Sziasztok!
Eltelt a hétvége, de valami iszonyatosan fáradt vagyok. Mi sem alszunk már két napja, nem tudom meddig lehet ezt még fokozni.
Látom azért máshol is okoz gondot az alvás, lehet, hogy akkor nem csak Robóval van gond, hanem a levegőben....
Klarissza: most olvasom, hogy nagy az izgalom nálatok. Annyit kívánnék, hogy alakuljon úgy, ahogyan Ti szeretnétek. Ha még várni szeretnétek, akkor nem jöjjön még az a pöttöm. Megy a drukkkkkk.
Laca nagyon édes. Nem is tudom eldönteni melyik a legédibb fotó, mert olyan helyes mindegyiken
. Ja és a derékfájás nálam is jelentkezik, főleg inkább a hátam. Nehéz Robó és szeret kézben lenni.
Orsolya: mire szeditek a homeobogyót? Észlelsz tőle javulást? Nagyon édesek a gyerkőcök. Panna farsangra készül éppen? Csőrős pohár. Nálunk Robó első perctől kezdve , mikor odadtuk (kb 5 hósan) ivott belőle. Mi pohárkánk szelepes és így nem folyik ki belőle semmi. Néha Robó sem iszik, akkor csak rágogatja , meg jókat játszik vele. Valójában kevés folyadékot iszik, de arra jó, hogy megszokja, nem csak a cumisüvegből jön a lé
. Amúgy Robó már pohárból is szépen kortyolgat
. Benedek produkciója is nagyon édi
.
Marcsi : várjuk a beszámolót
.
Zsizsa: tessék több ilyen rucit ráadni Gabócára , mert egy királylány benne
. olyan édes. Téged is meg kell dicsérjele, nagyon ügyesek vagytok
. Nálunk anyukám varrogat, kár, hogy én nem tudok
.Nagyon sokat nőtt már a leányzó.
.
Barbi: nagyon jóka képek. Olyan jó nektek, hogy eljutotatok ilyen helyre is. Jó nézni, ahogy ádi élvezi a kiruccanbást
. Kacsa: hát igen, nem hiába mondom én, hogy tündéri fiatok van
. Pároddal együtt mentetek ki, ugye? Többi hozzátatozótok itthon él? Azért furcsa lehet , de sok élménnyle gazdagodtok kint
.
Zsófi: nálunk az alma bejött, csak kicsit megfogta a székletet-. A fagyasztott barack, csak valamihez (almához pl) keverve volt jó, mert tényleg fura íze van fagyazstva. Szerencsére Robó nem válogat most még, minden izlik neki. Igaz az első kanál után furcsán néz, hogy most mit is adtok nekem, de utánna már szinte ő nyúl a kanálért, hogy még-még
.Próbálj mást adni, hallottam, hogy van akinél nem is nagyon eszi a baba az almát. Mi próbáltuk még a meggyet, körtét, szilvát, szőlőt, barackot.
Zit: jó, hogy jobban ráérsz és tudsz sűrűbben jönni. Beni mutatványaiért nem irigykedem, jó, hogy Robó még nem indult be, ilyen téren
.
Edit: Nagyon édesek vagytok Botival, már párszor végignézegettelek benneteket
Látom a forgás is nagyon szépen megy már
.
Bszti:üdvözöllek körünkben
. Ákosnak pedig utólag is boldog szülinapot kívánunk
Mikor született pontosan?
Hú Robó felébredt
na még gyorsan egy-egy sor:
Hanzika: ne okold magad, a tejcsi miatt. Vannak ilyen esetek is. Várjuk Marcus hívását
.
Regina: Domcsi hogy van már? Sokat gondolunk rá
.
Diti: azt hiszem együtt éjszakáztunk. valami lehet a levegőben is. Tüncikétek amúgy jó alvó, ugye?Kívánok nektek, nyugodt sok alvással teli
éjszakát
.
El is búcsúzom izibe, mert úgy látszik ma különösen anyás napunk lesz. Nem marad meg még a játékaival sem.
Bocsánat akihez nem írtam.
Zsizsa: Gabócának boldog félévességet.
Regina: boldog félévességet kívánunk Domcsinak
.
NyuszimanÓ: boldog félévességet Petrának.
Cory: Zsombinak is boldog félévességet kívánunk.
Orsi, Barbi: boldog 7 hónaposságot a Beninek és Ádinak.
.
Zsófia: Botinak pedig boldog fél évességet kívánunk
.
Hú de sokan lettek félévesek
Robóval együtt gratulálunk
.
Szép napot mindenkinek: Anita és Robó