Új privát üzeneted érkezett!

Orsi! Gratulálok a fogakhoz!
Nem semmi csajszi Nóri! :D

Kép
dittke

Nahát, Orsi! Ha így haladtok, jövő héten már eheti Emma a rántott husit! :lol:
Gratulálok az új fogacskához! :wink:
Nekünk még mindig 1 db van, de az már jó nagy! Apja úgy hívja Egyfogú rém! :twisted:
Vendég

Wera: meg egy, ami van itt HIANYZOL!
Vendég

Sziasztok!

Hogy voltatok képesek 6 és fél oldalt teleírni!!!!!!!!?????????? :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Bakker,ez Vikinek való!
Még olvasni sem győzöm nemhogy mindenre reagálni! :cry:
Látszik,hogy Apák dolgoznak,enyém még 2 hétig itthon van!
Olyan jó volt ma is,sokat segített!
Áron nem akakr aludni! :twisted:
Úgyhogy majd részletekben írok

Kép

Kép
ibm

Nori nagyin ugyi!
Annam maszasnal tart, de igen sebes tempoban, meg sem probalom korulhatarolni.
foga nics es iszonyat nyugi egy hete,kb intt Nori olykor elmozdulni se tudok mellole( most itt ul a foldon, azt is tud, de felulni meg nem)

tovabba van fogyis oldalunk es apas is.
Vendég

WERA!!!!!!!! "egyfogú rém"!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ez halálos! Nagyon tetszik!
Én már egyik nap írtam,hogy gyertek már haza!
Azért nem az igazi nélkületek!
Örülök,hogy javul a kis "rémetek"! :lol:
És annak is,hogy végre meggyógyult a gép!

Viki! Nagyon jó az avatarod! :wink:

Titi! Milyen rendi vagy,hogy így szervezed Kikééknek! :wink:
Nagyon jók a fotók,annyira édes mindkét gyerkőcöd!
Olyan szépek! :wink:
Én is kivi vagyok ám a pocaklakó nemére!
Neveken már gondolkodtatok?

Kike! Hogy vannak a tetvek?
Kinyúvadtak már?

Márti????????

Nicike?????????

Véda! +++++++++++++++++++++ vagy megint! :wink:
Egyszer remélem még odaér a fotóm!
:wink:

Kép

Kép
ibm

Nyári tali nagyon jó ötlet!
Remélem tényleg sikerül úgy megszervezni,hogy mindenki ott legyen!
Legalább egyszer tök jó lenne! :wink:

Patr.! Annyira szépek a gyerekek,azok a szemek! :wink:

Kép

Kép
ibm

tenyleg MARTI????????????????????
csaknem maris az idegszanatoriumba kerultel!
Vendég

mai "adag"
Kép Kép
Vendég

Anna nagyon szép!

Kép
dittke

Mostmár Áron sincs el sokáig egyedül és sokkal kevesebbet alszik! :shock:

Hoztam pár friss fotót a kis gézengúzról:

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép

Kép
ibm

Áron is nagyon szééép!

Kép
dittke

Anna de édes a kis kendőben!

Áron is szépséges! olyan csikos pulcsija Bencének is volt! 8)
A pancsizos kép a kedvencem!
bencuri

ami :gyönyörü szép Áron azok a szemek

basszus nagyon beindultatok,én délután dolgoztam és holnap szinte egésznap fogok,
ma volt a védönö szerdán megyünk mérésre
de nagyon fosok mert szerintem fogyott
ugy elegem van az egészböl
jövök és nem csinálok mást mint panaszkodok hogy nem eszik
az védönö azt mondta probáljam meg a joghurtot heti 3 szor adhatok hát megprobáltam fél danon lement
de a legnagyobb gond azt mondta a fehérje bevitel
és semmi tápot nem eszik
ebbe bele örülök komolyan

Képimg][/url]
Kép
ronix

hu Aron nagy kope! de tunderi!
Vendég

TAmi ANNA babo is nagyon vagány a kendöben

de mindenkié gyönyörü csak ki ne felejtsek valakit

Wera jo hogy ujra itt vagy :D :D :D

holnap fodrászhoz kéne menni nem tudom mennyi eröm lesz hozzá

a taliban és is benne lennék de sok függ attol hol lesz :roll:

Képimg][/url]
Kép
ronix

Hú Áron és Anna milyen gyönyörűek!!!!!!

Kép
linda24

:oops: én is írtam, hogy szívesen elmennék uh-ra :(
magdolnam

Tami! Anna nagyon édes! :wink:

Ronix! Úgy sajnálom!
Sajna nincs ötletem!
Áron most eszik szerencsére úgy ahogy!
Egyik ismerősöm nesqvik kakaóport tett a tápszerbe és azt megette!
Tejpépet sem eszik?
Bocsi ha már írtad,de kezdem elveszteni a fonalat! :oops: :oops:

Videót,hogy lehet feltölteni??????????

Kép

Kép
ibm

Ami ide szerintem nem lehet feltolteni.en youtubra szoktam es a linket teszem ide fel
Vendég

Most én is gyors dobok képeket aztán holnap jövök amíg az öcsém suliban van, enyém a pálya. :lol:

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
Vendég

Oda gondoltam,de nemtudom,hogy kell!
Még sose próbáltam!

Áron dél óta még nem aludt,eddig játszott a kiságyában a cumijával(az a kedvenc játéka),most meg itt ül mellettem,de szerintem nemsokára kidől!
Szép kis éjszaka lesz akkor megint! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Ma spenótot kapott és megette!

Így néz most ki:

Kép Kép

Kép

Kép
ibm

Nos,ma is serkéztem-természetesen :evil:
Ecetes vizes serkefésűvel-sok kijött,de még maradt benne.
És Apa ment el végül is értük,és mondta hogy ki van írva hogy van tetű az oviban-hú de dühös voltam,hogy mi a jó édes francért nem tudták már dec-ben kiírni... :evil: :twisted:

Áron,és Anna is nagyon édesek,és olyan kis szépségesek!!

Wera:annyira nem korai ám hogy már áll ha fogod a kezét,Versi is korán kezdte,aztán persze volt a sok esés,mert nem engedte hogy fogjam a kezét,mert ő már egyedül akart menni.

Orsi:grat a fogacskákhoz!

Ronix:nagyon sajnálom hogy nem eszik a picur! :(

Kép
Kép
Kép
kike

Jajj,de huncut Áron baba,de meg tudnám zabálni!! :P

Wera:nagyon jók a képek-az első tetszik a legjobban!! :D

Kép
Kép
Kép
kike

Állás: Nem tudom mennyire gondolod Wera,Áron is áll már úgy,sőt mindig állni akar!
Viszont megülni nem tud egyedül és mág nem mászik csak kúszik!

Mennem kell,ide rottyantott az orrom alá! :wink:

Kép

Kép
ibm

Ami: regisztralod magad aztan ott van hogy upload video kivalasztod honnan aztan cimet adsz neki es megy
Vendég

Sziasztok!!

Köszönjük szépen a köszöntéseket!!!

Tita! Annyira szépek a gyerkőceid!!! Meg az összes fiúcskáé. Levi baba, a Prof. Domi, Máté fickó! Mind gyönyörűek!!

Patri! Még mindig oda vagyok a szépszemű bandáért!!! Egyébként én 28 vagyok, de belefeküdtem a játszószőnyegébe, Viki mellé... :oops: :oops: 8 évesen semmi gond, de 28??... :lol: :lol:

Viki! Tök szépek vagytok Apával!! Miért rejtegeti magát annyira? Mondjuk Te sem mutogatod magad :lol: :lol: Pedig nagyon szépek vagytok!!!

Bondi!! Szegény Oti!! Jobbulást neki!!

Még van egy csomó oldal :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Folytatom...

Látod Viki! Ezt nem hagyhatod ki! Ennyi felajánlás...A nyaralás is le van tudva :lol: :lol:

Egyébként jó ötlet a nyári tali!

Jó, maradt 2 oldal, de maj később...

sz.andi

Magdi: te is jöhetsz! Csak annyira megörültem Wera érkezésének, hogy mindenről elfeledkeztem!
Ne viccelj, téged is nagyon szívesen magammal viszlek.

Máv kórházba megyek Csütörtöki nap (még nem tudom melyik) és nagyon korán fél 7- 7-re mert nagyon sokan vannak és ekkor még nincsenek elöttem 100-an.
Igaz Csilla? :wink:

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Nem múlik Domi foltja a pofiján! :?
Mutattam a tesómnak a képet,mondta hogy szerinte allergiás valamira,és vigyem bőrgyógyászatra :(
Oda kell beutaló is?vagy csak időpont?

Kép
Kép
Kép
kike

Ami!
A szépszeműd fürdős képe a legjobb!

A szép keresztneved hogy jött a szülőknél?

Anna is cukker!

Nonó, Viki és a családi képek jók!

Öcsi aludt 25 percet, de már készen van. Most eszi a tejet. Én barom kiöntöttem v 10 ml-t, pedig aranyáron fejem ki. Aztán fürcsi + hamma, sztem 3/4 8kor már pupuzik by AMi.

Márti!
Merre voltál? Nagyon nem oké h nem jöttél! Ugye nincs baj?

Dóri!
"Lepaliztad" Lilut? Milyen volt az első napja?
20150601134430

Időközönként jön ki neki,de egyre nagyobb,és hiába kenem neki,nem múlik!

Kép
Kép
Kép
kike

Na Levi megtanult mászni, úgy igaziból. Aztán ha megszerzett valamit félülésbe ül és rágcsálni kezdi.

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Ugyi vagy LEvi!

Biztos elszegyelte magat, hogy a csajanak mar megy, oszt gyorsan megmutatta, hogy o is tudja am!:)
Vendég

Nagyon ügyes Levi! :D

Kép
Kép
Kép
kike

halihó!

azta... 6 oldal...

viki!
jó a képetek :D lassan nekem is csinálhatnál majd ujat :D itt még valami 3 hónapos lehetett...
apával is nagyon szépek vagytok, nem értem miért nem szereti mutogatni magát ;)

kriszti!
nagyon cuncimókusod van! az az utolsó kép :D

babuli!
nagyon jók a képek. és hogy már egészben eszi az almát :D :shock: 8) :lol:

tita!
gartu a 16 héthez! rohan az idő... lassan már a csemetéid is rohannak... az összes :D :D
jaj micsoda fotók!!!! álomszépek a srácok! levi nagyon jól nyomja a sapiban ;)
jah és már bocsi de hirtelen először azt hittem hogy a tesód lánya az olivér... még néztem is furán hogy hogy kerül oda az a nagy haj... szóval tényleg hasonlít...

kike!
nagyon édesek a képek Domiról!!

csugi!
máté nagyon édespofi. a dobozban lévő tetszik a legjobban :D

orsóanya!
nem irigyellek a két gyerek miatt ;) én is azt mondom hogy csak pasi ne legyen beteg!!!

anyjuk!
remélem hamar megszűnik apátok köhögcsélőkéje. igy azért nem a legjobb... nálunk meg bence pont fordítva csinálja. csak a tök pépeset eszi meg.

sly!
roliról a képek nagyon aranyosak. kis huncut. róla minden képen az sugárzik hogy kis rosszcsont vagyok de azért imádj!!!
én még nem küldtem adatokat az 5 hóshoz. kép az van, de adatot nem tudok.

holnap megyünk oltásra, de mérés nem lesz, mert sietni kell. éppen hogy becsuszunk reggel egy szurira.
aztán a védőnőhöz kell majd menni méreckedni, de szerintem csak jövő héten. az meg már 5,5 hónap. nah mindegy. majd küldöm ha meglesznek.

pati!
jók a képek a gyerekekről. hiába 8 éves, de csak ki kell próbálni a játékot... én is mindet kipróbálom mielőtt bencének adom. kb. 10-15 percet tart a kipróbálás :oops: :oops:
a nyári tali nagyon jó ötlet! arra már mi is el tudunk jutni remélem. jó lenne végre megismerni mindenkit!

bondi!
otinak jobbulást!!!

Kép

Kép
timi1982

jaj és ezen az oldalon lévő babócák kimaradtak a dícséretből :oops: :oops:

wera, andi, babók, apókák, áron csudacsinibinik vagytok!!!

Kép

Kép
timi1982

Jaj, még ezt akartam:

[quote="wera"]T írta:weraényleg Andi! Úgy ég a pofám h elfelejtettem kifizteni a forró csokimat neked!!!! :oops: Legközelebb én hívlak meg!! :wink:

WERA!!! Nem mertem mondani, de olyan köcsög vagy, hogy nem fizetted ki s forrócsokidat! Nem tudtam hogy hozzam szóba...de ha már Te kitértél rá!! Hát megoldhatjuk még!! Adok egy számlaszámot és átutalod rá a pénzt. Azt hiszem 150 ft volt! De majd ha arra járok megkérdezem pontosan és ha több, akkor visszautalok, ha kevesebb, akkor majd szólok és utalsz még...
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Komolyan mondod???Ne hülyéskedj már!!!

Nekem meg azért ég a pofám, mert meg sem köszöntük a kanalat.Köszike :oops: :oops:

Niki, Tappancs!!!Hol vagytok??

sz.andi

de jól elvagytok csajok,én meg csak itt kacagok rajtatok :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
kike

Komolyan mondom ez a banda itt nem semmi!! :lol: :lol: :D

Kép
Kép
Kép
kike

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.20 21:25-kor.
Vendég

Na,joccakát mindenkinek,vidáman megyek aludni!!
Puszi mindenkinek!! :D

Kép
Kép
Kép
kike

Szia Kata!! Apa állandóan megjegyzi, mikor meglátja a képet Dórikáról, hogy Ő Dórika! :lol: :lol: Annyira tetszik neki!!! Miért szedted le a képet??
Az egyik képen, mikor felültettétek Dórikát, azt írtad oda, hogy ezt nem kéne. Miért? Viki nem ül fel magától, de ha leültetem, akkor teljesen stabilan ül, sőt, le sem akar feküdni. Birkózni kell vele, de én nyerek. Csak aztán addig hisztizik, míg fel nem ültetem. Ezek szerint nem jó még nekik ülni, ugye?

sz.andi

Levi nagyon ügyes!

Kép
dittke

Na mire megérkezem, mindenki fürdet, vacsizik, apázik.

Vikit felébresztettem, mert akkor éjszaka nem lesz alvás, apa dolgozik, vacsi meg nuku. De nemsokára megyek fürdetni én is.

Jaj, azt nem is mondtam! Viki integet! Mondjuk neki, meg mutatjuk, hogy pápá, erre visszainteget!! Olyan kis okos lányom van!! Annyira szeretem!!!
Azt hiszem Veráéknak is integetett! :lol: :lol:

sz.andi

Andi: ha stabilan ül Viki és nem dülöngél, dől el akkor ülhet. Olivér is így kezdte és semmi baja. Ő 5 hónapos és 10 napos volt amikor elösször ült így és rá nemsokra magától is felült.

Kike: jó éjt!!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára titanilla78 2009.01.05 20:16-kor.

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Viki bébi nagyon ari nagyon és nagyon okos!!!

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Köszi Tita! :oops:
Ti gondolkodtatok már neveken?

Olyan jóó, Uh! Én úgy szeretnék megint pocakos lenni! De megfogadtam, addig, amíg le nem fogyok, nem vágok bele, az tuti!
Persze, ha besikerül, bár ez teljesen ki van zárva!

Egyébként tegnap megjött, de nem értem! Azt mondták, hogy az endometriózis legjobb orvossága a terhesség és a szülés. Ok, nem tudhatom mi van belül, de a hasam egyre jobban fáj megint a menzik alatt. Azt hittem legalább egy kis időre nem fog fájni! Szomorú vagyok, hogy nem így lett!
Bár az az igazság, hogy a doki, aki műtött, megnyugtatott, hogy tuti fogok még a műtőasztalon feküdni és a vége a berhelés lesz! De már nem érdekel, van egy gyönyörű csöppségem, remélem lesz még egy, utána azt csinálnak velem, amit akarnak!

sz.andi

Levikém!
Ügyi vagy!

Timi!
Küldj képet és emil címet, és frissítem az avatarodat.

Akinek kell a frissítés, az is küdheti ;)

Andi!
[quote]W írta:ERA!!! Nem mertem mondani, de olyan köcsög vagy, hogy nem fizetted ki s forrócsokidat! Nem tudtam hogy hozzam szóba...de ha már Te kitértél rá!! Hát megoldhatjuk még!! Adok egy számlaszámot és átutalod rá a pénzt. Azt hiszem 150 ft volt! De majd ha arra járok megkérdezem pontosan és ha több, akkor visszautalok, ha kevesebb, akkor majd szólok és utalsz még...

Sejtettem, h levered Weruson a pénzt! Kis potyázó! :lol: :lol: :lol: :lol:

Édes lehet Viki, ahogy integet. Amikor írtad h felébreszted Vikit, meg h Viki ezt és ezt csinálja, mindig lesek h mit csinálok én? :lol: :lol: :lol: :lol:, aztán leesik, hogy hoppá!
20150601134430

Andikám!
Laparod lenne?
20150601134430

Viki: nagyon uyes a kislanyod!Szerintem sem gaz ha szivesen ul, siman ha stabil es nem gornyed.
Anna is szivesen ul, pedig o meg elegge kis gyengusz hozza, de minden nap ul kicit csak ugy a foldon, meg az etetoszekeben is ugy kb napi fel orat.

Szuper Aleko 5kor lement az orvoshoz es meg NEM jott haza.....

Anna furdott evett, alszik( mindezt ket ora uvoltes utan, egesz oszinten mar nem birtam hallgatni, kimentem a konyhaba foztem, csinaltam a dolgom, de o csak uvoltott, akkor hagyta abba mikor elkezdtem levetkozteni furdeshez)
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?