztán anyám..., mert biztosan van neki valami baja, azért sír.... és ha felvettük is sírt... én meg amikor elvonult mindenki a színről és végre hármasban maradtunk, hagytam replikázni egy kicsit, és lám, el tud ő aludni... aztán később is, meg ma is... meg úgy néz ki, hogy most is... no rend a lelke... csak nyugi kell ide... meg aggódó nagyszülők el... Osztan hozzánk nem jönnétek el? Egy kis taxi nem fertőz ám, saját magunknak csináltuk (sajnos én is könnyesen voltam kint öltözve). Levente van oviban? Ja, Bence alakul, már csak némi anyag liftezik benne, az orrán szinte már semmi nem jön.

Jaimee: hát ti is gyertek el hozzánk! (meg aki akar egyyébként, csak telózzatok előtte) Köszi a jobbítást :lol: Arra sem válaszoltál, hogy apa rábólintott a 2nd baby projektre? SZobák: mondom én..., hogy van ott valami... (Blogodat hogy lehet olvasni? emilben elküldöd? én hülye vagyok ám hozzá, ha nagyon bonyolult,... írd le részletesen)

Bbj: vizsga? izgulok ám...

Kép

Kép
szolkata

Kata: még nyitva vagyok. Legalábbis engem beenged a blog. :lol: :oops:

[quote]a írta:pa rábólintott a 2nd baby projektre?

Anikónak válaszoltam, azt hittem, még nem olvastál vissza. :wink:

Még nem vágunk bele. Majd.....időm mint a tenger. :wink:
Emődi doki kiélheti majd magát rajtam, mint 35 feletti kismamin... :lol: :lol:
jaimee1

jaimee1

Erika! Kata! Busszal ilyen hidegbe nem merek Dévvel kiruccani. (Max. 15-30percre a ház elé). Épp ezért nem is én menek Leventéért az oviba. Na és a lényeg, hogy apjuknál van a kocsi.

Erika! Plííz nekem is küldj majd jelszavas izé-bizét...!!!

Nálunk romokban a nagyszoba. Átszerveztem a bútorokat. Karácsonyfát kiteleportáltam. Irdatlan por van most mindenütt... ha Dév felébred a szunyiból pakolászunk és portalanítunk tovább.

A kisebbik rákapott a Besh-Odromra. Délelőtt vagy fél órán át táncolt, forgott rá. :lol: És megtanult törölgetni. (nem csoda, már második napja hogy mást se lát tőlem...)

Na ennyi, mert leszakad a derekam...
szilbee

Jaimee: :oops: jól van na, nem értelmeztem, hogy arra az lenne a válasz :roll: :lol: :wink: vagy mi :lol: Meg néha, csak úgy olvasok, mint a szél, hogy le ne maradjak, aztán van, ami kimarad. Rettenetes hozzáértéssel az internet exploreres megnyitásnál tudom, hogy már csináltam kedvencekbe mentést... ezer éve... na ott röpke negyed óra alatt elmentettem a blog címedet :lol: De rájöttem, és számomra ezek olyan sokat jelentenek :oops: :lol:

Többiek?

Kép

Kép
szolkata

Szilbee: mi az a Besh-Odrom?

Kép

Kép
szolkata

Ja igen...

Erika! 9. Valszeg az egyik alsó örlő.
szilbee

Zene! Együttes neve!
szilbee

Szilbee: Jézusom, és milyen zenét játszik? Életemben nem hallottam a nevüket... :oops:

Kép

Kép
szolkata

szilbee

Hellllló!

Mikor lesz nyár? :roll:

Balwin! :shock: :lol: :shock: :lol: Annalucus már igazi hölgyemény! Nagyon szép! :D Azta! Én már látom magam előtt, ahogy a Kistesót ringatja, babázik vele... :)

Andi! Látom, van segítséged a házimunkában! :wink: Szépek a gyerkőcök!

Olga! Balázsotok is nagyon szép, a mézeseket meg sztem árulhattad volna a karácsonyi vásárban, tök jók! Na persze ilyen segítséggel! :wink:

Kata! Jobbulást! Turival felcsigáztál! Bár nem kéne most nagyon költekeznem...

Szilbee! Takarításhoz ++++! És fogjövetelhez is!

Jaimee! Nemhogy raknál vidijót a lépegető Popiról! :wink:

Mi 4 ágyasban voltunk a gyerekágyon. Bár az egyik csaj nem sokat volt benn, bőszen járkált le cigizgetni. :evil:

Ma volt az új védőnőnk, azt mondta, Dorka "jó mozgású gyerek", meg hogy "látszik, sokat van vele foglalkozva". :roll: Elemében volt a kisasszony... Javasolta a májkrémet és a sajtkrémet kenyérkatonákkal. :roll: Meg kicsit rosszallását fejezte ki a párszor adott- lehártyátlanított mandaringerezdek miatt. :oops: Dorka imádja nyammogni a kezünkből... :) És babapiskótát is kéne már adnom RÉG... :roll: Azért szűrök. :wink:

Megrendeltem az új párásítónkat! A héten hozzák! A "régit" balhé nélkül visszavették a Praktikerben, visszaadták az árát. :)

donkoaniko

Anikó: nálunk mindkettő (májkrém, sajtkrém) tiltólistán van az E betűk miatt. Néha azért bűnözök. :roll: Úgyhogy nekem mondhatta volna. :lol: Babapiskótát mi is kaptunk anyóstól, 2 csomaggal, megcsináltam tiramisunak. Kiflit szereti a gyerek. :wink:
jaimee1

Anikó: még jó, hogy minden védőnő, doki és szakkönyv mást mond a hozzátápiról! Én már alig várom, hogy betöltsük az egy évet és ehessen mindent Nóri!

Kata: gyógyulj meg. Ügyes vagy Marcival kapcsolatban!

Judit: remélem sikerült a vizsga!

Andi

Kép
Kép
andii

Míg szárítottam a hajam, egy mandarin felrepült a szekrény tetejére... Marci alszik...

Kérdés: ki és hol ajánlana nekem fodrászt, elég ramatyul nézek ki... hajilag. Eddig kisfalumba jártam ki, de az se lenne baj, ha Szolnokon is talánék valaki jót, nem biztos, hogy kijutok majd, ahogy kedvem tartaná. És esetleg itt a Széchenyin tud valaki? (persze nem sztár árakkal dolgozót) És az sem kell, hogy csip-csup szalon legyen.

Vannak hülye védőnők. Az egyik ismimnek mondta épp valamelyik nagyeszű, hogy (Marcival egyidős kislány) éjszaka ne etesse, mert ha most nem, akkor később már nem tudja leszoktatni az éjszakai kelésről... :roll: :twisted:

Kép

Kép
szolkata

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?