Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

VAgyok, vagyok!

Kép

Kép
melcsike70

Szia Melcsike:)

Megint laptetős vagy :lol:
Ez nem lehet véletlen :wink:
Vendég

Lyly

De jó, de azért érdekes, ha nem mondod el hogy miért nem gondoltál először bölcsire akkor, nem lett volna hely.

Boboka

Lehet hogy már lehet?

Kép

Kép
melcsike70

Boboka

Amikor jártam a K......ba, a 7-10 napon nézték az uh-n és akkor volt nekem az ovuláció a 15. napon, már megtermékenyülés volt.

Kép

Kép
melcsike70

Te is az voltál előzőleg!

Kép

Kép
melcsike70

Melcsike, nem tudok én semmit még

És csatlakoznék Bettihez a klubba:
Először ugye csak január vége-február elején akartuk elkezdeni a próbálkozást. Most, hogy előbb elkezdtük, már azonnal jó lenne mindent tudni...

Jól fenékbe kellene minket billenteni ám :oops: :oops:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.01.05 20:40-kor.
Vendég

Azt gondoltam hogy még nem tudod mi van. De benne van a pakliba, nem is kell beleéld magad, de azért mindig vigyázz, ha nem most majd következőleg. És tudom hogy ez milyen rossz és hat 6 évig csináltam ezt.

Kép

Kép
melcsike70

Tudom Melcsike, azért is van némi bűntudatom, mert néha beleolvasgatok olyan topikokba, ahol már nagyon régóta próbálkoznak babával nem kicsi szenvedések árán :cry:

Tudom, mi is megszenvedtük már a magunkét...
Vendég

Klubtag jelentkezik: mi is csak januárban akartuk elkezdeni, aztán már decemberben "hozzákezdtünk".
Épp az előbb teszteltem, mert 4 napja rám-rámtör az émelygés, de ez ugye bármitől lehet. Mondjuk idegességtől is. Szóval egycsíkos lett... :cry: Igaz, nekem a menzi még csak 9-én lenne esedékes, és a legolcsóbb tesztet vettem. Szóval megvárom a 9-ét + 1 hét. (Ha kibírom, és nem jön meg addig.
Ez az émelygés azért furcsa: Bencével semmi ilyenem nem volt, viszont a beágyazódáskor és még utána 2-3 hétig olyan iszonyatos görcseim voltak, hogy guggoltam, a férjem mondta, orvost kellene hívni. Aztán vettem egy tesztet, és +++++ lett... :lol: Ezek a görcsök szelídebb formában az első három hónapban megvoltak.
A másdik babával émelyegtem, bizony volt egy-két "nagylevegős" órám, de semmi görcs nem volt. És ő is fiú lett volnas... Szóval minden terhesség más, én most azon a véleményen vagyok, hogy a tünetmentesség is lehet terhesség, és a tünetek is lehetnek nem terhesség miatt. Na, ezt jól megmagyarítottam.

Bizony, Melcsike, ha nem említem a babaát, akkor lehet, nincs helyünk. Szegénykém még most is segít nekem, az ő kis vállain mászunk ki a gödörből. :cry:

Kép

Kép

Kép
lyly

Klubtag, akkor most örüljek a görcseimnek? :lol: Mert mióta itthon vagyok, már nem a derekam akar leszakadni, hanem görcsök gyötörnek :oops:

Én is észrevettem már, ha emberséges emberkével találkozok, és megemlítem Lackókánkat, akkor sokkal kedvesebbek és segítőkészebbek lesznek. Persze ez sajnos az emberek kisebb részére érvényes.
Vendég

Lyly

LÁtod a mi kis Angyalkáink, ahogy tudnak úgy segitenek. 8)

Kép

Kép
melcsike70

Lyly, melyik tesztet vetted meg?
Vendég

Lányok!

Nem tudtok egy videóátalakitó ingyenes progit, amit könnyű kezelni. Mert ma próbáltam letölteni, de egyiket sem tudtam használni. Mert ugye a Bogiról van a telefonos videóm és a gépre rátettem, és megirtam dvd-re, de csak a gépen tudom lejátszani, pedig DivXes a mind a két lejátszónk és még sem játsza le egyik sem. 3gp-s a formátum azt szeretném átalakitani.

Kép

Kép
melcsike70

Lassan Tüncikénk is hazaér :wink:

Melcsike, végül is minket is Ők hoztak össze :wink:
Vendég

Melcsike, én tök hülye vagyok az ilyenekhez, most hirtelen az uramnak sem jutott eszébe semmi.
De ezt találtam, próbáld ki, hátha:

http://video.csillagpor.hu/any_video_converter.php
Vendég

helllóóóóóóó...kis dumagépek..... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
tünci28

Szia Tünci :lol:

Hogy van a náthád?
Vendég

Letöltöttem majd megpróbálom.

Köszönöm.

Kép

Kép
melcsike70

Szia Tüncike!

Hallottuk Lyly meglátogatott. Ez tök jó! Fáradt vagy gondolom ugye?

Kép

Kép
melcsike70

Nem tudom milyen lesz, csak beírtam a google-ba, hogy videóletöltő 3gp.

Tünci, milyen napod volt?

Lassan Betti is befut 8) szerintem
Vendég

Boboka

Hát átalakitotta és most a VLC játsza le de itt nincs hangja, előtte a Nero játszotta le ott volt. Hát majd csak kialakul valami. A végén még számitógépes zseni leszek. :?

Kép

Kép
melcsike70

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ,írtam egy csomót és elszállt!!!!

Na akkor videokonverter:
http://www.downloads.hu/letoltes/564/
http://www.ingyencenter.hu/modules.php? ... e&sid=1921
http://www.dvdvideosoft.com/products/dv ... verter.htm

Jó fáradt vagyok, mert a párom ébresztett 5-kor ,de amúgy laza nap...

Azt kérdezi, hogy mit szóltatok a "szemétdombjához" a pc szobában???? :lol:
tünci28

Hát de utána már rend volt? És azt gondoltam, na ez az ember egy zsenike.

Kép

Kép
melcsike70

Lyly nagyon kedves és jelentem újabb magas csajszi a bandában! :wink:

mehetünk Pestre a talira, majd Lyly vigyáz rám hazafelé, ohgy ne molsztáljanak az ellenőrök! :lol:
tünci28

Tünci

Köszönöm majd azokat is megnézem.

Kép

Kép
melcsike70

Kisanyával egy magasak? :wink:

Uradnak mond meg, hogy én is osztom Melcsike véleményét, a képek alapján tényleg kis PC zseninek tűnik. Mindig szerel rajta valamit, ugye? :lol:
Vendég

Lyly

Én 156cm vagyok és ha lesz tali akkor laposba gyere, ha lehetséges.

Kép

Kép
melcsike70

:lol:
Vendég

Szerintetek ugyanoda mehetünk, vagy mire gondoltok? Nekem jó lenne mert oda már odatalálok. :oops:

Kép

Kép
melcsike70

Csak legyen jobb idő?

Kép

Kép
melcsike70

Melcsike, most olvastam róla, hogy a cickafarkfű tea a menstruációt is helyre teheti. Te ihatod azt? Vagy úgy általában a gyógyteákat? Nem akarod kipróbálni?

Tőlem mehetünk oda is, de nézhetünk újabb helyet is:) Na, ez határozott válasz volt részemről 8)
Vendég

ja és Bencus csudaaranyos volt, amikor Lyly kérdi tőle:Adsz puszit a Tüncinek?
Mire ő a legnagyobb természetességgel:NEeeeem!!! :D

Aztán egy percen belül "belakta" a melóhelyem, szaladgált megállás nélkül. :lol:
tünci28

Valami olyan kellene, ahol egész nap lehetünk.Jó lenne a szabadban, ha már nem lenne hideg,elheverni egy parkban mondjuk,a napsütésben...na, jó,csak álmodozom...
tünci28

Jaj majdnem elfelejtettem a legfontosabb történést. Ma hivott az egyik volt kollégám, hogy az új cég ahova szerettem volna menni, na szóval annak a főnöke elkérte a telószámomat tőle. De nem hivtak ma pedig utána úgy vártam. Ez olyan fél 4 körül volt.

Kép

Kép
melcsike70

Az is jó lenne, Tünci de ahhoz tényleg jó idő kéne legyen.

Kép

Kép
melcsike70

Addig ne várjunk, míg kiülős idő lesz, mert a mai hidegből kiindulva az még nagyon messze van :cry:
Február vége-március eleje belőhető egy kezdő találka időpontnak?
Vendég

Melcsike, lehet, hogy akkor már nem akart téged ma zavarni. Hátha holnap :wink:

Tünci, még pár év és Bencus futna Tünci néni után puszit dobálva :wink:
Vendég

Hát úgyis kora tavaszra beszéltük meg.

Kép

Kép
melcsike70

Elhúzok fürdeni, sietek vissza. Ma kb. 22 körül már aludnom kéne, hogy fel tudjak kelni holnap. :cry:
Vendég

Szerdán kiderül milyen szart kell még kitölteni a védőnőnek, a Bogival kapcsolatban. Reggel 9-re bejelentkezett. :evil: Mert állitólag 9-éig valamit el kell valahova küldenie.

Kép

Kép
melcsike70

Én már pizsibe vagyok de gondoltam 22körül én is ágybabújok.

Kép

Kép
melcsike70

Ma a BArci vitt a osztfönöknek és a napis tanárnak becsomagolt marcipán szerencse malacot lóherével. CSak egy kis apró figyelmességnek szántam. Azt mondta a Barci, hogy örültek neki. Ugye ez nem számít nyalizásnak? Remélem nem gondolják azt Rólam. Én mondjuk az óvónőknek is mindig küldtem vagy karácsonyra vagy húsvétra, de volt hogy nem vettem hanem itthon csináltunk valamit.

Kép

Kép
melcsike70

A védőnőkről olvasom a másik topikban,hogy letámadásszereűen mennek látogatóba..és eeszembe jutott, hogy végülis velem is ezt csinálta..

Melcsike, drukkolok, hogy menjen a munka!!!!
tünci28

Szerintem nem nyalizás, de majd a többi anyuka azt gondolja.... :lol:
tünci28

Hát remélem azért kérték el a telószámom. Meg mondta megkérdezték hogy mi a véleményük rólam, meg hány éves vagyok. Hát csak van oka?

Kép

Kép
melcsike70

A többi anyuka akkor nyaljon sót! :lol:

Kép

Kép
melcsike70

Bocsi Lányok, de le kell feküdnöm, fáradt vagyok, reggel meg megyek a fogdokihoz...

Jó éjt!
tünci28

én is

Betti
Kép
betti0412

Én is megyek lányok aludni.

Ti is feküdjetek le nyugodtan.

Jó éjt.

Kép

Kép
melcsike70

Voltam tornázni, hulla vagyok.
Megyek én is alukálni, reggel kelés van felfele.

Lyly tök jó hír a bölcsi.

Milyen jókat elbeszélgetünk itt a várandóságról, tele van mindenki reménnyel.....nálam már kezdődik a hétvégi menstruáció előjele. Lehet a következő alkalmat most kihagyjuk, kicsit már sok volt a jóból.

Betti
Kép
betti0412

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?