Sziasztok Lanyok,
Mar megint hetfo van es kezdodik egy ujabb munkahet, ez most nagyon hosszunak fog tunn igy az unnepek utan. Viszont az a jo a hetfoben, hogy ilyenkor ez egesz hetveget vissza tudom olvasni itt a munkahelyen, ami persze sokkal inkabb lekot mint a melo.
Sokat gondolkodtam mar azon, hogy meddig dolgozzak, de aztan arra jutottam, hogy dolgozni fogok vegig, igy gyorsabban eltelik az ido es megis van valami kotelessegem. Otthon en sajnos hajlamos vagyok egyik fotelbol a masikba vanszorogni es nagyon elfaradni a semmit tevesbe. Nem mintha nem lenne, mit csinalni a hazba takaritas fozes, babaszoba rendezese, de ezekre a dolgokra ott a hetvege. Mar most hetvegen a ferjemmel elkezdtuk atrendezni a szobakat, ki kell uritsuk az egyik szobat ahhoz, hogy legyen babaszoba es apa dolgozoszobajat atkoltoztetni egy masikba. Termeszetesen nem vegeztuk, de ugy tervezem hogy a kovetkezo hetvegere mar be tudjuk fejezni. Es akkor elkezdhetek vasarolni vegre, minden babaholmit mar be tudok tenni az ures babaszobaba.
Acica: Nagyon jok a kepek a kisagyakrol en is valami ilyesmit szeretnek, ahol a pelenkazo meg a kisagy teljesen egymas mellett van. Az atalakithato agyon is gondolkodtam, de szimpatikusabb az agy es pelenkazo variacio. Mar csak azert is, mert nekunk a Pocok az elso baba, es majd meg egyet szeretneni kesobb, tehat a kisagyat majd megorokli a kisteso.
Ugy tervezem hogy februarban kezdjuk el megvenni a bababutorokat addigra mar meg lesz a gen uH es az AFP viszgalat is. Na persze ezt a babona miatt akarom megvarni.
Noemi&Heni: Hat a kadban furdessel en is igy vagyok mint ti, legalabb hetente egyszer megengedek magamnak egy finom kadfurdot, habbal es csopogtetek bele egy kis nyugtato hatasu illoolajat. Az egyetlen baj, hogy nem ulhetek olyan jo igazan forro vizben amiben szeretnek, ezert 5-10 perc boven eleg az eppen csak meleg vizbol. Annyira vicces, mert apa mindig jon a homerovel is megmeri a viz hofokat, tudja hogy mennyire imadom a meleg vizet, de ugy aggodik nehogy felforraljam a babat. Bar szerintem akkor sem lenne semmi baj, ha az en alltalam kedvelt jo meleg vizben ucsorognek egy par percig, csak nem merek. Ezek a furdok annyira jol esnek mindig, es ami nekem jo az biztosan a Pocoknak is jo. + furdo kozben meg mindig meteszek egy kis kellemes zenet is a Pocoknak, tudom elvileg meg nem hallja, de hatha.
Olyan sokan irtatok, hogy mar tobb szammal nagyobb melltartot viseltek. En meg mindig a regi melltartoimat hordom. Az 100% hogy nottek, de meg beleferek a regibe, persze sokkal szebb es nagyobb dekoltasom van, ami nem rossz. Nem bannam ha nem none tul sokat a mellem, mert igy is mar a legutolso peteeresem ota le akarnak szakadi, es ez annyira kenyelmetlen. Akkor mar inkabb maradjon kissebb. Viszont egy par hete olyan nagyon erzekenyek is lettek, sokszor zuhanyzas utan orakig faj a mellbimbom. Nektek is vannak hasonlo tunetek? Ez mar juniusig igy lesz???
Suni :nagyon szep a pocid, enyem is hasonlo. Rajtam nem igen volt felesleg, igy mar egyre szebben kezd latszani. Erzem is minden nap hogy no egy picit, mert vannak idoszakok amikor erosen huzodnak belul a szalagok, kivul a bor.
En egy ugynevezett Bio Oil-al kenem, egyenlore nincs csikom, remelem nem is lesz. Anyukamnak se csikos a hasa, bizom benn az enyem sem lesz az.
Mindenkinek szep este es jo pocakosodast,