halihó!
azta... 6 oldal...
viki!
jó a képetek
lassan nekem is csinálhatnál majd ujat
itt még valami 3 hónapos lehetett...
apával is nagyon szépek vagytok, nem értem miért nem szereti mutogatni magát
kriszti!
nagyon cuncimókusod van! az az utolsó kép
babuli!
nagyon jók a képek. és hogy már egészben eszi az almát
tita!
gartu a 16 héthez! rohan az idő... lassan már a csemetéid is rohannak... az összes
jaj micsoda fotók!!!! álomszépek a srácok! levi nagyon jól nyomja a sapiban
jah és már bocsi de hirtelen először azt hittem hogy a tesód lánya az olivér... még néztem is furán hogy hogy kerül oda az a nagy haj... szóval tényleg hasonlít...
kike!
nagyon édesek a képek Domiról!!
csugi!
máté nagyon édespofi. a dobozban lévő tetszik a legjobban
orsóanya!
nem irigyellek a két gyerek miatt
én is azt mondom hogy csak pasi ne legyen beteg!!!
anyjuk!
remélem hamar megszűnik apátok köhögcsélőkéje. igy azért nem a legjobb... nálunk meg bence pont fordítva csinálja. csak a tök pépeset eszi meg.
sly!
roliról a képek nagyon aranyosak. kis huncut. róla minden képen az sugárzik hogy kis rosszcsont vagyok de azért imádj!!!
én még nem küldtem adatokat az 5 hóshoz. kép az van, de adatot nem tudok.
holnap megyünk oltásra, de mérés nem lesz, mert sietni kell. éppen hogy becsuszunk reggel egy szurira.
aztán a védőnőhöz kell majd menni méreckedni, de szerintem csak jövő héten. az meg már 5,5 hónap. nah mindegy. majd küldöm ha meglesznek.
pati!
jók a képek a gyerekekről. hiába 8 éves, de csak ki kell próbálni a játékot... én is mindet kipróbálom mielőtt bencének adom. kb. 10-15 percet tart a kipróbálás
a nyári tali nagyon jó ötlet! arra már mi is el tudunk jutni remélem. jó lenne végre megismerni mindenkit!
bondi!
otinak jobbulást!!!