a kannyerrel nekem is ez a bajom mint Titanak beleragad, nem merek belnyulni mikor a dagasztasnak vege
Amugy en csak bekevert lisztbol szoktam csinalni, meg kalacsot csak ugy magamtol.
Koszonom a biztatast. Az ikeazas resz jol sikerult( leszamitva hogy Aleko azota is ott ul es varja az apjat hogy kocsival elhozzak a dolgokat) viszont Alekonak tudo gyulladasa van megis( meg jo hogy az idiota ugyeletes 1jen mondta egyen c vitamint es igyon sok teat)szoval aheten nem megy dolgozni, utana remlem igen mert nagy lesz a gaz februarban.
Kike: en sem kaptam meg meg a penzt, pedig 6ika van, szerintemmeg igen be van halva minden a hosszu szunet utan.
Wera: en tudok kolcson adni! De tenyleg! Az eskuvon kapott penz itthon van, nem tettuk be bankba mert nem erte meg.
Szoval oda tudom adni, mig nem kap az urad ujra fizut!
Tita: rendi vagy, de holnap dokihoz megyunk Annaval.Igazabol csak merlegeles, de meg akarom nezetni a torkat is( ha mar a szulei toroknyavajaval kuzdenek) meg megkerdezni mi ez a nyavajgas.....
De jovo heten szerintem ok lesz.
Kata: Jovo heten indul a "moka"?
Orsi: a csutortokot meg nem tudom Igaz a minusz 20 lehet befigyel de meg azt nem tudom milyen teendoim lesznek.
Na meg betegen nem akarok menni!
Nono nagyon ugyi! Anna tovabbra sem eszik meg semmit nemhogy kanallal, de cumibol sem.
Reggel kicseleztem a tejpepbe tettem egy fruttapurat, na ugy megette.
Most is fozeleket keszitettem elo ebedre, de nem merem elkezdeni etetni, mert tuti oriasi hiszti es gusztustalankodas lesz .
Ja es Anna sem eszik kezben csak este es hajnalban, amugy fekve a foldon
MART????????????????????????????
Nicike??????????????