Szép estét!
Mi dédmamánál voltunk és elsöprő sikert arattunk megint...
na nem én
Wera, üdv a fedélzeten! Annyira jók a képek! Nonó nem lesz alacsony csajszi, az már most látszik! Nagyon édesek a családi képek is!
Egyébként Adél is irtó stabilan áll, ha fogom a kezét és egész nap ezt tenné, ha lehetne...plussz ülne...
Roni, nyugi! A Joghurtban jó sok fehérje van. Adjál neki minden nap valami húst a főzelék mellé és tejpépet, azt mondat azt megeszi...
Vik, mi az Eucerint ( omega 13?) száraz bőrre használjuk. Sokat segít, pedig ma is voltunk a csipős hidegen.
Anna, gyönyörűséges és nagyon ügyes. Ötr hónaposan mászni
Alekonak jobbulást ! Hát enyém férj is sokat ül a gépnél...Ez van
De Adéllal legalább sokat foglalkozik...
Véda, drukk hogy könnyebb éjszaka legyen!
Vikinek is gratula, integet ez szuper!!!!
Orsi, gratula a fogacskákhoz! Nem semmi csajszi és annyira nem viselte meg ahogy hallom. Adél is így volt, nem nyüglődött napközben, csak éjszaka ébredt sokat egy hétig előtte. De így is mázlista vagyok.
Tita, májfunkciós érték kicsit magasabb, az lehet egy vírustól, a vas az alsó határ felett akkor valószínű szendi kell majd. Attól lehet hogy jobb is lenne az étvágy.
Bondi, A spray-t este elalvás előtt mindenképpen használjátok! Segít éjszaka hogy nyugodtan aludjon! JOBBULÁST!
KÉPZELJÉTEK EVELINNEL SMS-EZTEM! SZUPER MINDEN ÉS A GYEREK EGY TÜNDÉr ( EZ NEM ÚJDONSÁG!)