Új privát üzeneted érkezett!

klarissza
kapsz 1 pár képet a pannárol!!

kis vadocom:

Kép

gondoskodo feleség leszKép:

Kép

EDIT:
csörös pohárbol iszik? nem nyel félre, én még tartok töle.
elfogadta rögtön?
milyen tipusu?, mert anno pannának vettem avent-et,csöpögés menteset, de orrán-száján folyt, s 1490.- kicsit sok volt egy vacakért. de lehet, hogy csak rosszat fogtam kiKép
jo sok kérdés egy 2 gyerekes anyátolKép
orsolya11

Sziasztok!Kép

Marcsi:
Boldog névnapot Ákosnak!Kép

Zsizsa:
Gratu a hasraforduláshoz!Kép Na, majd hamarosan jön a forgás is. Kép

Szti:
Kép közöttünk, és a te Ákosodnak is sok boldog névnapot!Kép

Nálunk most elég jó az Kép, "csak" 2-3 alkalommal ébred éjjel. Akkor sincs fent sokat. Remélem azért ez is javul még. Az ülés úgy látszik kimarad, vagy nem tudom, de az állás a menő. Mindenhol feláll, pénteken is kimentem a fürdőbe, mire visszajöttem állt a baby gym mellett és úgy játszott vele. Totál megijedtem Kép, nehogy elessen és beverje a fejét, de ügyesen kapaszkodott. Amúgy semmi különös nincs velünk, telnek a napok.

További szép napot mindenkinek!
Kép
KépKépKép
zit

Sziasztok!
Nagy nap volt a mai, legalábbis azt hittem, az lesz: először adtunk almát Botinak! Ő nem volt annyira elragadtatva, mint mi, 2 kanál után azt mondta, ezt egyétek ti, fúj! Valószínűleg savanyúnak találta, mert azt a kétségbeesett fejet, amit vágott! Nálatok hogy indult a hozzátápi? Szívesen ették a babák? Most nem tudom igazán, mivel próbálkozzunk, van sütőtök, meg őszibarack lefagyasztva, esetleg krumpli, vagy répa? Olyan biztos voltam az almában, aztán meg nem kell neki...

Cory!
4 gyerek nem semmi! Sok sikert, hogy minden úgy sikerüljön, ahogy tervezitek! Azt hiszem, manapság ez elég ritka, de biztosan szép a nagy család.

Hanzika!
Bocs, nem tudtam, hogy már nincs tejed. Ebben az esetben lehet, hogy elkezdheted a hozzátáplálást, az allergiás tanácsadáson is azt mondták, hogy tápszer esetén 4 hónapos kortól lehet kezdeni. Csak figyelj rá, hogy tejterméket 1 éves korig semmiképpen ne adjál (pl. párizsiban is van tejpor, nagyon kell vigyázni), gabonafélét 10 hónapos kortól lehet adni, tojást 1,5 éves kortól. Persze ha a baba szépen fejlődik, és még nem látszik rajta, hogy hiányozna neki, várhatsz is még. Leginkább te látod rajta, hogy el kell-e kezdeni.

Anita!
Köszi az infot a Liberoról, mindenesetre gyűjtöm majd a zacsikat, aztán ha lesz pár, utánaérdeklődök. Igaz, hogy most nem is Liberot használunk, igazából nem vagyok tőle feldobva, csak akkor vesszük, ha akciós.

Szti!
Üdvözöllek, én is csak nemrég csatlakoztam. Szintén 6 hónapos a fiam, aki szintén lustácska, egyszer már megmutatta, hogy tud ő hasról visszafordulni, ez három hete volt, azóta semmi. A kényeztetés nekünk is jól sikerült, ha ébren van - a nap legnagyobb részében - akkor folyamatosan ott kell lenni mellette, és játszani vele. Próbálom erről leszoktatni, csak nem bírom a sírását hallgatni, muszáj odamennem. Kép
Mit értesz tejpép alatt? A különböző dobozos keverékeket? Szerintem a tejfehérjével vigyázni kell 1 éves korig, nehogy allergizáljon. Persze aki nem hajlamos, annak lehet már korábban is adni.

Diti!
Micsoda ötleteitek vannak! Az éjszaka közepén elmenni autókázni! Persze ha tetszett Kép! És nem volt hideg?? Beleborzongtam a gondolatba! Kép

Zsófia
zsóf

Sziasztok!

Csak röviden, mert nagyon el vagyok maradva, teljesen lehetetlen mindenkinek írnom.

Hanzika,
miért erőlteti a védőnő a hozzátápit? Ha allergiás vagy, szerintem érdemes megvárni a hat hót, de valójában neked kell dönteni (sem nekem, sem a védőnőnek nincs beleszólása).Kép

Marcsi,
megkésve bár, de én is boldog névnapot kívánok Ákosnak!Kép

Zsófi,
lábbal csörgő húzás nagyon eredeti!Kép

Diti,
rossz éjszakákért együtt érzek, Gabi is sokszor kel megint, de közel sem annyiszor, mint Tünci. Viszont egyéb tevékenységek.Kép

Szti,
spontán teherbeesés.Kép Dokid.Kép A te Ákosodnak is boldog névnapot!Kép

Orsi,
Anita pár hozzászólással feljebb leírta a Liberos tudnivalókat.Kép

Zit,
álláshoz gratula!Kép Csókot dobáló kiscsaj gif nagyon jó!

Zsófi,
mi is ma adtunk először almát Gabinak!Kép Utálta, még a hideg is kirázta tőle.Kép Kedden újra megpróbálom.

Most megyek, mert kicsim nem bírja tovább, majd holnap írok magunkról.

Jó éjt!

Zsizsa

Zsizsa
Kép
Kép
Kép
Kép
zsizsa

zsizsa:
ezt az kérdöiveset ismerem, DE azt hittem van másmilyen is. ha nem, hát nem.

diti:
az autozást mi is használtuk altatásra annak idejénKép
autozás közben gyorsan elaludt?
orsolya11

Sziasztok Lányok!

Hogy látszik hogy hétvége van, ma nincs olyan hű de nagy forgalom itt Kép

Zsófi, általában apával benne vagyunk mindig minden őrült dologban, ez a tegnapi autózás is elég jónak tűnt, hát miért ne? Kép Abszolút nem volt hideg az autóban, jól befűtöttünk, na meg ment az ülésfűtés, néhány perc múltán olyan kellemes idő volt bent hogy csak na Kép Szerintem van valami különleges hangulata a hajnali autózásnak, amikor szinte senki más nincs kint rajtunk kívül. Nagy havazásban is imádok utazni. A kettő együtt már kész élmény volt KépKép

Orsi, mi egyáltalán nem altatási céllal ültünk autóba, soha nem szoktuk ezt ilyenre alkalmazni. De épp felébredt a csaj mikor morfondíroztunk hogy milyen klassz lenne autózni egyet, úgyhogy evidens volt hogy megyünk Kép Persze tök hamar bealudt, amúgy imád ő is a kocsiban, főleg ha szopizni is lehet közben KépKép

Holnap vége a könnyedebb életünknek, délelőtt megyünk Csibibabáért. De nem bánom, mert már úúúúgy hiányzik KépKép

Sziasztok, Diti
diti

Sziasztok!

Most csak Boldog névnapot kívánok az Ákosoknak!
Majd jelentkezem!

Zsófi: én 1 hete kezdtem Martinnál a hozzátápit almával.Neki se nagyon jön be, és 2 napja barackkal próbálkozunk, ez se nagyobb siker.

Dandy
dandy

Sziasztok!

Fö a kaja, apa babázik, én meg felosontam a géphezKép Ennyi luxus nekem is jár...Kép

(E)Szti, üdv neked is, rögtön kapsz egy névnapi jókivánságot Ákosodnak isKép! Egyre több ilyen "meglepi" babáról hallok, azért ez jó.

Diti, micsoda ötlet...Én ha hajnalban felébredek, tutti nem az autózás jut eszembe, hanem gyorsan fordulok a másik oldalamraKép De ez én vagyok, nekem még csak egy babám van, lehet ezért jár az agyam állandóan az alváson éjjelKép

Zsófi, Zsizsa,én pont igy jártam az almával,mint ti..Szabályosan még a hideg is kirázta, amikor elöször kóstoltuk...Azt hittem megzabálom Ádámot, olyan kétségbeesett arcot vágott, hogy én mi a szöszt próbálok neki adni...Másnap már videókamerával felszerelkezve álltam neki az etetésnek, persze grimasz nélkül nyelte az almát, mint aki világéletében imádtaKép Szerintem ne adjátok fel, nyugi,biztosan meg fogja szeretni...
Én alma után elöször krumplit próbáltam (nem tetszett, hiába kevertem anyatejjel, tápszerrel...), aztán kapott sütötököt, na ez azóta is a nagy kedvenc. Aztán volt már répa is, és yam, ez egyfajta édeskrumpli, ez is izlik. De a zöldségeket messze lekörözik a gyümölcsök, azokat imádja...Alma, öszibari, körte, és legutóbb szilvát kóstoltunk, a nagy kedvenc a banán...Erröl pont most olvastam egy újságban, hogy heti 2 db-bal maximum nem lehet semmi rosszat okozni.

Anita, nagyon úgy néz ki, maradunk, már teljesen úgy rendezkedtünk be. Azért mindig ott van a lehetöség,hogy egyszer hazaköltözünk, de nem mostanában. Nagyon remélem ,hogy jövöre haza tudunk-tudok menni, vagy még idén, de erre kicsi az esély.

Mi tegnap egy kiállitáson voltunk, olyan lakberendezö-kertépitö féleség. Hát, nem sok ember birta ki szónélkül az én peckesen ülö Ádámkámat...Olyan aranyosan ül a kocsiban és tartja magát, hogy csak na. Volt aki odagugolt mellé, és mondogatta, hogy ö még ilyen édes babót nem látott....
Aztán volt egy nagy medence-szerüség (melegvizben szoktak lubickálni benne, meg massziroz is--hottub a neve), na szóval tele volt müanyag kiskacsával. Hát persze megnéztük ezeket is, és a férfi aki a cég képviselöje volt,azt mondta, hogy ilyen aranyos babának vehet az anyukája ki egy kacsát...Nem láttam másik kisgyereket akinek adtak volnaKép, úgyhogy duplán nagyon jól esett...
Készitettünk fényképeket is, néhányat felteszek:
Kép
Kép
Kép

Ma lehet megint elmegyünk úszni, de még nem biztos...
Sziasztok
Barbi

Kép
Kép
barbi

Túlságosan lekicsinyitettem a képeket, remélem azért látszik valamennyi a képekböl...
Barbi

Kép
Kép
barbi

Orsi:
látta Laca is Pannát, tetszett neki, mert mikor vissza akartam rakni az ágyra, akkor visított. Nyilván Pannát szerette volna tovább bambulászni Kép Ja és most már a férjem is szerelmes Pannába, áldását adta a frigyre.

A csőrös poharat már én is adtam Lacának, de inkább rágcsálja, mint iszik belőle. Bár egy anyatejes miért is inna folyadékot???? Kép Néha véletlenül beleszív egyet és olyankor csodálkozó édes pofát vág.

Almások:
az én védőnénim szerint nem mindegyik baba van oda az alma savanykás ízéért és ezért szerinte vagy banánnal, vagy inkább krumplival kell először próbálkozni. Ja és azt is mondta, hogy az almának magas a savtartalma és az nem túl jó a pici gyomrának, továbbá a pelus tartalma is kicsípheti a popsiját.

Sajna a terhesség óta néha, ha megemelem magam akkor fáj a derekam. Ezzel csak én vagyok egyedül, vagy van valakinek ilyen jellegű problémája?
Kép
klarissza

Komisz hobbitka KépKép
klarissza

jajj olyan pofákat vág ez a gyerek Kép
Kép
klarissza

na jó még egy vicceset Kép
Kép
klarissza

Sziasztok !
Olyan ritkan jutok el idaig, mert meg mindig kesoi alvok vagyunk. Szerintem az en gyerekem ovis koraig nem fog ejfel elott elaludni.
Viszont mar tud hasra es hatra is fordulni, nagyon ugyes, igy 15 hetesen. Ha hason van mar emeli a feneket es korbe-korbe kuszik. Lehet, hogy holnap folul, holnaputan meg szaladni fog? Nagyon jo latni rajta, hogy mennyire fejlodik. Jarunk uszni Kispestre, mar 2x voltunk. Nincs meg az az onfeledt boldogsag az arcan, de nagy kivancsisaggal figyel, amig el nem farad. Merultunk is a viz ala, de egyenlore nagy ivas lett a vege. Elviszem babamasszazsra is, de sajnos most megfaztam. Nem is emlekszem ra, milyen regen voltam beteg. Most maszkban vagyok mig szopizunk, nez is ram nagy kerek szemekkel Niki, hogy ki ez a zold szorny? Nagyon remelem nem fogja elkapni.
Nincs valami otletetek, hogy hogyan elozhetnem meg, hogy taknyos legyen??
Mindenkinek jo ejszakat es nyugodt alvast.
Dorki
dorki

Sziasztok!

Barbi,
nekünk sikerült felvenni a fancsali arcot, mert már eleve kamerával álltunk oda, hogy megörökítsük az első nagy találkozást az almával.Kép Ádibádi megérdemelten zsebelte be a dicséreteket, nagyon cuki baba!Kép Olyan jó érzés, amikor az emberek megállnak csodálni a gyerkőcöt, én is úgy szeretem, ilyenkor hízik a májam.Kép Kacsa.Kép

Klarissza,
kösz a tanácsot, nálunk sajnos após allergiás a banánra, ezért én azt később próbálom csak. Nekem a derekam nem fáj, viszont a csuklóm! Meg a gerincem tiszta görbe, lassan már nem is C, hanem U alakú.Kép Laca nagyon szép, és tényleg nagyon mókás arcokat tud vágni.Kép

Dorki,
Niki nagyon ügyes, hogy már itt tart, Gabi még csak most fordult hasra először, fél évesen.Kép Mi is maszkoztunk, de Gabi akkor még nagyon kicsi volt, bár már akkor is, mintha csodálkozott volna, hogy nincsen arcunk.Kép A szopi sokat segít abban, hogy ne legyen taknyos Niki, mert az általad termelt ellenanyagok átjutnak a tejcivel, meg a maszk is jó ötlet (bár én nagyon utáltam, alig kaptam benne levegőt). Ennél többet sajnos nem tudok tanácsolni (azaz ez igazából semmi sem voltKép).

Hétvégén anyóséknál voltunk, és Gabi az új, a húgom és én által varrt ruhácskában feszített. Most először volt rajta lányruha, és mindenkinek nagyon tetszett, pedig még nem is fejeztem be a díszítést, még nincsen rajta zseb, és még két sor farkasfog hiányzik az aljáról. Felteszek képet, hogy lássátok milyen. (Nagyon egyszerű ruci egyébként, de hát én készítettem a szabásmintát, szóval büszke vagyok, hogy legalább ilyen lett.) A harisnyanadrágot is érdemes megnézni (bár azt nem én csináltam).Kép

Szép napot!

Zsizsa

Kép

Zsizsa
Kép
Kép
Kép
Kép
zsizsa

Szia Dorki!
Sok kézmosás, ha a picihez nyúlsz és vigyáz, hogy ne lehelj rá közelről, még véletlenül se puszilgasd. Ja, és ha esetleg 2*2 vagy 4 csepp Cebiont adnál a picinek, akkor kissé magasabb lenne az ellenállóképessége az immunrendszerének erősítése által. És most vigyázz arra is, hogy ne érje hideg, huzat a fürdetésnél, átpelusozásnál, és most nem kell 2 órán át sétáltatni a hidegben. Ennyi jutott eszembe Kép, de amúgy nem értek hozzá, ez csak a józan paraszti ész mondatta velem.
(Amúgy Apa nálunk nagyon-nagyon megfázott, köhögött, prüszkölt, mindene fájt, de egyikőnk se kapta el, pedig akkor egy ágyikóba aludtunk mindhárman, úgy hogy nem tragédia a dolog, csak óvatosan)

Klarissza
klarissza

Zsizsa!
De édes a picurod!!!!! Nagggyon vagány csaj lesz! Kép
klarissza

Sziasztok!

Mindenkinek nagyon köszönjük a névnapi köszöntést Kép

Szti én is üdvözöllek. Most már van topik druszája a fiamnak Kép Kép
Jut is eszembe, Te Ákosodnak is boldog névnapot.

Ma még nagymamázunk (anyum van itt 120 kilométerről), de a holnap délelőttöt arra szántam, hogy nektek mesélek.
Tudom, ígértem, hogy sűrűbben jövök, de hiába lett szorgalmi időszak a suliban, ez a félév nagyon durva. Több óra (18 szombatoból 14-en van tanítás), több vizsgával és hogy ne nyáron dilizzünk be, két tárgyat lezavernak húsvétig és még húsvét előtt le is vizsgázunk azokból.
Sz'al semmi lazítás, de holnap sztrájkolok Kép

Üdv.

Marcsi

Marcsi
Ákos(2003.07.23), Peti(2005.12.22) és Eszter(2009.02.17.) anyukája
marcsi77

klarissza:
véletlenül nem bébé confort elios autosülésetek van?
csuda szép arca van lacának.
immun:
cebion cseppek jok, picurnak 1x5 csepp szintentartás 2x5 csepp, ha már náthás.
mi homeobogyokat is szedünk: vincetoxicum 1x5 bogyot feloldok vizben s müanyag kanállal beadom (elötte s utána 30 percig nem ehet, ihat a baboka)
alma:
benedek kimondottan utálja az almát, még beletömni se tudnám.
allergia:
az allergia nöi ágon öröklödik tovább(mármint az anyák adják tovább gyermekeiknek legyen az fiu vagy lány),DE azért nem árt az ovatosság(nagyon jol teszed--banán)
orsolya11

Orsi:
de véletlenül az van Kép az Oxygén, nagyon menő, csak lassan lelóg róla a lába. Nektek is? Ja és kinyomja magát belőle, úgyhogy felügyelet nélkül nem hagyhatom benne, ha nincs bekötve.

HOGY MINDENKI IZGULJON ÉRTEM, KÖZLÖM, HOGY TERHESNEK ÉRZEM MAGAM Kép Kép
MINDJÁRT INDULUNK TESZTÉRT A PATIKÁBA. JAJAJJ, SZORÍTSATOK, HOGY NE!!!
Klarissza
klarissza

Sziasztok!Kép

Zsófi:
Az alma Kép nálunk sem vált be elsőre, a répa, burgonya, sütőtök annál jobban, pláne keverve. A bébiételeknél van egy amiben alma, banán és őszibarack van, azt is szereti, abból még reggel is kért.

Diti:
Jó lehetett az éjszakai kocsikázás Kép, csípem, hogy ilyen "őrültek" tudtok lenni, ti aztán tuti nem fogtok besavanyodni! Kép

Barbi:
Érdekes lehetett a kiállítás és nem csodálom, hogy kaptatok ajándék kacsát, Ádám olyan, mint egy tündér mackó! Kép

Klarissza:
Laca nagyon szép baba, főleg a "komisz hobbitka" képen tüneményes, olyan, mintha rajzolták volna a kis arcát. Kép

Docka:
Jobbulást neked, remélem Niki megússza a náthát Kép, majd szorítok! Próbáld ki a Cebion cseppet, nekem is Cory ajánlotta, benne van a használati utasítás, én 8 cseppet adok Beninek és hiába van sok náthás a környéken, neki semmi baja. Kép

Zsizsa:
Gabi is tündér Kép a ruhájában, tetszik, hogy minden harmonizál! Kép

Nálunk a negyedik éjszaka telt úgy, hogy csak 2x kelt a pici, egyszer 02:30-03:00 körül és reggel hatkor, utána meg alszik még 7-ig, fél8-ig. Most valamivel pihentebb vagyok. Kép Pénteken délután eljutottam kozmetikushoz is, most gyönyörű vagyok. Kép Beni továbbra is áll mindenhol és muszáj vezetgetni, mert menni akar. Lehet, hogy nyáron már egyedül megy? Nem tudom hova rohan, de ha menni akar...Megyek, mert kinyitotta a tv állvány ajtaját. Kép Kis ügyes Kép

Kép

KépKépKép
zit

klarissza:
de igen, nekünk is, pont ezért tünt fel, mi még 4 éve vettük a pannának s 3 gyerek használta.
teljesen tökéletes állapotban van, most a 4 babo nyuzza, mert a bnöm megvette tölünk, mivel nekik bc mozes babakocsijuk van s csak egy adaptert kellett venniük s máris könnyebb a bevásárlás, a baba szállitás.
1 icipicit fakult csak ki s mosástol(vkék kockás)
bene jannuár közepe ota a maxi cosi priori ülést használja. 3 vagy 4 fokozatba dönthetö. viszont a lánnynak vettünk egy szintén bc-t, hipsos 18-36kg-os háttámlás ülésmagasitot (késöbb le lehet venni a háttámlát.)

emlékszel, még el akartál menni innen" gyáva modon inkább megfutamodom" legalábbis remélem, hogy jol idéztelek.
nem tudom miért maradt meg bennem ez a mondat?
orsolya11

Sziasztok!

Eltelt a hétvége, de valami iszonyatosan fáradt vagyok. Mi sem alszunk már két napja, nem tudom meddig lehet ezt még fokozni.
Látom azért máshol is okoz gondot az alvás, lehet, hogy akkor nem csak Robóval van gond, hanem a levegőben....

Klarissza: most olvasom, hogy nagy az izgalom nálatok. Annyit kívánnék, hogy alakuljon úgy, ahogyan Ti szeretnétek. Ha még várni szeretnétek, akkor nem jöjjön még az a pöttöm. Megy a drukkkkkk.
Laca nagyon édes. Nem is tudom eldönteni melyik a legédibb fotó, mert olyan helyes mindegyikenKép. Ja és a derékfájás nálam is jelentkezik, főleg inkább a hátam. Nehéz Robó és szeret kézben lenni.

Orsolya: mire szeditek a homeobogyót? Észlelsz tőle javulást? Nagyon édesek a gyerkőcök. Panna farsangra készül éppen? Csőrős pohár. Nálunk Robó első perctől kezdve , mikor odadtuk (kb 5 hósan) ivott belőle. Mi pohárkánk szelepes és így nem folyik ki belőle semmi. Néha Robó sem iszik, akkor csak rágogatja , meg jókat játszik vele. Valójában kevés folyadékot iszik, de arra jó, hogy megszokja, nem csak a cumisüvegből jön a léKép. Amúgy Robó már pohárból is szépen kortyolgatKép. Benedek produkciója is nagyon édiKép.

Marcsi : várjuk a beszámolótKép.

Zsizsa: tessék több ilyen rucit ráadni Gabócára , mert egy királylány benneKép. olyan édes. Téged is meg kell dicsérjele, nagyon ügyesek vagytokKép. Nálunk anyukám varrogat, kár, hogy én nem tudokKép.Nagyon sokat nőtt már a leányzó. Kép.

Barbi: nagyon jóka képek. Olyan jó nektek, hogy eljutotatok ilyen helyre is. Jó nézni, ahogy ádi élvezi a kiruccanbástKép. Kacsa: hát igen, nem hiába mondom én, hogy tündéri fiatok vanKép. Pároddal együtt mentetek ki, ugye? Többi hozzátatozótok itthon él? Azért furcsa lehet , de sok élménnyle gazdagodtok kintKép.

Zsófi: nálunk az alma bejött, csak kicsit megfogta a székletet-. A fagyasztott barack, csak valamihez (almához pl) keverve volt jó, mert tényleg fura íze van fagyazstva. Szerencsére Robó nem válogat most még, minden izlik neki. Igaz az első kanál után furcsán néz, hogy most mit is adtok nekem, de utánna már szinte ő nyúl a kanálért, hogy még-mégKép.Próbálj mást adni, hallottam, hogy van akinél nem is nagyon eszi a baba az almát. Mi próbáltuk még a meggyet, körtét, szilvát, szőlőt, barackot.

Zit: jó, hogy jobban ráérsz és tudsz sűrűbben jönni. Beni mutatványaiért nem irigykedem, jó, hogy Robó még nem indult be, ilyen térenKép.

Edit: Nagyon édesek vagytok Botival, már párszor végignézegettelek benneteketKépLátom a forgás is nagyon szépen megy márKép.

Bszti:üdvözöllek körünkbenKép. Ákosnak pedig utólag is boldog szülinapot kívánunkKépMikor született pontosan?

Hú Robó felébredt

na még gyorsan egy-egy sor:

Hanzika: ne okold magad, a tejcsi miatt. Vannak ilyen esetek is. Várjuk Marcus hívásátKép.

Regina: Domcsi hogy van már? Sokat gondolunk ráKép.

Diti: azt hiszem együtt éjszakáztunk. valami lehet a levegőben is. Tüncikétek amúgy jó alvó, ugye?Kívánok nektek, nyugodt sok alvással teli
éjszakátKép.

El is búcsúzom izibe, mert úgy látszik ma különösen anyás napunk lesz. Nem marad meg még a játékaival sem.

Bocsánat akihez nem írtam.

Zsizsa: Gabócának boldog félévességet.

Regina: boldog félévességet kívánunk DomcsinakKép.

NyuszimanÓ: boldog félévességet Petrának.

Cory: Zsombinak is boldog félévességet kívánunk.

Orsi, Barbi: boldog 7 hónaposságot a Beninek és Ádinak.Kép.

Zsófia: Botinak pedig boldog fél évességet kívánunkKép.

Hú de sokan lettek félévesekKép Robóval együtt gratulálunkKép.

Kép

Szép napot mindenkinek: Anita és Robó
anita77

Sziasztok!

Marcsi,
kitartás, egyszer a sulinak is vége lesz valamikor!Kép Nagyon ügyi vagy, hogy így bírod!!!Kép

Klarissza,
drukk, hogy úgy legyen, ahogy akarod! Írd meg, hogy mi lett!

Őszibarackot ti honnan szereztetek? Fagyasztva veszitek? Én akartam eltenni a mélyhűtőbe, de nyáron egyik napról a másikra eltűntek a finomak, csak rossz ízűt lehetett kapni, ezért nincsen a hűtőben.Kép A boltban kapható jó?

Ja, a ruháról nem is írtam, hogy nem fekete, csak a képen néz ki úgy, hanem sötétkék.Kép

Kétszerkelős éjszakákért irigy vagyok, Gabi pár napja minden éjjel 4x kel, 1,5-2 óránként, pedig ilyet még újszülötten sem csinált. Ráadásul mindezt az után, hogy három héten át legalább minden második nap 6-7 órát aludt egyben. Elkényeztet, aztán meg kitol velem.Kép

Zit,
kozmetikus.Kép Én is úgy mennék már, de a bevált kozmetikusom messze lakik. Beni nagyon ügyi.Kép

Anita,
tényleg a levegőben lehet valami, Gabi is olyan rosszul alszik.Kép
Mi is szedünk homeobogyót, Gabinak eddig csak az Oscillococcinumot adtam, amikor a húgom és az öcsém is egy kicsit még influs volt, amikor mentünk hozzájuk, és gondoltam, nem árt megelőzésképpen. Nem is lett beteg (lehet, hogy amúgy sem lett volnaKép). Én most a torokfájásomra szedek egy másikat, remélem segít.
Én eddig összesen egy függönyt varrtam csak, de a húgom járt tanfolyamra, kettőre is. A rucit is ő varrta egybe. Én is akartam próbálkozni, de Gabi nagyon nyűgös volt, és így gyorsabban haladtunk, hogy ő varrt, én meg Gabiztam. De a következőnél remélhetőleg már varrni is én fogok.Kép

Zsizsa

Zsizsa
Kép
Kép
Kép
Kép
zsizsa

Sziasztok!
Ti ezt hogy csináljátok, hogy mindenkinek külüön-külön írtok? Jegyzeteltek közben? Mire a végére értem elfelejtettem, hogy kinek mit akartam írni. Hiába én még kezdő vagyok, a kép sem sikerült, pedig 2x próbáltam. Nem a mellékletbe kell felrakni? Bocsi de majd belejövök.
Hozzátáplálás: nekem a védőnőm a "drága" mondta, hogy 5 hónaposan adjak már gyümit, mert eléggé szorulásos Ákoska. Mondjuk még most is nahezen jön ki belőle, szegénykém úgy erőlködik, hogy belevörösödik a feje, néha meg sír, hogy segítsek mert nem megy egyedül. Ilyenkor jön a lázmérő. Úgy halottam, hogy ez is függőséget okozhat és majd csak úgy tud kaksizni ha ingert kap. Ti tudtok erről valamit?

Ákos aug. 15.-én született 15 órakor.

Tejpép: nekünk írtak fel receptre Milupa HA-t, mert van egy kis ekcémás folt az arcán, ami néha előjön, néha meg semmi.

Mi is nagyon nyügösek vagyunk és csak állandóan kézbe szeretne lenni. Mindenki letol (öregebbek), hogy nagyon elkényeztetem - de hát Ők vártak rá 5 évet?! Nem Ők kaptak annyi szurit, meg gyógyszert! Ilyenkor olyan mérges tudok lenni! Olyan jó magamhoz szorítani és megnyugtatni mikor valami baja van. Itt jön a hátfájás! Én már nem tudok háton aludni annyira fáj - néha már felkelni is nehezen megy. Mondjuk én kaptam gerincközeli érzéstelenítőt.

megint hosszú lettem,
SztiKép
beszti71

ennek örömére még1 kép:
Kép
Szti
beszti71

Sziasztok!

Hétvégén itt volt nálunk anyósom Kép, végre volt egy kis lehetőségünk kimozdulni kettesben a férjemmel KépKép El is mentünk vásárolgatni, szerencsére Zsoltika is hagyott minket, nem kellett hazarohanni hozzá, mert már akár 3 óránál több is eltelhet két szopi között Kép

Velünk nem történt különösebb, még mindig a mászást gyakorolja Kép Csodálom, hogy annyira kitartó, egyre csak próbálkozik, de persze így fejlődik. Mivel ilyen mászóbajnok lett Zsoltika, gondoltam rugdalózó helyett kertésznadrágot adok rá, annak nem olyan bő a szára, és nem akadnak össze a lábai. Ötlet jó volt, de a naci alá akkor már muszáj harisnyát adni, a zoknit lerúgja, sőt leveszi Kép Kétszer próbáltuk a harisnyát, olyan bőgés volt, hogy na! Egyszerűen nem tudta elviselni Kép Szinte minden ruhát kipróbáltunk a hétvégén, át is rámoltam a szekrényt, és most egy ujjatlan, de lábfejjel rendelkező nacit adtam Zsoltira, nagyon szépen elvan benne. Végre!

Alvás-ügyben nálunk is vannak fejlemények: tegnap Zsoltika 1/4 8-kor bevágta a szunyát. Gondoltuk, majd félóra múlva felébred, pancsi, stb... Hát nem, felébredt ugyan, de szopizni, aztán újra beájult. Evett 0:30-kor, 3:45-kor és 6:45-kor. Nekem ezek számítanak éjszakai evésnek, na jó, az utolsó már reggeli Kép Végül reggel 7:45-ig aludtunk, hát ez igazi rekord!

Zsizsa,
boldog félévességet Gabónak! Druszám igazán gyönyörű a ruhácskájában Kép Nagyon ügyes vagy! Hosszú alvásért irigy vagyok picit, nálunk ilyen mostanában egyáltalán nincs. Mármint egyben, Zsoltika éjszaka is 3-4 óránként szopizik.

Marcsi,
Ákosnak megkésve kívánok nagyon boldog névnapot Kép Sulihoz pedig kitartást!

Szti,
üdvözöllek itt, gyere gyakran Kép

Anita,
sajnálom, hogy az alvással gondban vagytok Kép Lehet, hogy a foga jön Robónak? Most már ideje... Remélem, átmeneti állapot volt, és ma éjjel már pihizhetsz Kép

Zit,
alváshoz gratula! Kozmetikus Kép Nekem is kéne menni. De ugye a szopi... egy kozmetika meg nem 5 perc...

Klarissza,
megy a drukk, én is azt kívánom, hogy úgy legyen, ahogy szeretnétek Kép Ird majd meg az eredményt! Laca nagyon-nagyon aranyos, a kis hobbit-kép tetszett a legjobban Kép

Dorki,
Nikinek is gratulálok, hogy ilyen szépen fejlődik! Tudnál feltenni róla képet? Kiváncsi vagyok rá Kép Megelőzés: nálunk is az vált be, hogy a férjem külön szobában aludt, amikor beteg volt + maszkot is viselt, és nem fogta meg Zsoltikát. Mi homeobogyókat nem használunk egyenlőre.

Zsófi,
mi még csak 4x adtunk almát Zsoltikának, és mást még nem is kapott. Eddigi tapasztalatom az, hogy nem köpi ki Kép, de nem is eszik sokat belőle, csak csipegeti. Úgy gondolom, hogy egyenlőre az anyatej kell neki, de mi még csak 9 nap múlva leszünk félévesek Kép Most egy kicsit felfüggesztettem a hozzátápi-projektet Kép De pár nap múlva megint megpróbáljuk.

Barbi,
kiállítás Kép De jó nektek, hogy ilyen sokfelé el tudtok menni babával! Aranyosak a képek, Ádám tényleg gyönyörű, úgyhogy kijár neki a kacsa!

Most már indulunk sétálni, de előtte egy mai kép az én tüsihajú Zsoltikámról Kép

Kép

Üdv mindenkinek:
Gabi

pgaboka

anita:
oviba volt farsang
vincetoxicumot, immunrendszer erösitésre szedjük, bene kevesebbet náthás és ha mégis elkapja nem erös, hanem csak egy pici orrfolyás, ami elötte 4 napos folyamatos orrfolyást jelentett nem alvással megspékelve.

szti:
én ugy szoktam irni, hogy olvasom közbe s utána irom az illetönek a megjegyzést/hozzászolást(ez szebb), majd olvasom a következöt,irok.........
orsolya11

Sziasztok!

Már mi is itthon vagyunkKép csak rengeteg a mosnivaló, meg el is kell pakolnom a fél lakást. Bencike épp ébredezik úgyhogy nem is tudok most sokat írni.

A hétvégénk jól telt, az éjszakák szuperek. Bencike annyira elfáradt napközben a sok nyúzástól hogy mindkét éjjel 10től reggel fél7ig aludt. Ma reggel kipattantam az ágyból, úgy megijedtem mikor kinyitottam a szemem és világos volt. De békésen szuszogott az ágyikójábanKép

Most viszont nyűgösen ébred, úgyhogy mennem kell.

A képeket gyorsan megnéztem, a babák nagyon szépek, Gabi tündéri abban a ruciban, Zsoltikának meg gyönyörű a szeme (Bence haja is ilyen tüsi most ahogy nő)Kép

Üdv,
Vera

KépKép Kép
76vera

Sziasztok!
Megjöttünk a síelésből, jó volt! Hó nagy volt, felváltva síeltünk, Andris pedig nagyokat szundított a babakocsiban. Néha volt egy kis pityergés, de alapvetően jól bírta a kiképzést. A 6 órás autóúton egyszer volt nagyobb sírás-rívás, de azután sikerült megnyugtatni.
A panzióban irtó meleg volt, ezt kevésbé viselte jól, így csak egy kombidresszben aludt. Az viszont irtó aranyos volt, hogy amikor hazajöttünk, felismerte a szobáját és irtó nagyokat rötyögött!

Judit!
Csúcs Virág haja Kép (Levágva is Kép, Amúgy Andrisé is csíkban nő, olyan mint egy rockker Kép

Ann!
Hogy te milyen ügyes vagy! Ez a csíra tuti jól néz ki.

Panu!
Mi is leengedtük már az ágyat (Andris márc. 6-án lesz 6 hónapos), mert nagyon mocorgott és forgolódoss ide-oda, beakasztotta a lábát a rácsba meg ilyesmi. Szóval szerintem jobb leengedni, ha annyira izeg-mozog.

Edit!
Hú de nagy fiú ez a Botond!

Batka!
Alma: én nyersen adom és megeszi, mint a pinty. A banánt is.
Hú milyen tündéri Emma! Nagyon huncutul mosolyog! És milyen ügyesen áll, ahhoz képest, hogy mekkora!!!! Nagyon tuti.

Anita!
Tündéri Robó!!!

DBarbi!
Nagyon édes Fanni a képen! Milyen szépen ül!

Gabi!
Nagyon elégedett Zsolti a képen, biztos tutira bejön neki az alma Kép!

Hú most nem tudok tovább olvasni, mennem kell.
Mindenkinek szép napot!!!!!!!!!!!!!!!

KépKép
Docka

NEGATÍV! A teszt eredménye, azaz nem lesz babuci Klarisszáéknál! Ennek most örülök Kép, még várjon vagy 2 évet a drága Kép Különben is még most sem tértem magamhoz Lacától Kép
klarissza

Sziasztok Kép

Megjöttünk az nagy kiruccanásról és nagyon jól éreztük magunkat Kép Pár órája próbálok visszaolvasni több kevesebb sikerrel Kép

DBarbi, mi is a honvédüdülőben voltunk Kép És mivel jött a fél család is velünk, ezért nagyon jól ki tudtuk használni az időt: pl. anyukám és/vagy nagynéném vigyázott Hamira 2 szopi között mi pedig apájával közben úsztunk, vízilabdáztunk, szaunáztunk, pingpongoztunk, biliárdoztunk, rexeztünk, tekéztünk, kondiztunk Kép Csak ennyi. No meg sétáltunk, de azt együtt. Ott annyira jó a levegő, hogy ilyet még nem éreztem. Jó nagyokat sétáltunk vele - egy ideig úgyse jut neki más csak városi szmog Kép
A lyány csodásan viselkedett, csak az első este sírt egy picit - de nem különösebben. A hosszú, majdnem 4 órás utat is jól viselte. Kép Éjjel aludt, ahogy szokott, csak - mivel egy szobában voltunk - én ébredtem fel minden nyekkenésére.
Szóval most fel vagyunk töltődve - meg egy kicsit lestrapálva, mert nagyon ki akartuk használni az időt, úgyhogy nem pihentünk sokat KépKépKépKép
És mivel jó nagy kád volt és nagyon meleg fürdőszoba kipróbáltuk az együttpancsit + kádbn szopit Hurráhurráhurrrráááá!!!!!!!!!!!!!! Nagyon jó volt KépKépKép

És most egy pár hozzászólás visszaolvasásomból...

Anita, bababa KépKépKép Mikor lesz a keresztelő?
Csírát egyébként megettem, nagyon fincsiKép Most kezdem az új adagot.

Regi, hogy álltok popsiügyben?

Cory, jobbulást! Remélem hamar rendbejöttök! Én már nagyon szeretném, ha megúsznánk a járványt... ha már ezt a többnapos társasági eseményt siekrült átvészelnünk

Gabi, álvédőnőőőőőő??? Nem semmi!! Feltérdeléshez gratula! No meg a hízáshoz is Kép Recepteket elküldenéd? Köszi

Zsizsa, forgás nagggggggyon jóóóóó! KépKépKép A ruha meg csodacsini Kép Én is szeretnék Haminak varrni mindenféle ruhácskákat majd a nyárra Kép

Dorki, gratula Niki fejlődéséhez! Kép Tényleg tehetnél föl képet, már biztos sokat változott!! Kivi vagyok!

Klarissza, mi újság tesó ügyben? Én is csak azt tudom kívánni, h úgy alakuljon, ahogy ti szeretnétek!

Szti, üdv itt és boldog névnapot Ákosnak + Marcsi ákosának is + VeraBenceapuÁkosnak is Kép

Jajj, képzeljétek, volt velünk a védőnéni is kirándulni és mondta, hogy most szerdán szúrnák Hamit, nem baj, h csak csütörtökön lesz 4 hónapos, mert nekik így jobban jön ki... És én erre még fel se készültem lelkileg. Jajjjajjjajjjjajjjajjj.
Még egy probléma: Lányos anyukák: fülbevaló ügyben mi a véleményetek?

Most pussssz mindenkinek, nekem is még rengeteg dolgom van..mondhatni lemaradás.
Ann
annann

ESzti:
szerintem ne lázmérőzd, hagy erőlködjön egy kicsit. Egy kis kaki nyomástól semmi baja nem lesz. Még a végén Ákoska azt, hiszi, hogy az élet egy habos torta! Kép
A kolleganőm is gyümölcsöt ad a babucinak, így hoznak össze nagy nehezen heti egy, max. két kakit.

És ne hagyd magad, én is állandóan kézben tartom, ha tehetem. Olyan hamar el fog repülni ez a pár hónap Kép utána meg csak epekedünk, hogy jajj, de jó lenne, ha olyan pici lenne és hordozgathatnám.....

Orsi:
nagyon tetszenek a BBConfort termékek, a Hipsos tuti jó választás volt, vigyázzatok is arra a kistündérre Kép
A picur jól érzi magát a Maxi Cosi-ban? Ajánlhatom az unokatesómnak? Talán még a Concordok és a Römerek jók, nekünk is lassan választani kell.

REGGEL LÁTTAM, HOGY IDŐKÖZBEN A KOMISZ HOBBITKÁK 11 OSCART SÖPÖRTEK BE! HAJRÁ GANDALF!!! Kép
klarissza

Ja, azt elfelejtettem, amiért jöttem. Kép
Ti használtok kengurut? Tavasszal és nyár elején még bírjuk cipelni kenguruval a most 5-6 hónapos babákat? Szóval vegyek egy új szép kengurut, vagy felejtsem el a fájós derekam miatt?
klarissza

Klarissza!

Mi kb. Ákos 2-3 hónapossága óta használjuk a kengurut, és majdnem mindig fordítva rakjuk bele.
Itt van két kengurus kép, igaz már jó régiek (kb. tavaly október).

http://babanet.hu/album/albumimages/1011/19811.jpg
http://babanet.hu/album/albumimages/1011/19814.jpg

Mi - és Ákos is - szeretjük és sokat használjuk.

Marcsi

Marcsi
marcsi77

Sziasztok, most sietek csak egy két mondat kikívánkozik belőlem Kép

Klarissza: mi lett a teszt eredménye?! én már kinéztem magamnak azt a Bébé Confort kengurut ami Marcsiéknak is van, csak piszok drága és én olyan kis picike vagyok hogy összeroskadnék ha a gyereket hosszú távon rám akasztanák Kép de ha vennék akkor biztos olyat választanék!!! most megveszed, kb 3 hónapig cipeled benne aztán meg úgyis a saját lábán óhajt majd totyorogni, és egyre kevesebbet marad meg benne, egyszóval én nem vennék Kép ja, és olyan 1500 forintos kengurut se vegyél, iszonyú rosszak, ki is eshet a baba belőle Kép

Anita: nem szép dolog egy hölgyet öregíteni, Dominika Úrhölgy még csak 5 hónapos.....

Diti: én nem lepődöm meg az éjszakai autózáson mert én megnéztem a honlapotokat! Azok után amiket ott láttam.......Kép

Ann: ne izgulj talán jobb is hogy nincs időd lelkileg rákészülni az oltásra mert így legalább nem stresszeled magad már egy héttel előtte!
Én nem lövettem ki a csaj fülét, majd ő megteszi ha szeretné nagylány korában.

Gabi: tök édi Zsoltika haja, Domcié is pont ilyen fürdés után!

Zsizsa: nagyon csini Gabi baba, kár hogy én nem vagyok ilyen ügyes varrás ügyben Kép

Holnap megyünk Pestre fejlődésneurológiára meg vérvételre, utána pedig Auchan-ba ahol kiélhetem vásárlási kényszeremet Kép végre megvehetem a hőn áhított muffin sütőt! Szeretnék Vmi klassz gyerek függönyt is, olyan macisat például csak nemtom hol keressem, ajánljatok vmi méterárut pls!!!
Ja és a popsi is nagyon szépen gyógyul, szinte tocsog a feneke a Neogranormon-ban, de meg is lett az eredménye! És az olcsó pelenkánkat is lecseréltük!
na ennyi mára, mennem kell fürdetni, de azért megpróbálok egy képet ide a végére!

U.i.: Klarissza már látom hogy negatív! most tekertem vissza Kép
Annyi mindent szerettem volna még mondani, na mind1, majd legközelebb..

sok sok puszi
Regina és DominikaKépKép
gregina

marcsi:
mi is bc kengurut akartunk venni, de aztán mérlegeltünk, hogy mennyit használnánk, igy vettünk egy olcsobba, meggy márkájut, nagyon jo és ebbe is lehet menetiránnyal szembe rakni.

általában az van a kengurukra irva, hogy 10-12 kg-ig, a hordokendök pedig, mig birod/ birja a derekad, én személyszerint kenguru párti vagyok inkább. a kendöt (senkit nem akarok megbántani) egy kicsit szedett-vedettnek látom.

fülbevalo:
panna 4 éves lesz áprilisba, s most jött rá a fülbevalo. én ugy voltam vele, majd akkor ha ö akarja. mi olyan helyet keresünk bp-en ahol egyszerre a kettöt belövik. ha vki tud ilyet szoljon.

klarissza:
maxi cosi a römmer megfizethetöbb változata. mindkettö jo, de szerintem a maxi kényelmesebb(bár én nem probáltam még kiKép)
a concordja a barátnömnek volt, nekem nem tetszik, mert alul van 1 adatptere s ennyi a dönthetösége, ha azt kiszeded rendesen függölegesen ül.
szvsz: maxi vagy römmer, forgalmazoja a re-cont-ra kft, itt mindenféle szin s forma van. XI.ker. badacsonyi utca(?)- kosztolányi térhez közel.
orsolya11

Sziasztok!

Vera: remélem már kezded utólérni magadKép Bencinek puszikaKép

Docka: nem is írtad, hogy két babával is mentekKép. Andris édi lehetett ahogy felismerte a birodalmátKép.

Klarissza: örülök, hogy úgy alakutl ahogy teveztétekKép.Kengurunk nincs, mi babakocsiban sétálgatunk, de úgy tudom többen is használják a kengurut itt isKép.

Ann: örülök, hogy jól éreztétek magatokat, kádba szopiKép. Vitettek kiságyat cagy veletek aludt Hanna?

Marcsi: igaz nem nekünk tetted fel a képet de azért megkukkantottam, arik vagytokKép.

Reginám: ezer bocsámnat, a nagy számolásban elszámoltam Robó áhitott hölgyének napvilágon lévő napok számát. ne hari. Inkább értéked, hogy számon tartottamKépKép Kép. Puszi nektekKép. Popsika jól van? Ja közben látom igenm, hurrrráááá. Végülis melyik pelus jött be?De édesen hintázik Domcsi, Robó úgy meghintáztatnáKép.

Robókának vettem egy ari sapit a keresztelőre. Már nagyon készülődünk, vásárlás miegymás. Mindent én csinálok itthon, jó nagy ebéd leszKép. Első összejövetel szeretett kisfiúnk ünnepénKép. Olyan jó érzés már neki készülniKép.
Én is készülök fodrászhoz a héten, ha összejön...
mellesleg olyan pocsék napom volt, hogy namég. Minden kiesett a kezemből, semmi nem sikerült . Még jó, hogy Robó mosolya kárpótolt mindenért.

Jó éjt mindenkinek: Anita
anita77

Ja és ki ne maradjon!!!!

Gabi: Zsoltika olyan cukor falat. Sünis fizura nagyon jól áll neki. Tiszta nagyfiú márKép. A mosolya meg hódítóan csábosKép.

Szti: Ákoska is édi nagyonKép. Főleg a nyelvnyújtogatós képe tetszikKép. Bár az első fotón is csuda huncutkaKép

Anita
anita77

Sziasztok!

Csatlakozom a zombis-nem alvó anyukákhozKép
Hajnal negyed 6-ig minden okés volt, aludtunk mindannyian. Akkor volt az elsö szopi, alvás egészen 7-ig. Na onnantól fennt kukorékol ökelme és én is...Max még egy fél órát volt hajlandó szenderegni mellettem az ágyban, de semmi tovább. Ez nekem nagyon kevés alvás...Remélem azért hamarosan pótoljuk...

Regina, Klarissza,Zsizsa, Gabi, nagyon aranyosak a babók!!!

Képzeljétek, kiderült a barátnöm kisfia is kapott a kiskacsákból a kiállitásonKép Na, akkor csak én voltam olyan vaksi,hogy senki másnál nem láttam...

Ádámot ma már 2-szer szedtem ki a számitógép mögül, most már 100%-ra rá lehet mondani,hogy mászik. Amikor és ahova akar, oda jut el. Jaj nekem....

Itt most ebédidö van,igy elköszönök, nektek jó éjt, nekem jobb nappalt, mint éjjel volt...

Ja, és tegnap végül nem mentünk úszni, megint olyan iszonyatos fejfájásom volt, hogy csakna...Erre ma meg is érkezett a hóesés..Mondom én,olyan vagyok, mint egy barométer, érzem a frontokat.

Puszi nektek
BArbi

Kép
Kép
barbi

Bocs Eszti, nem direkt hagytalak ki, csak rohanva irtam...Persze, Ákosod is arany-falat...
Enyém baba majdnem kinyomta a számitógépet, ott matatott a gombnálKép
Segitség, nagyosodik a fiamKépKépKép
Barbi

Kép
Kép
barbi

Orsoly, most olvastam,hogy nem olyan régen még anyatejet kerestél. Nos Kaska pont felajálott egy adagot, ha érdekel nézd meg a topicot,vasárnap irt be.(anyatejközvetités...)
Barbi

Kép
Kép
barbi

barbi:
köszi, közben megoldodott,azzal a lány aki elöttem felajánlotta megegyeztünk, most fogok menni hozzá harmadszorra. több adagot hozok el lefagyasztva.
orsolya11

Sziasztok!

Vagyok, csak nem nagyon tudok netezni, mert amíg rohadtul ráérnék, addig nagyon drága, négy után meg már itthon van anyósom, és nincs időm ideülniKépKépKép

De azért nem vesztünk el itten a nagyvárosban, és jelentem nem szédülök a betononKépKépKépKép

Zsófi

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Sziasztok,

megvagyunk mi is Kép

Hetvegen, kiprobaltuk az almat (vegul paroltam), haat volt fintorgas... rendesen beleborzongott. Kb. fel bebikanalnyi ment le, de 2 perc mulva vissza is jott az elotte szopizott tejcsi egy reszevel Kép Igy a hozzatapi szopival vegzodott Kép Ja, es kicsit kiuteses lett a pofija is, ugyhogy alma elnapolva. Viszont a bebikanalak nagyon tetszettek - mindket kezeben volt 1-1 Kép
Ma kap egy kis kortet, hatha az jobban tetszik.

Szerintetek az jo, ha 2 naponta probalkozunk? Es ha valami nem jon be, akkor massal kell probalkozni legkozelebb, vagy ugyanazzal (persze ha nincs semmi baja). Mikortol kell naponta? Ti mindig mindent sterilizaltok (pepesito kellekek, edenyek...)?
Mindig allando idopontban kell adni a hozzatapit, vagy lehet egyszer delben, masnap delutan?

Huu, most ennyi, elkezdek visszaolvasni, aztan meg jovok (ha hagy a csajszi)

Azert a kepeket megneztem, nagyon jok Kép

batka
batkamano

Sziasztok Kép

Regi, nagyon aranyos Domci a hintában Kép Élvezi?

Anita, adtak egy hálós járókát = mint egy utazóágy, csak az alját kellett kicsit feljavítani pokróccal, mert sztem nagyon kemény volt. Szóval abban aludt -így még a légzésfigyelő is alatta lehetett Kép

Most az előbb azzal szórakoztam, h olvasgattam a topic archivumát + nézegettem a képeket Kép Én csak október óta olvasok és november óta írok ide, úgyhogy van egy pár dolog, amit nem láttam. Olyan éééééédik voltak már akkor is, mindenkit meg lehet ismerni picinek is! És azt is felfedeztem, h DBarbi és Vera szülinapja is akkor van, mint Hamié (bár ez utóbbit tudtam még MÁVos korunkból Kép, csak a nagy szülési mizériában elfelejtettem) KépKép
Nemhogy aludnék, mi? Najóóóóóvan, megyek.
Pussz
Ann
annann

Sziasztok!

Szti,
én úgy írok mindenkinek, hogy amikor olvasok, közben írok a Wordben. Ez utóbbi azért is jó, mert így nem szállhat el az üzenetem, ugyanis folyamatosan mentem ki.Kép A lázmérőt szerintem se használd gyakran, mert Ákos nagyon hozzászokik, és később gondok lehetnek az egyedül kakilással. Nekem is mindig azt mondják, hogy elkényeztetem Gabit, de hát nem bírom hallgatni, ha sír. Ákos nagyon cuki, a nyelvnyújtogatás és a vigyor is!Kép

Gabi,
kimozdulás.Kép Alvás mostanában nálunk sem jó. Gyártom ám az elméleteket, hogy mitől. A legújabb ötletem a párásító hiánya. Ahogy visszagondolok, úgy emlékszem, hogy onnantól aludt jobban, amikor elkezdtük használni, de pár napja nem megy, mert vízköves, és ki kéne az egészet pucolni. Holnap megteszem, és meglátom, hogy tényleg azért ébred-e, mert szomjasabb. Hátha... Tüsihajú Zsolti nagyon csini.Kép

Vera,
alvás.Kép

Docka,
síelésért irigy.Kép Képek tutik, bár nem tudnám biztosra megmondani, hogy Andris melyik kocsiban van.Kép

Klarissza,
nagyszerű, hogy negatív lett a teszt!Kép Mostantól azért jobban vigyázzatok.Kép Mi "szedett-vedett" kendőt használunk.Kép Gabi már abban is nehéz. Nekem egyébként jobban bejött, mint a kenguru (azunk is van), mert könnyebben bele tudom rakni, és valahogy jobban tud benne helyezkedni.

Ann,
nem szép dolog ám leírni, hogy mennyi mindent csináltatok, csak úgy fájt a szívem, és rendesen sárgultam!Kép Fülbevalóval én is úgy vagyok, hogy majd ha akarja, akkor megkapja. Nekem is tíz évesen lett, és én éjszakára ki is szoktam venni, mert zavar, pedig pici.

Regi,
örülök, hogy a popsi rendeződött.Kép Tessék ám vigyázni rá!Kép Domci édes a hintában.Kép

Anita,
keresztelőre készülődés.Kép Nem csodálom, hogy kárpótol Robó mosolya a nehézségekért, nagyon tündéri babó!Kép

Barbi,
mászás.Kép Számítógép kinyomás.Kép Vigyázz, nehogy ezentúl többször kelljen beírnod az üzeneteket!Kép

Zsuzsófi,
te most végleg felköltöztél Pestre? Sajnálom, hogy nem tudsz írni, azért pár sort kérnénk Benciről, ha lehet.Kép

Batkamanó,
mi is kétnaponta próbálkozunk (mondom én, amikor tegnap volt az első próbaKép), és én úgy gondoltam, hogy egy hétig az almát próbálom, esetleg hétvégén veszek egy másik fajtát, hátha az tetszik neki. Ha nem, akkor jöhet más. Én nem sterilizálok, mert úgy emlékszem, hogy fél éves kortól már nem kell, arról nem is beszélve, hogy Gabi egy csomó mindent a szájába vesz, ami nincsen sterilizálva, így feleslegesnek érzem. Én megpróbálok majd azonos időben hozzátáplálni, mert így alakulhat ki valamiféle rendszer, hogy pl. délután van egyéb étel. Ez szerintem neki is jobb, hogy mindig kb. ugyanakkorra esik.

Most már megyek én is aludni, valójában borzasztóan fáradt vagyok, csak még akartam írni egy kicsit, most, hogy Gabi alszik.Kép

Jó éjt!

Zsizsa

Zsizsa
Kép
Kép
Kép
Kép
zsizsa

Sziasztok!

Kenguru tényleg bazi drága, de mi időben vettük és kihasználtuk.
Most már - hogy ilyen "nagy" Ákos - én sem adnék ennyit a kenguruért. De tavaly ősszel még megérte megvenni.
Meg aztán lesz(nek) még tesó(k) is egyszer, sz'al hosszútávú befektetés volt Kép

Anita:
örülök, hogy megkuksiztad Te is a képet.
Igazából azért linkeltem, hogy ne lassítsa a topik betöltését és csak az nézze meg, akit érdekel.

Majd jövök még, mikor Ákos alszik, mert mára ígértem, hogy írok többet.

Addig is nagy cupp a babáknak.

Marcsi

Marcsi
marcsi77

Haliho, jo reggelt mindenkinek!

Tul vagyunk a korten, es kb. 1 bebikanalnyi lecsuszott + benntmaradt. Ezt en ugy ertekeltem, hogy izlett Kép tehat a heten korte lesz a menu Kép

Zsizsa,
megnyugtattal, hogy nem csak en nem sterilizalok (na jo, a bebikanalakat kifozom), egy csomo helyen olvastam rola, mar kezdtem ketsegbeesni, hogy milyen trehany mami lennek... de ezek szerint nem is Kép
Nagyon jo Gabi ruhaja, en is uugy megtanulnek varrni!

Ann,
huu, nagyon jo lehetett nektek! Enis-enis akarok ilyet... vagy legalabb egy kicsi alvast Kép
fulbevaoval mi is varunk, majd ha kell neki, akkor kap, en most nem birnam nezni ahogy kinozzak

Anita,
jo keszulodest Kép es foleg ataludt ejszakakat!

Orsi,
en szoktam alvas-cellal kocsikazni, ha mar semmi nem jon be es nagyon nyugi, akkor megyunk Kép csak ugy en nem tudok aludni Kép

Minden alvos, forgo, maszos babohoz gratula + az "ej raerunk arra meg" nyugis babokhoz is Kép

Nektek mennyire izgo-mozgo a babotok?
Olvasassal hogy alltok? En probalok olvasgatni Emmanak meseket, de leginkabb az erdekli, hogyan tehetne mielobb be a pofijaba Kép Hogy lehetne ravenni, hogy a kepeket nezegesse? Vagy ez meg korai? (Eddig csak siman felolvastam abbol, amit eppen olvastam).
Meg akartam valamiket irni + kerdezni, de elfelejtettem Kép

Szep napot nektek,
batka
batkamano

Eszembe jutott Kép

Nem tudtok valami nagyon egyszeru de finom turos sutit? Itt nem lehet kapni semmilyen turos edesseget, igy kenytelen vagyok sutni - ez lesz az elso suto-akciom, szoval ugy irjatok le, hogy megertsem (=mint a hulyegyereknekKép)
Es a tobbi receptet elkuldenetek nekem is? Legyszi...

Koszi,
batka
batkamano

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?