Klubtag jelentkezik: mi is csak januárban akartuk elkezdeni, aztán már decemberben "hozzákezdtünk".
Épp az előbb teszteltem, mert 4 napja rám-rámtör az émelygés, de ez ugye bármitől lehet. Mondjuk idegességtől is. Szóval egycsíkos lett...
Igaz, nekem a menzi még csak 9-én lenne esedékes, és a legolcsóbb tesztet vettem. Szóval megvárom a 9-ét + 1 hét. (Ha kibírom, és nem jön meg addig.
Ez az émelygés azért furcsa: Bencével semmi ilyenem nem volt, viszont a beágyazódáskor és még utána 2-3 hétig olyan iszonyatos görcseim voltak, hogy guggoltam, a férjem mondta, orvost kellene hívni. Aztán vettem egy tesztet, és +++++ lett...
Ezek a görcsök szelídebb formában az első három hónapban megvoltak.
A másdik babával émelyegtem, bizony volt egy-két "nagylevegős" órám, de semmi görcs nem volt. És ő is fiú lett volnas... Szóval minden terhesség más, én most azon a véleményen vagyok, hogy a tünetmentesség is lehet terhesség, és a tünetek is lehetnek nem terhesség miatt. Na, ezt jól megmagyarítottam.
Bizony, Melcsike, ha nem említem a babaát, akkor lehet, nincs helyünk. Szegénykém még most is segít nekem, az ő kis vállain mászunk ki a gödörből.