Új privát üzeneted érkezett!

Nicike te is merre jarsz ma?
Vendég

lehet elmegyek aludni, amig nincs itthon Aleko legalabb addig aludhatnek....
Vendég

Titi! Levi nagyon ügyes!

Andi! Kicsi Vikire is ugyanezt mondhatom!

Kike! Jó éjt neked!
Sajnálom Domi arcát,nem tudom mi lehet!

Viki! Naptárból választották a nevem! :wink:
De csak az egyháziban van újabban benne!

Áron most aludt el,du.1 óta fennt volt!
Hát nagyon kivi leszek meddig fog aludni,ilyet még sose csinált! :shock:
De most majd arra kel fel,hogy csupa pisi lesz ugyanis most este még felhörpintett 2 dl teát+100 tápot!

Na most megyek megnézem mi újság a Mátyás király téren! :lol: :lol: :lol:
Aztán fürdés és puppu,remélem!

Hamma nincs!!!! :cry: :cry: :cry:

Jó éjt mindenkinek!

Kép

Kép
ibm

Bocsi Viki, de Viki a lánykám is. :lol: :lol: :lol: :lol: Majd írom másképp. Mütyi lesz ezután! Gondolom Téged nem Mütyürkéznek :lol: :lol: :lol: :lol:

sz.andi

vettem ma Annanak teszveszen egy hintat:)
Csak sima muanyag beulos. Nemmintha nem a jatszoter mellett laknak, na de addig is itthonra!
Amugy meg majd megy le anyaekhoz, ott van kampo az ajto felfaban van rajta olyan torna karika, annak a helyere lehetne tenni.
Meg licitalok egy jatek telora is ,mert nagy az erdeklodes most a telefon irnt. Bar szinte biztosra veszem, ha lesz jatek telo akkor is a mienk kell majd neki.
MOst ket dolog van ami miatt ugy maszik mint a gyik, a telefon es a bugocsiga!
Vendég

Ami: neked is jo ejjt!
Anna is igen sokat evett most, 220 tejpep( o higan issza) es meg 20 tap, mert ehesnek bizonyult. Es ma o is rengeteg teat ivott.
Igazabol mar csak 3szor eszik egy nap hajnalban delben es este, kozben delelott delutan gyumolcslevel kinalom, illetve ha van itthon alma 6kor egy reszelt alma.
De mst eszik egyszerre annyit hogy igy is megvan a napi adagja.
Bar szerintem a dokino ki lesz akadva hogy nem adok neki fozit.
Vendég

Viki!
Endom van él laparoval műtöttek 2X.

Tami!
Nem hívod Alekot? Ennyien lennének? Szegényke!!Hintán én is gondolkodtam, már a kampó meg is van, csak hinta kell.

sz.andi

na megyek mert a vegen elerem az 1000ik oldalt itt nagy maganyomban:)
Vendég

n amost hivott az uram, hogy vegzett, megy a gyogyszertarba mert felirt neki a doki valami gyogyszert, es meg nem mehet dolgozni.
hat erdekes lesz.valahogy ugy erzem igy nem tudok mit tenni ha itthon van. Szeretem ha itthon vannem arrol van szo, csak nem igy hogy semmit nem csinal csak ul a gep elott es filemket nez
Egyreszt nem tudok babanetezni:), masreszt, hulyen erzem magam hogy mindent en csinalok.
Na mindegy, kibirom! Februarban meg indokoltan koplalunk:)
Vendég

Andi: teszveszen van jo aron hinta, fa is muanyag is,de gondolom boltban sem lehet tul draga ez az egyszeru fajta.
Vendég

Tami!
Megértekek apa miatt! Amikor a Mütyiapukája volt itthon bárányhimlősen....Na tudom miről beszélsz...

Tudom,hogy van hinta, de még fogalmam sincs miért nem vettem...

sz.andi

Szép estét!

ugyanúgy mint reggel, eltűnt minden, amit írtam.

Andi!
Viki nagyon ügyes, hogy már integet. Jók a talis képek.

Wera!
Nóri előtt le a kalappal! Felállni ennyi idősen!!!

Ami!
ismerek egy másfél éves Aminát. A nevednél csak egyvalami szebb: a fiad!

FMárti!
Merre vagy?

Emma alszik, néha felsír (no de, akinek napi egy foga jön :lol: ), Apa szenved, még mindig lázas, pedig fokhagymát etettem vele megint :shock: ---ráadásul olyan bivaly alkat, ha látnátok---mint egy szekrény, akkora :lol: )
én meg a napi 100 oldalas (most épp annyi, mert el vagyok havazva) penzumomat olvasom :(

Bondi!
Én hülye meg nem írtam, hogy kicsi Oti hercegecskének jobbulást!!!
Vendég

Tami!

Na, most látom, hogy Aleko hazafelé tart:)

Tudom, milyen.
Mi Apánk sokat van itthon, és nagyrészt a gép előtt ül. jó, hogy itthon van (bár ugye sokat tanít), de néha azért jó a csütörtök is, mert csak ketten vagyunk.
Az a rossz, ha itthon van és nem ránk koncentrál.

De nem panaszkodom, sőt hálás vagyok, mert pl. szegény Kata épp írta miylen beosztásban dolgozik a férje.

Alekonak jobbulást!!!
Vendég

Na, vagyok én is megint egy kicsit! Mondjuk legalább olvasni tudtam, mert szinte egész nap be volt kapcsolva a gép!

Nagyon ügyesek ezek a babák, hogy ülnek, állnak.....

Lizy szerintem lassan elkezd mászni....bár ki tudja! Mindenesetre jó úton halad felé!

Ma délután is voltam vele egyet sétálni, de kendőben. Különben nem tudnék bejutni sehova! Mondtam, hogy ez röhej......nem ehhez vagyok szokva, hogy sehova ne tudjak bemenni babakocsival! Mindenhova lépcső vezet! Még jó hogy egy könnyű babakocsit kaptunk kölcsön!
De mondom, nem irigyellek titeket! Nálunk mindenütt babakocsi, és tolókocsi feljáró, lift......!!!

Mary!
Alekó remélhetőlegt hamar meggyógyul!

Amugy nekem is már rendesen babanet elvonási tüneteim vannak! :) Meg sorra kiesek az eseményekből, mert egyszerűen annyit írtok, hogy képtelenség visszaolvasni!

d.dodó

[quote]A írta:mi!
ismerek egy másfél éves Aminát. A nevednél csak egyvalami szebb: a fiad!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Mostmár jól fogok aludni! :wink:
Köszike

Kép

Kép
ibm

Andi: már gondolkodunk a neveken, de az egész gyerekprojekben a névválasztás a legnehezebb. Egyenlőre csak a lányneveket nézegetem, de még nem találtam meg az igazit. Levi Flóra lett volna, de Tamásnak nem nagyon tetszik. Bár úgyis mindig az van amit én mondok, neki mindegy.
Lehet sorolni a lányneveket!!!

Kép
Kép
Kép
titanilla78

titi!
Úgy érzed lány? Én amugy megéreztem, hogy lány lesz! De egyszer meginogtam, hogy talán fiú, de az első gondolat tényleg lány volt......és be is jött!

d.dodó

Dodó: hát nagyon bizom benne, meg Olivér állandóan azt mondja, hogy húgi van a hasamban!

Jó éjszakát!

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Tiat!

Valami L betűs név illene megint! Olivérnél is és Levinél is van L. Léna, Lilla, Laura szép név. Már mondtam Apának, hogy ha most kéne választani, lehet belemennék a Lillába. Apa nagyon szerette volna, de nekem nem nagyon tetszett. De most már tetszik. Na a Viki is... :lol:
Ha fiú, akkor Alex! Nekünk ez lett volna, még mindig a befutó nevünk az Alex!!

Megyek aludni! Jó éjszakát!!

sz.andi

Na Tita! Új nevet találtam Neked! :lol: :lol: :lol: :lol: Tiat :lol: :lol:

sz.andi

Szép estét!

Mi dédmamánál voltunk és elsöprő sikert arattunk megint...:) na nem én :lol:

Wera, üdv a fedélzeten! Annyira jók a képek! Nonó nem lesz alacsony csajszi, az már most látszik! Nagyon édesek a családi képek is!
Egyébként Adél is irtó stabilan áll, ha fogom a kezét és egész nap ezt tenné, ha lehetne...plussz ülne...

Roni, nyugi! A Joghurtban jó sok fehérje van. Adjál neki minden nap valami húst a főzelék mellé és tejpépet, azt mondat azt megeszi...

Vik, mi az Eucerint ( omega 13?) száraz bőrre használjuk. Sokat segít, pedig ma is voltunk a csipős hidegen.

Anna, gyönyörűséges és nagyon ügyes. Ötr hónaposan mászni :roll: Alekonak jobbulást ! Hát enyém férj is sokat ül a gépnél...Ez van :( De Adéllal legalább sokat foglalkozik...

Véda, drukk hogy könnyebb éjszaka legyen!

Vikinek is gratula, integet ez szuper!!!! :)

Orsi, gratula a fogacskákhoz! Nem semmi csajszi és annyira nem viselte meg ahogy hallom. Adél is így volt, nem nyüglődött napközben, csak éjszaka ébredt sokat egy hétig előtte. De így is mázlista vagyok.

Tita, májfunkciós érték kicsit magasabb, az lehet egy vírustól, a vas az alsó határ felett akkor valószínű szendi kell majd. Attól lehet hogy jobb is lenne az étvágy.

Bondi, A spray-t este elalvás előtt mindenképpen használjátok! Segít éjszaka hogy nyugodtan aludjon! JOBBULÁST!

KÉPZELJÉTEK EVELINNEL SMS-EZTEM! SZUPER MINDEN ÉS A GYEREK EGY TÜNDÉr ( EZ NEM ÚJDONSÁG!)

Kép
andkata

ALIZ
- héber-germán-francia-angol eredetű; jelentése: nemes, harcos, bölcs.

NOÉMI
- héber eredetű; jelentése: gyönyörűségem.

SÁRA
- héber eredetű; jelentése: hercegnő, uralkodónő.

csak igy hirtelenjében :D egyébként nekem az Alíz tetszik közülük.
de nekünk meg ha lány született volna, akkor Csengének neveztük volna el :D

Kép

Kép
timi1982

Wera nagyon szupik lettek a képek! Nóri most is olyan szépséges mint mindig!

Nekem nagyon tetszik az Emese, Elizabet,Flóra, de ha lesz még egy lányom akkor Ramóna lesz. Én ezt akartam volna adni, de apának nagyon nem tetszett! Na de majd a másodiknál! :D :D
Fiúnévbe pedig az Alex, és Patrik! Nálunk ha fiú lett volna a kettő közül lett volna valamelyik!

Kép
linda24

Jó reggelt mindenkinek!
Kicsi Fiam úgy döntött öt óránál ne aludjunk tovább :evil:
Ötkor evett,és persze bekakilt,így már nem aludt vissza...

Egyébként fél hétkor letettem,és nyolckor felkelt enni-szörnyű...
megyek,mert raplizik..

Kép
Kép
Kép
kike

Szerintem mindenkinek a Férje ha csak tehetik ,gépeznek!
Enyém Apa is,amíg itthon volt mindig hajnali egyig gépezett-focizott :twisted:
Most hogy dolgozik,,csak"tíz óráig :roll:

De mondjuk mi sem panaszkodhatunk,igaz? :wink: :lol:

Titi:Tényleg a legnehezebb a név választás! :roll:
Olivér biztosan megérezte hogy kishugi lesz
:wink:

Én nem tudom mikor fog mászni ez a Domi kölök,de ha csak nyujtogatja a lábát,és a popót az égnek mereszti,úgy aligha... :roll:
Mondjuk a kúszással is már nagyon hamar célbaér :)

Kép
Kép
Kép
kike

Jó reggelt!

Andi!

Valóban nem Mütyürkéznek. Elég nagy Mütyür vagyok :lol:

Ami!

Én meg egy 5 hónapos Amina Viktóriát ismerek! Szép választás, nem de? :oops:

Titi!
Miléna

Kike!
Lacim megy csak a kúszás light-t mutatja be.

Márti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
20150601134430

Jó Reggelt!

Anna, Áron, Nóri, Viki mindannyian tündériek! :D

Orsi! Gratu a fogacskához! :D

Wera! Nem semmi, hogy Nóri már megáll a lábán!

Nyári tali jó ötlet! :D

Betegeknek jobbulást!
Vendég

Titi! Alexandra, Boglárka!
Vendég

Az én férjem is sokat gépezik itthon, letölt, feltölt, stb.
20150601134430

Nálunk Én gépezek többet! :oops:
Vendég

Szabi haver hogy javul? Javul a szörcsögése?
20150601134430

Már nem szörcsög a nózi szerencsére és köhögés sincs!
Vendég

Jaj de jó!!!!
20150601134430

Viki! Akartam kérdezni, hogy Lackó eszik már gyümiket meg főzit?
Vendég

Babukám!
Igen, eszünk. Délelőtt ebéd előtt 1,5 órával gyümit, és du. ébredése után pedig főzeléket.

Tegnap kóstoltuk a csirkehusosat, hogy az mi büdös :roll:
20150601134430

Szép jó reggelt mindenkinek!

Füstöl a fejem.... :twisted: Alig aludtam valamit az éjjel! Persze nem Tomi miatt, Ő nagyon jó kisfiú volt. De az apja úgy horkol, hogy már totál kész vagyok! Nem lehet mellette megmaradni! Hiába lökdösöm, hogy forduljon, hiába! :(
VEttem neki Silenc horkolás elleni spray-t, de semmire se való... (Nics valakinek valami jó ötlete??? ) Nem tudom mit csináljak, de már kész vagyok! 1/2 4-kor már mosogattam. Mikor 5-kor elment akkor tudtam aludni 1 kicsit, de aztán Ági ment suliba, és neki kellett kajcsit csinálnom. Most meg már Tomcsi felkelt.
Ráadásul még mindíg beteg vagyok, hangom alig :( Ágikám meg is jegyezte tegnap, hogy olyan a hangom, mint Charlie-nak. Csináljak vele valamit. De mit????

Na most jól kipanaszkodtam magam!

Kép
zsuzska72

Sziasztok
Zsuzska, ha megtalálod a megoldást, szólj, mert enyim apa is nagyon tud horkolni.

Kép
dittke

Viki! Mi krumplit vettünk pulykahússal büdi és még ízetlen is!

Tegnap Én főztem krumplit! Ízlett nagyon Szabinak!

Zsuzska! Reklámoznak most valami tapaszt horkolásra!
Vendég

Egészségére a krumplit! Almát keverj hozzá úgy tök fini.

Zsuzska!
Uradat orvos látta?

Neked sinpuret, stodal, tantum verde, stb.
20150601134430

Jó reggelt!

Mi próbáltuk a tapaszt, segített valamennyit. A jó hír, hogy enyém apa csak háton horkol, persze úgy szeret aludni...
Zsuzsa sajnálom a rossz éjszakát!

Adél csütörtökön fog húst kapni először. Kiváncsi vagyok mit szól hozzá.

Örülük, hogy Szabi jól van...

Tita! Eszter, Izabella, Johanna...

Kép
andkata

Hát, amit a TV-ben reklámoznak, az egy spray. Háromezer valahányszáz ft, hab, amit be kell fújni a torokba 2x a lefekvés előtt. Én csak azt hallom, hogy Zoli öklendezik a fürdőszobában, befekszik mellém az ágyba, és máris úgy horkol, hogy remegnek a falak. HA felköltöm, persze nem hiszi el. Már felvettem a telefonna, hogy meghallgassa.... :twisted: :twisted: :twisted:

Keresgéltem már a neten, találtam is egyet, de rohadt drága, és nem tudom használna e.

http://www.asonor.com/LNG_hu/Stop_snoring_remedy.phtml

Kép
zsuzska72

Jó reggelt!

Micsoda képek! :D

És micsoda pénzbehajtások! Wera, Andi! :lol:

Titi! Ha Levi lány lett volna, akkor Zsófi vagy Noémi lett volna, de inklább az utóbbi.

Hát Levi reggel óta úgy csinál, hogy kicsit kidugja a nyelvét és pukizó hangot ad ki. Dehát persze ivel nincs ami benttartsa a nyálát, hát fröcsög ezerrel. Itt ül az ölemben és amíg visszaolvastam, kétszer is le kellett törölnöm a monitort. :shock: :lol:

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Azt mondta, hogy elmegy orvoshoz, de azt sem tudom hova küldjem. Nálunk a kórház most egy nagy káosz!
Gégészeten olyan bunkó a doktornő, hogy szóba sem állt velem, amikor ez ügyben kerestem. Pedig én is a kórházban dolgozom....

A Respir actív tapaszt is próbáltunk, sajnos az sem használ :(

Kép
zsuzska72

Viki! A Tantum Verde nem csak torokfájásra jó???
Mert már a torkom nem annyira fáj, csak száraz ingerköhögésem van, + hangom nuku. :(

Kép
zsuzska72

Én párom is horkol-csak a füldugót tudom javasolni,én is azt használom :lol:

Kép
Kép
Kép
kike

Szeged - Előfordult már, hogy társa nem tudott aludni az ön horkolása miatt? Érezte már úgy elalváskor, mintha kis állatkák vagy rovarok mászkálnának a padlón vagy a falakon? Ha a válasza igen, irány a szegedi alvásközpont, mert valami nincs rendben önnél.
A főorvosnő elmondja, hogy az apnoé az egyik legsúlyosabb alvászavar. Ez az, amikor a horkoló beteg lélegzete időnként elakad, s csak hosszú szünet után, nagy horkantást követően indul újra. Az oxigénhiányos állapotnak súlyos következményei lehetnek, akár szívinfarktus, agyvérzés is, és szerepe lehet a szellemi teljesítőképesség romlásában.
Ezt tegnap olvastam.

Kép
dittke

Sziasztok!

Viki! :wink: Legjobb választás! :lol:

Titi! Áron Nina lett volna! Na de majd a hugica!

Apa is sokat gépezik,de nagyon sokat segít is!

Evelinéknek millió puszi! Köszönjük az infót!
Milyen jó nekik!

Apa szerencsére ritkán horkol,akkor oldalba nyomom és már be is fejezte!

Ezek a csirkehúsos kaják borzasztóak,én megkóstoltam az alma-banán-csirkét,hát komolyan majdnem hánytam!
Áron imádja! :shock:

Márti adj füstjelet!!!!!!!!!

Szép napot mindenkinek!

Kép

Kép
ibm

Ami! A lényeg, hogy a gyerkőcöknek ízlik! :D

Apa is szokott horkolni de nem vészes a dolog!
Vendég

Ezek az alvásvizsgálatok fizetősek??????
Beutalót kell vinni? Vagy csak úgy időpontra lehet menni???

Kép
zsuzska72

Az Alíz nekem is tetszik, meg a Zsófia is, csak a kisebbik húgomat így hívják, úgyhogy az kiesett...

Adél elkapódott. Két hete itthon van az apja- még most is- és sokkal többet volt kézben. Már érzem. Jövő héten jön a feketeleves. Mindegy én fogok nyerni :) , most is lent játszik a szőnyegén.
Viszont képzeljétek ma csak 5.15-kor kelt enni!!! És utána még 7.30-ig nyomta ! Nálunk ez csúcs! :)

Kép
andkata

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?